X

Comentariul cititorului: În Balcani se vor folosi de restricții pentru a răscula oamenii

De ce protestează sârbii? | Societate | DW | 08.07.2020

După cum știți sârbii se revoltă violent după ce președintele a instituit o nouă stare de urgență. La noi se încearcă același lucru, iar mulți oameni consideră că trebuie să ieșim în stradă. Doar că foarte puțini dintre aceștia sunt de bună credință. Vă rugăm să citiți comentariul fratelui Alexandru TM pe acest subiect:

Doamne ajuta,

Cat de curand va veni vremea protestelor si la noi, pe tema, de #antirestrictii, #anti-hotii, #rezistentii .#anti-coruptii #anti-pensii speciale..etc.

VA ROG NU MERGETI ,

Nu va fi nimic duhovnicesc si nici ajutor de sus, multa lume daca nu chiar deloc nu va avea sfintenii la ei, ca icoane si cruci, se vor rusina de acelea , va fi pentru #social Justice #antirestrictii si se va sorti esecului.

NU Mergeti la proteste daca nu este un motiv duhovnicesc. Si la Razboi se mergea cu crucea in fata cu icoane, cu prapori. Acum despre ce va fi? Libertate? Care? Cea fara Hristos?

Chiar nu vedeti ca ESTE UN TIPAR MONSTRUOS pus in aplicare pe tot pamantul.

Acestea nu vor avea de-a face cu demnitatea umana, cu lupta pentru supravietuire, pentru libertate. NU.
Acestea vor fi FACATURA. Toate protestele care vor masa mii de oameni vor fi deturnate.

Rugati-va, si vi se va răspunde dacă nu sunteti dumiriti.

NU iesiti, ca sa nu aveți vina de moartea altora mai putin cerebrali.

Multi desconsideră, scuipă și vorbesc în batjocura de neamul nostru Românesc, dar inca sunt multe moduri de a protesta daca chiar vreti sa fiti activi, insa acum este vremea lor a celor intunecati si observ ca multa lume este angrenata. Măcar acum cei ortodocsi sa nu dea satisfactie papusarilor, ci dovada de luciditate.

In balcani se vor folosi de restrictii pentru a rascula oamenii.
Mantuire

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Revolte
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

17 comentarii

 1. EXPLOZIV: PRIMUL POLITICIAN ROMAN ASOCIAT CU OCULTA MONDIALA QANON
  6 comentarii / 2227 vizualizări / 9 iulie 2020

  O informație aproape nebăgată în seamă, lansată azi pe Facebook, ar putea avea un potențial mult mai mare decît s-ar crede: primul lider politic autohton care bate palma cu organizația ocultă Qanon, unul dintre pilonii momentului în materie de teorii conspiraționiste și a cărei activitate produce un număr tot mai mare de adepți pe întreaga planetă.

  https://inpolitics.ro/exploziv-primul-politician-roman-asociat-cu-oculta-mondiala-qanon_18446011.html

 2. Îmi pare rău că fratele Alexandru n-a aflat nici până la ora asta că ,,păpușarii” au destui oameni în rândul clerului. Adică nu-i mare brânză să organizeze false proteste cu prapori și cu crucea în față, dacă habotnicii doresc să vadă asta pentru a ieși în stradă. Dragi ortodocși, ortodoxia se măsoară în fapte iară nu în prapori.

  1. Draga @marcus,

   Indubitabil ca sunt si detractori in randul clerului. Dar omiti abil sau nevoit ca nu vorbesc de cler , ci vorbesc de totalitatea participantilor ce ar trebui sa poarte insemnele crestine si nu doar o parte.

   In RO Cati oameni cu insemne crestine ortodoxe la purtator , se pot deturna pentru a arunca cu pietre in biserici ? Sa mai intamplat la proteste blasfemierea si hula asta”.

   IN RO Cati oameni cu insemne crestin ortodoxe (icoane cruci) la ei au dat foc la masini si ar vandaliza cladiri, sau a RANI corporal intru-n protest cu tenta duhoniceassca , gen Ati avort, anti HOMO, anti Vaccin ? inca nu am vazut la un astfel de protest pe habotnici sa se preteze la asa ceva.

   Dar #rezistentii nu s-au dat in spate de la nimic. daca e sa vorbim de fapte.

   Draga marcus nu ori ce fapta „aparent buna” este etalon al ortodoxiei.

   Sfantul Antonie cel mare spunea ca DREAPTA socoteala e cea mai mare dintre fapte.

   Dreapta socoteala si Mantuire va doresc.

  1. Nu am spus sa tacem, ci tu insinuezi acest lucru.

   Forma de protest care se poate deturna cel mai usor de specialistii in inginerii sociale si controlul maselor este iesitul in strada. citez de la Magda un alt cititor.

   Sunt si alte forme de protest

   Mai mult ca niciodata in perioada aceasta se urmareste deturnarea protestelor.

   Ceea ce am expus eu din punct de vedere al credintei ortodoxe sunt , repere care pot ingreuna considerabil deturnarea unei actiuni evident nu imposibil.

   Imposibilitatea deturnarii , o face Hristos in primul rand , scopul protestului si pregatirea participantilor.

   Ori ce protest trebuie sa fie ancorat duhovnicesc in adevar. Altfel Praf si Pulbere.
   Exxemplu de praf si pulbere: „Revolutia din 89` ” „vreau spitale nu catedrale#guvernul meu #coruptia ucide ,” Maidan Ucraina” BLM America”. etc…

 3. Dacă ne-am pocăi sincer, ca neam, Dumnezeu ar găsi o soluție pentru noi. Să ne aducem aminte de cuvintele:
  ,,Nu vă răzbunaţi singuri, iubiţilor, ci lăsaţi loc mâniei (lui Dumnezeu), căci scris este: „A Mea este răzbunarea; Eu voi răsplăti, zice Domnul”.
  Deci, dacă vrăjmaşul tău este flămând, dă-i de mâncare; dacă îi este sete, dă-i să bea, căci, făcând acestea, vei grămădi cărbuni de foc pe capul lui.
  Nu te lăsa biruit de rău, ci biruieşte răul cu binele.” (http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=70&cap=12)

  Dumnezeu poate să intervină și să ne ajute. Cum procedau Sfinții Închisorilor comuniste? Se rugau pentru torționari, pentru mântuirea lor. Părintele Gheronție Puiu recomanda rugăciunea: ,,Doamne, Iisuse Hristoase, întoarce-i pe dușmanii mei/ noștri la pocăință și la rugăciune!”
  Să eliminăm orice gând rău despre orice om și să urâm doar păcatul și pe necuratul care insuflă gânduri rele! Nu putem birui răul cu răul. Așa atragem Duhul Sfânt Care ne luminează mintea.

  Trebuie să știm că s-au făcut investiții serioase în armament și s-a făcut apel la reangajarea rezerviștilor. Poate că militarii străini ar fi o soluție… Pentru puterea politică, nu pentru noi, firește!

  Să nu ne pierdem pacea sufletului, să nu cădem în deznădejde, dar nici să nu acceptăm ofertele necuratului. Trebuie găsite soluții înțelepte de a protesta, fără a ne expune foarte mult și fără a-i da șansa necuratului să-și folosească armele!

  Doamne, ajută-ne cum știi și cum poți!

 4. Domnilor habotnici, nu vă învață nimeni că la protest trebuie dat foc și spart vitrine. Dacă vreți să vă puneți cruci, foarte bine, faceți protest în numele adevărului, doar aveți măcar atâta maturitate încât să vă delimitați de cei care provoacă violențe și capuri sparte. Domnule Duh de Căpitan, ar trebui să știi că Biserică înseamnă Împreună. Noi nu ne putem opune scanării decât dacă ne unim și dacă ne manifestăm voința toți odată.

  1. Draga marcus,

   Nu cred ca ai inteles mare lucru din ce am scris , dar nu este nici o problema.

   Protestul pentru adevar in sens ultim nu are de a face cu capete sparte si alte atrocitati punct, pur si simplu nu se intampla. Nu trebuie sa te delimitezi de nimeni pentru ca nu te incurci cu aceea de la inceput ,de la scop. „Ce are a face lumina cu intunericul sau minciuna cu adevarul”. Eu am dat exemple concrete despre evenimente . Dumneata faci doar polologhie, nimic concrect , mai incurci si sensurile. Buimacind lumea .

   Ca sa te convingi dumneata ca incurci sensurile , Biserica nu inseamna „toti”.

   Biserica este comuniunea celor aflati in adevar adica in Hristos, care si dintre ei se depart singuri de Biserica in momentul in care pacatuiesc, pt ca prin pacat te faci vrajmasi lui Dumnezeu totodata bisericii.iar prin pocainta si spovedanie ei se unesc din nou, prin rugaciunea-molifta zisa de duhovnic „Impacal si-l uneste cu sfanta Ta Biserica in Iisus Hristos”. si ca sa fim corecti , cei opriti de la impartasanie nici nu mai participau la Sfanta Lturghie ci stateau afara cu catahumenii (cei nebotezati).b

   Deci cati oameni aflati in Adevar-Biserica avem noi la proteste gen #rezistentii , #antirestrictii.. ca sa nu degenereze….?

   Prietene marcus, totul are valente mult mai adanci decat la prima vedere, nu lua toate de bune.

   Protestele din vremea aceasta nu au scop duhovnicesc nu sunt bune.

   Intelepciune Luminare si Mantuire

 5. Protestele din oricare vremuri sunt bune dacă apără adevărul. Dar dacă ești prooroc, atunci cu proorocii eu nu mă pun.

 6. zeamă de gunoi este șezutul acasă. Ia zi Dooooamne, Dooooamne, cu gura căscată, poate cade o pară mălăiață.

 7. Daca ar fi stat domnitorii nostri acasa si n ar fi luptat pentru a nu fi cotropita tara, azi am fi fost altceva decat poporul roman De ani de zile se distruge tara pentru ca poporul roman sta acasa, staaaaaa si doarme Stați sa va cipeze? Dumnezeu a dat si întelepciune

 8. Romånii nu ies la proteste;ei sunt egoiști;ei mizează pe faptul că ,,mie nu mi se poate întâmpla”;din pãcate,când cei mai mulți dintre ei vor fi afectați,nu vor ieși la proteste ci la revolte;iar revoltele înseamnă moarte…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.