X

Kim Jong-un a murit! Presa din China și Japonia face anunțul

 Presa din China si Japonia anunta ca liderul nord-coreean, Kim Jong-un, a murit! 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Kim Jong-un a suferit o operatie pe cord care ar fi avut complicatii. 

Dictatorul din Coreea de Nord a murit sau este pe patul de moarte, fara sanse de recuperare, este anuntul presei din China si Japonia, citata de TMZ.

China a trimis, saptamana trecuta, o echipa de specialisti in Coreea de Nord pentru a-l ajuta pe Kim Jong-un. Vice-directorul canalului de stiri sustinut de Hong Kong este nepoata ministrului de Externe de la Beijing, iar aceasta a facut anuntul pe platforma chinezeasca de socializare Weibo. Jurnalista a precizat ca are o sursa “foarte solida” cand spune ca liderul de la Phenian este mort.

De asemenea, o publicatie japoneza spune ca Kim Jong-un este in stare vegetativa, dupa ce operatia la inima a decurs prost.

Zvonurile ca dictatorul nord coreean ar avea probleme grave au fost alimentate de faptul ca acesta nu a fost prezent la evenimentele de pe 15 aprilie, cand poporul a sarbatorit nasterea fondatorului republicii, Kim Il-sung, de departe cea mai importanta sarbatoare a societatii comuniste nord-coreene.

CNN a raportat imediat dupa 15 aprilie ca dictatorul se afla in pericol, dupa procedura medicala la care a fost supus.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button