X

Bărbat de 75 ani ucis de poliția canadiană pentru că a refuzat masca la supermarket

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un bărbat în vârstă de 73 de ani a fost ucis în urma unui incident declanșat dintr-o dispută cu privire la refuzul de purtare a măștii. 

Potrivit poliției, au fost chemați la magazinul Valu-Mart din Minden, Statul Ontario, după 8 dimineața, miercurea trecută, pentru că un bărbat în vârstă a vrut să facă cumpărături fără să poarte masca. Nu este clar în acest moment dacă bărbatul a avut sau nu o afecțiune medicală care îl împiedica să poarte o mască. Ceea ce este clar, însă, este că alegerea lui de a nu purta mască a declanșat un lanț de evenimente care a dus la moartea sa prematură.

„Când am ajuns aici, toată lumea vorbea despre asta”, a spus Tianna Frances, angajată la magazinul Valu-Mart din Minden. “Colegii mei au fost cam tulburați, da.”

„Cred că bătrânul s-a supărat și nu a vrut [să poarte mască]. Nu ne-am descurcat cu el, pentru că este într-adevăr împotriva regulilor. Așa că a trebuit să apelăm la poliție”, a spus Frances.

Poliția spune că, după ce angajații magazinului s-au confruntat cu bărbatul pentru că nu purta o mască, el ar fi agresat unul dintre angajați înainte de a pleca. Potrivit poliției, ofițerii au încercat să oprească autoturismul suspectului, dar s-au abținut „în interesul siguranței publice” înainte de a face o anchetă de urmărire. A spus Sergentul Jason Folz.

După cum raportează postul CBC , Unitatea de Investigații Speciale din Ontario (SIU) a declarat că bărbatul a plecat, iar un ofițer a văzut mașina și a început să o urmărească pentru o scurtă perioadă de timp. Pe baza plăcuței de înmatriculare, ofițerii s-au îndreptat spre o casă de pe Indian Point Road, a spus SIU.

Când doi polițiști au ajuns la locuința bărbatului, s-a desfășurat o „interacțiune”, iar cei doi ofițeri au deschis focul împotriva bărbatului de 73 de ani, potrivit autorităților. Bărbatul a fost împușcat și la 3 ore după ce a refuzat să poarte o mască, era mort.

Ofițerii au pretins că au recuperat două arme de foc din proprietatea bărbatului. Cu toate acestea, polițiștii nu au specificat dacă bărbatul a tras sau nu asupra lor sau dacă a fost în posesia armelor atunci când au tras asupra lui.

Vecinii bărbatului care a vorbit cu CBC News au declarat că incidentul a pus în atenția publică un cartier de obicei liniștit.

„Ne pune pe harta infracțiunilor pentru un motiv greșit”, a spus Gary Barnett. „Haliburton este un loc minunat, un loc la țară foarte liniștit, este un loc minunat pentru a trăi. Acesta este un șoc. N-am avut niciodată acest tip de evenimente. ”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Demenții polițiști, N-AU GRANIȚE, NICI LIMITE!
    Chiar că s-a întors lumea cu curu-n sus!
    MAREA DE SCLAVI BOTNIȚAȚI SE REVOLTĂ CONTRA CELOR NORMALI!
    Păi dacă ei poartă botniță, înseamnă că-s protejați, nu?
    La fel ca și la vaccinuri…ești betonat, ce-ți mai pasă că ceilalți NU sunt ca tine?!
    Aici e vorba de DRACUL din ei care-i ecumenist, 666-st, globalist!
    Și, pentru că se încred că invențiile dracului, de Dumnezeu nici nu vor s-audă!
    S-a ajuns exact ca-n profeția Sf.Andrei cel Nebun pentru Hristos: ”în vremurile din urmă, OAMENII VOR ÎNNEBUNI, iar cei care nu vor înnebunii ca ei, vor zice despre ei că sunt nebuni…”

    P.S. Se terminaseră toate infracțiunile ca să fie atât de rapizi la pedepsirea unui om în vârstă pentru că poate nu putea să respire fără botniță? Spuneau medicii de la M.Nasta că, cei care au rinite, sinuzite, astm , probleme de respirație sau pur și simplu nu pot respira prin botniță, chiar NU e indicat s-o poarte!
    Acuma ce facem? După adeverința că ne ducem până la magazin sau dus gunoiul, mai trebuie să iei adeverință și de la medicul de familie ca să dovedești pentru care motiv nu poți /nu ai voie să porți botniță?
    DOMNULE! FACEȚI ROST DE CUTIILE GOALE ALE BOTNIȚELOR, FACEȚI XEROX DUPĂ ELE ȘI CÂND VIND CÂTE-UN CRETIN D-ĂSTA, SĂI ARĂTAȚI CĂ NU PROTEJEAZĂ DE VIRUȘI, CU ATÂT MAI MULT DE COVID!

    1. Eu stiu ca Sf. Antonie cel Mare a zis aceasta maxima cu oamenii care vor innebuni si vine(este inspirata) din Scriptura unde se spune ca:” vine vremea cand toti cei care va vor omori pe voi vor crede ca au adus jertfa(cinstire) lui Dumnezeu”. Sa nu va suparati de interventie, dar asa am gasit ca fiind autorul ei. Nu ca Sf. Andrei cel nebun pentru Hristos n-ar fi cunoscut-o. Nicio virgula nu trebuie insa sa ramana pusa unde nu trebuie; de aceea mi-am permis si va rog sa ma intelegeti . La un alt comentariu mai din urma, unde tot asa a aparut, n-am cutezat sa intervin. Sa avem grija ca atunci cand ne enervam sa nu folosim cuvinte prea (g)rele, chiar daca ele exprima realitatea. Pe Dumnezeu, Sf. Ilie L-a descoperit nu in greu, ci in adiere USOARA de vant. Mantuire tuturor!

      1. Din alt unghi și din alt punct de vedere…să te VĂD cum vei reacționa când cineva din familia ta va fi luată pe sus și carantinată în spitalele-lagăr de concentrare!
        Atunici, NU vei folosi cuvinte PREA GRELE?!
        Se pare că foarte puțini realizează NEBUNIA!

  2. ASASINI!!!Și poliția, și angajații marketului,și complicii cu masca pe figură!!!Cei care poartă masca pe figură se fac complici la instaurarea noului stat Antihristic Sclavagist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button