X

MAGISTRAL: Emisiune cu IPS Teodosie apărând credința ortodoxă și pe credincioșii ce vor să se închine la peștera Sf. Andrei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Citiți și:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. …da …insa blasfemiile de ,,icoane ,, ale lui antihrist instalate la fiecare statie de autobuz din Constanta și în fata BISERICII Sfântului Apostol Andrei cea de la malul marii in zona de faleza au fost date jos ?
    Blasfemiatoarele chipuri hidoase de ,,doctori ,,cu aureola de Sfinți ? nu se spune nimic despre acestea !.Pe noi ne păzește HRISTOS SI MAICUTA SA PREASFANTA dar de ce se au aruncat mărgăritare in fălcile porcilor ?cui îi folosește ?
    Mai întâi să fie aparata CRUCEA SFANTULUI ANDREI de la malul mării și apoi va fi totul bine.

    1. Referitor la ceea ce spune userul respectiv despre anumite insemne anticristice care sunt in Cobstanta si in multe orase ale tarii si
      “””instalate la fiecare statie de autobuz din Constanta și în fata BISERICII Sfântului Apostol Andrei cea de la malul marii in zona de faleza…”””,
      cred ca Primaria Constanta si toate primariile din tara ar trebui sa se implice pentru a se da jos insemnele anticristice cu doctorii in postura respectiva.

      DE CE BLAMATI PE IPS TEODOSIE?!;; Nu mai sunt si alti preoti, arhierei si primari ortodocsi sa se implice?!!! Nu divagati de la esenta organizarii Sarbatorii Sfântului Andrei, ma refer la userul cu nume pompos “””” @ O Cruce, un Neam si o Tara”””.

      Tu, stimabile ce faci pentru a da jos icoanele blasfemuatoare in cauza???? Sau iti este frica de amenzi si stai cumintel la tastatura computerului sau smartphone- ului si tocmai tu molfāi intre falci mārgāritare?!!

      De ce te legi de IPS TEODOSIE, care nu este un arhiereu perfect, dar incearca sa se lupte cu autoritatile fasciste si neo-marxiste pentru ca românii sa sarbatoreasca liberi pe SFANTUL ANDREI!!!
      Daca ma intrebi pe mine ce am facut, am doua ore sa iti relatez, dar nu intru in polemica si nu e cazul aici sa va povestesc viata mea.. Tu ti-ai dat demisia de la serviciu pentru a nu primi pecetea si ciparea sau ai renuntat la bani multi si avere pentru a-L marturisi oe HRISTOS?!! Ai tu fapte bune si ti-ai riscat viata si locul cāldicel pe care îl ocupi in manastire sau la serviciul tau, pentru a-L mārturisi fara frica pe HRISTOS ?!!

      Cinste lui IPS TEODOSIE care ar trebui sustinut de tot sinodul adormitei BOR! Vrednic este!

      DOAMNE AJUTĀ!

      1. Da …am avut de suferit
        noi nu avem casa pentru că mărturisim pe HRISTOS este ORTODOX din 2012 , am fost executați silit de către banca după ce am dat 40.000 avans și numai aveam loc de muncă după acea criza din 2008 , noi nu avem mașină mică personala pentru că am avut prin leasing și ni s a luat apoi am refuzat a lua permisul cu însemnul de UE fara cel al adevărat al României și asemeni pecetluit cu toate însemnele antihristice …de asemeni nu avem card de sanatate ci am preferat sa luam o adeverință la 3 luni așa cum putut …iar dacă ai fi fost atentă am spus în comentarii că PS Teodosie vrednic este pentru aceasta lupta dar oare atât de orbi suntem sa vedem cum blasfemiile sunt la tot pasul nostru !
        In Galați personal nu am văzut așa ceva portrete hulitoare însă în Constanta am fost doar in trecere în vara și s a vorbit mult despre acest subiect dar fapte zero.
        Dreapta Credință se arată prin fapte și nu prin vorbe .
        Pe mine mă cheamă Stela Maria am un copil și pentru aceasta mărturisire pe lîngă SFINTI ca Părintele Iustin Pârvu , Părintele Arsenie Boca toți din familia mea au suferit mai ales când ești urmărit la tot pasul și nu găsești loc de muncă pentru că …
        Prin ceea ce spuneți nu faceți decât să ne dezbinați și mai mult atunci când ar trebui sa fin uniți în aceste timpuri când se face cernere și se vrea pecetluirea cu pecetea fiarei .

        1. Este liber sa creada fiecare ce doreste; interesant este ca “Stela Maria” marturiseste o suferinta intr-un fel comparabila; tot interesant ca nu mi-a raspuns direct mie, etc. Mai mult n-am sa polimizez, etc. ; nu obisnuiesc sa fac afirmatii gratuite, tot timpul m-am semnat cu numele meu, n-am folosit niciodata pseudonime, etc. incepand cu primul articol care mi-a fost publicat in “Tribuna de Dorna” in anul 2004 cand am luat atitudine vis-a-vis de ereziile clamate de ereziarhul Nicolae Corneanu in revista “Formula As”. S-a vazut ulterior in 2008 ca am avut dreptate. Mantuire tuturor.
          Gabriel Barbir

    2. Cand faci astfel de afirmatii, ti le asumi: macar cu numele de botez, domnule Mihai. Vorba Anastasiei: de ce il blamezi pe IPS Teodosie? De ce deviezi de la subiect? Bunicul tau, Sf. Ilie Lacatusu ce-ar spune? Ce-i cu diversiunea asta? In sfarsit un ierarh BOR a constientizat ca fara Rastignire nu avem cum accede la Inviere. Si tu ce faci? Pentru minusurile acestui arhiereu, vrei sa dai tu seama ? De ce arunci cu piatra? Oare n-ai auzit de Piatra Hristos? Te alaturi vrajmasilor Crucii lui Hristos si masonilor anatematizati de Sinodul B.O.R. in 1937 ca sa obtii ce? … Sa luam aminte: “Vrajmasii omului, casnicii lui”. Cu durere in suflet,
      Gabriel Barbir

        1. Cu ereticii de Slătioara nu stau la discuții pentru că sunteți în afara BISERICII ORTODOXE și nu sunteți în Casă lui DUMNEZEU …sunteți mai fiare decât lupii in piei de oaie ce se rapad asupra turmei lui HRISTOS.
          Si încă ceva răspunsurile in doua silabe sau doua propoziții sunt ale dracilor de arhiconi care va stăpânesc in numele ,,ORTODOXIEI,,
          ORTODOXIA este Dreapta Credință Străbună a părinților , moșilor și strămoșilor mei nu a celor răspopiți de la Slătioara.
          HRISTOS este ORTODOX.

          Și mergeți toți care puteți la Peșteră Sfântului Apostol Andrei pentru Neamul Străbun și pentru Sfânta ORTODOXIE.

          1. @O cruce, ți-am spus ca sunt preot ortodox! Ești cu treabă pe aici?! Nu ai frica de Dumnezeu?! Pe cine cauți sa manipulezi ca preoții care nu pomenesc episcopii trădători sunt schismatici?! Să-ți fie rușine!

  2. ba baiete ce idei ai tu cu transformarea bisericilor in dormitoare ! Esti caraghios si nu cunosti , sa te catehizeze si pe tine.
    Genial IPS Teodosie !
    Oamenii nu sunt dezbinati, oamenii fac alegeri, nu toti se mantuiesc!
    Mai taci cu cifrele tale, iei bani pt aceasta?
    Cine se imbogateste din vinderea mastilor……vai lor!
    Sa- i vedem pe cei ce conduc tara daca sunt Români!

  3. ÎPS Teodosie mare apărător al ortodoxiei alături de avocata Diana Șoșoacă și partidul AUR, vai de capul vostru! Constanța este plină de duhoarea iadului și a masoneriei care crede că de acolo de unde a pornit ortodoxia în România tot de acolo trebuie dezbrăcată de ortodoxie și pregătită pentru antihrist.

    Credeți că este în România vreun partid politic care nu se află în mâinile masoneriei? Ia să-i puneți să strige:

    JOS MASONERIA! AFARĂ DIN ROMÂNIA CU MASONERIA! MASONERIA ÎN AFARA LEGII! JOS ECUMENISMUL! STOP IDENTITĂȚII ELECTRONICE A CETĂȚENILOR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button