X

Trump a distribuit o postare care spune că masca reprezintă „sclavie, tăcere și moarte socială”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele american Donald Trump a distribuit pe rețeaua de socializare Twitter o postare care susține că purtarea măștii reprezintă „cultul tăcerii, sclavie și moarte socială”.

Postarea inițială a fost făcută de un jurnalist conservator care făcea trimitere la un articol din The Federalist.

„Măștile nu sunt despre sănătate ci despre controlul societății. Imaginea lui Joe Biden cu o mască neagră promovând cultul tăcerii, sclavia și moartea socială”, scrie Lee Smith în postarea pe care Trump a distribuit-o pe contul său cu 80 de milioane de urmăritori.

Trump s-a limitat la comentariul „Atât de multe păreri”, dar este cunoscut faptul că refuză purtarea măștii de protecție, chiar și atunci când este imposibil să păstreze distanța socială.

Citiți și: Trump cere încetinirea testelor Covid-19: „Când faci testări în asemenea ritm, găsești mai multe cazuri”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. O.K.!
    Atunci arestează DERBEDEII DIN OMS…CĂ-S AI TĂI!
    Ei au înnebunit lumea toată!
    Multe porcării au venit/vin de la voi, de-acolo…
    La ora vorbirii, NU ar mai trebui să fie unul ne-arestat pe sute de ani sau LICHIDAȚI!

      1. Care-i SCOPUL pentru care mi-ai recomandat filmul de pe youtube?
        Trebuie să mă PRIND după ce-l vizionez în întregime?
        Am urmărit deocamdată doar 15 min.din ceea ce a spus medicul psihiatru…apropos de șocurile electrice la care sunt supuși pacienții de boli mintale din spitalele de Stat…
        Faptul că el însuși a fost ȘOCAT văzând bătrânica aceea căreia i se tot aplica ”terapii” cu șocuri electrice iar pentru început – o sedau cu injecții ca pentru animale de talie mare (cai, vaci…)urmărind ”medicul psihiatru-” terapeut apoi ca-n transă, efectele dezlănțuirii șocurilor electrice de pe trupul fragil, firav al bătrânei care-i ceruse DIN OCHI ăstuilalt medic (martor…) ca și studenții ….ajutorul de a o scăpa din ȘOCUL CU REPETIȚIE la care era supusă…de către dementul de medic psihiatru la recomandarea asistentelor ori de câte ori se simțeau amenințate ori li se părea că nu-s suficient de liniștiți pacienții… ”medicul” gesticula măreț către studenți, mândru de el, în extaz aproape despre experimentul desfășurat…nebăgând în seamă mizeria făcută de biata femeie pentru că se scăpase involuntar pe ea…nici corpul cianuzat care avertiza eventualul deces…decât după ce a fost atenționat..și i-a mai aplicat niște șocuri ca s-o readucă în simțiri și la viață….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button