X

[VIDEO] Atenție la Trump: “este un actor, cu aparențe de opozant, rolul este să rămână recesiv, neputincios, să facă un fel de semi-opoziție față de mascarada coronavirus, încât opozanții să aibă senzația că au pe cineva acolo sus… Nu Trump îi poate aresta pe Gates, Soros sau Faucci, ci aceștia fac parte dintr-o cabală, care-l poate controla pe Trump oricând”

UPDATE: Inițial interviul era pe Youtube, dar a deranjat SISTEMUL și a fost eliminat.
Până nu-l elimină și de pe Facebook, îl puteți urmări mai jos:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

https://www.facebook.com/810819053/videos/10158208853649054/

https://www.youtube.com/watch?v=EalYQi-Yd1c

Urmăriți acest interviu, cu Pompiliu Diplan – it-ist, filosof, activist și antreprenor, care cunoaște realitățile din Statele Unite, din cadrul Microsoft și vine cu dovezi clare că totul legat de coronavirus este o mascaradă.

Citiți și: Putin – marioneta aceleiași oculte: Rusia anulează celebra paradă militară de Ziua Victoriei pentru a nu răspândi coronavirusul

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

28 comentarii

  1. Eu nu am incredere in acest ipochimen cand spune ca Donald J. Trump ar fi un actor si face numai putina opozitie, dar practic este un fricos si Cabala poate sa-l controleze pe el, nu el pe Cabala, dati-l afara din birou, asta este un impostor, de 20 de ani se pregateste Presedintele Trump pentru acesti satanisti cum sunt Bill Gates si ceilalti care fac parte din Cabala.

    EU GARANTEZ CA DONALD J. TRUMP NE VA ELIBERA DE ACESTI DIAVOLI.

    1. Ma iertati,vorbiti de parca il stiti personal pe Trump.Cand o sa-l cunoasteti personal,si ce fel de gandire are,atunci putem sa spunem ceva.Va intreb si eu un lucru,de unde stiti ca nu joaca teatru pentru a manipula,avand in vedere ca face declaratii de presa constant.Pai presa de la noi este copil mic pe langa presa de la americani,chiar credeti ca totul este spre un mare plan pe care Trump il activeaza si aceasta Cabala va fi anihliata.De unde stiti acest lucru,ca aceasta Cabala va cadea sau Trump va reusi .. etc.Doar ca si informatie tot ceea ce primiti ca si stire este prin intermediul mass-mediei americane/romane etc .. banuiesc ca stiti prea bine in ce hal poate fi manipulata aceasta mass-medie.. Dar stati linistit toate ies la lumina pana la urma sa nu credeti ca o sa ramana ceva nespus,are grija Dumnezeu de aceasta,dracul intotdeauna isi arata si coada si fata.

      1. el incearca sa fie cat mai credibil… oculta nu lasa cel mai puternic stat din lume pe mana unui razvratit… e doar o marioneta, ca si Putin

      2. Cauta informatii despre el si vei gasi, cauta despre Wilbur Ross, si vei vedea ca e omul lui Rothschild. Mai romani mai cititi si informati-va despre ce este in afara tarii de pe canale alternative americane, prostia bantuie in Romania

    2. Imi pare rau ca iti bagi mana-n foc pentru un politician: chiar n-ai invatat nimic? Nici pentru tine insuti n-ar trebui sa bagi mana-n foc, nu stii cum reactionezi in anumite situatii pana nu intri in ele, si garantezi tu pentru Trump? (sau pentru altul?). Doar Hristos e sfant si Domn, restul sunt oameni. Uf, frate! :( :( :(

    3. Speri mata, dar speri degeaba. Si au am avut “mare sperante” in marele cavaler alb trumpist, si cu Qanon si alte basme,

      Bazaconii! Trumpistu’, la fel ca presedintii TUTUROR TARILOR, sunt manuiti si santajati de cabala globalista jidova. Asta e adevarul.

      Pana nu ii dam pe TOTI presedentii si parlamentarii CUMPARATI jos, din toate tarile, ca nu mai fac vrerea poporului, ci a cabalei ce-i controleaza cu fonduri de reclame si candidaturi prezidentiale, chermeze, femei usoare si masini rapide etc, nu vom vedea nici o schimbare in bine.

    1. Nu inteleg de ce s-au complicat si se complica atata cu yutub. Acest video trebuia de la inceput postat pe brighteon sau pe banned.video

    2. E pe facebook si poate fi descarcat cu un downloader de facebook, eu am facut-o in cateva secunde. Actionati pana nu-l sterge fb si de acolo.

      1. GIGI TRIMITE-MI SI MIE VIDEOUL TE ROG PE WHATSAPP VREAU SA IL TRANSMIT LA ROMANI CE LUCREAZA SI STAU IN ISRAEL
        +972-528601824 SCRIE-MA LA CONTACTE MIRIAM ןITI MULTUMESC

    3. Ați reușit până acum să îl salvați? Eu nu știu cum și aș avea să îl păstrez în laptop acest video foarte bun.

  2. Rugam ORTODOXINFO sa ne ajute cu salvarea videoclipului si sa ne indrume cum sa procedam pt. revizionare.
    Hristos a Inviat!

  3. Proteste Pentru Libertate 15-18 Mai
    https://vk.com/@redactiaip-proteste-pentru-libertate-15-18-mai?ref=group_block

    Începând de mâine se organizează proteste și în România. Pagina care le organizează este Frontul Civic Comun. Acesta este manifestul lor:
    Manifestul Protestatarilor
    Manifest 15 mai, 2020 – în stradă pentru adevăr, libertate și pedepsirea infractorilor. Românii cer în mod pașnic, la unison:

    Prezentarea opiniei publice, într-un mod transparent și lipsit de echivoc a informațiilor științifice care să ateste că virusul COVID-19 există și că a fost identificat în mod corect, respectând pașii și standardele curente din domeniul epidemiologic.
    2. Prezentarea opiniei publice, într-un mod transparent și llipsit de echivoc, a informațiilor științifice care stau la baza testelor folosite pentru diagnosticarea cu COV1D-19, care să includă date despre ratele de succes/eșec la diagnostic. Dat fiind că testarea pozitivă cu COV1D-19 are implicații sociale directe și poate chiar penale, orice lipsă de acuratețe în aceste teste poate duce la drame umane ireversibile.

    3. Prezentarea opiniei publice, într-un mod transparent și llipsit de echivoc, a dovezilor care stau la baza statisticilor oficiale de c0r0navirus, respectând intimitatea famililor implicate. Cerem în mod special clarificarea modului de raportare a cazurilor cu comorbidități drept decese de C0V1D-I9. Cum a fost stabilită cauza finală a morții, drept COV1D-19?
    [ … ]

    1. OrtodoxINFO nu este a lui Vasile si nu a fost niciodata… a fost o ideea a mea, la care a participat si el, pana a trebuit sa ne separam

  4. Ultimul material cu analiza lui Pompiliu Diplan a fost sters se pare de catre You Tube ! Incepuse sa aiba foarte multe vizualizari si cineva a dat ordin slugilor Google/YT din Romania sa-l stearga !

    1. Corect. Nu e cu nimic mai deosebit de restul papusilor mainute de papusarii mondiali jidovi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button