X

Covid-19: Un voluntar la testarea vaccinului Oxford a murit

Unul dintre voluntarii pentru testele de vaccin Covid-19,  dezvoltat de compania farmaceutică AstraZeneca în parteneriat cu Universitatea din Oxford, a murit în timpul testelor de vaccinare.
Agenția Națională de Supraveghere a Sănătății Braziliană a fost informată despre acest fapt luni, 19 Octombrie. Testele sunt coordonate în Brazilia de Universitatea Federală din São Paulo (Unifesp).

Într-o declarație, agenția a spus că situația este încă în curs de evaluare, dar un comitet internațional de securitate a sugerat continuarea studiului de vaccinare.
Deocamdată nu se știe dacă participantul în cauză a luat doze de vaccin sau de medicament placebo – care nu are funcție de imunizare.

În Brazilia, vaccinul este aprobat pentru a fi testat pe 10.000 de persoane cu vârsta peste 18 ani.
Până în prezent, peste 8.000 de persoane au primit doze de vaccinare legate de acesta studiu.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Vedeți că e posibil să fie niște scurgeri controlate astea, cu scopul de a obișnui lumea cu ideea. Apoi vor insista pe ideea că trebuie oamenii să facă vaccinul, chiar dacă există riscul de deces. S-ar putea să fie ajutat acest discurs și de lansarea unei noi versiuni a virusului, mai periculoasă decât covid-19.

  2. Din păcate vaccinul Astra Zeneca este cel care va fi distribuit romanilor. Partea cea mai diabolica a acestui vaccin este ca se produce cu ajutorul unor celule de copii avortați de tip HEK-293 prelevate din rinichii copilașului avortat. Toți care se vor vaccina cu acest vaccin se vor întina cu acest păcat greu care va atârna greu la judecată. Vedeți aici: https://cogforlife.org/wp-content/uploads/CovidCompareMoralImmoral.pdf

    Dumnezeu sa ne ocrotească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.