X

UPDATE IPS Teodosie se așteaptă la mulți credincioși. Așa se scrie istorie: Bătălia de la Ion Corvin. Frați români, mergeți în număr cât mai mare, mai mulți decât în anii precedenți! Autoritățile vor ceda!

Constanța intră în carantină, dar ÎPS Teodosie vrea pelerinaj de Sf. Andrei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Atacul asupra credinței nu trebuie tolerat.  Nu suntem atacați noi, de niște vrăjmași personali, ci ne sunt atacate credința și libertatea, cele mai scumpe daruri primite de la Dumnezeu.

Avem experiența pelerinajului de la Sfânta Parascheva, când am BIRUIT! Autoritățile nu au ce să mai facă, dacă se vor confrunta cu o avalanșă de credincioși. Nu au cum să ne oprească și vor evita orice vărsare de sânge, care ar putea duce la o revoluție, iar actualul guvern să devină istorie pentru totdeauna. Mai ales că suntem în preajma alegerilor.

Frați români, fiți înțelepți și blânzi, dar nu lași! Dacă ne numim ortodocși, este pentru că Sf. Andrei și-a riscat viața pentru a ne încreștina. Suntem singurul popor din istoria lumii, care s-a născut direct ORTODOX. Să  fim demni de acest nume, de acest privilegiu oferit de Dumnezeu.

Nu mai stați pe gânduri, nu mai șovăiți, alungați frica indusă de vrăjmașii credinței și porniți-vă în număr cât mai mare spre Peștera Sfântului Andrei.

Avem confirmat că Ludovic Orban l-a asigurat pe IPS Teodosie că toți credincioșii care vor ajunge în zonă, vor fi lăsați să se închine la locul sfânt al încreștinării noastre. Doar să nu veniți cu autocare, ci cu mașini mici, luând și pe cei ce nu dispun de un mijloc de transport.

Totodată, vă sfătuim să vă îmbrăcați foarte gros!

Curaj! Vom învinge iar!

Vedeți chemarea IPS Teodosie MAGISTRAL: Emisiune cu IPS Teodosie apărând credința ortodoxă și pe credincioșii ce vor să se închine la peștera Sf. Andrei

UPDATE

Înaltpreasfințitul Teodosie a declarat în direct la RomâniaTV că sărbătoarea de Sfântul Andrei va fi una împlinită, la Sfânta Peșteră a apostolului și a făcut un apel la autorități să nu-i întoarcă pe închinători din drum. Înaltul prelat a precizat că la peșteră au fost marcate fluxurile pentru închinători, astfel ca distanța socială să fie respectată și niciun credincios să nu se îmbolnăvească.

„„Iubiți frați români puteți să veniti mâine aici, aceste autorităţi de la noi vor fi îngăduitoare în fața Sfântului Andrei trebuie să se plece toți şi cârmuitorii și credincioșii să aibă aceasta bucurie în aceasta perioada. Vă aştept pe cât mai mulți mâine să fim în rugăciune”

Au venit jandarmii, acolo la peșteră, au verificat fluxurile, cum vor merge, mâine, închinătorii, astăzi au fost puțini, pentru că tradiția este ca peleriniisă vină chiar de ziua Sfântului Andrei, dar mâine cred că se vor aduna ceva oameni. există marcaje unde să stea credincioșii, există fluxuri, există îndemnul, pe care l-am făcut și astăzi, pentru ca oamenii să respecte regulile sanitare și cred că mâine va fi o sărbătoare împlinită pentru cei ce vor veni la peșteră. Mă adresez Poliției și Jandarmeriei, să aibă înțelegere și să nu întoarcă pe nimeni, pentru că suntem legați în fața Sfântului Andrei, pentru că se respectă toate normele de protecție sanitară pentru ca nimeni să nu se îmbolnăvească, dimpotrivă, eu cred că cei care vor veni acolo vor deveni mai sănătoși, pentru că acolo este loc de vindecare, pentru că Sfântul Andrei nu ne-a părăsit, Sfântul Andrei este încă în comuniune cu noi, deci trebuie să fim și noi recunoscători”, a declarat înaltpresfințitul Todosie.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. …din pacate este singur, nu-l sustine niciun confrate din BOR ceea ce este strigator la cer…cat despre romani ce sa mai vorbim, sunt atat de “credinciosi” si curajosi incat au pornit cu mic cu mare spre…Valea Prahovei, la petrecere si desfrau in Postul Nasterii Domnului. Caci, deh, unde-i dezmat covidul nu vine, virusul se fixeaza doar la usa manastirilor, bisericilor, pe icoane si pe Sfinte Moaste, in Sfantul Potir, si este imprastiat de putinii credinciosi care au mai ramas (vitele, cum le numea CTP)…acesta este cruntul adevar, suntem un neam care-si cere singur osanda ce negresit va veni si va fi cumplita!!!

      1. PROCENTUL de 80% dintre romanii neparticipanti la VOTUL pentru confirmarea FAMILIEI BIBLICE ADAM SI EVA spune totul despre CREDINTA ROMANILOR.
        Si cind te gindesti ca cei 20% participanti 15-17%au fost sectanti ,deja COLIVA e pregatita .
        ASA se explica dezastrul ireversibil al natiei romane de 30 ani .
        NU PUTEA FI ALTFEL .DUMNEZEU a dat posibilitatea fiecarui roman sa se DEFINEASCA .
        CUI SERVESTE ?!
        MARE PACAT !
        DREPT E DUMNEZEU !
        In mod categoric cozile de pe VALEA PRAHOVEI vor umbri pe cele de la PESTERA SFINTULUI ANDREI .
        Se mai indoieste cineva ?
        ACEIASI MINIMINORITATE DE ORTODOCSI AUTENTICI va merge la PELERINAJE .
        DUMNEZEU CU MILA SA !
        JAFUL NATIONAL ESTE INDREPTATIT !
        Citi bani ,atita peste !

        1. @Gianni, @Adrian
          Aveti dreptate. Cum spunea cineva, cei aproape 45 de comunism nu au facut atata rău acestei tari cat au facut acești 30 de ani de asa-zisa libertate. Romanii mai sunt ortodocși doar in teorie, în practică cred ca 80 la suta din populație e apostata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button