X

Rusia pregătește Securitatea palestiniană

Conform unui raport al Canalului 12 al televiziunii israeliene, personalul de securitate al Autorității Palestiniene (AP) urmează o pregătire militară regulată în Rusia din 2015, de la antrenamente de infanterie sau corpuri blindate, până la gradul de ofițeri, în special în domeniul aviației și pilotarea elicopterului, transmite agenția de presă israeliană de știri Anima News.

Conform acestei surse, palestinienii și-au câștigat galoanele în cele mai prestigioase academii militare din Rusia, cum ar fi Școala superioară de comandă din Moscova (pregătirea ofițerilor superiori), Înaltul comandament militar Novosibirsk, Academia Forțele Aeriene din Voronezh, Înalta școală de aviație militară din Krasnodar, Institutul de Artilerie Panzer etc.

Ministerul rus al Apărării nu dezvăluie nicio informație despre „armata palestiniană”, dar documente, inclusiv unul publicat în august 2015, au dezvăluit că Liceul Comandamentului Militar Novosibirsk a pregătit cadeți din cadrul AP – „Viitori comandanți de informații și unități de puști motorizate”.

Solicitați de canal 12, oficialii de securitate israelieni au refuzat să comenteze, chiar sub condiția anonimatului.

În Rusia nu a fost publicată nicio informație oficială cu privire la intențiile sau obiectivele unei astfel de asistențe acordate Autorității Palestiniene.

Poate însă că pe termen lung, rușii consideră un posibil stat palestinian independent ca un posibil punct strategic în regiune față de Statele Unite și țările occidentale, la fel ca în Siria sau Libia.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Asta da știre! Se apropie ww3… Cred ca aceasta va fi soluția găsită de Dumnezeu, pentru a strica planurile plandemice ale globalistilor ce doresc cu fervoare vaccinarea.

    1. Uitasem complet de aceasta solutie, chiar daca am adus-o in discutie atunci cand au fost ucisi acei iranieni in ambuscada organizata de americani. Da, cred si eu ca la un anumit moment va intra pe rol ww3. Domnul Dumnezeu sa ne miluiasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.