X

Persoanele peste 65 de ani vor fi închise în locaţii comune?

Pentru trolli, citiți întâi asta: NEBUNIA STREINULUI – Avocatul Poporului acuza relocarea persoanelor de peste 65 de ani propusa de doctorul Adrian Streinu Cercel.  Renate Weber l-a somat pe Klaus Iohannis

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pentru echilibrarea bugetului: căci vine o cădere economică (zice agenţia Fitch de 6 %, probabil de cel puţin 10 %) şi şefii de afară ne cer tributul, şi tunurile mafioţilor interni de la conducere au nevoie de multă, multă muniţie, iar bugetul de la pensii este numai bun pentru aceste destinaţii;

Şi, probabil, inspiraţi de decesele masive din azilele de bătrâni, casele de sănătate/îngrijire/sanatoriile din Europa (între 47 % şi 52 % din totalul deceselor, adică peste 45.000 – vezi date aiciSUA (în jur de 4000 de decese – vezi date aici) şi din Marea Britanie (către 7000 de decesevezi date aici), datele fiind, în mare măsură, incomplete atât prin dificultatea strângerii lor, la o asemenea mărime de populaţie, cât şi prin faptul că sunt de acum o săptămână;

“Guvernul meu” Iohannis-Orban anunţa, în urmă cu 4 zile, prin gura ministrului sănătăţii, că are în vedere ridicarea din casele lor şi închiderea în locaţii comune – hoteluri zicea el, dar probabil că şi cămine, cazarme, barăci, primele nefiind suficiente – a tuturor persoanelor de peste 65 de ani. Detalii aici.

Iar odată adunaţi la loc, mâna întâmplării sau a “întâmplării” ar fi adus în lagăr virusul şi acesta ar fi făcut o triere substanţială. Ca să nu mai vorbim de “tratamentele” lui Cercel, care, zice el, nu au dat rezultate la toţi pacienţii, dar nu ne spune ce s-a întâmplat cu cei pe care a făcut, probabil în numele Big Pharma, experimente.

Astăzi, ministrul neagă şi spune că de fapt este ideea lui Streinu Cercel – ceea ce, la cât de nociv este personajul cu pricina nu ar fi de mirare – dar la momentul interviului de la Realitatea TV, Tătaru afirma că “ei”, guvernul, adică, s-au gândit la această variantă. Dar fie că au vrut să o pună în aplicare, fie că doar au discutat prezumtiv despre această măsură, numai faptul de a se fi gândit este un lucru odios, o dovadă a comportamentului plin de cinism, lipsă de compasiune, iresponsabilitate, ticăloşie al acestor aşa-zişi guvernanţi, care ar fi şi vor fi în viitor în stare să extermine fără nicio tresărire mari părţi ale populaţiei, Ca să nu mai vorbim că AU ŞI DISCUTAT DESPRE EA. Deci, dacă nu ar fi fost imposibil practic, ar fi trecut la aplicarea ei.

Continuarea samavolniciilor şi abuzurilor fără egal ale binomului preşedinţie-guvern are loc pe fondul unei campanii mincinoase despre creşterea progresivă a numărului de cazuri, ei lăsând să se înţeleagă că sunt tot mai mulţi îmbolnăviţi şi tot mai multe victime zilnic, când de fapt sunt tot mai puţine. Dar, evident, numărul total de cazuri creşte prin adăugarea celor noi.

Iată în acest sens comentariul şi graficul lui Varujan Vosganian postate ieri pe pagina de fb:

Hristos a înviat! Și iată încă o veste dătătoare de speranță:
cu 328 de cazuri noi de contaminare, suntem în continuare pe panta descendentă a epidemiei. Modelarea pe care am prezentat-o ieri se verifică și azi, după cum se poate vedea.
Iohannis spune: „suntem într-o curbă ascendentă”. Tătaru spune: „Suntem într-o creștere progresivă”. Amândoi manipulează, induc panică, pentru că ei ne vorbesc despre numărul total care, adunându-se zilnic, e normal să crească. Dar singura cuadevărat importantă e evoluția zilnică, despre care autoritățile nu suflă o vorbă. Atât în ce privește decesele, cazurile noi și cazurile critice, nu suntem în nicio creștere și graficul de mai jos o arată.
Nu știu ce va fi mâine, dar azi e corect să spui ce e și darul pe care ni l-au făcut cele trei zile ale Golgotei și Învierii este că nivelele zilnice ne îndreptățesc să sperăm că la jumătatea lui mai vom ieși din izolare.

Minciuna, reprimarea brutală a oamenilor, anularea drepturilor şi libertăţilor, regimul penitenciar extins, lagărele de exterminare sunt elemente comune regimurilor bolşevice şi naziste. Singura diferenţă dintre ele este că bolşevicii s-au îndreptat în primul rând împotriva propriului popor, în timp ce naziştii împotriva alogenilor. Aşa s-a ajuns ca în statele foste comuniste să fi fost peste 100 de milioane de vicdtime ale dictaturii bolşevice.

Cu probabilele morţi cauzate de izolarea îndelungată a populaţiei, de interzicerea ieşirii în parcuri sau la iarbă verde în jurul localităţilor – acum când, ieşind din iarnă, corpul nostru are nevoie de soare şi aer curat mai mult decât de orice -, a depresiilor, celorlalte maladii care nu mai apucă să fie tratate, a victimelor crizei economice masive în care am intrat şi, peste toate, prin suprimarea programată a persoanelor de peste 65 de ani, fie blocate în case încă multe luni, fie adunate în coteţele autorităţilor, România este pe cale să stabilească un trist record, depăşindu-l poate chiar pe cel al primilor 20 de ani de comunism.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Se vede clar ca masurile de izolare nu isi au rostul.

    Trag de timp caci au pus broasca la fiert.

    In timp ce Polonia a relaxat de azi situatia, tara care e cam pe acelasi nivel de infectare cu Romania, la noi se strange surubul.

    La noi se coace ceva mai amplu, caci aici au intampinat rezistenta anticip, antivaccin, antiecumenism, etc

    1. Pai pana acum ne mandream cu batranii si mulți spuneau: daca n-ai un batran sa-ti cumperi.
      Cred că acum mai ales e nevoie de batranii intelepti ptr a scoate tara din criza.

  2. Oamenii nu înțeleg că nu sînt proprietatea guvernului, mai trebuie să se și împotrivească și să spună NU!!!

  3. Doamne,imi vine sa plang!
    Ce vom face? Ce va fi de noi?
    Numai Dumnezeu ne poate ajuta, dar cum, daca suntem atat de rai si de pacatosi…
    Rugati-va pentru mine, ca Domnul sa imi arate o cale de scapare in toata aceasta prigoana ce vine, ca si eu va am in rugaciuni. Doamne ajuta!

    1. Citeste carti despre marturisitorii din inchisorile comuniste pentru a vedea ce atitudine au avut atunci fratii nostri mai mari. Astfel ne putem impartasi de experientele lor si ne va fi mai usor la momentul respectiv. Daca ei au rezistat fiarei rosii, si daca Sfintii Parinti ne-au spus ca urmatoarea prigoana nu va fi mai mare decat cea de pe vremea comunistilor, atunci vom putea rezista su noi daca, bineinteles, nu vom cauta salvarea vietii cu orice pret, ci salvarea sufletului cu orice pret. Dumnezeu sa va intareasca ca sa marturisiti Adevarul, singurul mantuitor!

    2. Te înțeleg foarte bine!
      Rugăciunea alungă frica, temerea!
      Trebuie să ne rugăm mult ca să nu ne mai fie frică!
      Baltag Lica spune despre ceea ce-au pătimit sfinții închisorilor DAR uită un lucru important: CEEA CE VA VENI PESTE OMENIRE, N-A FOST, NU ESTE ȘI NU VA MAI FI PÂNĂ LA SFÂRȘIT DE VEAC ȘI DE LUME!
      Așa că… să nu bravăm!
      Dar, chiar și-așa, slabi, fricoși cum sunt românii…DACĂ s-ar pocăi lumea de toate păcatele făcute (mă refer la români, nu la alte nații…) i s-a arătat unui sfânt că Dumnezeu preferă să ”mintă” în privința a ceea ce va să vină peste noi, îndulcind, înjumătățind din pătimiri…
      DE NOI, DE ATITUDINEA NOASTRĂ, DE POCĂINȚA NOASTRĂ DEPINDE CE, CÂT, ÎN CE MOD ȘI LA CE INTENSITATE VOR VENII URGIILE PESTE NOI sau, mai bine-zis SCÂRBELE CE STAU SĂ VINĂ ASUPRA LUMII SPRE PEDEPSIRE, așa cum spune în Ac.Sf.Duh:

      1. Despre depărtarea Sf.Duh de la om, datorită păcatelor personale dar și datorită participării la întrunirile ecumeniste din Biserici:

      Icos 7:
      CÂND S-A DEPĂRTAT DUHUL SFÂNT DE LA SAUL, , atunci SPAIMA și NELINIȘTEA l-au cuprins, iar întunericul deznădajduirii l-au coborât în cele mai de dedesubt; AȘA mi s-a întâmplat ȘI MIE în ziua întristării și împietririi cugetului meu, CĂCI M-AM ÎNDEPĂRTAT DE LA LUMINA TA ; ci DĂ-MI A TE CHEMA NECONTENIT, Ocrotirea sufletului meu PÂNĂ CE LUMINA TA MĂ VA LUMINA PE MINE, cel împuținat la suflet:

      2.Scârbele…ce vor veni asupra lumii, deci, ce poate fi mai grav decât asta?

      Icos 8:
      Vino și DĂRUIEȘTE DUH DE POCĂINȚĂ, CA SĂ SE RISIPEASCĂ prin aceasta SCÂRBELE CE STAU SĂ VINĂ ASUPRA LUMII SPRE PEDEPSIRE;
      Vino, Mângâietorule, Duhule Sfinte și Te sălășluiește întru noi…

      Spunea un Sf.părinte că, mai ales ACUM, trebuie citit în fiecare zi dacă se poate, Ac.Sf.Duh…ca să vină Duhul Sfânt, Mângâietorul la noi + ”Împărate Ceresc, Mângâietorule…” de câte ori se poate spne, alături de Ac.Mântuitorului pentru că unii, din frică sau viclenie, NU se roagă Mântuitorului crezând că e suficient s-o roage pe Maica Lui ca să fie izbăviți!
      I s-a arătat cuiva cum că, la Judecată – Hristos NU va ierta pe cei care nu-i cer ajutorul, ci doar Maicii Sale.

  4. Magda, stii care este solutia?
    Intr-o prima etapa,oamenii ar trebui sa renunte cu totul la televizor. Daca oamenii ar intelege ca cea mai mare parte a raului din lume vine prin mucul ecran,multe s-ar schimba…
    In etapa a doua, ad urma renuntarea la computer.

    1. :)))
      Ești haios! La TV…DA, dar la computer?!
      Depinde LA CE TE UIȚI!
      E ca un CUȚIT…tai pâine cu el, sau omori omul!
      Multe informații BUNE mi-am luat de pe net…mai ales duhovnicești!
      Stai blând că, nu va mai fi mult și n-o să-l mai poată accesa toată lumea…va deveni un PRIVILEGIU a celor de-un cuget și-o (ne) simțire cu Sistemul și-atunci, PASS!
      Multă lume crede că nu m-aș lăsa de computer…BA DA!
      Când nu se va mai putea, mă lepăd de el, una, două!

  5. Nu este posibil acest scenariu, batranii au copii, copii au nepoti.
    Intre ei se numara si legiuitorii pe care ar trebui sa ii foloseasca.
    Acest program nu va face decat sa le grabeasca sfarsitul celor care l-au ticluit, de parca varsta lor nu va ajunge la 65 nici o data.
    Sa fim seriosi Nu e loc de panica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button