X

Putin – marioneta aceleiași oculte: Rusia anulează celebra paradă militară de Ziua Victoriei pentru a nu răspândi coronavirusul

Vă rugăm să citiți comentariul de la sfârșit


Aflată în plină bătălia contra noului coronavirus, Rusia și-a limitat manifestările dedicate împlinirii a 75 de ani de la victoria împotriva Germaniei naziste, care a marcat sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, conform Hotnews.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Luna trecută, din cauza pandemiei, președintele Vladimir Putin a dispus amânarea tradiționalei parade militare din Piața Roșie, din Moscova, care este văzută ca fiind elementul central al manifestărilor, prilej pentru ca armata să defilieze cu echipamente militare sofisticate. Nu se știe însă data la care aceasta ar urma să aibă loc.

În trecut, Putin a folosit acest prilej pentru a face o demonstrație de forță, alimentând sentimentul de mândrie națională. Astăzi, pe fondul pandemiei de coronavirus, Putin se confruntă cu cea mai scăzută rată de aprobare din ultimele două decenii, în timp ce economia alunecă pe un trend descendent din ce în ce mai accentuat.

Putin a afirmat că manifestările de Ziua Victoriei sunt sfinte pentru ruși, însă organizarea unui mare eveniment public ridică riscuri mult prea mari din cauza pandemiei de coronavirus, notează Reuters. Este așteptat ca Putin să susțină însă un discurs și să depună flori la monumentul Flacăra Eternă, în apropierea Kremlinului.

De asemenea, vor fi lansate focuri de artificii, iar avioanele armatei vor face un zbor demonstrativ în 47 de orașe.

În același timp, procesiunile de comemorare a soldaților sovietici care au participat la cel de-al Doilea Război Mondial s-au mutat și ele în online, oamenii publicând poze cu rudele care au luptat pe front și spunând povești de război.

Rusia a raportat 198.676 de cazuri confirmate și 1827 decese survenite în urma infectării cu noul coronavirus.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Pentru o parte a lumii, Putin figurează a fi de aceeași partea a baricadei anti-sistem. Și asta pentru că așa trebuie să pară. Altfel, nu ar mai fi un “echilibru” al super-puterilor, garantul confortului psihic al omenirii. Putin pare din multe privințe a fi un ghimpe pentru americani, pentru dezmățul occidental, un președinte ortodox… Ce ortodox poate fi, când tocmai patriarhul său trădează Ortodoxia? Agenda ecumenistă a lui Kyril este de dinainte de a deveni patriarh… iar înainte de Creta, s-a lepădat din nou de Ortodoxie la întâlnirea cu papa Francisc de la Havana, ce a determinat pe unii ierarhii și preoți să-i întrerupă pomenirea.

Putin, sau poate sosia lui, implementează același sistem de control al maselor ca orice altă țară din occidentul blamat de el. L-ați auzit să vorbească împotriva acestei tărășenii cu virusul covid-19? Dimpotrivă, pune umărul la toată propaganda mincinoasă, susținând izolarea și panica oamenilor.

Rusia e pe mâna jevreilor începând cu revoluția bolsevică. Pe tancurile rusești au venit jidovii comuniști în România, distrugând elita țării și băgând România în cea mai întunecată perioadă a istoriei sale.

Privirea noastră trebuie să fie în sus, nu la americani – occidentali, nici la ruși! Să miluiască Dumnezeu poporul binecredincios rus, căci pătimește, ca și noi, sub conducere antihristică.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

    1. Speranța/speranțele VIN din proorociri!
      Creștinii ortodocși de la ei ȘTIU că urmează să vină ULTIMUL ȚAR la putere de se vor pocăi și-L vor ruga pe Dumnezeu; Țarul va fi pe linia Romanovilor, din neamul Epativ, cu numele de Mihail ce va fi înscăunat în același timp cu Antihristul; Țarul va da de pământ cu popii ecumenști și va curăța pleava – politică și bisericească ce au bătut palma împotriva Bisericii Lui Hristos prin acceptarea, încurajarea primirii actelor satanice – pentru scurt timp, ortodoxia triumfând….

      Sf.Serafim din Sarov a proorocit asta, inclusiv apariția ultimului prooroc mititel – OTROC VEACESLAV.

      1. Citeste mai cu atentie proorocirile. Numai popoarele slave se vor mantui restul vor fi subjugate total de antichrist. Adica rusii si cu sarbii, restul popoarelor nu par a fi eligibile.

        1. Nu pot crede asa ceva, de unde rezulta faptul ca numai slavii se vor mantui?
          Scuze, dar e o mare prostie!
          Nu exista profetii despre mantuirea exclusiva a slavilor si damnarea celorlalti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button