X

Trump a fost cenzurat de Twitter. A fost șters un video în care medici din SUA declarau că măștile nu sunt eficiente pentru stoparea îmbolnăvirii cu virusul covid-19

Twitter a retras o înregistrare video postată luni seara de către preşedintele american Donald Trump – care conţinea informaţii false despre noul coronavirus, şi anume că măştile nu sunt necesare în vederea opririi pandemiei covid-19 -, a anunţat marţi reţeaua de socializare, relatează AFP, scrie news.ro .

”Mesajele Twitter care însoţesc videoclipul încalcă politica noastră cu privire la dezinformarea cu privire la covid-19”, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al Twitter, care a refuzat să ofere alte informaţii, cu privire lanumărul personalor care au văzut clipul.

Această înregistrare video a fost retrasă de Facebook luni seara, a anunţat un purtător de cuvânt al reţelei de socializare.

”Am şters acest video, pentru că împărtăşea informaţii false despre remedii şi tratamente împotriva covid-19”, a precizat un purtător de cuvânt.

În această înregistrare apărea un grup de medici care făceau declaraţii înşelătoare şi false despre pandemia covid-19.

Cotidianul The Washington Post scrie că peste 14 milioane de persoane au văzut înregistrarea pe Facebook.

Câteva ore mai târziu, preşedintele american Donald Trump a postat pe Twitter mai multe clipuri din această înregistrare video, celor 84,2 milioane de abonaţi ai săi.

În înregistrare se spune că măştile nu sunt necesare în vederea opririi bolii.

Timp de o jumătate de oră, Trump a postat 14 tweeturi în care apără folosirea hidroxiclorochinei – un medicament împotriva malariei pe care locatarul Casei Albe l-a promovat în mai multe rânduri, în pofida faptului că studii ştiinţifice au arătat că este ineficient în tratarea covid-19.

Contul de Twitter al fiului preşedintelui american, Donald Trump Jr a fost fost suspendat – pe o perioadă de 12 ore -, din cauză că a postat acelaşi tip de video luni seara.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Big brother
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Se vede care sunt mai marii planetei; cei care pot trece peste opiniile unui presedinte. Vaccinarea este scopul lor, iar Trump le cam incurca planurile pe ici pe colo. Cine dintre presedinti mai incearca marea cu degetul? Mai cuteaza cineva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.