X

Companie americană își forțează angajații să se vaccineze împotriva gripei

Scotts Miracle-Gro Company este o corporație multinațională americană cu sediul în Marysville, Ohio, SUA. Compania produce și vinde produse de întreținerea de gazon, grădină și combaterea dăunătorilor,

Într-o recentă întâlnire publică, compania a lansat un programul nostru de vaccinare împotriva gripei, pentru toți angajații, în scopul reducerii epidemiei.

Condițiile programului implică două elemente importante:

Obligativitatea vaccinării: Toți angajații din SUA trebuie să se vaccineze anul acesta împotriva gripei.
Premierea financiară pentru angajații care se supun: Angajații care se vor vaccina până la data de 30 Noiembrie 2020, vor beneficia de un bonus de 1000 dolari, plătiți în numerar.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

 1. In Romania ministerul de finante a acordat o serie de facilitati fiscale firmelor in sensul ca acestea au putut alege sa nu plateasca impozite, taxe si contributii fara a li se aplica penalitati/majorari de la inceputul starii de urgenta si pana in 25.10.2020. Tocmai ce s-a emis o OUG privind amanarea termenului scadent pentru aceste datorii acumulate pana la 25.12.2020, firmele putand opta ulterior pentru plata esalonata a obligatiilor acumulate.
  Se incearca oare introducerea ulerioara si la noi a unei stergeri a datoriilor firmelor, pretul platit de angajator fiind prezentarea catre stat a unor pasapoarte de vaccinare COVID pentru proprii angajati? Majoritatea angajatorilor vor primi cu bratele deschise o astfel de masura
  Cat de aproape suntem si in Romania de introducerea Venitului universal de baza (mai ales daca acesta este unul mai mult decat satisfacator pentru romanul de rand)? Majoritatea angajatilor si nou-somerilor vor primi cu bratele deschise o astfel de masura, tot ce vor trebui sa faca fiind doar sa se inroleze in lagarul biometric pt. a obtine o identitate digitala…

  https://www.mfinante.gov.ro/acasa.html?method=detalii&id=999661283

 2. Si in Anglia au introdus vaccinarea obligatorie (gripa) pentru cei care s-au angajat in NHS dupa data de 1 Februarie 2020.
  L-au introdus in contractul de munca.
  Asa cum spunea parintele Ghelasie de la Sighisoara „abia a-ti vazut 1% din ce v-a urma”.

  Accesati link-ul de mai jos si incercati as nu ramaneti uluiti.
  In 2019 comisia europeana a elaborate un plan de vaccinare care se intinde pana in 2022, in care se spune ca populatia trebuie sa retina un passport electronic de vaccinare.

  https://youtu.be/b87IbkyetGc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.