X

„BILD”, Germania: „Carantina a fost o greşeală uriaşă”

  Ediţia de ieri a celei mai citite publicaţii de pe planetă, ziarul german „DAS BILD” titrează: „Carantina a fost o greşeală uriaşă” („Lockdown […]

Ediţia de ieri a celei mai citite publicaţii de pe planetă, ziarul german „DAS BILD” titrează: „Carantina a fost o greşeală uriaşă” („Lockdown war ein Riesen-Fehler“)! Dacă acest titlu apărea la noi, publicaţia ar fi fost suspendată de Sorin Grindeanu la cererea lui Marcel Vela şi Andi Manciu, susţinuţi de tripleta apocaliptică Arafat-Rafila-Cercel.

„Bild” citează opiniile unor somităţi din Germania care cred că măsurile excesive prin care, practic, s-a oprit planeta nu sînt pe deplin justificate, ba, chiar, că statisticile deceselor n-ar fi nici pe departe reale. Iată cîteva din aceste opinii:

– Prof. Stefan Homburg, profesor la Universitatea din Hanovra: „În Italia, epidemia de coronavirus a fost mai severă decât una de gripă, dar în Germania nu. Prin măsurile de carantină, guvernele au făcut o greșeala imensă. Situația e din ce în ce mai rea, iar stadioanele de fotbal goale sau restaurantele pe jumătate pustii nu ajută pe nimeni.”

 Prof. Klaus Püschel, doctor patolog și lider al Departamentului de Medicină Criminalistică la Hamburg University Hospital: „La urma urmei, Covid-19 e o problemă virală, asemeni gripei, și în majoritatea cazurilor, nu este fatală, decît în cazuri extreme. E important să examinăm cu atenție decesele din cadrul pandemiei pentru a stabili dacă virusul a fost într-adevăr cauza bolii.

Din cele 180 de decese cauzate de Covid-19, cu toții sufereau și de alte afecțiuni și nu erau copii sau adolescenți. Infecția cu Covid-19 a fost pur și simplu picătura care a umplut paharul pentru mulți bolnavi.”

– Julian Nida-Rümelin, fostul Ministru al Culturii: „Cu Covid-19, apar în fiecare zi numerele astea uriașe care ne îngrozesc. Dar trebuie să punem problema altfel pentru a înțelege aceste cifre: cîți oameni mor în Germania zilnic? Cîți mor din cauza unui atac de cord? Cîți de la cancer? Și cîți din cauza Covid-19?”

Toate aceste opinii, ca şi multe altele apărute peste tot în lume, nu contestă existenţa virusului Covid-19, ci doar arată că autorităţile din aproape toate ţările au exagerat cu măsurile dure, temîndu-se că acest Coronavirus ar fi un fel de „Gripă spaniolă”.

În realitate, cei care deţin Puterea în majoritatea ţărilor au văzut în aceste măsuri dure o bună oportunitate de a beneficia de un autoritarism neaşteptat care să-i scutească de Opoziţia politică, beneficiind, în acelaşi timp, de şansa încheierii unor contracte profitabile, necontrolate, invocîndu-se „necesitatea”.

Una dintre cele mai mari greşeli de la noi a fost internarea în spitale a persoanelor infectate, deşi nu există un tratament împotriva Covid-19. În locul unei izolări la domiciliu, aşa cum recomanda OMS, ministrul nostru a dat acel ordin stupid care a dus la infectarea personalului medical şi, implicit, la închiderea unor spitale.

O altă mare greşeală a fost transformarea mai multor spitale în Spitale-Covid, astfel încît bolnavii care sufereau de alte maladii au fost lăsaţi de izbelişte, generîndu-se astfel suferinţe uriaşe şi chiar decese pe care nimeni nu le-a mai contabilizat. Cazul cel mai teribil este cel de la spitalul din Câmpina în care era internat un singur pacient infectat cu Covid-19, toate celelalte 300 de paturi rămînînd goale, pacientul fiind asistat de 70 de medici specialiști şi peste 200 de asistente!

Şi nu trebuie uitate cozile uriaşe de ieri de la Spitalul de Oncologie din Bucureşti, unde bolnavii de cancer aşteptau să-şi ia reţetele sau să li se facă tratamentul:

Revenind la articolul din „Bild”, amintim cititorilor noştri că încă din 6 aprilie 2020, în articolul nostru „Controverse despre numărul real de decese din cauza coronavirusului” (https://www.cotidianul.ro/controverse-despre-numarul-real-de-decese-din-cauza-coronavirusului/), am prezentat cîteva statistici oficiale care demonstrau exact ceea ceea ce spun acum speciliştii germani: că numărul deceselor din alte motive este cu mult mai mare decît cele generate de Coronavirus!
Din păcate, această informaţie nu a fost dezbătută în spaţiul public, fiind acoperită de prezenţa zilnică pe ecrane a tripletei Arafat-Rafila-Cercel, cu susţinerea lui Klaus Iohannis şi Ludovic Orban, deşi cifrele sînt clare şi nu mint:

Cele 263.463 de decese din 2018 din România arată că media zilnică a deceselor din România a fost de 722 persoane, cauzele fiind diferite, multe dintre acestea fiind provocate de boli grave, precum cancer sau SIDA, aşa cum arată şi statistica mondială:

În ultima perioadă am văzut cu toţii eforturile autorităţilor din toată lumea de a lua măsurile de revenire la normalitatea de dinaintea Coronavirusului, anunţîndu-se date concrete de relaxare, păstrînd doar cîteva măsuri de protecţie pe care populaţia trebuie să le respecte pentru limitarea transmiterii virusului.

La noi, se pare că autorităţilor le-a plăcut foarte mult „starea de urgenţă”, astfel încît au simţit nevoia prelungirii acesteia cu o „stare de alertă maximă”, ameninţîndu-ne chiar că oricînd ar putea să revină la „starea de urgenţă”. Costurile economice sau chiar pierderea de vieţi pentru alte boli în afara Covid-19 nu par să-i îngrijoreze pe mai marii zilei de la noi, avînd în vedere benefiicle politice sau interesele financiare personale.

Sînt voci în spaţiul public care spun aceste lucruri şi la noi, chiar înainte de apariţia articolului din „Bild”. Este, de pildă, cazul medicilor de la Clinica Medicală 1 din cadrul Spitalului judeţean Cluj, care au încercat să protesteze faţă de transformarea clinicii în Spital-Covid, iar medicul epidemiolog care trebuia să aprobe a refuzat să-şi pună semnătura pe actul respectiv. A fost mai tare însă decizia prefectului Mircea Abrudean, căci spitalul trecuse în subordinea ministerului Sănătăţii, deci a guvernului.

Vocea specialiştilor care propuneau alte metode pentru limitarea transmiterii Coronavirusului n-a fost, din păcate, auzită de nimeni, căci fătucile din televiziuni sau moderatorii atotcunoscători primiseră direcţia ce trebuia urmată: adevărul este ştiut doar de Iohannis-Orban-Arafat-Rafila-Cercel, această pentagramă apocaliptică a Coronavirusului care nu trebuia să fie contrazisă de nimeni!

Lumea întreagă este acum într-o altă etapă a combaterii Coronavirusului, se caută alte metode şi alte strategii, astfel încît daunele blocării vieţii normale să nu le depăşească pe cele provocate de Covid-19.

Numai la noi, autorităţile visează la revenirea stării de urgenţă, gîndindu-se la alegerile din acest an, pe care vor să le cîştige cu mesajul deja anunţat: „noi v-am salvat vieţile, ăilalţi vi le-ar fi distrus”! Covidul pare să fi devenit la noi noul agent electoral care trebuie să ia locul mai vechii lor obsesii cu alegerile anticipate.

Noi, „contacţii”, rămînem doar o masă de manipulare, oricînd amendabilă. Nici măcar „diasporenii” nu sînt menajaţi, ei fiind condamnaţi la cozile uriaşe din vămi, aproape identice cu cele de la secţiile de vot din străinătate, cînd se îmbulzeau să-i aducă la Putere pe cei care azi îi batjocoresc la graniţă.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Big brother
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

 1. SOMITATI??????
  Sa fim seriosi, FRATILOR ! SA NU NE MAI AMAGIM SINGURI!
  Mai are azi OMENIREA SOMITATI, daca DEPRAVAREA SI CRIMA face legea pe pamint?
  SATANISTI da, NICIODATA, somitati, acesti SINISTRII contemporani, ORICARE, FARA EXCEPRIE, care s-au trezit si ei de pe buda, sa TRANSMITA SLUGILOR la spartul tirgului, ca PROASTA SATULUI….. „vaaaaai, VAI, VAI, ce nenorocire,” FRATILOR” nu, NU e bine ce-ati facut” !!!!! .
  Hai sa fim SERIOSI, ca doar DETINEM DREPTUL ADEVAR, NOI, ORTODOCSII, NU MUSTELE FARA CAP CARE BARZAUNESC fara sa mai stie pe unde (aer, apa, hrana, medicamete, insecte, ZVONISTII, FRICI, manipulari ) ca sa ne OMOARE CU MILIARDELE , nu somitatile de kk . HAI SA NE TREZIM DIN SOMNUL CEL DE MOARTE pe care il traieste intreaga omenire de O SUTA DE ANI.
  A, da, ii putem azi considera pe acesti „RAZBOINICI” ai kk, (dupa razboi, multi viteji, se scoala!!!!! ) SOMITATI in ALE CULMEI. PROSTIEI omenisti ale tuturor timpurilor !! .
  PE CUVINT, MI-AS, da DEMISIA, din orice FUNCTIE, daca sub mine lumea ar putii A CADAVRE AMBULANTE , CUM PUTE AZI OMENIREA sub sceptrul lor, al asa ziselor somitati depravate si criminale (, Sau, as alerga, pina mi-as pierde capul, daca l-as avea atit de prost si m-ar face de ris, cu o spune tot genialul meu tata!)
  SINGURA DISTINCTIE a acestor INODORI, INCOLORI, INSIPIZI, asa zisii somitati de kk ale piramidei pamintesti contemporane, pe care o detin este cea de lipitori CRIMINALE, multi dintre ei nici satanisti NU-S, pentru ca ei , sint DE, atei, trasi adica 100%din maimuta darwin. BINGO !
  MARI SOMITATI ! Ptiuuuuj…. SA NU-I DEOCHEM!
  Sa rizi si cu fundul, ala de maimuta, RASFRINT vulgar LA VEDERE!
  Omenirea nu are azi ANICI O SOMITATE, fratilor!!!
  (SOMITATILE unei SPECII, nu duc SPECIA IN IAD cum sintem noi dusi azi de vii, dar PE PAMINT, nu in locasul de sub pamint, stabilit de SFINTA
  TREIME .)
  In sensul adevarat (care „somitati” aia care stau ascunsi doua luni sub pat?) ci niste bestii CRIMINALE care isi inchipuie si ei, si cei care ii considera ca ar mai fi ceva /cineva in aceasta lume DEMONIZATA, tocmai din cauza lipsei lor de SOMITATE, niste IMPOSTORI, care nu-si mai merita nici acel o colt de pine congelat, singurul PE CARE s-au priceput sa-l „CREEZE”si care este distribuit, APROBAT LA NIVEL PLANITAR. (adica „hapurile”- asa se omorau ciinii in trecut, cu un colt de piine in care ascundeau hapul-, SINGURILE si FUNDAMENTALELE descoperiri la care s-au PRICEPUT, MAAARI DIBACI, MAMELUCII somitati ale lumii, „(somitatile!) si pentru care se screm de o suta de ani pe miliarde si miliarde de gologani munciti cu singe de celor sapte miliarde de sclavi carora le-a pus in final botnita, pentru ca au DESCOPERIT, in sfirsit ca” HAPURILE „LOR sint chiarc, MORTALE.
  PAZEA ! TOATA LUME IN GENUNCHI, SUB PAT, CU NOI PRIMII, „somitatile” lui kk IN FRUNTE.
  Vorba GENIALULUI MEU TATA, care este intradevarc O ADEVARATA SOMITATE MORALA SI DE O INTELEPCIUNE DIVINA , care o spune DUMNEZEIESTE :

  „numai prostul PROSTUL trebuie sa le PATEASCA pe toate, ca sa le STIE pe toate”.
  Cine s-ar mai putea UITA in gura acestor „somitati” care se afla azi la orice nivel al omenirii contemporane si care au ca scop PRIMORDIAL, exterminarea CREATIEI LUI DUMNEZEU .
  FAPTUL ca a aparut aceasta ZICERE intr-o GOARNA recunoscuta la nivel planetar, 100%este iar O MANIPULARE GROSOLANA si o MINCIUNA cit PAMINTUL PLAT de lunga si de lata.
  BLEAH. .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.