X

Legea carantinării și izolării a trecut de Camera Deputaților. Se anunță proteste în București

plen vot parlament motiune camera deputatilor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, joi seara, cu 266 de voturi ‘pentru’, 11 voturi ‘contra’ și 8 abțineri, proiectul de lege privind carantinarea şi izolarea. Proiectul urmează să fie trimis spre adoptare la Senat, în calitate de for decizional în acest caz.

Vezi aici o parte din cele mai importante noutăți. Proiectul integral adoptat de deputați este aici.

“Proiectul de lege, care este acoperitor pentru orice situaţie de risc epidemiologic sau biologic, este cu scopul de a proteja comunitatea şi de a permite luarea măsurilor de sănătate publică, de prevenire şi de combatere a riscului epidemiologic şi biologic. Au fost luate în considerare toate aspectele sesizate de CCR privind modul de implementare a măsurilor, predictibilitatea termenelor şi posiblitatea contestării măsurilor”, a explicat secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, în plenul Camerei Deputaţilor.

El a adăugat că proiectul permite stabilirea regulilor de prevenire şi combatere a riscului epidemiologic în mod gradual şi cu implicarea experţilor în domeniu, stabileşte validarea măsurilor de urgenţă luate de comandantul acţiunii, precum şi mecanismul de luare a acestor decizii.

“În cazul bunurilor carantinate, o măsură foarte rară, dar ce poate fi aplicată în situaţii deosebite de risc major de contaminare – este prevăzută despăgubirea dacă bunurile sunt distruse, prin amendamentele care au fost aduse. Şi totuşi această măsură este una care se aplică rar şi numai în situaţii de risc de contaminare. În urma discuţiilor de astăzi şi a amendamentelor aduse şi aprobate în raportul Comisiei juridice, vă rog să aprobaţi proiectul”, le-a mai spus Raed Arafat deputaţilor.

Proiectul Guvernului pentru carantină şi izolare este considerat anticonstituţional de avocatul Gheorghe Piperea. Acesta popularizează o acţiune de protest care se anunţă pentru duminică, 12 iulie, de la ora 18.00, în Piaţa Victoriei din Capitală.

“Pentru cei ce încă mai cred în libertate și fraternitate, am un mesaj : duminică, ora 18, se iese în stradă, fără mască, pentru a protesta contra proiectul anti-constituțional de lege privind carantina și izolarea.

PS Evenimentul este organizat de mai multe organizații civice și personalități. Nu sunt organizator, deci nu îmi cereți detalii, că nu le am. Afișul este prezentat aici cu acordul dnei Iosefina Pascal, care l-a lansat sub titlul “opriți dictatura sanitară””, scrie Gheorghe Piperea pe Facebook.

Iniţiatoarea acţiunii de protest, Iosefina Pascal, afirmă pe Facebook că “toți oamenii care susțin Legea Dictaturii Sanitare, în forma abominabilă condeiată de Guwerner, sunt complici la distrugerea democrației şi libertăților cetățenești din România”. Aceasta prezintă şi o serie de argumente:

“De la ambiguitatea inițială, nefiind specificat un anume virus, sau infecție, lăsând loc pentru încarcerarea oamenilor care au orice fel de infecții, pentru că, sanchi, “reprezintă un risc pentru sănătatea publică”.

Până la toate articolele neconstituționale care instituie detenția forțată a cetățenilor în spitale, confiscarea și distrugerea bunurilor personale, idei asupra cărora Curtea Constituțională a României s-a pronunțat deja.

Culminând cu experimentele umane, cetățenii SUSPECȚI și ASIMPTOMATICI fiind supuși, obligatoriu, unor tratamente medicamentoase, fără acordul lor. Faptă care încalcă toate punctele Codului de la Nürnberg.

Obligativitatea adoptării recomandărilor emise de un organism global care a excelat în afirmații contradictorii și pseudo-stiintifice, OMS, reprezintă o subminare a suveranității naționale și este o situație unică în istoria României.

Mai mult decât atât, transformarea cetățenilor României în “ciumații Europei”, prin prezentarea acestor cifre alarmante, de la nivel diplomatic, reprezintă un atac grav la poziția geopolitică a țării în interiorul Uniunii Europene și nu numai.”

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

22 comentarii

  1. Primul pas e gata: avem anuntat protest.
    A DOUA PARTE: Participarea la protest.
    Dar….

    Doar cu Dumnezeu alaturi! Altfel, cred ca e sortit esecului acest protest, “fara Mine nu puteti face nimic”. Si fara SPARANGHEL si alte PROSTII inutile ca la protestul de la finalul starii de urgenta. Ce s-a rezolvat cu el? Nimic.
    La fel cu cel din Cluj, unde nu a participat nimeni.
    Doamne ai mila de poporul tau!

    1. Naavin Va doresc din toata inima sa aveti un minim de…100 de participanti , mai multi chiar nu cred ca vor fi ! Este totusi vorba despre Duminica seara , plus ca-i totusi Iulie si nu August { deci nu diaspora } desii datele sant asemanatoare si relativ apropiate . Insa , sti cum se spune : pic cu pic se face …oceanul .

    2. Naavin Ce te faci daca , desii ai proteste anuntate , nu vei avea participarea la care te astepti ? Iar aceasta participare atat de sperata , atat de asteptata n-o vei avea in veac , atata vreme cat in fruntea multimii nu vor sta ” PREOTI CU CRUCEA-N FRUNTE CACI OASTEA E CRESTINA ” !!! Mai cred oare romanii in preoti ???

  2. Astazi este o reeducare liberala tinde spre demonizarea omului,o mutilare a sufletului, o inlocuire a lui Dumnezeu cu frica demonica, o mecanicizare a conştiinţei, o anulare a personalităţii, ducand la dispariţia libertăţii, la robia absolută, o teleghidare psihică,ajungand la condiţionarea mentală pe bază de reflexe. Către acest fel de educaţie si traire ne duc astazi acesti cretini . Iata niste dexacsati mintal iohanis orban, arafat ,tartaru care conduc tara si toti adeptii lor la fel ca si ei care ar trebui sa fie internati imediat intr-un ospiciu de maxima siguranta pentru ca sant in stare grava . Cat vor sa ne mai minta grosolan si fara scrupule acesti golani . Virusul nu exista ,oamenii nu mor ca vrea corona ci cind hotaraste Dumnezeu . Sa ne desteptam si sa le punem pielea in bat asa cum facea Vlad Tepes acestor draci de masoni si criminali impotriva umanitatii .

    1. Foarte bun comentariu!
      Ce fac nenorociții, golanii ăștia…DAR de ce se tot supune lumea?
      Eu am întrebat dintre colegi, amici, prieteni, chiar părinți: DE CE PURTAȚI MIZERIA AIA LA GURĂ?

      PARCĂ-AI FI PE PLANETA MAIMUȚELOR!
      Se uită la mine cu înțelegere, cu oareșce milă, alții – cu revoltă, că n-aș fi în toate mințile…io-te-așa, am ajuns la 2 concluzii:

      1.UNII SE TRAG DIN MAIMUȚE, pentru că le repugnă Chipul lor lăsat de Dumnezeu..pentru că numai diavolul maimuțărește creația Lui Dumnezeu…

      2.S-a ajuns la două vorbe: ”Duș.manii omului vor fi casnicii lui…” și ceea ce spunea Sf.Ap.Andrei, cel nebun pentru Hristos…că, în vremurile din urmă, oamenii vor înnebuni și se vor SCULA (cu mânie mare) asupra celor care nu au înnebunit ca și ei.

      1. Magda Intrebare : ce ti-au raspuns acei colegi , amici , prieteni , chiar parinti sau intrabarea era retorica ? P.S. Am vazut cam toate filmele din seria Planeta maimutelor insa…n-am vazut acolo nici maimutele – stapanii – si nici oamenii , adica cei supusi , inrobiti de catre aceste maimute , purtand masti . Insa , felicitari pentru analogie : chiar suntem condusi de catre niste maimute si , din pacate asta , de vreo treizeci de ani !

        1. INGERUL Daca atunci cand iti alegi pe cel/cei care iti vor hotara destinul in urmatorii patru ani nu mergi sa iti exprimi parerea { intr-un fel sau altul } , atunci care-i rostul ca DUPA , sa-i mai iei la mascari ? Eu cel putin , in perioada de-o saptamana premergatoare votului am educatie sexuala , dumneata ce scuza ai ?

          1. Mai man-,, fiul ploii ” tu ai c-am prea multe alice in cap si ar trebui sa te duci la astia pe care eu ii critic ori sa ti le scoata ori sa ti le piseze poate dupa aia sa iti mai ramana ceva in coaja ,asa dupa ce mai provocat la polemica .Vad ca o c-am dai cu galbejitii poate si tu esti la fel de galbejit caci prea te iei de toti cei care scriu pe acest site un protest sincer si curat la hotararile pe care le iau acesti schizofrenici in guvern parlament si presedentie in defavoarea oamenilor si a familiilor lor.

  3. Doamne ajuta,

    Cat de curand va veni vremea protestelor si la noi, pe tema, de #antirestrictii, #anti-hotii, #rezistentii .#anti-coruptii #anti-pensii speciale..etc.

    VA ROG NU MERGETI ,

    Nu va fi nimic duhovnicesc si nici ajutor de sus, multa lume daca nu chiar de loc nu va avea sfintenii la ei ,ca icoane si cruci se vor rusina de acelea , va fi pentru #social Justice #antirestrictii si se va sorti esecului.

    NU Mergeti la proteste daca nu este duhovnicesc. Si la Razboi se mergea cu crucea in fata cu icoane cu praporii. Acum despre ce va fi? Libertate? care cea fara Hristos?

    Chiar nu vedeti ca ESTE UN TIPAR MONSTRUOS pus in aplicare pe tot pamantul.

    Acestea nu vor avea de a face , cu demnitatea umana, cu lupta pentru supravietuire , pentru libertate. NU.
    Acestea vor fi FACATURA. Toate protestele care vor masa mii de oameni vor fi deturnate.

    Rugati-va, si vi se va raspunde daca nu sunteti dumiriti. ,

    NU iesiti , ca sa nu aveti vina de moartea altora mai putin cerebrali.

    Multi desconsidera , scuipa si vorbesc in batjocura de neamul nostru Romanesc, dar inca sunt multe moduri de a protestadaca chiar vreti sa fiti activi, insa acum este vremea lor a celor intunecati si observ ca multa lume este angrenata. macar acum cei ortodocsi sa nu dea satisfactie papusarilor si sa ci dovada de luciditate.

    In balcani se vor folosi de restrictii pentru a rascula oamenii,.
    Mantuire

    1. Alexandru TM Ati racesti gura de pomana caci nu vor iesii la proteste decat oengistii si cateva capete infierbantate plus ” oamenii d e bine ” in rest…Cumva mai crezi ca-n Decembrie 1989 au iesit romanii d e capul lor fara voie de sus d e tot ? Si-n plus , cine-i suficient de nebun incat s-o schimbe ACUM pe Maria doar pentru ca asta , poarta o palarie diferita !? De fapt este vorba despre ” aceeasi Marie ” { dovada clara ce s-a petrecut ieri in Parlament } iar ea Maria { a se citi P.S.D sau…U.S.R sau chiar Pro Romania } , nu-i atat de nebuna incat sa-si asume AZI guvernarea si sa dea …ce na-a dat ” ailalta Marie ” .

      1. Chiar daca ti se pare ca e la indemana acest nume, Maria, este bine sa te feresti a-l terfeli chiar si din “viteza”, caci el semnifica mult pentru majoritatea crestinilor. Nu-l asocia cu nebunia lumeasca. E mult mai prudent asa. Daca i-ai intege semnificatia acelei expresii, ai plange toata viata. Iar a plange din acest motiv este pricina de mantuire. Te rog, ai mila de tine si nu-l mai folosi unde nu se cade.

        1. Baltag Lica Nu ma folosesc de numele nimanui si nici prin cap nu mi-ar trece sa-l terfelesc in vreun fel indiferent de al cui nume este vorba . Pur si simplu…mi-am amintit de acea zicala care indica faptul ca-i vorba despre aceeasi persoana si-aceleasi obiceiuri in spatele oricaror zorzoane pe care le-ar etala persoana respectiva . ” Aceeasi Marie , cu alta palarie ” asa suna …zicala care-i mai veche decat mine sau dumneata laolalta dar , cred c-o stiai deja . Pentru a nu te mai ofusca degeaba , sti cati de’alde Ioan , Elena sau Iosif au fost gasiti vinovati in astia 30 de ani pentru : crima , proxenetism , prostitutie , trafic de droguri , trafic d e persoane , viol si alte asemenea nenorociri ? Numele capatat la botez , n-are nici o legatura cu …CV-ul afishat , din pacate .SI-nca ceva : pentru mine voi cei ce , comentati sau intretineti intr-un fel sau altul site-ul , sunteti FOARTE IMPORTANTI . Parerile exprimate aici , dovedesc faptul ca-n Romania mai exista inca , oameni care GANDESC !

  4. CINE AOBSERVAT CĂ:
    1/ EXISTĂ OCORELARE CLARĂ ÎNTRE CREȘTETEA DEOSEBIT DE MARE A CAZURILOR DE CONTAMINĂRI ȘI MĂȘTILE INTERZISE ÎN SPAȚIUL UE DRCLARATE-DOVEDITE CLAR A FI PERICULOASE, MĂȘTI IMPORTATE DE CĂTRE RESPONSABILII DIN VÂFUL IERARHIEI POLITICE (MINISTER SĂNĂTĂȚII ESTE O STRUCTURĂ CARE DE DECENII SERVEȘTE POLITICIENILOR ȘI NU SĂNĂTĂȚII!!!)
    2/ INEVITABIL, LA TEMPERATURI DE 28-30 GRADE CELSIUS LA UMBRĂ, EXISTĂ PUȚINE PERSOANE CARE SĂ AIBĂ RESURSELE VITALE DE A REZISTA 6-8-12 ORE ÎN REGIM DE SUBOXIGENARE-CU MASCA LA NAS ȘI GURĂ, FĂRĂ A AVEA PRIBLEME MAJORE.
    3/ PRINTRE “FRUNTAȘELE” COVID-19 SE AFLĂ ORAȘE PRECUM CONSTANȚA. ÎN POFIDA RECONANDĂRILOR MAI MULT DECÂT CLARE CHIAR ȘI ALE ORGANIZAȚIEIMONDIALE A EUGENIEI – O.M.S. – POLITICIENII-AUTORITĂȚILE – AU SCOS ÎN STRADĂ AUTOSPECIALE DE DIFERITE CALIBRE CARE EXACT LA ORE DE MAXIMĂ AGLOMERAȚIE, STROPESC STRĂZILE MUNICIPIULUI CONSTANȚA CU CLOR, SUBSTANȚE NECUNOSCUTE, OR DOAR CU APĂ. NU NOAPTEA, CÂND NU CIRCULĂ NIMENI! TOATE STUDIILE RELEVĂ CLAR CĂ ÎN GENERAL, AEROSOLII GENERAȚI PRIN PULVERIZAREA APEI,CESȚĂ, ETC. MAI ALES CÂND TEMPERATURA AERULUI ESTE RIDUCATĂ, FAVORIZEAZĂ LA MAXIM RĂSPÂNDIREA AGENȚILOR VIRALI, MICROBIENI, BACTERIENI, FUNGICI, ETC.
    CONCLUZIA: CUNOSCÂND DE CÂȚIVA ANI APARTENENȚA NEDISIMULATĂ A UNEI -DEJA – TAGME A POLITICIENILOR ROMÂNI LA CURENTUL EUGENIST AL GLOBALIȘTILOR, ADEPȚI TOTALITARIȘTI AI VACCINĂRILOR OBLIGATORII, ÎN POFIDA CRIMELOR FĂCUTE DE CĂTRE ENTITĂȚI CA BIG PHARMA, OMS, BILL-MELINDA GATES, ANTHONY FAUCI, GEIRGE SOROSI, FAMILIA ROTSCHILD, ROCKEFELLER, NE ESTE CLAR CUM S-A REALIZAT IN CEA MAI MARE PARTE DEZIDERATUL DE A AVEA CÂT MAI MULTE VICTIME ALE ARMEI BIOLOGICE DENUMITE GENERIC SARS COV-2, SPRE A DETERMINA NOI RAPORTĂRI, MENITE A REDUCE ATÂT DIN POPULAȚIA ȚĂRII, CÂT ȘI A LEGITIMĂRII TOTALE A VACCINĂRILOR OBLIGATORII, ÎNCĂLCÂNDU-SE ACTELE DE LA GENEVA, NÜREMBERG ȘI OVIDEO! PRACTIC, CEI CE AU ACȚIONAT IMPORTÂND MĂȘTI, DEZINFECTANȚI, ORI TRUSE DE TESTARE DOVEDITE CLAR CA FIIND UN PERICOL MAXIM PENTRU SĂNĂTATE, CA ȘI PROVOCAREA PERMANENTĂ DE AEROSILI PRIN STROPIREA STRĂZILOR LA ORE DE MAXIMĂ AGLOMERAȚIE, OAMENII NEPURTÂND MĂȘTI ÎN SPAȚII DESCHISE, NE DĂ ADEVĂRAȚII CULPABILI. Á LA AUSCHWITZ!!! URMEAZĂ UN NOU STRES INIMAGINABIL: O NOUĂ TRANSFORMARE A ȚĂRII ÎNTR-UN CAMP-LAGĂR DE CONCENTRARE CU FUNCȚIE DE AZIL PSIHIATRIC ȘI GENERATOR DE CANCER PE FOND DE STRES!
    J’ACUSE!!!!!!!!

  5. Ceva trebuie făcut… Macar așa un protest pașnic… Dacă noi vom tăcea. pietrele vor striga!

  6. SIGUR ca e necesar de facut UN PROTEST ELITIST al ORTODOCSILOR HABOTNICI cu SFINTA CRUCE de un METRU IN MIINI si cu ICOANA MAICII DOMNULUI DE GIT obligatoriu !
    ASA intrusii satanisti recalcitranti vor fi obstructionati instat sa intre in rindul lor pentru a deturna SCOPUL SERIOS SI PASNIC

    P.S.
    KKtii care n-au citit BIBLIA ortodoxa MACAR O DATA motamot VECHI SI NOU TESTAMENT le recomand sa se abtina de la comentarii pentru ca sinteti ULTIMII PROSTI ai SPECIEI incapabili de a avea o “PARERE” .
    SINTETI PITECANTROPI IRECUPERABILI calariti la propriu de draci !

    P.P.S
    MARS tuturor celor care faceti reclama securistului mason GEORGESCU CALIN .
    Mai rasfirati SATANISTILOR securisti ,criminali de neam si tara pentru ca pe acest sit CIRCULA DUHUL SFINT !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button