X

Muezzinul a murit de atact de cord la câteva zile după convertirea catedralei Sfânta Sofia

Vestea că Muezzin Osman Aslan a murit brusc în urma unui atac de cord duminică, 2 august 2020, în Hagia Sophia, a provocat o senzație.

A murit la câteva zile după ce catedrala Sfânta Sophia a fost transformată în moschee și a avut loc acolo o rugăciune musulmană, după multe decenii. Acest muezzin special a fost voluntar în Hagia Sophia și a chemat oameni din minarete să se roage în Hagia Sofia.

Citiți și: Bătaia lui Dumnezeu peste turci: Se surpă zidurile din Istanbul, cad schelele din Sfânta Sofia, este inundat orașul lui Erdogan

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
ÎnșelăriIslam
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

12 comentarii

  1. Există niște semne și există și niste limite peste care nu se poate trece in relația omului cu Dumnezeu.

  2. Un mare site crestin cu vechime de peste 10ani a inceput sa fie cenzurat, nici un comentariu nu mai apare fara aprobare, multi utilizatori vechi ai site-ului s au plans…

    In curand toti vom fi cenzurati, sper ca imi ve ti posta acest comentariu.
    Multumesc..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.