X

NEBUNIA STREINULUI – Avocatul Poporului acuza relocarea persoanelor de peste 65 de ani propusa de doctorul Adrian Streinu Cercel. Renate Weber l-a somat pe Klaus Iohannis

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Adrian Streinu Cercel, trece prin curtea Spitalului Matei Bals din Bucuresti, sambata, 9 ianuarie 2010. Peste 1.500 de persoane asteptau sa fie vaccinate contra virusului gripal A/H1N1 la Institutul “Matei Bals” din Capitala, imunizarea efectuandu-se in cele trei cabinete medicale special amenajate. BOGDAN STAMATIN / MEDIAFAX FOTO

NEBUNIA STREINULUI – Avocatul Poporului acuza relocarea persoanelor de peste 65 de ani propusa de doctorul Adrian Streinu Cercel. Renate Weber l-a somat pe Klaus Iohannis sa intervina: “Sa dea asigurari ca adoptarea unor astfel de masuri de tip totalitarist nu vor fi niciodata o optiune in Romania”. Pus in fata revoltei populare, Iohannis s-a conformat (Propunerea)

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Aberanta propunere de despartire a persoanelor de peste 65 de ani de familii si relocarea institutionalizata a acestora, facuta “Vacanta Mare” al Institului National de Boli Infectioase Matei Bals condus de doctorul Adrian Streinu Cercel (foto), a starnit un val de nemultumire printre romani, care cer ca o astfel de masura sa nu fie aplicata vreodata.

Atitudine a luat si institutia Avocatului Poporului condusa de Renate Weber, care a reactionat dur la aceasta propunere, pe care a catalogat-o ca fiind una de tip totalitar.

Astfel, printr-un comunicat de presa de marti, 21 aprilie 2020, Avocatul Poporului i-a solicitat lui Klaus Iohannis si lui Ludovic Orban sa linisteasca populatia si sa dea asigurari ca adoptarea unor astfel de “masuri de tip totalitarist”  nu vor fi niciodata o optiune in Romania.

La cateva ore dupa solicitarea facuta de Renate Weber, Klaus Iohannis a iesit public si a anuntat ca masurile propuse de Streinu Cercel sunt inacceptabile.

Iata comunicatul Avocatului Poporului:

“Avocatul Poporului solicita autoritatilor sa linisteasca populatia si sa dea asigurari ca masuri precum cele vehiculate in spatiul public referitoare la persoanele de peste 65 de ani nu vor fi adoptate in Romania.

In ultimele doua zile, la Avocatul Poporului s-au primit sute de petitii, in care persoane in varsta isi exprima temerea in legatura cu asa-zisele planuri si declaratii ale unor oficialitati din statul roman privind indepartarea persoanelor de peste 65 de ani din familiile lor si din locuintele lor.

Avand in vedere rolul Avocatului Poporului de garant constitutional al drepturilor si libertatilor,
Avand in vedere seriozitatea temerii create de raspandirea in spatiul public a posibilitatii de aplicare a unei masuri care aminteste mai degraba de momente tragice ale istoriei decat de protejarea unei populatii vulnerabile,

Avand in vedere ca Decretul privind instituirea starii de urgenta si cel de prelungire a acesteia interzic propagarea unor informatii false si obliga autoritatile la actiune pentru a informa corect,

Avocatul Poporului solicita Presedintelui Romaniei, Premierului si Grupului de Comunicare Strategica sa linisteasca populatia si sa dea asigurari ca adoptarea unor astfel de masuri de tip totalitarist nu vor fi niciodata o optiune in Romania”.

Iata un fragment din declaratia lui Klaus Iohannis:

“Am avut chiar in aceste zile un contraexemplu de ‘cum nu’ de la un institut, de altfel bine cotat. A aparut o documentatie care venea sa explice ce trebuia facut. Asa nu se poate! Nu poate fiecare institut, oricat de bine ar fi cotat, sa vina cu un plan propriu, sa-l puna pe masa si sa spuna ‘asa se va intampla’. Repet, lucrurile se vor intampla asa cum vor fi decise de autoritati, in baza dovezilor clare, practice, stiintifice. A aparut o idee care a dus la foarte multa neliniste si vreau sa va spun clar cum stam aici.

Intr-un astfel de plan, cineva propunea, de exemplu, o masura aberanta – aberanta, altfel nu pot sa-i spun – cum ca persoanele peste 65 de ani sa fie carantinate, ba chiar sa fie luate de acasa si duse in anumite zone de carantina. (…) Deci, persoanelor in varsta le spun clar: stati linistiti! Nu vine nimeni sa va ia de acasa, sa va duca in carantina”.

Citiți pe luju.ro propunerea Institutului National de Boli Infecțioase.

Citiți cui face jocurile: Răspândiți BOMBA: Dezvăluirile Rise Project despre Adrian Streinu Cercel și Big Pharma / Surse La Roche explică schema ISTERIE – VACCINARE

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

19 comentarii

  1. JOS DIN TOATE FUNCȚIILE!
    Dacă, în urma a ceea ce a declarat/declară NU este dat cu fundul de asfalt, se probează (a câta oară) că ne conduc niște arătări vândute cu chip de om!
    Iar ăsta, nu este decât un executant conștiincios al celor care ar trebui să sară în sus la astfel de declarații CU INTENȚIE DE GENOCID!

    1. NU o să fie dat cu fundul de asfalt(de oficiali),nu îți face iluzii…probabil a și fost felicitat pt proiectul lui ”vacanța mare”…

      1. Adrien strein cercel purcel la anul in 2021 va avea deci varsta de 65 anu numa bun de isolat si virusat la bot!!!

    2. E un criminal sociopat cu apucaturi naziste si trebuie judecat ca atare. Exact cum a fost judecat si Mengele. Doar privindu-l te umpli de intuneric si simti pucioasa iadului. Asta este cercel-exterminatorul-pericol public nr 1!

  2. Renate Weber e evreica! Bravo evreilor!
    Natiunea romana pusa la zid de nemti si streini, e salvata de evrei! Bravo!

    Slava Israelului!

    1. PART OF THE PLAN!

      ȘI LA EI (la italieni), CA ȘI LA NOI…PRECUM ÎN TOATĂ LUMEA!!!
      ”Nu, nu este atât de simplu, pentru ca dragul nostru David Puente, autorul acestui gunoi de articol este unul din vârfurile de lance ale echipei guvernative împotriva știrilor false.
      Ați înțeles cu ce tip de oameni avem de-a face?
      Ei sunt cei care-și revendică dreptul de a decide ce e fals și ce nu, și vor s-o facă la nivel guvernamental.
      În concluzie: suntem aproape de a ieși din ”tunelul” coronavirus și ne îndreptăm către o perioada extrem de dificilă, crucială…aș spune în ceea ce privește LIBERTĂȚILE NOASTRE .
      Odată terminată această pandemie, vor încerca în toate modurile SĂ PROFITE de slăbiciunea noastră, atât mentală, cât și economică PENTRU A FACE PERMANENTE UNELE MĂSURI PE CARE NI LE-AU PREZENTAT CA ȘI TEMPORARE ȘI ÎN SPECIAL, PENTRU A ÎNCERCA INTRODUCEREA UNOR MĂSURI NOI!
      NU vă mirați dacă, din întâmplare, în toamnă descoperi că, pentru a merge la stadion sau la un concert, VA FI ”NEVOIE” SĂ AVEȚI FĂCUTE O SERIE DE VACCINURI OBLIGATORII …altfel, toate partidele le veți vedea acasă, la TV sau o să ascultați concertele la telefon…pentru că ACESTA ESTE PRIMUL LUCRU PE CARE VOR ÎNCERCA SĂ-L OBȚINĂ FIRMELE FARMACEUTICE din toată această dezordine cauzată de Covid 19.
      VOR ÎNCERCA SĂ TREACĂ VACCINĂRILE ÎN MASĂ, PÂNĂ CÂND VOR DEVENI OBLIGATORII PENTRU TOȚI!
      Gândiți că sunt paranoic?
      Priviți aici: ”Zingaretti: Vaccinuri obligatorii în Lazio, pentru 2,5 milioane de oameni. Ne gândim ca pentru anul următor, în Lazio să facem obligatoriu vaccinul antigripal pentru toți cei de peste 65 de ani, pentru toți cei care lucrează în Sănătate și în alte categorii de muncă expuse și în activități esențiale ”
      Deci, cum activitățile esențiale le decid ei, multă lume, dacă va vrea să meargă la muncă, va trebui să-și facă vaccinul obligatoriu!
      Acolo vor să ajungă firmele farmaceutice!
      SITUAȚIA CU CORONAVIRUS ESTE O OCAZIE DE AUR, APROAPE DE NE-REPETAT!
      ÎN MOD NATURAL, VOR UTILIZA TELEVIZIUNEA PE CARE EI O PLĂTESC CU GENEROZIATE PENTRU A NE ZĂPĂCI DE CAP, ASTFEL ÎNCÂT SĂ SE AJUNGĂ…MAI DEVREME SAU MAI TÂRZIU SĂ NE VACCINĂM TOȚI, OBLIGATORIU…PENTRU ORICE LUCRU!
      Chiar dacă Constituția, la Art.32 spune: ”Nimeni NU poate fi obligat la un tratament medical determinat, cu excepția dispozițiilor legii.”
      ”Legea NU poate în niciun caz să violeze limitele impuse de respectul față de om”.
      În schimb, cum vor viola limitele?
      Mulțumită fricilor noastre și a stării de confuzie!
      Veți vedea cum, cu scuza coronavirusului, câte limite vor încerca să violeze…
      Vor încerca să introducă, de exemplu, URMĂRIREA ELECTRONICĂ A MIȘCĂRILOR NOASTRE, CU AJUTORUL TELEFONULUI…la fel cum au făcut în China, cu cetățenii Wuhan.
      Arată de pe un telefon : ”fiecare punct roșu reprezintă un caz. Și într-o societate controlată prin cumpărături, mișcare și recunoaștere facială…IMPOSIBIL SĂ TRECEM NEOBSERVAȚI!”
      La noi NU vor face un asemenea lucru?
      Spuneți?!
      Citind de pe un site: ”Coronavirus: aplicația în curând, voluntară și anonimă!”
      ”Munca grupului de lucru stabilit pentru a studia utilizarea unei aplicații pentru urmărirea contactelor, pentru a evita răspândirea corona e în faza finală.”
      În mod normal, acum îți spun că e voluntară și anonimă, dar apoi ce ți se întâmplă dacă într-o zi descoperi că, dacă tu NU ești urmărit, poate NU poți să iei autobuzul, NU te poți duce la bibliotecă sau NU poți să intri într-un supermarket ?
      ORI ”ACCEPȚI” URMĂRIREA, SAU STAI ÎNCHIS/Ă ÎN CASĂ SĂ PUTREZEȘTI ȘI LA CUMPĂRĂTURI ÎȚI TRIMIȚI VĂRUL !
      Deci, va fi facultativ dar trebuie să vedem la ce șantaj vor fi supuși cei care NU vor să accepte!
      Amintiți-vă că UN LUCRU E VOLUNTAR DOAR DACĂ SE POATE ALEGE CU ADEVĂRAT LIBER, FĂRĂ CONDIȚII…altfel, SE NUMEȘTE ȘANTAJ!
      Frumusețea este că, prin ajutorul MAINSTREAM MEDIA, vor încerca să treacă ACEST PROGRAM DE TIP CRIMINAL, ca o ”oportunitate” fantastică…
      Priviți! De pe net: ”Ferrari va folosi aplicație de urmărire pentru angajați”
      În faza a treia spune articolul, ”va fi oportunitatea pentru fiecare colaborator de a folosi o APLICAȚIE, cu URMĂRIREA CONTACTELOR, pentru asistența medicală și de sănătate, în monitorizarea simptomelor virusului ”
      Oportunitatea!
      Ar trebui să le mulțumim până la urmă…
      Acești ”îngeri” grijulii care vor să ne urmărească peste tot…
      ”Planul s-a născut din colaborarea cu un grup de virusologi, printre care prof.Burioni, ”binefăcătorul” nostru universal….
      Dar nu e de ajuns, cu scuza corona…curând vor găsi modul să ne intre în case și să ia pe cine vor ei!
      Din nou, credeți că sunt paranoic sau conspiraționist?
      Acesta e MICHAEL RYAN, dir.executiv OMS…ascultați bine ce a spus la min.30,03 la o conferință de presă: ”Transmiterea a fost scoasă din stradă și împinsă în casele oamenilor…Acum trebuie să ne uităm în familii și să găsim pe cei bolnavi și să-i scoatem și să-i izolăm într-un mod sigur și demn…”
      Acesta este OMS care vorbește…NU e o adunătură de țărani!
      Deci, cu scuza virusului, VOR SĂ POATĂ INTRA ÎN CASA VOASTRĂ ȘI SĂ VĂ IA FRAȚII, PĂRINȚII SAU COPIII VOȘTRI…ÎNTR-UN MOD SIGUR ȘI DEMN!
      Apoi, cu mult noroc când mergeți la judecător pentru a-i lua înapoi!
      În mod natural, pentru a ajunge AICI, au absolut nevoie de a face SĂ TACĂ în cel mai scurt timp INFORMAȚIA LIBERĂ!
      Altfel, pot fi prea multe persoane care protestează și-și pun întrebări și asta nu e bine…
      Și nu vorbim doar de frontul sanitar, să fie clar!
      DUPĂ CORONAVIRUS, PROFITÂND DE CONFUZIE VA FI O TENTATIVĂ GLOBALĂ DE A RE-DESENA DE LA RĂDĂCINĂ, ÎNTREAGA HARTĂ A PUTERII…în mod normal, în favoarea elitelor pe ”cheltuiala” cetățenilor PE TOATE FRONTURILE!
      VOR INSTALA 5G PESTE TOT, FĂRĂ NICIO VERIFICARE SERIOASĂ ASUPRA PERICULOZITĂȚII ȘI FĂRĂ NICIO GARANȚIE ȘTIINȚIFICĂ ASUPRA ”INOFENSIVITĂȚII” SALE !
      Și, din nou, vor folosi televiziunile pentru a invita experții lor pentru a ne povesti că nu e niciun pericol și că 5G e ”mană cerească” pentru că ajută medicii să comunice între ei ca și cum, până acum medicilor, le era foarte greu să comunice…folosesc semnale cu fum în expectativa 5G.
      NE VOR ÎNGROPA SUB DATORII DE SUTE DE MILIARDE, VENIȚI DIN CINE ȘTIE DE UNDE ȘI CU CE CLAUZE, ȘI VOR FOLOSI TELEVIZIUNILE CA SĂ NE POVESTEASCĂ CĂ TOTUL E ”BINE” ȘI CĂ AR TREBUI SĂ FIM ”FERICIȚI” PENTRU TOȚI ACEI BANI ÎMPRUMUTAȚI, cu excepția faptului că va trebui să muncim pentru următorii 50 de ani pentru a-i înapoia cu dobândă foarte ”sărată”, evident!
      Acesta este DICTATURA care ne așteaptă în viitorul apropiat, DICTATURA INFORMAȚIEI PRIN CARE SE TRIMITE UN MESAJ UNIFICAT și NU se acceptă niciun fel de contradictoriu!
      Într-o democrație, O VOCE ALTERNATIVĂ la informația ”mainstream” este absolut indispensabilă!!
      OPINIILE DIFERITE SUNT INIMA ÎNSUȘI ALE PROGRESULUI SOCIAL !
      FĂRĂ ACESTEA, DEMOCRAȚIA MOARE ȘI SE INSTAUREAZĂ DICTATURA DE GÂNDIRE UNICĂ!
      NU vom mai fi sclavi la nivel fizic, ca odată cu lanțuri la picioare, dar VOM FI LA NIVEL MENTAL, CU ”LANȚURI” LA CREIER – lucru și mai rău pentru că, dacă controlezi mintea oamenilor controlezi și mult mai ușor acțiunile lor.
      Deci, dacă noi (jurnaliștii) vom fi reduși la tăcere, NU vom mai putea să vă apărăm pe voi de restricțiile libertăților voastre!
      Atunci, fundamental în acest moment este să ne anunțăm ca fiind MULȚI și UNIȚI!
      TREBUIE SĂ TRIMITEM UN MESAJ PUTERNIC ȘI CLAR CĂ NOI SUNTEM UNIȚI ȘI COMPACȚI ȘI CĂ NU SUNTEM DISPUȘI SĂ NI SE PUNĂ BOTNIȚĂ DE CĂTRE NIMENI!
      Pentru acest lucru, vă cerem să distribuiți acel clip oriunde este posibil, pe youtube, facebook, whatsapp, ORIUNDE reușiți să o faceți, NU lăsați nicio piatră neîntoarsă!
      NU vă opriți până nu ați epuizat ORICE posibil CONTACT din agenda personală !
      Altfel, peste puțin timp, vom fi toți obligați să îngenunchem, fără să mai suflăm…în fața ”Ministerului Adevărului”!!!
      Urmează o prezentare întreagă cu jurnaliști, avocați, medici, cercetătoi și scriitori italieni care NU sunt de acord cu ceea ce se întâmplă și ne impune, apoi
      Sfârșit.

  3. In situația actuală patru personaje distrug Romania și-o terorizează: Iohannis, Arafat, Cercel și Rafira. Dacă dispar ăștia lucrurile se îndreaptă..

    1. Toti sunt mana in mana si ar face la fel sau chiar mai rau dar sigur nu avem cum sti asta decat daca ar fi in functiile date prin votul nostru. DAR nu vreau sa mai experimentam asa ceva nici unul dintre compatriotii nostri indifférent cum ar fi el.
      Cine e securist tot securist ramane si la 30 de Ani distanta dupa cum se vede.
      Doamne lumineaza a noastra minte sa putem discerne!

  4. Au mai eliminat un pion cu apucaturi naziste de pe tabla de șah, dar în mod sigur nu cel mai important, ca prin comparație sa arate ce buni sunt ei cu poporul.

  5. https://youtube.com/watch?v=N_Z0q8rcoVs

    Acest fragment a fost publicat la adresa https://banned.video/watch?id=5e8c9ef7475781009430c49d

    Transcriere:

    În Grecia Antică, acum aproape 2400 de ani, Platon discuta despre importanța controlului populației. Aristotel apăra folosirea avortului și a infanticidului.
    În 1798, Thomas Malthus a scris un eseu despre ”principiul populației”. Acesta sublinia ideea de ”evenimente pozitive”: boli, războaie, dezastre, foamete, și genocid. Malthus afirma că aceste lucruri ar trebui folosite pentru a crește rata mortalității. El credea că suferința umană este o consecință ”absolut necesară”.
    În 1859, Charles Darwin a publicat ”Originea Speciilor”. În această carte, Darwin numai a făcut aluzie la problemele pe care le-ar genera existența populației. Dar vărul lui, Sir Francis Galton, a devenit obsedat de această idee.
    În 1883, Galton a publicat lucrarea ”Investigații privitoare la condiția umană și dezvoltarea acesteia”, în care a scris că intenția lui este să se ocupe de diverse subiecte mai mult sau mai puțin în legătură cu cel al ”cultivării rasei”. Sau, așa cum am putea s-o numim, cu ”eugenia”.
    Acest termen provine din cuvântul grecesc ”eugenes”, care înseamnă ”de viță nobilă”.

    La începutul secolului 20, eugenia a devenit o ramură de studiu în universități. Au fost fondate (și finanțate) organizații care să promoveze ideea și să atragă publicul. Institutele ”Kaiser William” și ”Cold Springs Harbour” au respins ideea că toți oamenii se nasc egali, și au început să promoveze ideea de a ”cultiva” a nouă rasă: ”oamenii-stăpâni”, de neam nobil.
    În America a fost fondată organizația ”Planned Parenthood” (Planificare familială) de către Margaret Sanger, o susținătoare a eugeniei pe criterii rasiale. Președintele IBM, Thomas J. Watson, a fondat o sucursală specială a IBM în Polonia, numită ”Instalațiile Productive Watson”, pentru a da o mână de ajutor la invadarea Poloniei de către naziști. Această organizație a continuat să existe și după război, iar toate activitățile erau gestionate de către IBM de la sediul central din New-York.

    În timpul Procesului de la Nuremberg, pentru a se apăra, naziștii au apelat la mărturia judecătorului Oliver Wendell Holmes de la Curtea Supremă din SUA. Ei au pretins că programul nazist de eugenie (masacrarea oamenilor) era condus din Statele Unite.
    Naziștii au fost condamnați pentru crime de război, dar nu și Thomas Watson. Mai târziu, acesta a creat ”Corporația IBM pentru comerțul Mondial”, și a lăsat IBM moștenire fiului său. Nepoata lui a ajuns să se căsătorească cu nepotul lui Margaret Sanger.

    Tatăl lui Bill Gates a lucrat în Consiliul de Conducere la Planned Parenthood, iar mama lui Bill Gates a lucrat în Consiliul de Conducere de la IBM, firma cu care s-a asociat Bill Gates pentru a fonda Microsoft.

    Fără să aibe studii medicale, Bill Gates a devenit mai târziu cel mai mare susținător din lume al vaccinării și al controlului populației. Vi se pare că toate astea sunt o coincidență ?
    Fundația Bill și Melinda Gates finanțează Organizația Mondială a Sănătății, Institutul Național de Sănătate din SUA, Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (SUA), și Națiunile Unite. Iar acum Bill Gates spune că, până nu ne vaccinăm în masă, s-ar putea să nu ne mai putem aduna niciodată în grupuri.
    Bill Gates: ” … și care activități, precum întrunirile în masă, ar putea fi considerate ”mai opționale”. Deci, până nu vă vaccinați pe scară largă, acele activități s-ar putea să nu mai revină niciodată.”

    În cadrul Grupul de Luptă Împotriva Coronavirului, înființat de Trump, toți cei de acolo susțin planurile de vaccinare ale lui Bill Gates. Dr. Anthony Fauci se află în Consiliul de conducere de la Fundația Bill și Melinda Gates.
    În ianuarie 2017 (înainte ca administrația Trump să intre în pâine), Fauci a afirmat – în fața publicului adunat la Universitatea din Georgetown – că va fi o ”pandemie supriză” în timpul președinției lui Trump.
    Anthony Fauci: ”Nu există îndoială că administrația care vine acum va avea o provocare în domeniul bolilor infecțioase, atât al celor cronice – în sensul bolilor care deja fac probleme, și avem o mare povară cu astea acum – dar și în sensul izbucnirii neașteptate a unei boli.”
    Deborah Birx este în Consiliul de Conducere al ”Fondului Global pentru combaterea SIDA, tuberculozei, și malariei”. Acest fond a fost creat de Fundația lui Gates, și este cunoscut pentru fraude financiare de miliarde de dolari.

    În octombrie 2019, Bill Gates a sponsorizat Evenimentul 201, o simulare care a estimat 65 milioane de morți în urma unei epidemii de coronavirus.
    În noiembrie 2019, Institutul Pirbright (fondat de Bill Gates) a primit aprobare pentru patentul european EP 3 172 319 B1 – un vaccin împotriva coronavirusului, care ar putea fi utilizat pe oameni.

    Astăzi, dr. Fauci spune că virusul va tot reveni. El spune că soluția pentru rezolvarea problemei va fi un vaccin nou.
    În Australia, Primul Ministrul le spune oamenilor că activitățile vor fi închise luni de zile, că acesta este ”noul normal”, și că singurul mod de a ieși din casă este prin acceptarea vaccinului.

    Nu există nici o dovadă că vaccinurile ar fi soluția. De fapt, Centrul pentru prevenirea Bolilor (SUA) au admis în fața Curții Federale că nu au studii care să confirme pretenția lor că vaccinul nu cauzează autism.
    Un om de știință de top din cadrul Națiunilor Unite a recunoscut că vaccinurile ucid oameni.

    A venit timpul să ne putem mintea la contribuție. Veți permite guvernului vostru să impună vaccinarea obligatorie ?

    Pentru infowars.com a transmis Greg Reese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button