X

[AUDIO] ÎPS Teodosie povestește ce a trăit când polițiștii au dat buzna în biserică în care împărtășea credincioșii: ‘Vor să termine cu Ortodoxia’

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

ÎPS Teodosie a relatat un episod incredibil petrecut miercuri dimineața, la Constanța, unde polițiștii au intrat într-o biserică în care slujea și i-a scos cu forța pe credincioși pentru că nu purtau mască și nu respectau distanța socială.  Arhiepiscopul Tomisului acuză autoritățile și Guvernul Ludovic Orban că au plan distrugerea ortodoxiei.

”Au intrat în biserică, atunci când împărtășeam. Niciodată nu am pățit așa ceva. Au strigat, i-au împins să iasă afară. Vom face plângere penală. Biserica este de drept privat și trebuie să ceară voie ca să intre. Nu puteam sluji afară, erau două grade. Vor să termine cu ortodoxia! Cum să stea oamenii la 2-3 grade afară? Se îmbolnăvesc cu toții. La Baia Mare s-a dat o hotărâre să se intre în biserică, cu distanțare, cu mască, dar să nu se stea afară.

Încă nu am primit niciun răspuns de la premier, la scrisoarea trimisă. Ei încalcă Constituția. Am simțit că sunt agresat. Nici nu am putut să țin cuvânt. Polițiștii și jandarmii împingeau credincioșii, m-au obstrucționat.”, a spus ÎPS Teodosie la România TV.

ÎPS Teodosia i-a trimis o scrisoare deschisă lui Ludovic Orban.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Tot pentru ca să termine Ortodoxia a fost organizat și pseudo-sinodul din Creta, ale cărui documente eretice au fost semnate de toți ierarhii români, în unanimitate. Poate ar fi timpul să se dezică de aceste documente, măcar IPS Teodosie și poate Bunul Dumnezeu ne va dărui izbânda din prigoana în care ne aflăm.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

  1. ORICE AFIRMAȚIE DE TIPUL CELEI DE MAI SUS, TREBUIE SUSȚINUTĂ CU PROBE CONCRETE!
    ÎNTTEBARE: DE CE NU AȚI PUBLICAT PÂNĂ ACUM FACSIMILUL CU DOCUMENTELE DE LA CRETA, CU SRMNĂTURILE OLOGRAFE ȘI ÎN CLAR, ALE SEMNATARILOR?…
    APĂRAREA ADEVĂRULUI SE FACE CU HRISTOS – ÎNSUȘI ADEVĂRUL! ALTFEL, LOVIM ÎN ÎNSUȘI HRISTOS CEL RĂSTIGNIT PE CRUCE!
    MOMENTUL DE ACUM EDTE CEASUL AL XII-lea! ȘTIM CUI SERVESC DEZBINĂRILE ORTODOCȘILOR!
    RUGĂM SUSȚINEȚI PUBLIC AFIRMAȚIA CĂ TOȚI AU SEMNAT DOCUMENTELE DE LA CRETA, CU PUBLICAREA DOVEZILOR OLOGRAFE ÎN FAXIMIL! ȘI ORICUM, NU TREBUIE A SE UITA CĂ PRIMUL CETĂȚEAN AL RAIULUI, A FOST TÂLHARUL CEL POCĂIT, RĂSTIGNIT DE-A DREAPTA MÂNTUITORULUI! VREUN PATRIARH, NICI VREUN PROOROC, NICI MĂCAR SF. IOAN BOTEZĂTORUL!

    1. @ OrtodoxInfo – rog nu mai permiteti comentarii scrise integral cu majuscule. Sunt greu de citit si insulta bunul simt. Sigur este ceva dereglat in capsorul celor care scriu asa (ex. dovada sunt aberatiile pe care le sustine) si ar trebui ca cititorii sa fie protejati. Multumim.

      @ junior – arata-mi matale un singur exemplu de ierarh care s-a opus. N-a facut-o nimeni nici in Creta si nici la sinodul de validare din tara unde au fost prezenti toti.

      Oricum, eu nu as mai agita apele cu Creta. Sa ne intarim si sa nu cadem mai rau de acum inainte.

      Doamne miluieste si intelepteste pe robii tai!

    2. Atunci trebuie să sărim în apărarea Ortodoxiei cu mic cu mare și să ne apărăm glia strămoșească data de DUMNEZEU și Sfințită de Sfântul Apostol Andrei . Acestea se petrec când dai mărgăritarele la porci.
      Sa fie afurisiți toți acești vrăjmași ai BISERICII cu tot cu neamul lor și să ducem lupta împotriva apostaților care vor a ne distruge Biserica și ORTODOXIA.

    3. Teodosie nu a semnat la Creta, semnaturile sunt pe situl oficial de limba engleza al sinodului (ma rog, agapei) respective. Am pierdut linkul, ca vi-l puneam acum, dar stiu ca am verificat daca IPS Teodosie a semnat. Nu.

      1. Nu a semnat, dar nici nu s-a afisat a fi impotriva.
        Tacerea e acceptare.
        Si inca mai are si nemarginitul tupeu de-a spune ca “nu s-a modificat nimic la Creta”, nu, serios?!
        Cum poate spune ca nu s-a schimbat nimic?
        -legalizarea curviilor mixte, intre eretici si “ortodocsi”
        -toate religiile duc la Dumnezeu, toate sunt bune, deci, Ortodoxia nu are niciun rost. Nicio valoare. Hristos a venit in lume degeaba, ce rost avea sa vina in lume, daca si hinduismul, iudaismul, budismul, erezii dovedite, duc la mantuire?! S-o fi plictisit Domnul, si vrea sa vada cum e sa fi om, Doamne iarta-ma.
        Multa bezna poate fi in mintea unora!

        1. Iertati-ma, dar nu cred ca e cazul si momentul sa dati cu piatra ca a semnat ca nu a semnat ori altceva. Cred car trebui sa fim solidati si uniti ca suntem de aceeasi credinta. Credeti ca va mantuiti fara dragoste si acceptare a aproapelui asa cun este el? Dumnezeu are inca mila pentru toti altfel ne-ar fi pierdut demult la cat de rai suntem. Va apreciez siteul si ce postati dar cred ca in acest caz si altele asemenea ar trebui sa fim mai uniti. Ce pretentii sa avem la altii daca noi ne sfasiem si luptam intre noi.

    4. Ar trebui sa clarificati la ce fel de “dezbinari ale ortodocsilor” faceti referire. Sau cum vreti dvs: ? Toti au semnat si sa-l bagam si pe Teodosie acolo ca sa nu adune sustinere din partea poporului ? Aici nu mai este vorba de dezbinare , ci de necesitatea unor decizii care sa separe oile de capre.

  2. ÎPS Teodosie nici măcar nu a fost în Creta, nu a făcut parte din delegația Patriahiei Române, nu a semnat nimic. A zis acum vreo două luni la o emisiune la radio că el botează pe oricine vine la Ortodoxie, indiferent din ce “confesiune creștină” a făcut parte. Rămâne în ascultare față de Sf. Sinod pentru a rămâne în comuniune cu Biserica Română și cu toată Biserica Ortodoxă. Biserica nu are nevoie acum de dezbinări, tot Dumnezeu va avea grijă, iar ierarhii vor fi luminați și vor face un adevărat Sinod Ecumenic.

  3. Marturisirea si apararea credintei este o fapta nemincinoasa. Toti gresim dar putini marturisim si aparam credinta cu orice pret. Ne temem de amenzi, ne temem ca o sa fim huliti , ca ramanem fara servici si chiar poate ucisi. In biserica Lui Hristos sa sa poarte masca ? In fata cui ne aratam ? In fata Celui are a inviat mortii , fiul Lui Dumnezeu ,cel care a facut cerul si pamantul. Cu ce nădejdie intrii in biserica Lui Hristos cu masca pe fata? Inseamna cu tu recunosti un alt dumnezeu mai puternic decat Hristos . Si facem compromisuri ca nu ne opunem, si asa ajungem sa fim dati afara din biserica, ba mai mult sa facem tot felul de blasfemii,gen dezifectat racle sau lingurite de unica folosinta. Sfintii Brancoveni au marurisit cu pretul vietii . Sareau capetele copiilor ca ca spicele de grau in fata voievodului . Si noi ne temem de o amenda sau ca ne vede lumea, daca ne da afara din servici si nu mai putem merge la Kaufland sau la KFC. Si uite asa apare nihilismul .Si ce daca se calca in picioare valorile neamului romanesc, nu e nimic daca legalizam poponarii,prostitutia,avorturile etc. Important e sa avem ce crapa in noi ,spalati pe creier cu televizoarele si telefoanele smart, o sclavie mentala pe care doar cu Harul Duhului Sfant putem scapa. Este de laudat IPS Teodosie ca are curaj, Lui Dumnezeu nu-I ii plac fricosii. Traim vremuri grele, nu mai avem nici un drept, “nu cautati solutii omenesti ca nu sunt” zicea Pr Iustin Pirvu, rugaciune si marturusire. Suntem in veacul al VIII lea ,cititi prorociile. O alta realitate nu exista ci doar amagiri a celui rau.
    Dumnezeu sa ne invete si sa ne ajute sa mergem pe calea cea strâmta.
    Doamne ajuta!

  4. Cei caterisiți pe nedrept, fiindcă au luat atitudine după Sinodul din Creta strigă zilnic către Hristos. Să se repare nedreptatea și apoi vom mai vedea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button