X

Șoșoacă, un pericol pentru Ortodoxie! Senatoarea este stăpânită de duhurile înșelării NEW-AGE și se folosește parșiv de slujitori cunoscuți din Biserică

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ne facem datoria de a vă avertiza cu privire la marele pericol pentru Ortodoxie, ce-l reprezintă senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă.  Acest personaj turbulent, care exprimă uneori în mod speculativ frustrările justificate ale oamenilor – acumulând capital de imagine în acest mod, este cu totul străin de Dumnezeu, făcând un ghiveci sincretist din ce-a mai auzit ea despre Ortodoxie și înșelările ereziilor și păgânismelor de pe tot globul! Dă dovadă de un analfabetism teologic flagrant, căci ideile la care aderă și pe care le propagă sunt total anti-ortodoxe, eretice, blasfemiatoare, ba chiar constituie lepădare de Hristos.

Avertizăm toți ortodocșii care se lasă ademeniți de justițiara Șoșoacă, că aceasta îi duce în înșelări groaznice, care pe unii îi va scoate din Biserică. Este mereu înconjurată de persoane dubioase și înșelate, precum așa-zisul preot Singurov Adrian (caterisit, adept al înșelării “ortodoxia cuantică”), avocatul yoghin Rapcea Mihai și alți ciudați eretici, parașutați de satana pe pământ românesc! Totodată ea se lipește de imaginea unor slujitori cu adevărat ortodocși, precum IPS Teodosie și fostul stareț al Mănăstirii Frăsinei, Arhimandritul Ioanichie Popescu, pentru a câștiga credibilitate în rândul ortodocșilor!

Aceeași Șoșoacă este cea care merge anual pe 28 nov. pe platoul Bucegi, la “ziua sfinxului” unde crede că se formează deasupra stâncii o „piramidă energetică” și că are puteri miraculoase.

Recent a participat la o conferință satanistă numită Festivalul Holistic din Sibiu (Holistic Fest Sibiu), alături de șamani, yoghini și alți înșelați, unde s-au exprimat numai teorii anti-ortodoxe, erezii în toată regula. Organizatorii au încercat aceeași șarlatanie ca Șoșoacă, invitând și un preot ortodox care să binecuvânteze acțiunea “culturală”, dar din fericire acesta s-a retras la timp, după cum informează Astradrom. Iată ce a putut să debiteze senatoarea la acea adunătură păgână:

„Poporul român trăiește cu o vibrație foarte joasă. Pentru că suntem aici, vorbim de vibrație. Vibrația trebuie să fie înălțată. Așa că cumva va trebui să fie o unificare a tuturor spiritelor (brrr – n.n.) pure… Indiferent din ce religie ești, dumnezeul în care cred majoritatea religiilor, dacă ne întoarcem în spate cu religiile, cum au ajuns o groază de religii, dacă te uiți la esența lor toate înseamnă iubire, pace, un dumnezeu, tatăl tuturor văzutelor și nevăzutelor, făcutelor și nefăcutelor(!!!)…

Ori cineva o catehizează și poate e nevoie să i se refacă și mirungerea pentru toate blasfemiile debitate, ori această mare înșelătoare trebuie izolată complet de către ortodocși, căci altfel va face foarte multe victime, având în vedere obsesia pentru persoana ei a celor care se auto-intitulează șoșocari.

Cele de mai sus arată că dezvăluirile de la începutul carierei politice (2020) despre postările ei blasfemiatoare la adresa Bisericii, a preoților, a sfintelor moaște par a fi adevărate, chiar dacă le-a negat, iar cine o cunoaște îndeaproape poate confirma limbajul necuviincios pe care-l are.

In octombrie 2017, Diana Sosoaca isi arata revolta fata de faptul ca la moastele Sfintei Parascheva sunt dusi si copiii. „Spalarea creierelor incepe de la varsta frageda. (…) Noaptea, copiii dorm nu stau sa se roage pentru tampenii. Notele bune se iau daca inveti, nu daca atingi morti putreziti”, spunea Sosoaca despre moaste.

Intr-un alt comentariu, Sosoaca se declara liber cugetatoare si afirma ca „popii se imbuiba” de pe urma fricii induse de Biserica si ca „popii scot bani” de pe urma moastelor. „Dumnezeu te ajuta daca esti om, nu daca pupi moaste care nici nu stii ale cui sunt”, sustinea Sosoaca. Despre BOR afirma ca este o „institutie mai dezastruoasa decat statul roman”.

Însă, după cum știm că mândria luciferică întunecă gândirea, sunt slabe șanse ca o astfel de blasfemiatoare să recunoască că greșește, să se smerească și să asculte ce înseamnă Ortodoxia, poate chiar din gura IPS Teodosie!

Să ne rugăm pentru ea, ca Domnul să o întoarcă, dar trebuie să vrea și ea!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

  1. Cred ca exagerati si va lasati manipulati de factori exteriori. Dar cand a fost la, la Manastirea Alba Iulia de 1 decembrie anul acesta, biserici, moaste si altele, de ce nu a-ti promovat acele evenimente? Si pe voi va coordoneaza politica actuala de la putere?

    1. Evenimentul cu pricina e dinainte de Alba-Iulia. Si nu e prima actiune de acest gen. Daca participa, vorbind doar despre pace, fara sa-i gireze pe acei inselati si mai ales fara a zice acele blasfemii cu “frecvente și spirite) atunci mai era de inteles. Din pacate, oameni cu pregatire intelectuala, precum prof. Colceag, au fost inselati de adepti ai samanismului, yoga, budism etc.

  2. ,,Munții înalți sunt loviți de vânturi puternice.” – spune un proverb latin. Doamna Diana Șoșoacă are idealuri politice înalte și are un discurs în care se regăsesc mulți visători români. Accept și eu ce spune dacă spune bine. Dacă o ia pe alături, sunt obligată să nu fiu de acord cu ce face. Dornică de voturi, a mers și la Sibiu.

    Văd că din punct de vedere religios, în capul ei este haos. Nu înțelege corect Ortodoxia, dar nici nu este ajutată să o înțeleagă în aceste vremuri în care ecumenismul ia amploare. Luptătorii împotriva lui Dumnezeu s-au înmulțit și sunt sprijiniți politic… Nu știu dacă ar fi dispusă să înțeleagă Ortodoxia așa cum este ea de fapt: cale spre mântuire și spre îndumnezeire. Viața modestă i se pare de neconceput. Ea vrea să rămână om politic important și gata. Pentru ea nu contează dacă o ajută Dumnezeu sau necuratul. Ar trebui să se hotărască, totuși… Altminteri îi va pierde pe drum pe creștini. Nu are dreptul să le înșele așteptărilor simpatizanților pe plan religios.

  3. Aha, ateii, sectantii, mozaicii… e buni?
    Ca doar din astia avem “sus”.
    De Tarziu cu ssatanismele nevesti=si pe care o apara in actiunile eoi, de Simion – frate cu “evreii? – a se citi “talmudistii babilonieni” deghizati sa nu li se vada cultul lui Ba’al… de altii care sint in Parlamet ca cei citati… NIMIC!
    A ajuns Sosoaca sa reprezinte Ortodoxia … intr-un sistem secularist, implementat de francmasonerie – |democratia| si multi-partitismul (divizarea neamului …. “cu acte”!)… sau face ea slujbe religioase in Parlament si la partidul ei ca sa duca pe cineva in inselare?

    Articolul o loveste fara sa o fi contactat sa spuna ea “ce si cum” e cu prezenta acolo, … nu de dragul obiectivitatii ci ca sa-l creasc pe AUR, care numai unitate a romanilor nu face sustinand colonizarea tarii si invinovatirea noastra cu minciuna secolului – afacerea jidaneasca a holo-cashului.

    1. Sosoaca a fost avertizata de mai multe publicatii inainte de a participa, dar nu a tinut cont, dimpotriva, a promovat acea conferinta si a luat apararea participantilor, oricat de inselati au fost.
      Pentru ca este lider de partid, dar si pentru faptul ca si unii ortodocsi o girează, a trebuit sa ne facem aceasta datorie de a avertiza in privinta inselarilor ei foarte grave! Cine e ateu, sectar, mozaic, musulman nu este girat de ortodocsi, se exclude din prima.

  4. Un apel umanitar pentru o mămică săracă în vârstă de 18 ani. Mihaela (sector 5, București) este însărcinată cu al treilea bebeluș. Acest copilaș încă nenăscut a scăpat de la avort, dar e un copil nedorit de familie și e tare greu… Mihaela mai are doi copilași, Matias de un an și 10 luni și Silvia, de 10 luni. Bebelușul din burtică este acum în a 8-a lună de sarcină a scăpat de avort, dar mai are de luptat, este un copil nedorit de familie, îl vor crește și pe el, dar Mihaela încă regretă că nu a fost la avort. Familia se confruntă cu sărăcia, copilașul este destul de micuț, Mihaela nu s-a hrănit foarte bine. Tatăl copilașilor are 21 de ani și nu a fost deloc la școală, muncește pe șantier cu ziua și are și probleme cu inima. Părinții copilașilor programaseră un avort în primele luni de sarcină dar cu ajutorul lui Dumnezeu și al oamenilor care au sprijinit-o pe Mihaela, copilașul a supraviețuit acestei orori. Să nu îl uităm pe Sfântul Nicolae, care vine în ajutorul familiilor sărace care din disperare se gândesc la aceste lucruri groaznice…. Sfântul Nicolae a venit mereu cu un ajutor pentru ca mămica Mihaela să depășească aceste gânduri întunecate. Dacă vrem să o sprijinim în continuare, putem lua legătura cu familia Mihaelei, la numărul de telefon +40764632844. Au nevoie de alimente pentru copilașii cei mici și pentru mămică. Și ar fi recunoscători dacă am putea să îi ajutăm să plătească întreținerea și chiria la o garsonieră micuță pentru a nu ajunge într-o casă părăsită în care plouă prin tavan, unde se adăpostește bunica Mihaelei, nu se știe dacă celelalte rude din familia extinsă îi pot găzdui pe Mihaela și pe pruncii ei… Las și adresa mea de e-mail: [email protected]

  5. Ati luat-o pe balarii. Ce nu e cu voi e impotriva voastra. De aia nu vine lumea la Biserica, din cauza extremismului religios. Dzeu e acelasi si peste tot, nu are un nume neaparat. Yehova, Allah, etc..
    Ca popii sunt cum sunt, stim toti. Ca nu recunoasteti voi, asta e altceva. Energii sunt pe acest pamant si se manifesta in diferite forme iar Bucegii sunt clar un centru puternic. Nu a zis o Sosoaca, au zis o altii.
    Voua va e frica de faptul ca pierdeti puterea, ca oamenii nu ar mai crede orbeste in tot ce zice Biserica (zice si balarii multe, toate cartile sunt scrise de oameni, si randuielile la fel).
    Dar e greu sa accepti si e usor sa denigrezi. Dar timpul ne va arata cine a avut dreptate, desi asta e la latitudinea fiecareia. Fiecare crede in ce vrea si simte ca e adevarat.

    1. “UnOm”, ceea ce debitezi tu acolo este erezie sincretistă de factură new age. În loc sa scoți asemenea prostii, mai bine ai pune mâna sa înțelegi ce este Creștinismul Ortodox.
      Voi ăștia care tot atacați cu slogane de genul “intoleranți, retrograzi etc” sunteți de FACTO aia INTOLERANȚI. A apara ADEVĂRUL nu înseamnă intoleranță! Propaganda asta new age v-a redus neuronii, nu mai puteți face diferența între bine și rău, pentru voi e la fel!
      Bine a spus Sfântul Apostol Pavel despre voi: “Căci va veni o vreme când nu vor mai suferi învăţătura sănătoasă, ci – dornici să-şi desfăteze auzul – îşi vor grămădi învăţători după poftele lor, Şi îşi vor întoarce auzul de la adevă”.
      Nu mai sunteți în stare sa acceptați învățătură sănătoasă și bună, v-ati împotmolit în mlaștina indiferenței religioase! Îmi pare rău de voi, asa am fost și eu, dar SLAVĂ LUI DUMNEZEU CEL IN TREIME LĂUDAT ȘI MĂRIT, ca m-a adus de la întuneric la LUMINĂ. Voi cei credeți ca sunteți “deschiși” și “liber cugetători” sunteti, de fapt, prinși în plasa neagră a nepăsării!

      ADEVĂRUL ESTE UNUL, și nu e o concepție, ci o PERSOANĂ, ESTE HRISTOS DUMNEZEU! Asta a spus-o chiar El “Eu sunt CALEA, ADEVĂRUL și VIAȚA”.

      Imparatul și prorocul David zice inspirat de Duhul lui Dumnezeu “Că toţi dumnezeii neamurilor sunt demoni; iar Domnul cerurile a făcut.”

      Trebuie cercetate duhurile! Dacă un om folosește termenul, “DUMNEZEU”, nu înseamnă că se referă la același Dumnezeu la care se închină creștinii!
      Dacă eu spun “Andrei” nu însemnă că mă refer la același “Andrei” pe care îl cunoști tu!

      Ma oameni buni, dacă nu aveți habar nici măcar de lucruri de bază în alte teologiei, stați deoparte, documentați-vă înainte.
      Ăsta nu este un joc, un ghiveci, din care luam doar ce ne place. Aceasta atitudine este capodopera masoneriei, sincretismul religios! Asta este opera ecumenismului antihrist!

      Sfântul Proroc Isaia zice ceva foarte important, ceva parca mai actual ca nicicând: “Vai de cei ce zic răului bine şi binelui rău; care numesc lumina întuneric şi întunericul lumină; care socotesc amarul dulce şi dulcele amar!Vai de cei care sunt înţelepţi în ochii lor şi pricepuţi după gândurile lor!”.

      Nu puteți să vă numiți creștini când respingeti însăși învățătura creștină, cei care fac asa ceva sunt lupi în piei de oaie, care vor sa distrugă turma!

      Atât am avut de zis. Personal nu las comentarii în mediul online, dar acum chiar nu am mai suportat nepăsarea asta.
      Doamne ajută fraților ortodocși întru Hristos Domnul!

    2. @unom
      Nu esti niciun om. Esti un drac, doar aceia nu recunosc Adevarul oricat li s-ar spune (pentru ca Il stiu si nu vor sa-L accepte).
      Te asemeni dracilor pentru ca nu vrei sa-ti recunosti greseala si neputinta, te mandresti de parca ai inventat tu apa calda, dar in realitate nu esti in stare nici macar sa treci strada corect, fara sa puna vreun sofer frana pentru tine.

      Prostiile pe care le insiri tu acolo sunt prostii mai mari decat “casa poporului”, pe care Sfintii Parinti ai Adevaratei Biserici le-au distrus litera cu litera in fiecare secol.

      Unde erai tu si cei ca tine cand Sfantul Iustin filosoful distrugea pe paganii elini/romani, pe jidani, pe ereticii gnostici s.a.?

      Unde erati cand Sfintii Trei Ierarhi au scris impotriva ereticilor de toate felurile?

      Avem scrieri vechi de peste 1500 de ani, ale unor Oameni Sfinti, demni de toata crezarea.
      Voi ce aveti? Minciuni obscure spuse de toti narcomanii si indracitii, pe multe le-ati preluat de la vechii pagani (mai sunteti si plagiatori).

      Ne e frica sa pierdem puterea? Care putere? Adevaratii Crestini n-au avut niciodata putere lumeasca (poate doar in perioada Imperiului Roman de Rasarit, batjocorit de voi ca “bizantin”).

      Popii pe care ii critici atat, sunt de o credinta cu tine (au aceleasi idei ecumeniste ca si tine), doar prefacandu-se a fi ortodocsi. Ia-i la bani marunti, cauta declaratii de-ale lor, si vei vedea ca sunt exact ca tine, din punct de vedere al credintei (niste zerouri barate, dar trufase din cale-afara).

  6. Șosoacă a votat contra ținerii ședinței secrete în plenul Parlamentului (împreună cu alți cățiva neafiliați)pt. vizionarea faimosului film propagandistic iudaicesc despre “atrocități” hamas-iene,vizionare băgată forțat pe gâtul Parlamentarilor de numitul iudeu vexler,pt.că,nu-i așa,el e stăpânul Parlamentului…Șoșoacă a avut și o interpelare pe tema asta.AUR?-mucles(evident să nu-i supere pe viitorii căteva sute de mii de iudei israeliți care vor primi cetățenie romănă,promisă de…George Simion…

    1. Sosoaca voteaza, dar nu obtine nimic, decât să ducă pe unii după fentă. Dacă ar vrea cu adevarat binele Romaniei, atunci ar face politica incat sa ajunga la guvernare. Apoi poate sa si faca ceva pentru poporul roman. La fel cum inainte era Marea Poartă de la Istanbul, de unde au cumparat domniile Voievozii români cu bani de la boieri, ba chiar au platit tribut, INSA pana la un punct, moment din care le-au taiat capetele tradatorilor, asa si acum, exista anumite Porți, de care trebuie sa te folosesti, până ajungi să ai frâielein maini! Stati pe-aproape, ca sa mai ramana cineva in spatele celor care se jertfesc!

  7. Cred că trebuie să i se spună ce greșește fără să o considerăm a fi cel mai mare pericol. Riscăm să fim subiectivi. Acum trebuie să vedem cine reprezintă cel mai mic pericol. Nu știm multe secrete ale celorlalți.

    De ce e lovită Diana Șoșoacă? Simplu. Cineva a făcut un sondaj de opinie realist și, pe bune, Diana Șoșoacă i-a depășit cu mult pe toți contracandidații în preferințele românilor.

    Nu agreez nici derapajele new-agiste ale Dianei Șoșoacă, dar nici pretențiile de apărător al intereselor românilor formulate de George Simion în condițiile în care este de acord cu venirea multor străini în țară. Doamne, luminează-ne mintea și ajută-ne să facem voia Ta!

  8. Rușine și blasfemie,cine a scris aceste minciuni despre Doamna Senator DIANA SOSOACA nu ești ortodox.
    Unde sunteți popii când este vorba despre România și unde a-ți fost pe timpul pandemiei false? a-ți purtat măști pe fața voastră, adică măștile de la satana RUȘINE SĂ VĂ FIE

    1. Iamandi Maria, dumneata te auzi ce debitezi acolo? Critica este asupra deviațiilor de tip new age, și pe care Sosoacă le propagă. Nu mai sunteți nici unul în stare să înțelegeți subiectul de fond al articolului?
      Și ce folosești acolo termeni care “rușine” și “blasfemie”? Ai habar ce e blasfemia? Sau Sosoaca e pentru tine un dumnezeu? Dovedește ca sunt minciuni cele expuse clar în articol, poți? Și pe ce criteriu decizi tu cine sau ce este ortodox? Cred ca și tu ești doar o habarnistă care nu stie nici măcar Crezul niceo-constantinopolitan. După dumneata ta, fără sosoacă nu poți fi ortodox? E cumva și dumneaei un articol de credința ortodoxă?
      Băi fraților, de pe ce planetă veniți? Și ce dai vina pe “popi”? Ce legătură are asta cu aberațiile new age de la simpozionul sincretist și pagan de la Sibiu?

      Toți ăștia știți doar sa comentați doar ca să vă aflați în treaba.

  9. Diana Șoșoacă a participat la un festival de tip New Age la Sibiu, Holistic Fest, organizat de Asociația Națională de Terapii Holistice și Metafizice, condusă de Johann Muller Dragoman.
    Impresia despre montajul video, cu tăieturi din discursurile la conferință ale altor participanți și un interviu dat de senatoare, e că e tendențios. Adică are intenția de a ataca prin ce se cheamă „vină prin asociere”. Totuși, dacă criticăm alunecarea lui Vasile Bănescu pe panta progresismului, nu putem să nu vedem că ecumenismul de tip New Age, de unire a tuturor religiilor, pe care îl promovează Diana Șoșoacă, e încă mai periculos.
    În montajul video, cele mai mari sminteli le spune actorul Dorel Vișan, care tinde să fie tot mai confundabil cu rolurile de torționar și milițian, dar cu o pasă mistică tot mai dusă cu sorcova. Dorel Vișan crede că Iisus Hristos a fost un personaj inventat, într-o serie de profeți și yoghini oarecare, că Evangheliile au fost falsificate să ne ascundă adevărul despre reîncarnare, și ne recomandă meditația. Concentrarea trebuie să se facă minim 3 ani, dar de preferință 5, cu privire fixă într-un punct și apoi ajungi la iluminare.
    La conferință au participat tot felul de șamani, energo-terapeuți, vânzători de cristale vrăjite, care aduc banii și cresc potența, reparatori de chakre, comunicatori cu spiritele. Altă vedetă politică, profesorul Florin Colceag, a povestit cum a fost îmbunătățită meteorologia Australiei printr-un efort de meditație colectivă mult mai eficientă decât dansul paparudelor. (E esențial ca meditația să aibă loc la aceeași oră, pe toate meridianele globului, ca să funcționeze, ne-a asigurat cel prezentat în presă ca „antrenorul de genii”.)
    Diana Șoșoacă a dezvăluit în interviu că „poporul român trăiește cu o vibrație foarte joasă. (..) Vibrația trebuie să fie înălțată. Așa că cumva va trebui să fie o unificare a tuturor spiritelor pure… Indiferent din ce religie ești, dumnezeul în care cred majoritatea religiilor, dacă ne întoarcem în spate cu religiile, cum au ajuns o groază de religii, dacă te uiți la esența lor toate înseamnă iubire, pace, un dumnezeu, tatăl tuturor văzutelor și nevăzutelor, făcutelor și nefăcutelor…”
    Nu e prima nefăcută a Dianei Șoșoacă, fiica unei așa zise inițiate în masonerie. Înainte să se lanseze în politică, a fost simpatizantă a mișcării #rezist, opunându-se construcției catedralei ca risipă de bani. Ulterior, a revenit la sentimente mai bune față de Biserică, s-a afișat la pelerinaje, a protestat împotriva închiderii bisericilor de Paște, l-a reprezentant în instanță de Teodosie. Dar din când în când se mai leagă de „mercedesurile și talăngile de aur ale popilor”, sau mai face referiri la spiritualitatea pre-creștină a geto-dacilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button