X

ANCOM blochează și OrtodoxINFO. Ne regăsim în curând pe Ortodox.info.ro

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ne așteptam la acest lucru, văzând cum decurg lucrurile.  Se pare că nu le mai ieșea manipularea coronavirus și trebuiau să mai nchidă niște voci care le stăteau în cale. Nu e nimic. Noi suntem mai mulți ca ei, avem răbdare, războiul va fi de lungă durată. Site-ul poate fi accesat în continuare dinafara României. Nu uitați: Ne vedem pe Ortodox.info.ro. Dați de veste!

Citiți motivarea ANCOM:

 

PDF: Decizia_508_24042020

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

50 comentarii

  1. Ortodoxinfo.ro este blocat doar daca il cauti cu uneltele satanei : Google Chrome, sau Bing….pentru ceilalti care folosesc alte cai…inca se mai poate accesa

    1. HRISTOS a înviat! Site-ul Ortodox.info.ro at fi deja blocat. Totusi, se poate accesa încā aici. Se pot incerca alte browsere de access. E clar, prigoana a inceput! Nu vā lāsati fratilor! Dumnezeu este cu noi! Nu va vaccinati cu nici un pret, oricâte presiuni s-ar face! Sā demascām în continuare uriasa manipulare covid.19. Este bunā si ideea cu mutarea site-ului in extensia .COM, cu platirea din cont din strainatate. Keep in touch! Doamne ajutā!

      1. Încā o informatie importantā în legatura cu gripā “mortalā” Covid: în urmā cu cåteva zile, eu si familia mea, 3 persoane, am reusit sa intram într-un parc mic, cu pomi si verdeatā, pe care nu l-au putut inchide, au uitat sau este considerat ca fiind de access, desi se poate sari usor gārduletul de 50 cm cu un simplu pas. Ne-am asezat pe o Banca, între niste pomi si am stat aproape 2 ore. Din locul respectiv se vedea tot traficul din intersectie. Vreme de 2 ore am vazut aceleasi câteva masini de politie, care se foiau fara rost de sus in jos, stânga dreaptā , la intervale de cca.10 minute, mereu aceleasi masini, cu politisti fārā māsti înauntru. Totul pārea in simplu exercitiu, o SIMULARE, un exercitiu tactic de supraveghere a populatie, o uriasa manipulare Covid. Mergeti in parcuri fratilor, la aer curat, rupeti lanturile, gripā Covid NU e mortalā. Este o gripā sezoniera si in parc si pe strazi NU ploua cu virusi de nici un fel. Mergeti la padure cu masinile. Duceti-va copiii la aer! Toti cei care mor in spitale not de alte boli colaterale, NU de covid. Doamne ajutā!

        1. Mergeti in parcuri fratilor, la aer curat, rupeti lanturile, gripā Covid NU e mortalā. Este o gripā sezoniera si in parc si pe strazi NU ploua cu virusi de nici un fel. Mergeti la padure cu masinile. Duceti-va copiii la aer! Toti cei care mor in spitale, mor de alte boli colaterale, NU se moare de covid. Doamne ajutā!

          1. Au iesit oamenii in Cheile Turzii(Cj) acum vreo 2 saptamani si s-au primit doar 14 amenzi….exista “pericolul” sa ia sau sa transmita firului de iarba…

    2. In Google Chrome, folosing google.com la un simplu search dupa “ortodoxinfo” apare pe pozitia a 3-a, dupa contul de Twitter si o stire digi24 despre blocarea sitului.

      Firmele private de distributie de internet nu dau doi bani pe guvern si masurile lor ridicole.
      Publicitate gratuita pt OrtodoxInfo.ro.

      FREE SPEECH IS NOT FREE !

      1. @Cosmin
        Drept este sa le fuga URGENT securistilor din tata in fiu pamintul de sub picioare .
        Averea connfiscata 100%iar copiii/nepotii/stranepotii/strastranepotii lor sa fie scosi in afara societatii fara drept de scoala/educatie/munca calificata/loc de munca stabil pe pamintul patriei pentru O MIE DE ANI ..
        Acestia impreuna cu NEAMUL de politiceni romani incepind cu ANUL 1907 anul PRIMULUI MACEL NATIONAL EXECUTAT DE POLITICIENII ROMANI CU SINGE RECE LA NIVEL STATAL e DREPT sa devina NEAMURI PARIA ale natiei romane pentru O MIE DE ANI IN ISTORIEA NEAMULUI ROMANESC fara drept de AVERE ,SCOALA si CALIFICARE .MUNCA DE JOS sa le fie UNICUL DREPT de supravietuire .
        Sa fie O MIE de ani REEDUCATI prin IZOLARE SOCIALA.si drept de MUNCA CALIFICATA .NU PUSCARIE !
        Doar asa ROMANIA poate sa DEVINA O TARA NORMALA ,dupa ce isi curata aceste DESEURI INUMANE SI TOXICE care sufoca ROMANIA,fiindu-i imposibila o traectorie DESTEAPTA , asa cum merita ,fara sa poata avea o dezvoltare normala ,in functie de POTENTIALUL EI UMAN SI GEOGRAFIC .
        Atunci cind scursurile tradatoare ,ticaloase si impostoare ale poporului VOR.fi JUDECATI. PE DREPT si aruncate la marginea societatii ,vom reinvia ca pasarea PHENIX din cenusa in care ardem IMBECIL. de O SUTA de ani NEITRERUPT ,fara sa intelegem ,DE CE ?
        Este mai mult decit INADMISIBIL cum aceste BRUTE INUMANE , INVOLUATE SUFLETESTE ,SPIRITUAL SI MENTAL niste SUBVITE la propriu au fost capabile.sa MURDAREASCA TOTUL IN TARA SA PERVERTEASCA TOTUL.IN RAU ,SA SUBJUGE ,INDOBITOCEASCA SI TORTUREZE SUFLETESTE , PSIHIC ,FIZIC SI MATERIAL aceasta natie care ar putea avea o traectorie EXTREM DE fericita pe mii de ani la fel ca ELVETIA .
        Este inadmisibil sa aduci in fata natiei argumente de felul.,ca ne supunem vestului criminal ca sa nu ne supunem estului criminal IPOTETIC ,nu unul IN FAPT..(istoric rusii tot timpul ne-au subjugat !!! .uitati-va la FRATII NOSTRI moldoveni ,cu o situatie materiala precara care ne sint NET SUPERIORI SUFLETESTE SI MENTAL ,CA OAMENI .LA EI NU A INVINS niciodata TICALOSIA ca in ROMANIA ,chiar daca culmea au stat sub influenta ruseasca ,MOLDOVENII SINT IN MAJORITATE OAMENI DE CARACTER ,NU SUBVITE cum au ajuns la noi O MAJORITATE cu clasa securisto-politica romaneasca si sub inflete vestice in frunte )
        Daca este asa ,LUPTAM CU FORTELE PROPRII ,sa nu ne ladam condusi de rusii ipotetici care stau sa vina pete noi ,dupa IMBEILITATEA SECURISTA ,asa cum au facut-o stramosii ,si Nu ne punem pe TAVA IMPERIALISTILOR GRATIS in schimbul unor farimituri pentru tara dar a comisioanelor exarbitante pentru SECURISTII IMBECILI ticalosi. SI ANALFABETI SI INUMANI din tata in fiu , cu scopul exterminarii natiei .
        EI acestia TOTI (politicieni si securisti )incepind cu anul 1907 si-au folosit tara si poporul in interesul lor MESCHIN INUMAN SI CRIMINAL pina azi .
        Doar o.DELIMITATRE DREAPTA SI CORECTA a poporului SERIOS /DECENT SI MUNCITOR ,fata de impostorii CONATIONALI ticalosi si criminali care se manifesta identic fata de natie de O SUTA DE ANI ,cei care tin ROMANIA IN BEZNA INUMANULUI. , O IMINENTA REASEZARE in pozitia de PARIA a acestora este absolut necesara ,pe care o merita din plin , ca structura sufleteasca ,cum au demonstrat ,ca sa STIE FIECARE care ii este locul in societate /natie, adica NIMENI SA NU MAI poata da DIN COATE ,CI FIECARE sa-si scoata in evidenta VALOAREA proprie CREATIVA cu SCOALA PE BUNE ,nu la distanta si copypast ,pentru dezvoltarea personala si implicit a natiei si ce drepturi DREPTE ARE fiecare neam CRIMINAL al natiei ,PENTRU O MIE De ANI,fiind INFERATI , CA NEAM TRADATOR IN ACTELE PERSONALE DE IDENTIFICARE ,CARACTERIZARE pe care o merita din tata in fiu , dar PENTRU A SE TRAGE INVATAMINTELE necesare ca ISTORIA sa nu se mai REPETE in neamul romansc . ROMANII SA FIE EXTREM DE ATENTI la.conationali ,acestia fiind adevaratii tŕadatori ai FRATELUI ROMAN .
        ADICA ACESTE NEAMURI IN TIMP ori isi vor pierde ADN-ul CRIMINAL pe veci , ori se REEDUCA FORTATI de asprimea conditiilor extreme bine meritate si absolut obligatorii .PUSCARIA i-ar.ajuta ,asigurindu-le hrana si munca .
        NU METITA ACESTE HIENE !
        Trebuie sa se zbata pina mor pentru un colt de.pine si un strat de paie USCAT ,pentru ca de cele mai multe ori il vor avea UD .E DREPT,DUPA FAPTA .
        ROMANII ADEVARATI PROFESIONISTI SI OMENI DE MARE CARACTER au potentialul necesar ca sa faca din ROMANIA O TARA IN CARE SA CURGA LAPTE SI MIERE la propriu. PENTRU FIECARE ROMAN ONEST pe termen scurt ,mediu si lung .
        ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU ,sa ne unim PENTRU O CAUZA DREAPTA ,impotriva dusmanului PRIMITIV INTERN, NEAMURILE SECURISTE SI POLITICE din ultima suta de ani .
        Pentru orice om destept nu exista scuza imbecila “nu toti sint la fel”.
        BA DIN CONTRA, trebuie subliniat ca ABSOLUT TOTI SINT LA FEL DE TICALOSI atita vreme cit au cautat de BUNA VOIE SI NESILITI DE NIMENI sa intre in tagma securisto-politica CRIMINALA A ROMANILOR a celor O SUTA DE ANI de ticalosie romaneasca ABSOLUTA . .

        1. CUM DE MAI RABDA PAMINTUL !?
          se mai stie ceva de fiul unui lucrator la pompa de benzina din prahova , de pe vremea impscatului, numitul ghita sebastian, MARELE MOGUL AL SECURITATII din psd fugind LA PAS sub supravegherea directa a SECURITATII, dupa un circ profesionist EEXECUTAT de DNA – ul securitatii , marele procesator deVinturi turbate si de curatatorie a celor din securitate plini de rahat, nu si de coruptine(O HAINA DE LUX!) , in direct, al securitatii vechi si MAI ALES noi, pus LUP la stina BACIULUI COLDEA ?
          Sau de blonda lui basescu vechisinousecurist PROFESIONIST cirpaci care a stiut sa rupa din poalele tigancilor, si de la gura romanului si sa puna la briul ” fetelor” lui si blonde si brunete, si la teschereaua securistilor cita frunza si iarba ca sa-i SATURE pe toti, si ca sa treaca tara peste criza , care-a fatat la boschetari, sub ocrotirea OCROTITOARE a securitatii, INTINSA cu mare gija PE TOT MAPAMONDUL. ca sa nu i vina vreo ideee, esssss!!!si sa-i IASA PE NAS, ca d-aia isi acoperea EA narile, aci, PE RIND ?!

          Sau tot ale lui basescu, de data asta brunete si fiice! cea cu “succesurili” asigurate inainte de Voturi si Examene , dar si cea cu milioanele de euro cazute – n poala ca prostele de dude coapte la gramada, o data, dupa intabularile facute pe pamitul lui tac-su si al blondei lui tac-su?!
          Spre deosebire de fiica MATEMATICIN de GENIU a impuscatului, care nici bani de tgari nu avea indeajuns mereu, pentru ca trebuia sa – i constuiasca lui basescu flota si securitatii industrii nenumarate, ca sa poata fura CU ROST dupa 1990.
          Dar de PROGENITURILE lui nastase tiganul securist cu patru case, scolite MUSAI prin occident, mai stie cineva ceva?!
          MUCLES, peste TOT SI TOATE, OMERTA, legea GENIALITATILOR !
          Chiar,IN BRAZILIA pe plajele lui dragnea, covitul 19 a dat ortul popi,la 30grade celsius. Asa ca nici acolo nu-l poate nimeni RAPUNE pe securist, ca dor nu credeti ca sta la racoare cu blonda CA sa-l incalece COVITUL 19!!!!!Sar pierde rasa, acum doar s-a dat la fund.
          SECURIST CU SECURIST la nevoie se cunoaste, nu doar la chiolhane si TUNURI TRASE !
          Iar lista desigur ca e incapatoare atit cit sa NU RAMINA NIMENI PE DINAFARA din toata clasa politica si securitatea nationala instalata atit la butoane cit si la manete in fiecare institutie de 30 ani … Ca
          orice securitate cu STATE VECHI IN CIMPUL STATULUI ROMAN DEGEABA DAT .
          Poporul roman N-O fi putind sa nasca decit HANDICAPATI, SURZI, ORBI SI MUTI, si INTERLOPI ca dinca ?!
          P. S.
          Vine strinsul.. RCOLTA E COAPTA, SECERISUL TREBUIE SA DEMAREZE!
          AR FI CAZUL, DRAGI ROMANI!
          CUM VRETI? cu secera, coasa sau mai bine cu batoza pentru ca e mai EGICIENTA.
          .

  2. Da. E clar ca nu le convine ca cineva informeaza oamenii asupra adevarului!
    Si doar saiturile nationaliste si crestine ii deranjeaza. Saiturile pornografice sau cele care fac apologie consumului de droguri nu ii deranjeaza. Curios!

  3. Ceea ce este gazduit pe site-uri cu extensia .com inclusiv wordpress.com poate in continuare sa fie accesat prin VPN (virtual private networks) daca va conectati la alta tara. Un asemenea soft e de exemplu Tunnel Bear, care va ofera posibilitatea de a naviga gratuit de 500 GB pe luna. Daca va conectati doar ca sa cititi si sa accesati ce aveti nevoie, nu aveti nevoie de mai mult. trebuie doar sa va aduceti aminte sa va deconectati dupa ce ati terminat de navigat, pentru ca altfel se consuma banda si va pune sa platiti daca vreti sa continuati.
    Asadar, daca asta e marea amenintare pe care o pun in aplicare autoritatile romanesti, atunci tot ce este gazduit pe .ro poate fi blocat de ANCOM, asadar sa va mutati pe un alt site cu extensia .ro nu este o solutie, ci o amanare a problemei. Trebuie sa mutati urgent tot continutul pe un domeniu cu extensia .com si sa instruiti cititorii site-ului sa foloseasca VPN. Daca un domeniu .com va fi blocat de ANCOM, site-ul nu va mai putea fi accesat folosind IP-uri din Romania, ci din alte tari, dar daca un domeniu .ro va fi blocat de ANCOM, atunci nu va mai putea fi accesat de niciunde.
    ANCOM nu are autoritate sa blocheze site-uri gazduite pe .com pentru traficul ce vine din IP-uri din alte tari.

    1. Ancom poate cere doar providerilor de internet sa blocheze accesul la site-uri, oricare ar fi adresa (.ro, .com, .net etc.). Site-urile in sine nu pot fi date jos, ele exista in continuare, doar ca trebuie evitat sa te conectezi la ele cu ip-uri din Romania. Cei dinafara pot accesa fara probleme, iar cei din tara trebuie sa foloseasca browsere gen TOR.

        1. Din Cluj functioneaza OK site-ul si se incarca, am IP de Romania (UPC Romania, acum Vodafone).

          Pe langa:
          https://www.torproject.org/download/
          https://www.opera.com/features/free-vpn

          Recomand:
          http://web.archive.org/
          https://www.proxysite.com/
          *Atentie la spyware la al 2lea

          Sau folosirea unui VPN comercial:
          https://nordvpn.com/stay-safe/?utm_expid=.uRbaPnEcRYeIoPzbNoNHzA.2&utm_referrer=

          Costa 100 EUR pe 3 ani si e foarte bun, il folosesc de ceva vreme.

          Precizare: la expirarea starii de urgenta (ei zic ca nu o mai prelungesc dar cred ca se va mai prelungi 1 luna) deciziile ANCOM devin invalide si puteti cere ISP-ului sa deblocheze site-urile. Deciziile acestea functioneaza doar sub stare de urgenta.

      1. @OrtodoxINFO

        Recomand sa incepi migrarea pe un domeniu .com sau .us sau orice altceva, deoarece .ro e in continuare in subordinea guvernului si, probabil, pe viitor s-ar putea sa mai fie probleme si sa si stearga domenii. Asta deoarece domeniul .ro nu e tratat ca si proprietate ci ca si simplu drept de utilizare.

        Chestia cu Tor/OperaVPN/VPN si domenii .com ar trebui sa fie o strategie de termen lung pentru toate site-urile antisistem, ca tendinta de cenzura va fi pervasiva.

        Nu recomand sub nici o forma ramanerea in jurisdictia Romaniei ca si continut, domeniu sau rutare.

        1. Ancom a blocat accesul si site-uri cu extensia .com, chiar de pe platforma wordpress.com…. Trebui facuta diferenta intre blocarea accesului si blocare efectiva a siteului (probabil si stergerea informatiilor de pe server), ceea ce e cu mult mai grav si incalca foarte multe legi, de care ANCOM-ul s-a ferit. Vrea doar intimidare (la care foarte multi cedeaza), si sa obisnuiasca lumea cu cenzura, cu restrictiile etc. toate masurile Big Brother ce le viseaza ei de ani de zile.

          1. Intocmai, domeniul .com il pot bloca, dar nu sterge. Domeniul .ro il pot sterge cu totul, aici e diferenta. Avand .com ai garantia ca in viitorul apropiat si nu prea indepartata va putea fi accesat prin vpn / tor

      2. Domnul George Mocanu din Canada, spune ca daca ajungem la un numar critic care sa ne dorim raderea intregii clase politice, inclusiv eliminarea institutiilor de origine securista, in 6 luni acest obiectiv poate fi atins.

        Adeziunile le putem face aici:
        https://www.mareaunire.org/contact-inscriere

        E interesant ce spune, il gasiti si pe youtube.

        Daca cineva il cunoaste sau stie despre el, parerile ar fi binevenite.

        Doamne ajuta!

        1. Adica 3,5 miliarde de oameni fac inchisoare la domiciliu si are G Mocanu ac de cojocul papusarilor. Ma faci sa rad.

          Singura solutie este INTOARCEREA LA HRISTOS. Orice altceva e o amagire menita sa ne stranga si mai tare funia in jurul gatului.

          Am fi foarte destepti daca am evita etapa a 2-a, Revolutia, si am trece direct la a 3-a, Foametea iar apoi la a 4-a, Razboiul. Asa am castiga cateva luni de calm relativ in care am mai pana cate ceva in randuiala.

          Hristos a inviat!

          1. @ Andrei

            Iertare.

            Ma refeream doar la Romania, nu la toata planeta.

            L-ai ascultat ce propune domnul Mocanu ? S-au nu te-a interesat si ai zis-o din lene ?

            Priveste-i in ochi pe copii din gradinite si scoli. Priveste batranii din azile cum se sting. Priveste maicile din piete care vand o legatura de urzici ca sa poata supravietui.

            II lasi prada de sminteala acestor satanisti care conduc?

            Iti asumi tu smintirea si pierderea acestora ? Caci preotii, cu cateva exceptii, in frunte cu patriarhul au tacut si tac. Nu stiu pana cand.

            E adevarat, intoarcerea la Hristos!

            Cu Hristos deasupra si in inimi trebuie sa luptam si sa incercam macar sa-i punem capat si Dumnezeu cu mila!

            Stiai ca a nu-ti iubi tara si a nu face nimic pentru ea e un pacat grav ? Trebuie sa incercam. Nu conteaza izbanda, ci lupta!

            Sa fi spus si cei din Rezistenta din Munti: renuntam, mergem sa suferim in puscariile comuniste si ne rugam acolo, sau ne facem mebrii de partid si dam cezarului ce-i a cezarului si cele ale lui Dumnezeu lui Dumnezeu ?

            L-au avut pe Hristos in inima si au luptat cu fiara rosie: unii din puscarii si gulaguri, altii din munti.

            SI AU BIRUIT !!!

            Adevarat a inviat !!!

            PS: Un prieten spunea: noi romanii cand trebuie sa ne adunam, sa ne unim pentru a face ceva maret, suntem ca si cum cineva ar incerca sa faca o gramada din bile de otel pe o suprafata perfect plana.

          2. ADEVARAT A INVIAT !
            ADEVARAT ai grait si tu ANDREI .
            BRAVO !
            DIN PACATE MAREA MAJORITATE nu crede de cuviinta ca URGENTA URGENTELOR A OMENIRII DE AZI ,ESTE sa REGRETAM TOTI SI FIECARE IN PARTE , PROFUND ,FAPTELE GRAVE ,STRIGATOARE LA CER ALE INTREGII OMENIRI si NECESTATEA FUNDAMETALA ,ca UNICA SANSA A SALVARII NOASTRE , A TUTUROR PAMINTENILOR ,a punerii genunchilor la pamint pentru a CERE IERTARE CU SIMT DE RASPUNDERE IN FATA SFINTEI TREIMI ,A MAICUTEI DOMNULUI SI A SFINTILOR ,PENTRU A NE PLIGE CU LACRIMI DE SINGE GRESELILE FACUTE CU STIINTA SI NESTIINTA ,PACATELE STRIGATOARE LA CER ,SA RIDICAM MIINILE SI PRIVIRILE LA CER ,CERIND INDURARE SERIOS , ca sa se mai indure de noi si sa nu ne PRAPADEASCA PE TOTI INTR-O CLIPITA ,asa cum am merita ,cam toti ,cu putine exceptii .
            NOI in loc sa ne punem cenusa in cap ,sa ne sfisiem hainele de pe noi TOTI , si sa ne plingem cu lacrimi de singe FAPTELE NOASTRE,ale intregii omeniri de macar 30 ani , PREA MULTE SI PREA GRELE ,EXACT asa cum au facut-o NINIVITENII, cind DUMNEZEU I-A amenintat concret cu pieirea IMEDIATA ,ca sa se mai INDURE DE NOI BUNUL DUMNEZEU ,noi dam vina pe papusari si pe draci ,care PRECIS rid AZI de noi si cu fundu cind ne vad negiobia si NEDUMERIREA , ,FARA SA NE ASUMAM RESPOSABILITATEA ,identic ca PROTOPARINTII nostri ,ADAM SI EVA .
            Adam a dat vina pe femeie ,femeia pe sarpe ,si MINTENAS , FARA SA STEA PREA MULT PE GINDURI ,pe toti trei ,sa-i ia BUNUL DUMNEZEU de URECHI si sa-i arunce peste GARDUL EDENULUI CIT ai zice peste .
            SI TOT NU NE-AM INVATAT MINTE DE 7500 de ani de cind ORBECAIM ca prostii ,fara noima ,sa gasim cumva O NISA IN GARD ca sa intram TOT FRAUDULOS in GRADINA EDEN .
            S-O CREDEM NOI !
            SA VEZI MACEL !!!!!
            DUMNEZEU CU MILA !

      3. Asa este!
        Mergeeeeeee!
        Eu am folosit si TOR Browser dar si …Chrome(unealta lor)!…Doar ca a trebuit sa introduc (manual) niste cifre la server DNS pentru a deschide in Chrome.
        Cu TOR se deschide oricum.

        1. Ce ai introdus la DNS?stiam ceva de 1.1….etc,dar nu mai stiu bine.eu folosesc VPN sau TOR,dar e bine de stiut si asta…

      4. Evitati terminatii .ro, domeniile .ro pot fi “luate” cu japca de la registrar-ul roman.
        .COM, .ORG mult mai utile si mai usor de pozitionat in motoarele de cautare -> mai multi vizitatori.

  4. Doamne ajuta!
    Exista 2 browsere gratuite si usor de folosit care trec de blocajul ancom ului.
    Epic privacy browser: epicbrowser.com
    Tor browser: torproject.org
    Ambele ofera si varianta pt mobil

  5. Noroc ca aveti hosting pe servere in afara Romaniei. Observati ca cel mai tare ii deranjeaza pe SECURISTI acele articole -culmea!- Occidentale!- in care sunt expuse planurile de Vaccinare Fortata si Cipare !

  6. Grindeanu , Ponta si Ciolacu sunt SLUGILE Partidului Comunist Chinez in Romania – Agenti de influenta racolati cu bani de catre mafia comunist-globalista! Grindeanu are misune strategica in implementarea 5G in Romania si a sistemului Satanic de control si supraveghere ca in China !

  7. Asemanarea izbitoare dintre initierea intr-un ritual (adeseori satanic) si initierea in Covid19 (sau Noua Ordine Mondiala).
    Acest rit de trecere marcheaza tranzitia unei persoane de la un statut la altul, inclusiv nașterea, majoratul, căsătoria, moartea, precum și inițierea în grupuri care nu sunt legate de o etapă formală a vieții, cum ar fi o fraternitate (ex: Skull and Bones, masoneria, etc)
    Riturile de trecere (asa cum sunt descrise in cartea (The Rites of Passage de Arnold van Gennep) sunt marcate de trei etape: separare, tranziție și încorporare. Victor Turner de asemeni sustine că prima etapă este marcată de liminare, o condiție de ambiguitate sau dezorientare în care inițiații au fost dezbrăcați de vechile lor identități, dar nu au dobândit încă noua lor.

    Etapa 1: Separarea prin izolare ca o forma de purificare (in aceasta etapa initiatului i se ia o mostra de par sau sange). Dupa se trece la suprimarea ego-ului pentru a permite o nouă identitate de obicei prin purtarea unei masti (in cazul nostru masca medicala) urmand trauma fricii de moarte (deoarece doar dupa ce stai fata in fata cu moartea poti renaste). Tot ce se intampla in prima etapa face partea din conditionariile Pavloviene.

    Etapa 2: Tranzitia sau reprogramarea in care initiatul trebuie sa isi dovedeasca apartanenta la grup. (In cazul covid se vor postra noile norme de „distantare sociala” si in scurt timp „datoria civica a turnatoriei”)

    Etapa 3: Integrarea in care initiatii sunt incorporati si pot trece la rangul de initiatori.

  8. Mai întâi justițiarul.ro,acum ortodox.info. Asta e dictatură pe față, sa închizi 2 site-uri de publicații fără un motiv legitim și moral, în ciuda multora care urmăreau aceste site-uri și care, poate pt mulți era singura sursa de știri urmărită. Singura scapare ar fi o revoluție, doar ca șansele sunt mai slabe acum.

    1. nu foarte slabe. Încearcă să vorbești cu Maricica de la 3, și ea e pregătită de revoluție, are sucitorul antrenat de la atâția tăiței făcuți în izolare.

  9. Browserul Opera are VPN gratuit nelimitat!
    In setari la Advanced se cauta mai jos in pagina VPN si se activeaza.
    Si asa merge.

    Sau daca la computer faceti setari manuale la placa de retea introduceti server de DNS: 8.8.8.8 (e a lui google). Sau la router daca aveti posibilitatea sa-i setati DNS-ul manual, batati tot 8.8.8.8.

  10. HRISTOS a înviat.Nu vă vaccinați,nimeni să nu plătească nici o amendă,cauzată de covid,și stați liniștiți și să nu vă fie frică, pentru că DOMNUL este cu fiecare fiu de-al Său,acum și pînă la sfîrșitul veacului și în vecii vecilor.AMIN.

  11. Numele “Sorin Mihai Grindeanu” suna cunoscut… de unde-l stiu?
    In sfrasit n-are importanta… sa revenim la johannis-nazistul si cu merkel fiica lui hitler..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button