X

Huawei interzis în rețeaua 5G din Marea Britanie. SUA luptă pentru un consens internațional în acest sens

retea 5g antena

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Marea Britanie interzice folosirea echipamentelor 5G făcute de Huawei

Furnizorii britanici de telefonie mobilă au interdicție să cumpere echipament 5G de la Huawei după 31 decembrie și trebuie, de asemenea, să înlăture toate echipamentele 5G ale companiei chinezești din rețelele lor, până în 2027, potrivit BBC.

Secretarul pentru Digital Oliver Dowden a comunicat Camerei Comunelor decizia guvernului de la Londra.

Aceasta vine ca urmare a sancțiunilor impuse de căre administrația americană de la Washington, care spune că firma reprezintă o amenințare la adresa securității naționale, acuzație negată de Huawei.

Dowden a declarat că mișcarea ar urma să întârzie, cu un an, derularea tehnologiei 5G în Marea Britanie.

Casa Albă a salutat marţi apariţia unui ”consens internaţional” cu privire la Huawei după decizia Regatului Unit de a exclude din reţeaua sa 5G orice echipament produs de gigantul chinez, relatează AFP.

“Decizia Regatului Unit reflectă un consens internaţional crescând potrivit căruia Huawei şi alţi actori reprezintă o ameninţare la adresa securităţii naţionale deoarece rămân responsabili faţă de Partidul Comunist Chinez”, a declarat Robert O’Brien, consilier pentru securitate naţională al preşedintelui Donald Trump.

“Aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Marea Britanie, precum şi cu mulţi parteneri şi aliaţi pentru a încuraja inovaţia şi a promova diversitatea în lanţul de aprovizionare al reţelei 5G”, a adăugat el într-un mesaj postat pe Twitter.

Premierul britanic Boris Johnson a dispus marţi excluderea completă a companiei chineze Huawei din reţeaua 5G a Regatului Unit începând cu anul 2027, dând astfel satisfacţie Washingtonului şi nemulţumind Beijingul, transmite Reuters.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. In iunie 2019 cand Arafat a spus sa dispara toate telefoanele care nu au ROalert din fabrica ,intai le a dat o luna,apoi 1 an.Cand l am auzit atunci pe Arafat mi s a aprins beculetul,a sa dipara toate telefoane care nu sunt smartphone,doar cele aparute din 2018 sa ramana,sa se obinuiasca omul sa plateasca cu amprenta,cu facila,retina,etc probabil stia ca vine covrigul,deci l am mirosit de la o posta …
    Inca ceva,aproape o luna am folosit un telefon model vechi cred din 2008-2009 poate chiar mai vechi,apoi dintr o data nu a mai mers,am incercat pe trei telefoane spune sim nevalid,dar pe smartphone a mers…Asa obliga ei pe toti sa si ia smartphone.
    Eram sigura ca interesul lui Arafat nu era sa avem noi Roalert ci urmarirea telefoanelor,prin locatie,date,eu de ani de zile de cand am auzit odata la o televiziune cum se poate urmari un tel,cand ieseam din casa inchideam tot,date,wifi,locatia nu prea o folosec,acum am blocat tot la el…..

  2. HEALTH
    7,018,722Communicable disease deaths this year
    263,669Seasonal flu deaths this year (morti de gripa in acest an)
    Quick facts:
    Every year an estimated 290,000 to 650,000 people die in the world due to complications from seasonal influenza (flu) viruses.( in fiecare an se estimeaza ca mor de gripa sezoniera intre290 de mii si 650 de mii de oameni)
    This figure corresponds to 795 to 1,781 deaths per day due to the seasonal flu.
    Sources and info:

    Seasonal flu death estimate increases worldwide – CDC
    Up to 650 000 people die of respiratory diseases linked to seasonal flu each year – World Health Organization (WHO)
    4,109,601Deaths of children under 5 this year
    22,996,499Abortions this year
    167,112Deaths of mothers during birth this year
    41,946,542HIV/AIDS infected people
    908,887Deaths caused by HIV/AIDS this year
    4,440,416Deaths caused by cancer this year
    530,326Deaths caused by malaria this year
    6,158,447,518Cigarettes smoked today
    2,702,788Deaths caused by smoking this year
    1,352,246Deaths caused by alcohol this year
    579,778Suicides this year
    $ 216,291,221,880Money spent on illegal drugs this year
    729,838Road traffic accident fatalities this year

    sursa :worldometers.info

    decese covid: 586955 in 5-6 luni de isterie covid
    iar de gripa obisnuita mor intre 300000-700000 /an fara isterie de gripa,fara carantina,izolare,fara internarea asimptomaticilor,deci clar toti mai devreme sau mai tarziu vor plati ori in aceata viata,ori in eternitate intr un loc pe care biblia il numeste plansul si scrasnirea dintior…(vesnic)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button