X

„Minunata” lume nouă a lui Bill Gates: 5G – Statul supraveghetor, transumanismul şi oraşele inteligente, capcana finală

Statul supraveghetor și transumanismul

Corporațiile vor utiliza sistemul de supraveghere 5G al lui Gates pentru a vinde produse și a amplifica capacitatea IA. Guvernele îl vor folosi pentru a trece globul la un singular totalitar mai despotic decat si-a imaginat Orwell vreodata. Titani ai Silicon Valley ca Elon Musk, Peter Thiel, și inginerul șef al Google, Ray Kurzweil, vorbesc îndelung despre „transumanism„, procesul prin care umanitatea va trece pentru a deveni parţial umană, parţial maşină prin intermediul ingineriei genetice și implanturilor chirurgicale.

Bill Gates investește masiv pentru a accelera această realitate alterată. Ambiția sa de a ne eticheta pe toți cu cipuri de date în vaccin subdermic injectat pare să fie doar o etapă necesară spre o stare de supraveghere atotcuprinzătoare.

Recompensarea conformării

Microsoft a patentat o tehnologie sinistră care utilizează senzori implantați pentru monitorizarea activității corpului și a creierului. Aceasta va recompensa persoanele care respectă cerințele în ceea ce privește plățile în numerar în cripto monedă atunci când desfășoară activități atribuite.

Brevetul, VA |2020| 060606 a câștigat notorietate și porecla “World Order 2020 666”. Microsoft descrie acest dispozitiv ca fiind un „sistem de monedă crypto” și explică faptul că este „capabil” să utilizeze datele activității corpului pentru a aloca bitcoin ca răspuns la îndeplinirea sarcinilor atribuite.

Persoanele care sunt de acord să instaleze senzorii wireless dăunători Microsoft vor primi periodic instrucțiuni de utilizare a telefoanelor inteligente pentru vizionarea unei anumite reclame, ascultarea unei melodii, mersul pe un anumit culoar de magazin alimentar sau pentru a lua un anumit vaccin. Acest cip va colecta date de la senzorii integrați care monitorizează undele cerebrale, fluxul sanguin și alte reacții ale corpului. Sistemul va transfera cripto-monede în contul subiectului după finalizarea sarcinii atribuite. Pe partea sa luminoasă, invenția distopică a Microsoft ar trebui să fie o sursă de venit binevenită pentru 40% dintre americanii scoși din activitate prin carantinele periodice în carantină de tip COVID, de către automobilele electronice fără şofer ale lui Musk, care se bazează, de asemenea, pe implementarea tehnologiei 5G și de inteligența artificială, inclusiv de roboți. Va vinde Gates datele, pe care i le oferim gratuit, companiilor care ne vor lua locurile de muncă?

Orașele inteligente, capcana finală

Menținerea și analizarea datelor colectate de o infrastructură 5G necesită calculatoare masive, amplasate în complexe majore de stocare a datelor. Pentru a controla în continuare această infrastructură, Bill Gates își construiește propriul „oraș inteligent” în Arizona.Conform KPNX-TV
a cheltuit 80 milioane de dolari pe 
un teren de 24,800 de acri din apropiere de Phoenix cu scopul de a-l transforma într-un „oraș inteligent”, unde totul este interconectat printr-o rețea wireless, inclusiv flotele de vehicule autonome. Cei 80,000 de locuitori ai orașului companiei Gates vor lucra în principal în centre de date.
Pentru ca să-şi consolideze controlul asupra a ceea ce oamenii aud, învaţă şi gândesc, Gates a cumpărat acțiuni în Liberty global, una dintre cele mai mari companii internaționale de televiziune și internet, care operează în 30 de țări și este în creștere.

Autori:  Robert F. Kennedy, Chairman şi Dafna Tachover, Director, Stop 5G Project, Children’s Health Defense

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

6 comentarii

 1. De la ăla cu telefonul în mână, care parcă i-a devenit o prelungire a mâinii….urmează cel cu plasturele-cip de pe mână care deschide/închide uși, plătește TOT și primește reclame personalizate fiindcă este recunoscut de A.I., exact ca-n filmele S.F.

  Urmează cipul implantat în creier după modelul Elon Musk, tot după ”S.F.” Matrix aplicat/aplicabil…
  Ultimul, cred că deja are creierul 100% digitalizat….devine un TV ambulant, dar mai ales computerizat…activează reclame personalizate, face cumpărături on-line, comandă taxiul, participă holografic la evenimente ”culturale”, sex…probabil că tot așa…depinde ce-o ieși la imprimantă și după câte luni…
  Dar de vorbit, va mai vorbi omul digitalizat?
  Sau numai on-line?

  Viitorul sună ”bine”…afurisit de pervers!

  1. Și ca să mă întorc la ”origini”, toți cei care vom/vor permite acest AVANS TEHNOLOGIC pe pielea noastră, fac dovada că NU se trag din Adam și Eva, ci din maimuță (aia de la început…)

 2. Stiati ca pe telefoanele android google-ul a bagat un program despre covid si daca te apropi de cineva care are covid se declanseaza o alarma,deci poti fi „marcat”ca avand covid si poti fi supravegheat suplimentar,oricum toate tel smart sunt supravegheate.Puteti intra la setari,apoi la google primul serviciu care apare este covid 19notifications ,nu intrati in el,mergeti la cele 3 puncte din dreapta sus a ecranului,apoi la utilizare si diagnostic,aici vedeti ca aplicatia este pornita,adica on,folosind date personale google-lui fara consimtamant,fara acord,puteti da off.Programul nu poate fi sters,doar puteti da off…
  Eu stiiam ca exista o aplicatie pe care o descarci daca doresti,dar sa iti apara in tel fara acord este incredibil….
  Noroc ca am multe tel vechi functionale….

  Stiati ca ,chinezi s au trezit cu termoscanner pe usa apartamentului,de le este frica sa mai duca gunoiul…

  De asta tot cresc cazurile noi ca sa mentina starea de alerta care din start a fost neconstitutionala pt ca nu exista in constitutie starea de alerta.
  Vor continua cu o stare de alerta neconstituionala,ilegala ca sa motiveze implemenatarea termoscanerelor peste tot…..

  1. NU aparatura face pe om, ci vice-versa!
   Un șut bine plasat la toate porcăriile-astea sau un ciocan…după caz!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button