X

Comentariul cititorului: În Balcani se vor folosi de restricții pentru a răscula oamenii

De ce protestează sârbii? | Societate | DW | 08.07.2020

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

După cum știți sârbii se revoltă violent după ce președintele a instituit o nouă stare de urgență. La noi se încearcă același lucru, iar mulți oameni consideră că trebuie să ieșim în stradă. Doar că foarte puțini dintre aceștia sunt de bună credință. Vă rugăm să citiți comentariul fratelui Alexandru TM pe acest subiect:

Doamne ajuta,

Cat de curand va veni vremea protestelor si la noi, pe tema, de #antirestrictii, #anti-hotii, #rezistentii .#anti-coruptii #anti-pensii speciale..etc.

VA ROG NU MERGETI ,

Nu va fi nimic duhovnicesc si nici ajutor de sus, multa lume daca nu chiar deloc nu va avea sfintenii la ei, ca icoane si cruci, se vor rusina de acelea , va fi pentru #social Justice #antirestrictii si se va sorti esecului.

NU Mergeti la proteste daca nu este un motiv duhovnicesc. Si la Razboi se mergea cu crucea in fata cu icoane, cu prapori. Acum despre ce va fi? Libertate? Care? Cea fara Hristos?

Chiar nu vedeti ca ESTE UN TIPAR MONSTRUOS pus in aplicare pe tot pamantul.

Acestea nu vor avea de-a face cu demnitatea umana, cu lupta pentru supravietuire, pentru libertate. NU.
Acestea vor fi FACATURA. Toate protestele care vor masa mii de oameni vor fi deturnate.

Rugati-va, si vi se va răspunde dacă nu sunteti dumiriti.

NU iesiti, ca sa nu aveți vina de moartea altora mai putin cerebrali.

Multi desconsideră, scuipă și vorbesc în batjocura de neamul nostru Românesc, dar inca sunt multe moduri de a protesta daca chiar vreti sa fiti activi, insa acum este vremea lor a celor intunecati si observ ca multa lume este angrenata. Măcar acum cei ortodocsi sa nu dea satisfactie papusarilor, ci dovada de luciditate.

In balcani se vor folosi de restrictii pentru a rascula oamenii.
Mantuire

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

  1. EXPLOZIV: PRIMUL POLITICIAN ROMAN ASOCIAT CU OCULTA MONDIALA QANON
    6 comentarii / 2227 vizualizări / 9 iulie 2020

    O informație aproape nebăgată în seamă, lansată azi pe Facebook, ar putea avea un potențial mult mai mare decît s-ar crede: primul lider politic autohton care bate palma cu organizația ocultă Qanon, unul dintre pilonii momentului în materie de teorii conspiraționiste și a cărei activitate produce un număr tot mai mare de adepți pe întreaga planetă.

    https://inpolitics.ro/exploziv-primul-politician-roman-asociat-cu-oculta-mondiala-qanon_18446011.html

  2. Dacă ne-am pocăi sincer, ca neam, Dumnezeu ar găsi o soluție pentru noi. Să ne aducem aminte de cuvintele:
    ,,Nu vă răzbunaţi singuri, iubiţilor, ci lăsaţi loc mâniei (lui Dumnezeu), căci scris este: “A Mea este răzbunarea; Eu voi răsplăti, zice Domnul”.
    Deci, dacă vrăjmaşul tău este flămând, dă-i de mâncare; dacă îi este sete, dă-i să bea, căci, făcând acestea, vei grămădi cărbuni de foc pe capul lui.
    Nu te lăsa biruit de rău, ci biruieşte răul cu binele.” (http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=70&cap=12)

    Dumnezeu poate să intervină și să ne ajute. Cum procedau Sfinții Închisorilor comuniste? Se rugau pentru torționari, pentru mântuirea lor. Părintele Gheronție Puiu recomanda rugăciunea: ,,Doamne, Iisuse Hristoase, întoarce-i pe dușmanii mei/ noștri la pocăință și la rugăciune!”
    Să eliminăm orice gând rău despre orice om și să urâm doar păcatul și pe necuratul care insuflă gânduri rele! Nu putem birui răul cu răul. Așa atragem Duhul Sfânt Care ne luminează mintea.

    Trebuie să știm că s-au făcut investiții serioase în armament și s-a făcut apel la reangajarea rezerviștilor. Poate că militarii străini ar fi o soluție… Pentru puterea politică, nu pentru noi, firește!

    Să nu ne pierdem pacea sufletului, să nu cădem în deznădejde, dar nici să nu acceptăm ofertele necuratului. Trebuie găsite soluții înțelepte de a protesta, fără a ne expune foarte mult și fără a-i da șansa necuratului să-și folosească armele!

    Doamne, ajută-ne cum știi și cum poți!

  3. Pai, in primul rand sa refuzam :masca, scanarea și testarea. Celelalte… le va adauga Dumnezeu…

  4. Daca ar fi stat domnitorii nostri acasa si n ar fi luptat pentru a nu fi cotropita tara, azi am fi fost altceva decat poporul roman De ani de zile se distruge tara pentru ca poporul roman sta acasa, staaaaaa si doarme Stați sa va cipeze? Dumnezeu a dat si întelepciune

  5. Romånii nu ies la proteste;ei sunt egoiști;ei mizează pe faptul că ,,mie nu mi se poate întâmpla”;din pãcate,când cei mai mulți dintre ei vor fi afectați,nu vor ieși la proteste ci la revolte;iar revoltele înseamnă moarte…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button