X

Naziștii s-au întors!

contramundum | Nemții s-au întors!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nemții s-au întors! Nu, nu nemții calzi, pufoși, emasculați, iubitori de pace, nemții postbelici … Nemții! Știți la cine mă refer. Nemții aceia cu „nu știam unde merg trenurile”. Nemții cu „eu nu am făcut altceva decât să urmez ordinele”. Nemții ceilalți.

Da… acei nemți.

În caz că ați ratat știrea, pe 18 noiembrie, parlamentul german a votat o lege, așa numită „Legea pentru protecție contra infecțiilor” (în germană „Das Infektionsschutzgesetz”) care dă guvernului din punct de vedere formal autoritatea să emită ce decrete dorește sub aparența protejării sănătății publice. Guvernul făcea oricum asta – carantine, restricții de călătorie, stare de asediu, măști obligatorii pentru toată lumea, intimidarea și arestarea dizidenților, etc. – dar acum a fost „legitimată” de Bundestag, consfințită în lege, și probabil ștampilată cu una dintre acele ștampile complicate cu care le place birocraților germani să ștampileze lucrurile.

Această „lege pentru protecția contra infecțiilor” care a trecut prin parlament nu poate fi comparată sub nicio formă cu „Legea înputernicirii din 1933” ce acorda guvernului autoritatea de a da ce decrete dorea sub masca remedierii suferinței oamenilor. Da, îmi dau seama că sună foarte similar, dar, potrivit guvernului și mass-mediei germane, nu există absolut niciun fel de legătură între cele două și cine vrea să sugereze asta este „un extremist de dreapta AfD”, „un conspiraționist neo-nazi” sau „un esoterist anti-vaxxer” sau ceva pe acolo.

În timp ce Legea Protecției era legitimată (i.e., cea de acum, nu cea din 1933), sute de mii de protestatari anti-totalitarism s-au adunat pe străzi, mulți dintre ei purtând copii ale Grundgesetz (i.e., constituția Republicii Federale Germania) pe care parlamentul tocmai a abrogat-o. Au fost întâmpinați de mii de polițiști, care au declarat „ilegală” demonstrația (deoarece mulți protestatari nu purtau măști), au bătut și au arestat câteva sute, după care au început să-i împroaște pe restul cu tunuri cu apă.

Mass media germane – care sunt în întregime obiective și nu seamănă deloc cu Ministerul Propagandei condus de Goebbels în timpul nazismului – au reamintit cu conștiinciozitate publicului că toți protestatarii erau „coronasceptici”, „extremiști de dreapta”, „conspiraționiști”, „anti-vacciniști”, „neonaziști” și așa mai departe, astfel încât aceștia au primit, probabil, ceea ce meritau. De asemenea, un purtător de cuvânt al poliției din Berlin (care nu se aseamănă deloc cu Gestapoul sau cu Stasi sau cu vreo altă unitate de forță idelogizată și totalitară) a precizat că tunurile cu apă au fost folosite doar pentru a „iriga” protestatarii  (i.e., nu i-au luat direct la țintă) deoarece erau foarte mulți copii de „corona sceptici” printre ei.

Potrivit guvernului, mass mediei germane, intelighenției și, practic, oricărei persoane din viața publică care dorește să rămână acolo, acești „corona sceptici” încep să devină o problemă. Împrăștie „teorii conspiraționiste” fără bază care amenință sănătatea publice și provoacă suferință germanilor (e.g., cum ar fi aceea că marea majoritate a celor infectați au parte de simptome slabe- moderate de gripă, sau, și mai frecvent, niciun fel de simptome, și că 99,7% dintre infectați supraviețuiesc).  Merg fără să poarte mască, ceea ce reprezintă o bătaie de joc față de eforturile guvernului și ale presei de a convinge lumea că este sub asaltul unei molime apocaliptice. Postează fapte științifice pe internet. Organizează aceste proteste iar altfel contestă dreptul guvernului de a declara „stare de urgență”, de a suspenda pe termen nedeterminat constituția și a conduce o societate prin decrete și forță.

În pofida eforturilor guvernului și mediei germane de a demoniza pe oricine nu repetă ca un papagal povestea oficială a „noii normalitalități, portretizându-l ca pe un „periculos neonazist corona sceptic”, mișcarea „coronasceptică” crește nu doar în Germania, ci peste tot în Europa. Nu mai încape îndoială, a sosit timpul ca Germania să ia măsuri dure contra amenințării. Este în joc sănătate Liderului … ah, scuzați, a națiunii” Din fericire noua lege va oferi guvernului autoritatea de care are nevoie pentru a concepe și a pune în aplicare o … ei bine, știți voi, o soluție. A le da voie acestor devianți degenerați anti-sociali să umble nestingheriți și să conteste puterea absolută a guvernului german nu este o soluție, cel puțin nu în vremuri de urgență medicală! Acești „corona-sceptici neonaziști” trebuie stârpiți și tratați fără milă!

Nu cunosc detalii, dar desigur, fiind vorba de Germania, îmi imaginez că a fost înființată o Echipă de Forțe Speciale pentru a rezolva eficient „problema coronascepticului”. Se iau deja măsuri. Siteuri de media alternative sunt suprimate (deoarece potrivit presei sunt „publicații Querfront”). În aprilie, o cunoscută avocată dizidentă a fost internată cu forța la un azil psihiatric (însă autoritățile și presa ne-au asigurat că nu are nimic de-a face cu opiniile sale dizidente sau cu procesul intentat guvernului, pur și simplu dintr-odată a devenit paranoică). Poliția înarmată până-n gât arestează youtuberi (deși nu e clar pentru ce, din moment ce poliția nu a dat detalii iar media corporatistă nu a dat știri)

În preambulul demonstrației din 29 august când guvernul a permis de facto unor neonaziști să „ia cu asalt Reichstagul”, ca media să filmeze și să discrediteze protestul real, un politician german a mers până într-acolo încât a cerut ca acești „coronasceptici” să fie deportați … probabil în trenuri, undeva prin est.

Vă rog să mă credeți că nu am nimic cu nemții. Îi iubesc. Trăiesc în Germania. Iar ei nu sunt nici pe departe singurii care au impus noul totalitarism patologizat. Însă, dată fiind istoria lor nu foarte îndepărtată, e mai degrabă trist decât înfricoșător, să vezi din nou Germania transformată într-un stat totalitar, unde poliția îi fugărește pe cei fără mască pe stradă, controlează restaurantele, barurile și casele oamenilor, unde niște găgăuță nemți, Buni Cetățeni Germani, trag cu ochiul la sălile de yoga să vadă dacă încalcă „regulile de distanțare socială”, unde nu pot să fac o plimbare sau să merg la cumpărături fără să fiu înconjurat de nemți ostili, care se uită chiorâș și uneori îmi vorbesc urât, înfuriați că nu port mască dar care altfel urmează ordinele fără să se gândească vreun pic, și care îmi amintesc robotic  “Es ist Pflicht! Es ist Pflicht!” (este obligatoriu!)

Da, știu foarte bine că este „Pflicht”. Dacă mai aveam vreo îndoială că este „Pflicht”, Senatul din Berlin a clarificat lucrurile când a angajat o companie de publicitate să facă această reclamă seducătoare prin care îmi spune să mă duc și să mă „fuck myself” dacă nu urmez „ordinele Corona” și nu îmi manifest încrederea în noua lor Minciună Uriașă.

Și, înainte ca Societatea Literalistă să înceapă să mă inunde cu mailuri ultragiate, nu, nu îi numesc pe acești germani „naziști”. Îi numesc „totalitariști”. Ceea ce, în acest moment, dat fiind tot ceea ce știm, dacă continui să pretinzi că acest coronavirus necesită „măsurile de urgență” din ce în ce mai ridicole sub care ne aflăm, îmi pare rău, dar asta este ceea ce ești.

Poate că nu crezi că asta ești … totalitariștii nu cred niciodată, până când nu e prea târziu.

Totalitarismul funcționează ca un cult. Se infiltrează în tine, încetul cu încetul, mici minciuni după mici minciuni,  ajustări după ajustări, raționalizări după raționalizări … până când într-o zi te trezești că primești ordine de la vreun mic nihilist narcisist stricat aflat într-o misiune de a reface întreaga lume. Nu i te predai dintr-odată. Ia săptămâni și luni. Fără să-ți dai seama, devine realitatea ta. Nu-ți dai seama că ești băgat, deoarece tot ceea ce vezi face parte din ea, și toți cei pe care-i știi fac parte … cu excepția celorlalți, care nu fac parte. „Negaționiștii”. „Devianții”. „Străinii”. „Ciudații”. „Covidioții”. „Cei care răspândesc virusul”.

Vedeți voi, deși poveștile și simbolurile se pot schimba, totalitarismul rămâne totalitarism. Nu contează ce uniformă porți sau ce limbă vorbești … este aceeași aberație. Este un idol, un simulacru al hubrisului omului, format din lutul minților maselor de niște schilozii spirituali megalomaniaci care doresc să extermine ceea ce nu pot controla. Iar ceea ce ei doresc este să controleze întotdeauna totul. Tot ceea ce le reamintește de slăbiciunea și de rușinea lor. Tu. Eu. Societatea. Lumea. Râsul. Iubirea. Onoarea. Credința. Trecutul. Viitorul. Viața. Moartea. Tot ceea nu li se supune.

Din nefericire, odată ce genul aceste de lucruri se pornește și ajunge la etapa în care ne aflăm noi acum, cel mai adesea nu se oprește până când orașele nu sunt în ruine sau câmpurile nu sunt acoperite cu cranii de om. S-ar putea să ne ia vreo 10 sau 12 ani până să ajungem acolo, dar să nu vă lăsați păcăliți, căci într-acolo ne îndreptăm; spre acolo s-a îndreptat întotdeauna totalitarismul … dacă nu mă credeți, întrebați-i pe nemți.

C.J. Hopkins este un dramaturg, romancier și satirist politic premiat, de origine americană, care trăiește la Berlin. Piesele sale de teatru au fost publicate de Bloomsbury Publishing și Brodway Play Publishing, Inc.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Iar Werner e exponentul lor în România

Și Arcul de Triumf este al lui - cristoiublog.rocristoiublog.ro

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

  1. Nazisti sau bolsevici?! Ambele directii nu au nici o legatura cu libertatile si statul de drept pe care le clameaza de atata vreme; pana nu demult faceau din ‘drepturile omului’/democratie o adevarata religie, sa intelegem ca acum au apostaziat de la ele?!
    Daca te uiti ce se intampla si in SUA, cu cele din jurul alegerilor, te intrebi daca cei din Occident mai sunt intregi la cap. Cu ce se deosebesc alegerile actuale americane (америанский) fata de cele putiniene din Rusia. Vor mai avea tupeul sa-l acuze pe Putin de alegeri nedemocratice? Vor mai putea spune ceva de referendumul din Crimea, cum ca n-a fost democratic si ca de fapt a fost anexare? Fara a mai aminti de cenzura absolut grosolana/primitiva de care dau dovada mediile de informatii americane. Vizavi de ce se intampla in Occident, de observat reactiile intelectualilor de carton de la noi, care din ’89 incoace se tot prezinta drept ‘apostoli’ ai democratiei, cu cata neobrazare musamalizeaza aberatiile totalitare/antidemocratice petrecute, cata perfidie si nesimtiti pe acesti oameni. Este unul cu ‘Asociația Pro Democrația’, ar trebui sa-i schimble denumirea in ‘Pro Dictatura’, dar sunt si alte ONG de nesimtiti din aceeasi specie de putori bugetofage, care cheltuie banii acestui popor numai si numai pentru a-i face rau.

  2. Prof. Dolores Cahill – Discurs în Dublin (28 nov. 2020)

    https://youtube.com/watch?v=OSwqYJDYTl4

    Dolores Cahill este profesor de medicină translațională la Universitatea din Dublin, profesor de biologie moleculară și imunologie; unul din liderii Partidului Libertății din Irlanda (o grupare puternic eurosceptică). Acest discurs a fost ținut la un miting în Dublin, pe 28 nov. 2020.

    ”Pentru ca răul să reușească, trebuie ca oamenii buni să nu facă nimic.”

    ”Spunem: Gata !”

    (transcript)

    Salutare, Dublin! Salutare, frați și surori. Mă bucur că mă aflu aici.
    Tema discursului meu de astăzi este: pentru ca răul să reușească, este suficient ca bărbații și femeile să nu facă nimic. Voi prezenta ce se întâmplă în acest moment, demersurile în care sunt implicată, minunata lume pe care încercăm s-o construim. Dar mai întâi: poate ar trebui să mulțumim poliției și armatei din Irlanda … deoarece, de la discursul meu din Cork, am primit mesaje că mulți polițiști și militari sunt foarte nemulțumiți de ceea ce li se cere să facă. Vrem să mulțumim poliției noastre.
    După cum știți, în ultima săptămână am stat în Anglia, deoarece Insulele Britanice sunt centrul rezistenței din lume (kickback). Avem respect pentru legile noastre naturale și legile noastre universale; ne naștem liberi și nimeni nu ne poate lua asta. Așadar, mi-a făcut o deosebită plăcere în ultima săptămână să fiu alături de membrii unor mari grupuri din societatea engleză, inclusiv veterani care mă protejează. Irlanda, Anglia, Scoția și Țara Galilor: întreaga lume e cu ochii asupra noastră. Vom reaprinde flacăra libertății.
    Când mă gândeam la discursul meu, o idee care a apărut în multe întâlniri este: ”Gata !”O să vă trec în revistă foarte pe scurt motivele pentru care sunt aici. Vă voi spune câteva din demersurile la care am luat parte.
    Un cunoscut om de știință mi-a trimis un e-mail și mi-a zis: ”Dolores, văd că din nou faci probleme !” Dar nu mă interesează. Am fost foarte fericită că m-am aflat în Germania, unde m-am întâlnit cu unii din ofițerii cu grad foarte mare din Europa (?!). Am fost acolo din cauza amenințărilor cu moartea pe care le-am primit, și nu numai eu. Voi vorbi pe scurt despre proces. Familiile acelor oameni au fost amenințate, la fel și eu. Un doctor din Copenhaga – care și-a pierdut slujba – a cedat (collapsed) din cauza amenințărilor cu moartea. Ne-au amenințat că vor tăia degetele copiilor noștri și ne vor ucide familiile (inclusiv străbunicii); acesta a fost unul dintre motivele pentru care am plecat din Irlanda pentru câteva săptămâni, ca să iau presiunea de pe familia mea.
    Armata a încercat să ne protejeze. Există oameni buni în armată și ei mențin legătura cu oameni din întreaga lume, pentru a ne proteja. Dar eu nu voi primi protecție, pentru că nu vreau să trăiesc cu frică. Însă vă informez că există o mulțime de oameni buni în poliție, în întreaga lume. Dacă ați văzut, a existat un polițist în Australia (New South Wales) care a trimis o scrisoare fabuloasă, deoarece există mai multe forțe care insistă să fie menținute închiderile.
    Dacă medicii nu ar mai scrie covid pe certificatul de deces, pentru oameni care n-au murit de covid … Dacă polițiștii … Zilele astea m-am întors în Irlanda. Nu am completat niciodată formularul de localizare a pasagerilor; dacă o faci, renunți la drepturile tale. Nu am purtat niciodată o mască, nici măcar în Frankfurt unde am avut pistolul la tâmplă. Poliția este infiltrată de forțe de la ONU, așa cum vedem în Trafalgar Square, unde polițiștii bat persoane în vârstă și protestatari pașnici. Dacă poliția, armata și medicii nu mai participă la farsă, această scamatorie pică. Prin urmare, spunem: ”Gata !” Pentru ca răul să reușească, e suficient ca oamenii buni să nu facă nimic.
    Deci, foarte scurt. Sper că acest mesaj va fi dat în jurul lumii. E ca o prezentare de 5 minute în care arăt unde suntem, de unde am știut că și primul sars a fost o scamatorie. De ce sunt aici în calitate de mamă. Ce facem în Alianța Globală a Doctorilor, în Alianța Globală pentru Libertate, și viitorul pe care încercăm să-l construim. Și aș spune că ceea ce vrem să facem este că … în acest moment, vă plătiți impozitele și faceți salarii pentru guvernanți pentru ca statul să ne încalce toate drepturile. Dacă politicienii și funcționarii publici din Irlanda (și din toată lumea) provoacă vătămări inutile și chiar moarte, aceasta e genocid. Noi am putea să organizăm un referendum prin care toți funcționarii publici și polițiștii să nu mai aibe dreptul de a fi angajați ai statului irlandez. În unele dintre discursurile mele și în interviuri spun că … în acest moment, cer tuturor persoanelor din Irlanda să facă NESUPUNERE CIVILĂ PAȘNICĂ. Spunem: ”Gata !” ”Pentru ca răul să reușească, este suficient ca bărbații și femeile să nu facă nimic”. Chiar dacă suntem 1% din populație, noi … voi sunteți liderii. Spunem: ”Gata !”
    Deci, foarte pe scurt: De unde am știut că a fost greșit în privința sars-cov ? În ce privește sars-cov 2 sau sars (sars-ul original), pe site-ul OMS ziceau acum 17 ani că sars are o rată a mortalității de 10 %. Adică la 100 de oameni ar muri 10. Dar cum au făcut farsa ? Au făcut același lucru și cu sars-cov 2. Au testat numai 8000 de oameni din toată lumea, iar 774 erau pozitivi. Iar după 17 ani, spun că rata mortalității este 10 %. Dar, după cum a spus câștigătorul Premiului Nobel, Michael Levitt: cei care mor trebuie raportați la toată populația, deoarece toți oamenii sunt susceptibili să contracteze virusul. Fiecare prim-ministru – dacă va fi ales și are de gând să introducă aceste închideri (care cauzează un prejudiciu uriaș) – trebuie să se uite la comunicatul OMS din 11 martie 2020, prin care a fost declarată pandemia. Câți oameni au murit ? Dar revenind la SARS, rata mortalității a fost de 774 de persoane dintr-o populație de 7 miliarde de oameni, deci 1 din 8 milioane (cam 0,000000001). Totuși, Organizația Mondială a Sănătății a declarat o rată a mortalității de 10%. Asta-i cu această scamatorie. E foarte simplu.
    În Irlanda, din păcate, o persoană a murit în 2003 din cauza SARS. Așa funcționează înșelătoria pandemiei. Generează temeri uriașe în populație pentru acești viruși. În martie, ei spuneau și despre sars-cov 2 că are o mortalitate de 6% sau 3 %, pentru a speria pe toată lumea. Dar știți că în fiecare an mor cam jumătate de milion de oameni de la coronaviruși (gripă) ? Fiecare prim-ministru – precum domnul Leo Varadkar de la noi, sau Boris Johnson – ar fi trebuit să-i întrebe: ”Vreți să închideți toată lumea, vreți să declarați pandemie ? Câți oameni au murit ?” Coronavirusurile sunt sezoniere. Ele cauzează boli și simptome numai între decembrie și aprilie. Iar ei au declarat pandemia pe 11 martie 2020. Timp de patru luni, au făcut studii în 114 țări. În mod normal, jumătate de milion de oameni mor în fiecare an de la gripă, iar aici muriseră 4000 (adică 1% din victimele gripei).
    Deci te-ai fi așteptat că dacă se declară pandemie, este o situație mai gravă decât avem în fiecare an. Te-ai aștepta la jumătate de milion de victime sau dublu. Dar numărul de victime (din martie) era numai o fracțiune din victimele gripei. Deci chestiunea fundamentală este că din prima zi a fost o problemă, pentru că nu era motiv să declari pandemie. Și atunci ne întrebăm și noi: ce se întâmplă ? Scamatoria era din prima zi.
    A venit timpul să luăm vălul de peste acest covid-19 și să vedem ce se întâmplă cu adevărat. Ne închid în casă. Distrug întreprinderile mici, închid restaurante mici, hoteluri și industria turismului … pentru un virus care cauzează o fracțiune din victimele gripei. Există tratamente cu eficiență de 100 %: vitaminele D, C; zinc. E o scamatorie. Luați vălul de peste covid. Nu mai vorbiți despre viruși, testări PCR și numărul de îmbolnăviri. Poliția ne închide în casă. Asta se cheamă tiranie. Ne spun că nu avem voie să ne deplasăm la mai mult de 5 km de locuință. Ei spun că trebuie să te testezi dacă vrei să zbori cu avionul. Ieri seară eram în aeroportul din Birmingam. Era complet pustiu, ca un oraș-fantomă. Aveau un total de două zboruri pentru vineri seară. Ei vor să vă obișnuiți cu ideea de a vă fi luate drepturi și libertăți, astfel încât copiii voștri să se obișnuiască și să li se pară normal.
    Acum spunem: ”Gata ! Nu mai acceptăm ! Pentru ca răul să învingă, trebuie ca bărbații și femeile să nu facă nimic”. Dar noi nu ne lăsăm. Noi facem ceva. Nu mi-e frică. Toată scamatoria asta merge numai dacă la ea contribuie jurnaliștii, fotografii, cei care iau salarii grase la televiziunile de știri … precum Pat Kenny, Miriam O’Callahan, Ryan Tubridy. Trebuie să le spunem acestor oameni. Crimele împotriva umanității sunt hrănite din frica indusă populației. Dar ei transmit numai frica, nu spun și că există metode de prevenție și tratament; că acest virus este foarte asemănător cu gripa, și că nu mai poți muri de covid după luna mai. Presupunând că acest covid-19 este coronavirus, nu se mai poate muri după luna mai. Oamenii care sunt declarați morți de covid după mai, de fapt mor de altceva.
    Este crimă împotriva umanității când mass-media răspândește frică iar această frică rezultă în moarte.
    Mă bucur că am colaborat cu judecătorii de la Tribunalul Internațional al Dreptății Naturale. În acest an, noi chiar vom avea procese deschise împotriva celor care comit acest genocid, inclusiv fiecare prim-ministru, oameni de știință. Este o mare onoare pentru mine să fiu inclusă în completul de judecători pentru acest proces de crimă împotriva umanității. Procesul va avea loc în decembrie.
    Ceea ce facem noi este că am coalizat doctori și oameni de știință din toată lumea. În vară ni s-a alăturat dr. Muhammad Adil, unul din primii doctori care au fost concediați, având o carieră medicală de 30 de ani și fără pată. A avut un video unde discuta despre 4 studii privind hidroxiclorochina. Un director de spital l-a bătut pe umeri și i-a zis: ”Ești concediat !”; asociația medicală i-a retras dreptul de liberă practică, după un preaviz de numai 5 zile. Dr. Muhammad Adil a fondat Alianța Mondială a Doctorilor, împreună cu Zac Cox și cu mine. Mă bucur foarte mult că sunt președinte al acestei organizații. Există mii de organizații ”Doctori pentru adevăr” în lume.
    Treaba cu doctorii e o problemă gravă. Doctorii care nu îți dau scutire atunci când îndeplinești condițiile … acești doctori sunt parte a problemei. Pentru ca răul să învingă, trebuie ca medicii să nu-ți dea scutire când ai nevoie. Desigur, doctorii din organizațiile pentru adevăr știu ce se întâmplă, și se află pe partea bună a istoriei. S-ar putea să fim amenințați cu moartea sau să ne fie amenințate familiile, sau să rămânem fără venit. Dar acești doctori se împotrivesc oricum.
    O parte din următorul nostru pas … am fondat Alianța Globală pentru Libertate, împreună cu dr. Heiko Shoning. Dați mai departe mesajul. Maneka Helleberg din Suedia ca președinte executiv, Heiko adjunctul ei, iar eu președinte. Avem 45 de țări afiliate din întreaga lume. Este o onoare foarte mare să fiu aleasă președintă.
    Vă anunț că următoarea întrunire de anvergură pentru Alianța Mondială pentru Libertate va fi în Berlin, de Anul Nou. Vrem să fie mai mult de 1 milion de oameni, așa că să fiți în Berlin de Anul Nou.
    Ca să vă dăm un exemplu de procese colective pe care le-am inițiat … În Alianța Globală a Libertății, avem o secțiune pentru bănci și economie, condusă de Mads Palsvig (care a activat în domeniul investițiilor bancare, și e din Danemarca). ”Nebunii” din Copenhaga și Danemarca au asaltat parlamentul cu oale și tigăi. Nesupunere civilă pașnică. Astfel încât parlamentul de acolo nu a mai adoptat o lege privind vaccinarea obligatorie, acum o săptămână. Acțiune fair-play a cetățenilor. Acesta este un exemplu de nesupunere civilă pașnică. Deci, dacă aveți , poate ar fi cazul să vizităm pe cei din comitetele științifice (care propun diversele măsuri anti-covid) sau pe diverși miniștri. Nu promovez violența, dar spun: ”Gata !” Mă refer și la NPHET. Dacă e nevoie, puteți merge la sediul lor cu oale și tigăi, și să le transmiteți mesajul: ”Pentru ca răul să învingă, trebuie ca cei de la NPHET să nu spună adevărul”. Toată lumea știe că există prevenție și tratament pentru această boală. De ce nu le pun la dispoziția oamenilor ? De ce mass-media nu dau informația la public ?

    (Cineva din public strigă): ”Depopulare!”

    Vă mai spun că Alianța Globală a Libertății a reușit deja să creeze niște mici precedente în tribunal. După cum știți, în Madrid închiderile au fost declarate neconstituționale; prin urmare, acolo nu sunt închideri, deoarece încălcau libertăți fundamentale. Madridul este oraș liber de covid … lucru minunat. În Portugalia, curtea de acolo a hotărât că testarea PCR nu dovedește existența unei infecții. Toată această legislație se bazează pe testul PCR, făcut în condiții de urgență epidemică. Testele PCR nu detectează o infecție. Prin urmare, în Portugalia s-a decis: ”Gata cu testele PCR !”. Deci iată că învingem. În Germania, solidfacts.org și Manuel During au contestat măsurile, pe baza legii privind Sănătatea și Siguranța. Este o crimă să ții bătrânii în azile și adolescenții să fie obligați să poarte mască la școală. Este șocant. Este un genocid împotriva acelei generații. Deci Manuel During a creat un precedent prin faptul că a câștigat un proces. În Legea privind Sănătatea și Siguranța zice că omul trebuie să fie informat că, dacă poartă masca mai mult de 2 ore, apar stricăciuni ireversibile la creier. Iar Manuel During a demonstrat această afirmație. Deci dacă sunteți părinți și aveți copii la școală, trebuie să fiți conștienți că își fac rău dacă le poartă mai mult de 2 ore. Dacă sunt obligați să le poarte 40 de ore pe săptămână, le sunt cauzate stricăciuni serioase la creier (și nu numai). Manuel During a câștigat un proces care e valabil numai pentru Dusseldorf, dar această hotărâre este relevantă pentru toți profesorii, toți directorii de școală și toți angajatorii din Irlanda și din toată lumea. Acel proces din Dusseldorf a fost câștigat, și am folosit o campanie de informare. Declarația noastră de 2 pagini a avut 13 milioane de descărcări în 6 ore, și 1,1 miliarde vizualizări în 5 zile. Acea companie a fost distrusă, conturile ei bancare au fost închise, site-ul lor a dispărut, iar oamenii implicați au primit amenințări cu moartea (inclusiv membrii familiei), iar acum sunt plecați din Germania. Evident, presiunile asupra noastră sunt enorme, primim amenințări cu moartea. Dar am dat un interviu în SUA, în ziua următoare, și am spus că 1 din 6 oameni din lume se uită acum la noi.
    Unul din modurile în care ne putem împotrivi este să-i dăm în judecată pe cei care ne obligă să purtăm mască. Dar nu pe ei, atenție ! Ci companiile de asigurări. De exemplu, sunt companii aeriene care te obligă să porți mască, deci cauzează leziuni permanente pe creier pentru adolescenți și copii (și oameni maturi). Deci puteți să dați în judecată compania de asigurări (unde este înscris operatorul aerian) pentru leziuni permanente pe creier. Puteți obține cam 250.000 (euro). Asta am făcut noi. Am cumpărat acțiuni la operatorii aerieni și am trimis scrisori către directorii acelor companii și către consiliile lor de conducere. I-am întrebat: ce asigurare aveți în caz de despăgubiri, și care-i cuantumul maxim ? Pentru că dacă transporți 10.000 de oameni pe zi care-ți plătesc un bilet de 200 euro, și tu trebuie să le dai 250.000 euro de căciulă despăgubire … Nu aveți suficientă asigurare pentru așa ceva, prin urmare nu puteți opera cursele, pentru că ar însemna că faceți activități frauduloase, iar directorul trebuie să informeze acționarii. Iar companiile aeriene globaliste (precum Quantas, SAS, sau KLM) care au anunțat că cer vaccinul … acum sunt bune de plată pentru efectele adverse ale vaccinului. Pe mai multe generații, corect ? Pentru că vaccinurile cu ARN vor genera … probleme mari. Asta înseamnă că toți operatorii aerieni din lume dau faliment, nu ? Pentru că fac operațiuni frauduloase, adună daune (they’re amounting). Asta înseamnă că toate firmele aeriene din lume, care susțin aceste restricții care cer testare PCR la aeroport … acestea intră la Capitolul 11 (?!), cum s-a întâmplat cu Norvegian Airlines. Am făcut apel către toți proprietarii de companii aeriene din lume, dacă nu cumva sunt de acord să mi se alăture pentru a dezvolta un nou concept de operator aerian, care să se împotrivească autorităților, care să zică oamenilor: ”Noi nu cerem test PCR pentru zborurile noastre ! Nu vă cerem să vă vaccinați”. Iar acum că avem Alianța Globală pentru Libertate … Avem toți doctorii și oamenii de știință care luptă. Avem toți avocații din lume care se împotrivesc, precum avocații lui Robert Kennedy; avocații lui Mary Hall și ai lui Brian (?!) sunt băgați până-n gât. Avem toți oamenii de partea noastră, inclusiv multi-milionari care finanțează … de fapt miliardari, care luptă pentru libertate din spatele scenei. Vă spun că această Companie Aeriană Liberă va avea avocați din toată lumea de partea noastră. Iar dacă guvernele vor spune: ”Nu, trebuie să vă faceți un test PCR, trebuie să vă vaccinați”, această companie se va împotrivi și va spune … de exemplu către Guvernul Irlandez va spune: ”Stați așa ! Oare nu avem dreptul inalienabil la libertatea circulației ? Nu-i așa că în preambulul Constituției ni se recunosc drepturi inalienabile ? Nu-i așa că în libertatea expresiei intră și libertatea de a călători ? Nu-i așa că în libertatea expresiei intră și libertatea de a se aduna oamenii ? Nu-i așa că sunt trecute expres în Constituție ? Nu-i așa că am avut un referendum în Irlanda pe tema liberei circulații ? Nu-i așa că avem o zonă comună de tranzit cu Marea Britanie ?” Iar dacă prim-miniștrii sau miniștrii transportului fac lucruri ilegale sau neconstituționale, vom câștiga (procesul).
    Dar putem să vă dăm în judecată și individual, pe malpractici în exercițiul funcției. Dacă dați hotărâri neconstituționale, acel ministru sau primul ministru sau președintele care a semnat actul pot fi dați în judecată personal, în Irlanda … pentru malpractici, pentru faptul că toți acei oameni, care n-au putut zbura, au pierdut bani.
    După acel interviu (din SUA), am fost contactată de doi proprietari de firme aeriene … acum ne-am denumit compania ”Zboruri libere în toată lumea”. Joc corect. Desigur, miliardarii pe care i-am ajutat să câștige procesele, în toată lumea … nu le-am cerut nimic, dar i-am sunat și le-am zis că există o oportunitate … pentru că noua lume pe care o construim va trebui să aibe un sistem de sănătate unde doctorii chiar te tratează de covid și îți spun că vitamina D este bună; unde nu iei 6 luni de închisoare pentru că ai prescris hidroxyclorochina, cum s-a întâmplat în Australia.
    Urmează un an greu. Știți că ei îi spun ”Iarna Întunecată”. Dacă aș fi în locul vostru, aș face provizii de alimente. Pentru că planul este să fie detonată o bombă în Rotterdam (în port ?), care va întrerupe aprovizionarea cu alimente. Planul lor este să fie scos curentul electric, internetul, și bancomatele; să dea lege marțială încât să nu ai voie să ieși din casă. Dar după ce afli planul lor, nu mai este așa înfricoșător. Avem informatori în Anglia, care au semnat Legea Secretelor de Stat și care s-au uitat la testarea PCR. PCR este o metodă prin care sunt vaccinate animalele. În testele PCR au găsit fragmente de Ebola.
    Următorul lucru … știm din China … Desigur, Bill Gates poate prevedea viitorul … Vă anunț că Alianța Globală pentru libertate are deja un comitet pentru covid-21 … Pentru că dacă Bill Gates poate prevedea următorul virus, și noi putem … Suntem pregătiți … Avem în lume comisii de doctori și oameni de știință, avocați. Avem formată structura pentru investigarea crimelor împotriva umanității. Avem pregătite capetele de acuzare pentru a-i aduce în justiție pe cei responsabili. Dar următoarea pandemie (pe care o vor declanșa) are treabă cu ciuma, botulismul și Pesta.Y, și poate și cu Ebola. Prin urmare, dacă știi care e planul lor, atunci n-o să mai fii surprins când mass-media va anunța, în martie 2021: ”A apărut un nou coronavirus !”. Astfel încât noi să știm că va urma asta; iar când ei vor veni cu aceste știri, noi să le spunem: Alo … domnu prezentator … minți și te vom da în judecată, pentru că este o crimă împotriva umanității să dai astfel de știri și să răspândești frica.
    Recapitulez: punem pe picioare această companie aeriană liberă. Suntem pregătiți pentru următoarea ”pandemie” a lor; suntem în 2020 și punem la punct acest tribunal pentru crime împotriva umanității, și trimitem capete de acuzare către fiecare președinte și fiecare prim-ministru. Pentru că, de exemplu în Irlanda … fiecare zi cu măsuri de închidere înseamnă că se pierd 13.000 ani de viață. Fiecare om din Irlanda pierde câte o zi din viață timp de 6 luni de închidere. Acești politicieni ar trebui să facă o analiză cost-beneficiu. În fiecare zi în care se mențin închiderile, în fiecare zi în care doctorii pun covid pe certificatul de deces, pentru omeni care au murit din alte cauze … fiecare zi în care poliția … Nu este nevoie de măști. Poliția poartă măști. Ei pretind și de la voi să purtați măști. Fac mai mult rău decât bine. Puteți colecta voi singuri dovezile. Vă încurajăm să cereți daune de la angajatori, de la profesori, să-i dați în judecată individual. Nu că ținem să-i dăm în judecată, dar vrem să le schimbăm abordarea. Lovim sistemul acolo unde îl doare.
    Spun: ”Gata !” ”Pentru ca răul să învingă, trebuie ca bărbații și femeile să nu facă nimic”. Nu facem nimic. Intrați în Partidul Irlandez al Libertății. Alăturați-vă Partidelor Libertății care există în întreaga lume. Găsiți o modalitate în care să faceți nesupunere civică pașnică. Oare o faceți în stilul lui Mads Palsvig, în care mergeți cu oale și tigăi la domiciliile miniștrilor ? Aș zice că e timpul să mergem lângă domiciliile miniștrilor (pentru a face gălăgie). Nu mă interesează. Aș zice să aflați unde locuiesc cei din NPHET, și să le spuneți în față că e rușinos ce fac. Comportamentul lor e o rușine pentru profesie. Aș mai zice că aceasta e cea mai ușoară tiranie de surpat.
    Vă mulțumesc tuturor pentru susținere. Este plăcerea mea să îl invit pe următorul vorbitor. Vă mulțumesc pentru gândurile voastre bune. Aveți grijă. La revedere.

    Notă: NPHET este Grupul de Lucru privind Urgența de Sănătate Publică (Irlanda)

    Cazul din Dusseldorf: Un cetățean a deschis proces pe plan local, cu privire la purtatul măștii. Tribunalul local i-a dat câștig de cauză (9 nov. 2020):

    Autoritățile din Dusseldorf, obligate să anuleze obligativitatea purtării măștilor, după decizia unui tribunal local:
    https://thelocal.de/20201109/dsseldorf-forced-to-lift-face-mask-rule-after-court-ruling

  3. Sa ne rugam fratilor, sa ne rugam!
    Sa ne rugam pentru pacea lumii!
    Sa ne rugam pentru pacea din sufletele noastre!
    Sa ne rugam sa ne lumineze Dumnezeu, sa ne dea rabdare si intelepciune!
    Sa ne rugam sa avem smerenie si dragoste!
    Sa ii iertam ca daca nu se pocaiesc toti acestia ajung in iad! Sa ne fie mila de ei!
    Si sa ne pazim, sa ne rugam sa ne pazeasca Dumnezeu!
    Amin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button