X

80% din Băncile Centrale Naționale lucrează la implementarea Monedelor Naționale Digitale

Aproape 80% din băncile centrale sunt angajate în implementare monedelor digitale naționale, potrivit unui sondaj al Băncii Internaționale de Decontare 2020.

Luna trecută, China a anunțat un proiect pilot al Yuan-ului său digital în patru orașe. În această lună, SUA are în vedere implementarea unui dolar digital.

Există avantaje pentru monedele digitale, în special în ceea ce privește plățile.

Dar impulsul pentru monedele digitale este, de asemenea, nefiresc. Odată ce banii în numerar vor fi interziși, ​​guvernele pot urmări și ultimul bănuț al fiecărei persoane 100% din timp.

Și așteptarea este ca Suedia să fie prima țară care să introducă o interdicție a numerarului.

Odată amplasate, monedele digitale deschid noi căi de control, în special în ceea ce privește ratele dobânzilor negative și impozitele pe avere.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button