X

S-a hotărât introducerea pașapoartele COVID-19. Fără ele nu poți călători liber în Europa

pașapoarte covid-19

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Miniştrii Turismului din UE au căzut de acord, luni, să introducă aşa-numitele „paşapoarte Covid-19” precum şi să analizeze posibilitatea deschiderii unor coridoare speciale pentru călătorii

Demnitarii au discutat luni despre modul în care pot ajuta acest sector grav afectat de pandemia de coronavirus „Turismul a înregistrat un declin imens şi neaşteptat… din cauza pandemiei de coronavirus”, a declarat ministrul croat al Turismului, Gari Cappelli, care a prezidat videoconferinţa, potrivit Agerpres. 

„Avem nevoie de un plan comun, la nivel european, pentru a gestiona criza”, a spus Gari Cappelli la finalul reuniunii. Acest plan ar trebui să includă un document „bazat pe un protocol valabil în toate ţările membre UE”, a adăugat oficialul croat.

„Am început de asemenea să discutăm despre coridoare de călătorie aeriene, feroviare şi terestre şi sper că vom putea ajunge la un acord şi asupra acestora. Acolo unde nu vom putea, vom merge spre acorduri bilaterale cu ţările interesate”, a mai spus Gari Cappelli.

Însă întreaga Uniunii Europeană este interesată de modul cum evoluează lucrurile în turism, sector care este responsabil pentru 10% din Produsul Intern Brut şi asigură locuri de muncă pentru aproape 12% din totalul persoanelor angajate în UE, susţine ministrul croat al Turismului.

Grecia va accepta doar turiștii din anumite țări

Grecia face deja lista țărilor de unde va primi turiști în această vară. Sezonul turistic din acest an va dura doar trei luni, în perioada iulie-septembrie, ministrul grec al Turismului, Charis Theocharis.

Autorităţile de la Atena vor să introducă „paşapoarte COVID-19”, niște carnete de sănătate, care va servi ca dovadă că o persoană nu este infectată cu COVID-19. Grecii se gândesc să primească turiști, în principal din Uniunea Europeană, unde există discuții aprinse în legătură cu vacanța de vară.

În 2019, Grecia a atras un număr record de 33 de milioane de sosiri, de peste trei ori populația sa totală. În acest an, ministrul Theoharis prevede că țara ar putea avea „mai puțin de o treime” din turiștii pe care i-a găzduit anul trecut.

Turismul este un motor-cheie al economiei multor țări europene cu deschidere la mare. Croația, Grecia, Italia, Spania şi Portugalia sunt puternic dependente de veniturile din turism.

pasaport de sanatate coronavirus covid-19
Foto: Digi24

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Este ceea ce preconizam aici, doar că Grideanu și Grupul de Comunicare Strategică au catalogat drept inducerea panicii în oameni. Se vor verifica și celelalte articole, mai ales cele ce fac legătura între vaccinuri și nano-cipuri.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

32 comentarii

  1. sa vedem acu cine ne apara de discriminare si de aceasta ilegalitate, acocatul poporului, pt ca e poporului.Guvernul meu si el, nu sunt ai poporului., sunt pentru distrugerea poporului

  2. @ admin

    Foarte inspirata nota OrtodoxInfo de la final.

    Trebuie pusa la fiecare stire care confirma articolele anterioare.

    Trebuie dat peste bot guvernarii fascist-bolsevice.

  3. Hristos a inviat ! Bun si daca facem un Rom-XIT ? Oare mai vrem in UE ????Oare mai e timpul sa ramanem in UE? Cred ca nu. Parca avem dreptul la referendum ca sa ne exprimam opinia da ? Parca da ..Constitutia.Doamne ajuta ! Duh Sfant. Vrem Romania noastra originala.Din 2006. Urmeaza iesirea noastra din UE.Cum vrea poporul scump. Amin !

    1. @ Vasile

      Omule drag, visezi….Jidanii au “bagat” Romania in cazan ca sa transforme 20 de milioane de cetateteni in sclavi….Si din sclavie nu se iese cu referendum…Se iese luptand cu arma in mana….Dar cine sa o mai faca? Cretinii de hastagisti? Fraierii care se duc sa moara pe campurile cu sparanghel sau capsuni pentru un castig iluzoriu?O populatie imbatranita si distrusa moral? Revino-ti !! Esti pe cont propriu..!! Sa te preocupe doar soarta ta si a a familiei tale cel mult! Daca tu si casnici tai te mantuiesti atunci ai invins! Nu ai venit degeaba la intrupare, suflete!DOAR pentru MANTUIRE te afli aici…restul sunt iluzii

        1. @Codrut
          Tizule, sunt doar realist, am citit Apocalipsa si am tras concluzia asta, tu ce ai citit de debordezi de optimism?

      1. Corect, asta spune și mama sf. Otroc Veaceslav. Nu mai e timpul pt revoluții. Incearcă să-ți salvezi individual sufletul.

        1. Va fi razboi, lumea se trezeste pana la urma. Eu incerc sa le explic la cat mai multi ce se intampla. Iar daca se ajunge la vaccinuri nu cred ca se va inghesui nimeni indiferent de metodele directe si indirecte pe care le vor folosi…pana la urma oricum Dumnezeu e mai puternic decat adunatura asta de infractori. Si oameni care pana ieri radeau sau nu ascultau, acuma incep sa creada si sa cerceteze mai mult.

      1. Frățioare ești complet spălat pe creier, sau ai multă treabă pe aici. Dragnea a fost singurul care a avut curajul să organizeze referendumul, că altfel milioanele de semnături strânse de români, rămâneau și acum uitate într-un sertar. Poate de asta te enervează la Dragnea? Tu ai fost la referendum pentru ca în constituție să scrie explicit că o familie este formată dintr-un bărbat și o femeie, că despre asta a fost referendumul. Acum cred că ești mulțumit că Dragnea a intrat la închisoare pentru niște găinării. Ce ușurare! Alții cu capete de acuzare muuult mai grave sunt bine mersi.

    1. Vizionat și descarcat în telefon. Acela e un MEDIC căruia nu i s-a spălat creierul în timpul facultății. Mai ales ca a făcut și Teologia. Însă mai presus de acestea e un om care are curajul sa dea cărțile pe fata.

  4. CORECT. Fara duh viclean diavolesc vest European Satan’s nu mai are influenta asupra-ne iar toti tradatorii straini vor trebui transformation in sclsvi dupa modelul pe care ei l-si creat.
    PUNCT.

  5. Uite-așa o să vezi care/câți își vor vinde sufletul pentru a-și prăji pielea în afară de țară, sau câți/câte preferă să rămână să și-o prăjească aici!
    Dacă vor fi mulți care NU vor dori pașaport covrig, vor rămâne aici…înflorind din nou turismul!

    1. Cea mai tare faza pe ziua de azi : pașaport covrig. Însă să nu cumva acest pașaport sa fie însoțit și de “MINUNATUL” vaccin cu nanoboti sau cip RFID. SA nu ne lăsăm păcăliți. Pentru ca diavolul este fffff viclean și ataca pe la spate. Sa nu ne lăsăm păcăliți.

  6. Eu credeam sincer la inceput ca site-ul asta e o adunatura de cretini habotnici. Acum sunt sigur ca sunteti platiti de Putin. Intre doua aberatii crestinopate o stire anti UE una pro-rusa. Am priceput

      1. Super comentariul.
        @dan
        Intrebarea e ce cauta un om de calibrul tau pe un site ca asta? Sigur, e o intrebare retorica pentru ca ar fi de inteles ca o persoana destupata la minte ca tine sa intre de curiozitate pe un site pastorit de habotnici. Dar deja sa urmaresti si sa postezi pe un site blocat arata un om cu o misiune, nu un curios.
        Si daca suntem habotnici platiti de Putin, care ar fi problema? Esti suparat ca Soros plateste mai putin sau te doare de grija noastra si nu vrei sa ne traga Putin pe sfoara?

          1. Shalom dane,
            te-am salutat pe limba ta, din moment ce consideri crestinii dusmani acuma stim cine esti si cui slujesti!

          2. Ce-o sa-ti faca Putin cand te va prinde! Ca noi astia habotnici avem alte probleme decat sa ne gandim la tine.

      2. ai dreptate oamenii care au citit o singura carte (biblia) nu au nici o indoiala. Oamenii care au citit mii de carti au multe indoieli

        1. Profund gresit. Mai ales oamenii aia au o multime de indoieli. Dar au si o certitudine care sterge si indoielile si frica. Dar nu ai cum sa intelegi asta, din pacate. Asa ca poti continua sa cauti dusmani imaginari, si ca sa nu iti pierzi antrenamentul, poti sa faci bascalie de exprimarea mea din postarea anterioara. Mi se intampla uneori sa ma cert cu limba romana. Dar ai grija, cine rade la urma, rade mai bine. Nu ma astept sa intelegi la ce m-am referit dar intr-o zi o sa iti cada rasul in vine

    1. Oamenii din spatele acestui site sunt creștini ortodocși. De pe acest site afli știri care nu sunt pe alt site. Cei care postează fiecare deces din pricina covid 19, nu sunt ei mincinoși? Eu ma bucur ca putem viziona articole pe acest site. Hristos a înviat.

  7. Am citit articole in engleza pe tema pasapoartelor si acolo scrie ca totul este la stadiul de discutii, propuneri etc. Nu spun ca nu se va implementa, cel mai probabil asa va fi. Din articolul de fata reiese ca pasapoartele deja au fost puse in circulatie. Sa fie o greseala din partea autorului sau site-ul a pus mana pe niste informatii proaspete ?

  8. Îndreptar de Spovedanie complet-vamile vazduhului:
    http://mantuireaorg.blogspot.com/2020/04/cele-24-de-vami-ale-vazduhului.html

    Zilele urmatoare vor aparea multe publicatii noi pe mantuireaorg.blogspot.com, haideti sa ne mobilizam si sa le distrubuim in numar cat mai mare la toti oamenii. Noile publicatii cuprind urmatoarele teme:
    -vaccinuri, cipuri, 666 , antihrist si carduri
    -5 G si efectele devastatoare ale acestuia
    -ce se intampla dupa moarte
    -este Dumnezeu responsabil pentru raul din lume
    -cum putem face fata vremurilor in care traim
    -sinodul diavolesc din Creta, si Biserica lui Hristos
    Va rog, sunt publicatii importante, unele dintre ele sunt scrise de mantuireaorg, altele sunt scrise de alti credinciosi, le voi pune zilele urmatoare pe blogul mantuireaorg.blogspot.com> publicatii. Sa le distribuim toti, cat putem, cum putem si unde putem, pe retele sociale, pe la casele oamenilor, oamenii nu isi dau seama ce pericole ne pandesc la tot pasul, sa ii ajutam si sa le aratam Adevarul!
    Daca nu noi, Turma lui Hristos, cine?
    Hristos a Inviat!

  9. Ce mesaj le-am tras la astia de pe facebook, de pe fake news Romania. Cum se face ca ortodoxia.info a fost suspendata pentru fake news, o stire din 9 aprilie, iar de ieri toata masmedia anunta fake news si nu este sanctionata? Cu titlul din 9 aprilie, AZI, „declarațiile pe propria răspundere”, MÂINE „Certificatele imunitare”, fără de care nu vom putea ieși din casă nevaccinați. Daca sunteti corecti, suspendati DIGI 24, cu titlul Cum vor călători turiștii în Uniunea Europeană. Pașapoarte Covid-19 și coridoare de călătorie. DACA ESTI CORECT, SUSPENDA TOATE TRUSTURILE MASMEDIA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button