X

[VIDEO] HRISTOS A ÎNVIAT! A venit Sfânta Lumină! Dumnezeu ne mai dă o șansă. Trist a fost să vedem pustietatea de la Sfântul Mormânt, dar acum să ne bucurăm

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Video

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

71 comentarii

 1. Viu este Dumnezeu Sfânta Treime. A venit Sf Lumină la Ierusalim și anul acesta 2020. Dar mulți și foarte mulți nu vor să iubească Adevărul și ca să stea în ei Adevărul. Iisus Hristos tot se arată că este viu dar mulți oameni nu vor să vină la cunoștința Adevărului

 2. Hristos A Inviat !

  Va iubesc si Va multumesc tuturor fratilor pentru si intru credinta intru IISUS HRISTOS !

  Sa dea Bunul Dumnezeu sa fim toti una !
  Sa dea Bunul Dumnezeu sa ne daruiasca focul Marturisirii ! Amin.

 3. Hristos a înviat!
  Adevarat a înviat!
  Am simțirea lăuntrică cum ca Bunul si Inteleptul nostru Hristos dimpreună cu Tatăl Ceresc si Sfântul Duh a amestecat gândurile si i-a zăpăcit de cap pe cei ce se cred stăpânitorii acestui pământ!
  Am fost eliberați de sub stăpânirea slugilor necuratului!!!!
  Slava Tie Dumnezeule!

 4. Adevărat a înviat!
  Când va fi instaurat antihrist la Ierusalim lumina Sfânta nu se va mai pogorî sau la sf.Mormânt nu va putea sa aibă influenta?

 5. Ceva nu se leagă ??? Daca Hristos a înviat Duminică dimineață cum de vine lumina sâmbătă la prânz ?? Foarte interesant . Cum poți spune Hristos a înviat sâmbătă la prânz daca a înviat Duminică dimineață . Scrie clar in biblie femeile mironosițe au mers la mormânt dimineața nu sâmbătă la prânz . Voi santeti ortodocși sau jidovi

  1. Aveti dreptate, dar asa zisii crestini cred doar in minuni, iar de citit si gandit nu prea o fac. Rezultatele acestui fel de crestinism se vad in aceste vremuri.

  2. Sfânta Lumină vine sâmbăta la ora unu şi un sfert. Sfânta Lumină nu reprezintă Învierea la noi pe pământ, ci pogorârea în iad, că trebuia să se împlinească prorocia lui Isaia: „Cei ce şedeau în întuneric şi în umbra morţii, lumină va străluci peste voi; cei ce şedeau în întuneric şi în umbra morţii, va veni peste voi lumină mare”. Sâmbătă, Mântuitorul a fost în iad cu sufletul. La noi, când a înviat la miezul nopţii, a înviat cu tot cu trup, duminica, dar la ei a fost numai cu sufletul şi i-a scos.

   1. Pogorarea la iad a fost Vineri după ce a murit pe cruce nu sambata . Habar nu aveți doar vorbiți pentru că vă credeți învățați dar habar nu aveți de nimic .

    1. Tu vorbesti prostii!
     Hristos a stat 33 de ore in iad, cu sufletul.

     „În mormânt cu trupul, în iad cu sufletul, ca un Dumnezeu, în rai cu tâlharul şi pe scaun împreună cu Tatăl şi cu Duhul ai fost Hristoase, pe toate umplându-le, Acela ce eşti necuprins” (Liturghier)

  3. Aveti dreptate! Hristos a Inviat duminica dimineata.
   Lumina de la Sfantul Mormant, este Lumina cu care a intrat sambata Iisus Hristos in iad. Cu aceasta Lumina a spart usile iadului si a scos o parte din cei care meritau (Adam, Moise, Avraam…etc.
   Faptul ca spunem Hristos a Inviat de sambata e bucuria venirii Luminii…dar in mod normal de duminica se spune.
   Sper ca v-am ajutat cu raspunsul meu. ??

   1. Cu nimic vbati dat doar o părere de doi lei. Oare nu când a înviat Hristos tot mormântul sa umplut de lumina ? Și soldații au căzut cu fetele lor la pământ pentru că nu puteau privi lumina ? Oare câți ortodocși mai exista cu adevărat că restul care sânt doar cu numele sânt că și nisipul

   2. Ortodocși nu sărbătoresc bogorarea la iad ci învierea lui Hristos. Ortodocși iau lumina de învierea lui Hristos nu pentru pogorârea la iad. Nu vă mirați că a închis bunul Dumnezeu bisericile că habar nu aveți pe ce lume trăiți cateheza zero

  4. Real,
   A inviat Hristos la Ierusalim? Da!

   Trebuie ca Sarbatoarea Invierii sa fie prima data celebrata la Ierusalim? Da!

   Ar fi momentul sarbatoririi la Ierusalim primul daca ar avea loc la ora 24:00 (spre duminica) ? NU!
   Pentru ca exista fuse orare mai avansate, si anume cele din Extremul Orient, unde ora 24:00 este cu cel putin 11 ore in avans fata de ora Ierusalimului.
   Pentru acei oameni INVIEREA la Ierusalim are loc asa devreme…

   As sugera un limbaj si o atitudine mai smerita, atat timp cat vorbim de cele pe care Domnul le hotaraste pentru oameni!
   Pr. B.

  5. Pentru real.Păgînule,n-are nici o legătură ora Învierii DOMNULUI,cu ora ,programată de patriarhia Ierusalimului de foarte multă vreme,în care patriarhul intră în Sfîntul Mormînt și se roagă Lui DUMNEZEU,rugăciuni care cauzează venirea Luminii.Dacă patriarhul ar intra în Sfîntul Mormînt la miezul nopții și ar face aceleași rugăciuni,atunci s-ar aprinde și Lumina,dar sunt multe motive,pe care eu nu doresc să ți le fac cunoscute,pentru care DOMNUL trimite Lumina puțin după miezul zilei.

  6. Și încă ceva măi real,dacă ai citi cu atenție despre cele șase zile în care DOMNUL DUMNEZEU a făcut lumea,adică universul acesta,mai mult sau mai puțin cunoscut de noi,ai vedea că la DUMNEZEU ziua nu începe la 12 noaptea,ca la noi,oamenii lumii acesteia,ci la 6 dimineața,orar care a fost păstrat multe milenii de marea majoritate a lumii antice și încă mai este păstrat,pe alocuri,și dacă DOMNUL a înviat,undeva între mijlocul și sfîrșitul strajei a opta din noaptea sîmbetei celei mari,și tot clerul ortodox săvîrșește Învierea DOMNULUI la miezul nopții și Sfînta Lumină se aprinde puțin după miezul zilei,care este problema ta ,și în mod general a voastră,a necredincioșilor?

 6. Adevărat a înviat! De acum să nu mai fim fanatici și să ne gândim imediat la Apocalipsa, ci să avem nădejde în Dumnezeu!

 7. HRISTOS A INVIAT ! Multi comenteaza in fel si chip ! Cei care nu sunt lamuriti sa caute si sa intrebe mai multi preoti imbunatatiti pentru a se lamuri . Fac totusi si eu comentarii : Pentru mine este ” Ridicarea de la iad ” si : anul acesta in Sfantul Mormant a intrat si cel putin un politist israelian !!? .

 8. Încă mai sunt drepți pe pământ, de aceea se mai aprinde încă Sfânta Lumina.. Pentru ei se mai aprinde..

 9. Adevărat a înviat tuturor fraților Ortodocși de pe acest site! Un Paște binecuvântat. Va port în rugăciunile mele…

 10. Inca mai sunt redusi care cred in scamatoria asta cu lumina de la sfantul mormant. Si de-a naibii nu se aprinde decat pentru ortodocsi. Ca e singura religie la care preotii obezi se plimba cu marcedesuri.

  1. Bai desteptule, e oare soarele afectat de ce se intampla pe pamant? El isi trimite lumina oricum. Norii, praful din cer (chemtrails), homolaii, virusurile si mercedesurile sunt probleme ale pamantului. Cu ce afecteaza asta pe Dumnezeu? El ne-a aratat si anul asta ca Adevarat a inviat, si ca lumina Lui care se transforma in foc depaseste orice explicatie stiintifica, si o trimite pentru intarirea celor ce cred si nu a celor care nu cred. Asa ca, fii o sluga buna in continuare (daca asta vrei), ia la injurat si la blasfemiat tot, asa cum iti ordona seful… ca si pe noi ne doare exact in … de tine si de usr-isti ca tine (adica de ura care subjuga romanimea)… dar pentru binele tau, tine minte: “Că de vei mărturisi cu gura ta că Iisus este Domnul şi vei crede în inima ta că Dumnezeu L-a înviat pe El din morţi, te vei mântui. “(Rom. 10:9). (Si nu pune conditia sa nu fie gras sau cu mercedes sau alta conditie). Hristos a inviat! si da, doar ortodocsilor se arata lumina exact pentru asta, pentru ca este credinta cea dreapta.

  2. Catre userul Dan din semintia lui Dan, (anticrist), nu te mai da “rotund”si atoatestiutor, ca te va trāsni Dumnezeu cu un Covid in cap…? Pe de altā parte, mai pune mâna si mai citeste Biblia, mai inchina-te lui Dumnezeu acasa la tine, poate te mai lumineazā la creier. Habar nu si CE pierzi : adica sufletul, baiete! Si sa nu crezi ca ne vei strica Bucuria Învierii Domnului prin comentariile tale rāutācioase! Valabil si pentru cel ce semneaza cu numele de “*r….real…*” : de-alungul istoriei Sfânta Luminā s-a sarbatorit la Vecernie si Sâmbata dupa-amiaza la Ierusalim. Astfel s-a putut si incā poate fi dusā (sic!) de cātre pelerinii crestini ortodocsi in toate colturile lumii, pentru ca sā poatā ajunge cu avioanele in toate Bisericile Ortodoxe de pe planetā înainte de ora 12 midnight, la miezul noptii pentru a se da Sfânta Luminā la toata lumea crestinā si inchinatoare la Sfânta Treime. Asa crezi tu , cā Dumnezeu Tatāl nu va avea grija de noi crestinii ortodocsi?! Pace si Liniste sa aveti! Mā pregatesc acum sā mā duc cu întreaga familie la bisericā sā luãm Luminā si sa ascultam din stradā Sfânta Liturghie de Învierea lui HRISTOS. Doamne ajutā! Vā urez la toti crestinii ortodocsi sā särbātoriti Pastele în liniste, în sperantā si sā aveti Luminā în suflet si în inimā de la Lumina Vie a lui HRISTOS!

   1. HRISTOS a înviat! Nu am vazut comentarii despre cum ati petrecut noaptea de Înviere…Eu cu familia mea, am fost 3 persoane, 2 adulti si un copil, am fost SINGURII dintru-un cartier rezidential de câteva mii de oameni, fara sa ma laud, am fost SINGURII care am îndrāznit sa mergem la bisericā, strazile erau goale pustii si noi 3 am intrat pe poarta bisericii exact in momentul chemarii preotilor “Veniti de luati Luminā!”, am luat Luminā direct de la preoti si apoi am cântat HRISTOS a înviat si am asistat afara si apoi in biserica , la intrare 2 ore la Slujba de Înviere. Stateam si Mai mult , dar pe copil îl dureau putin picioarele si era aproape ora 2:00. Am plecat apoi acasa, fericiti si cu sufletul mare, pe strada central a unui oras cu peste 100 000 de locuitori, mândri, cu lumânārile aprinse, SINGURII pe strazi, parca era dupā bombardament, CA la Razboi, toti crestinii ortodocsi ascunsi in case de frica covidului si a politiei. Încā un fapt important, nu era nici un jandarm sau politist, nu a fost nici un control, Mai mult, am depasit o masina a politiei , care ne-a vazut cu lumânārile aprinse, dar nu au oprit si si mers Mai departe. Si noi am mers Mai departe, am ajuns acasa fericiti cu Lumina de Paste adusa direct de la bisericā si am adormit in jur de ora 4 dimineata, fericiti , in minte si in suflet cu Luminā si in urechi rasunând vocea copilului meu “Mami, Tati, unde sânt oamenii?!! Daca oamenii au ales sa lipseasca, de frica, eu am vazut Biserica plina de îngeri, care au venit din Cer pentru Noaptea de Înviere!”… Adevārat a înviat HRISTOS!

    1. Felicitari! Eu am fost influentata de niste comentarii de p-aci cum ca de Florii bisericile au fost incuiate si n-avea rost sa merg: Si cu amenda si fara slujba. O concluzie pripita pe care o regret. ?

  3. E OK daca politicieni, proxeneti, traficanti de droguri, aia care incaseaza pentru un metru de autostrada suficienti bani sa o acopere cu marmura in loc de beton, care deconteaza bani pentru persoane care ingrijesc bolnavi fictivi de cancer da nu au bani pentru bolnavii adevarati, si probabil ca as putea face o lista lunga cat Dambovita, au masini scumpe ( nu stiu daca mertanul mai are suficient staif pentru astia ) pentru ca ei trudesc din greu pentru asemenea masini. Dar e naspa ca statul nu impoziteaza cutia milei si tot ce se mai da pe la biserica. Nu iti pare rau de aia care baga mana in buzunarul tuturor, sau care iau copii si ii vand pentru prostitutie da nu e tolerabil sa nu impozitezi sumele cu multe zerouri pe care pupatorii de moaste le rup, din pensiile lor nesimtite, pentru Biserica.

 11. Redus e cel ce nu vede pădurea din cauza arborilor. Unii capi ai Bisericii, care sunt la fel de ortodocși ca și tine, nu reprezintă această religie. Cam multă invindie asupra Ortodoxiei, asta înseamnă că e pe calea cea bună și deranjează. Tu și toți ,,intelectualii’’ nu aveți alt motiv să vă legați de Biserica Ortodoxă în-afară de ,,marcedesurile’’ conducătorilor bisericii.

 12. De unde stii ca a venit lumina, Gioacase? Ar fi bine sa vina pt capul tau pompos plin de iluzii ! Dar nu prea se vede… Ti-a zis Trinitas?
  Hristos a inviat, dar lumina nu mai vine la Ierusalim de vreo 4 ani. Anul acesta s-a observat cel mai bine. Nici un fulger, nicio lumina albastra, nici o flacara imateriala care sa nu arda timp de macar 1 minut. Terminati cu credulismele babesti!

  1. ptr. maria.Credulisme băbești de anul acesta sau de acum ,de la 4 ani în sus.halal vouă ,,mult credincioșilor,,.

  1. Adevărat a înviat!
   Ce bine că n-ai fost singur, căpitane!
   Însă LUMINA, nu s-a coborât…așa cum spune și Maria, în privința asta…a fost EVIDENT anul ăsta…s-au bucurat ăia doi din preajma găurii, mimând venirea ei, dar ea a fost aprinsă de către cei 4 dinăuntru: patriarhul, diaconul, armeanul fățos și milițianul israelian.

   1. Vedeți ce face pofta trupurilor și trufia minților voastre incețoșate și întunecate,v-a coborît de la credința inimilor la cea a ochilor și a urechilor.Oare cînd va veni DOMNUL ,va mai găsi Credință pe pămînt?

    1. :)))
     Neprihănitulee!!!
     Angeliculee!!!
     Ar trebui să fii în Cer, nu pe Pământ…poate așa, stăteai de pază cu ocheanul și vedeai ceea ce refuzați să vedeți, ca să vă mângâiați sufletește…
     LUMINA NU S-A MAI COBORÂT!
     NU S-A VĂZUT LUMINA ALB-ALBĂSTRUIE, FLASH-URI DE LUMINĂ TOCMAI PENTRU A RUȘINA PE PĂGÂNI ȘI pe CEI CA TINE!

     1. Magdei.În postările tale,există cea mai mare și multă lipsă de esență și conținut,și nu mă refer doar la articolul acesta,în schimb,mi-e greu să cred că cineva,din toți cei care postează pe aceste siteuri ortodoxe,pe care intri și tu,te-ar putea depăși în îngîmfare,în slavă gratuită și deșartă…,și mă opresc aici(aș fi vrut să menționez și mîndria,dar cred că e prea mult).Totuși,îmi cer iertare pentru că te-am tulburat în această mare Zi de bucurie.

     2. @Cristian…
      Ce bine-ar fi dacă, după ce scuipi venin din prea-plinul inimii fiindcă ”din prisosul inimii grăiește gura…”, să nu mai faci pe cucernicul și pe smeritul…cică ” totuși, îmi cer iertare pt.că te-am tulburat…bla, bla, bla”
      Ne-am mai contrat pe site, și m-am convins că, pe lângă pietism, fariseism, ești și misogin, Ana sau Caiafa!
      Așa că, nu-ți mai rupe hainele de pe tine fiindcă rămâi în pielea goală, ”împărate”!

   1. @Magda și Maria
    De unde știi tu ca a fost aprinsa de cineva? Și de este asa de ce nu a oficiat ceremonia un catolic? De ce a fost nevoie de ortodocși? Sunt cei mai iubiți ortodocșii și li se face lor aceasta onoare? De unde știți voi ca de 4 ani lumînainte sfanta nu mai vine? V-ați ascuns voi pe acolo când s-a oficiat ceremonia?
    Și au fost și niște lumini pe la minutul20- 25.
    Dacă apărea unul care spune de vreo apocalipsa, oricine ar fi fost el, l-ați fi crezut imediat.

    1. @Paul,

     N-am fost atentă în anii trecuți, cum a fost (poate) Maria!
     Eu vorbesc de anul ăsta…trei ore și jumătate, am fost cică ”online”… când de fapt, s-a dovedit a fi o pre-înregistrare fiindcă, în timp ce pe Digi, la 13,50 ”venea Lumina”, eu și cu ai mei părinți, de pe laptopul care reda LIVE, erau încă cei 3 cu botniță în fața mormântului sigilat cu ceară!
     Abia la 15,09 minute s-au petrecut evenimentele arătate în avans de către Digi și apoi de către celelalte televiziuni, înțelegi?
     Am rămas șocați să vedem că ceea ce nu s-a întâmplat LIVE, s-a întâmplat abia după o oră și 10 min.
     Asta m-a făcut să gândesc că, ambele redări (de pe tv și cea de pe laptop-ul meu) au fost PRE-ÎNREGISTRĂRI!
     Am avut râbdarea să stau în fața calculatorului pentru a vedea DACĂ, cele petrecute DEJA prin redarea la TV, se vor petrece și pe computerul meu!
     Le-am simțiti starea de spirit a celor de-acolo, le-am simțit neliniștea, am văzut când a fost dat jos sigiliul de ceară și introdus monahul ACOLO, urmnând legarea Sf.Mormânt cu acea panglică albă, am auzit clopotul bătând A JALE timp de 20-30 de minute, am văzut ziariștii, cameramanii plictisindu-se și privind în van spre cupolă, spre stâlpi, am văzut tristețea patriarhului, am văzut cum au intrat, pe lângă cel deja băgat acolo, pe armean, pe patriarh și pe israelitul în uniformă.
     N-AM VĂZUT NICIO LUMINĂ ALB-ALBASTRĂ, FLASH-URI DE LUMINĂ COBORÂNDU-SE DIN CER…
     Ceea ce n-ați auzit voi, eu am auzit cum au fost chemați ultraortodocșii pe după clădirile, curtea din afară de Biserică și cum au fost lăsați să scandeze bâtând din tobe pentru a veni Lumina (asta, până ce mai-marele orașului să vină și să rupă dezamăgit sigiliiul mare, oval de ceară…) și lumina, n-a venit!
     Era o atmosferă rece, fără căldura umană dată de masele de oameni care așteptau de obicei înfrigurați, LUMINA….
     P.S. Faptul că au fost pre-filmări, mi-arată că au regizat ca totul să fie ok, pentru a nu se panica lumea, mai ales creștinătatea și prin asta, să se ia de cei care au făcut vaccinul în laborator ce a obligat lumea la claustrare sub puterea armelor, plus purtarea botnițelor și-a mănușilor chirurgicale, de parcă mormântul lui IIsus ar fi răspândit Covid…

     1. HRISTOS a înviat! Aveti dreptate, am dimtit si eu nelinistea lor însinte de venirea Sfintei Lumini…Eu m-am ghidat dupā singura transmisiune Live fe pe internet, de un amator, sigur preot, care se afla in sala mare a Sf.Mormânt si care la ora României 13:30 avea in jur de 300 de vies live. Cam putin, dar nu era alt video in direct pe you tube, iar in transmission live ale altor televiziuni nu am încredere. Dupā ceadul meu, Sfânta Luminā a venit la ora 13:53, la câteva minute dupā ce Patriarhul Ierusalimului a inconjurat Sfântul Mormânt de 3 ori, apoi s-a sigilat usa cu panglica si la usa erau vei 3 calugari monofiziti cu botnitza. Important Este ca Sfânta Luminā a venit si anul acesta 2020!

     2. @Mariei și Magdei.De ce mințiți?De ce huliți? V-a cerut cineva să 0 faceți? Cîtă energie ați fi consumat dacă ați fi căutat să vă informați,în mod demn,corect,creștinesc,cu propriile voastre simțuri,în mod special cu cele ale văzului și auzului,că Sf.Lumină a coborît și în 2017 și în 2018 și în 2019 și în mod special acum două zile,adică exact în ultimii patru ani de după Creta,spre dezamăgirea voastră și a celor asemenea vouă.De ce osîndiți mai înainte de a judeca?Există înregistrări postate pe You Tube,cu cele trei Sîmbete Mari,din 2017,2018,2019,în care,spre întristarea voastră și a celor asemenea vouă,s-a coborît Sf. Lumină(care nu este condiționată de nimic și de nimeni pentru a fi văzută în momentul coborîrii).Uitați-vă cu atenție și priviți cum,în toți acești trei ani,credincioși și necredincioși la un loc,umplînd Sf.Biserică a Sf.Învieri,își freacă bărbile,fețele,își trec mîinile prin Flăcările lumînărilor aprinse,care după cum se știe,cîteva zeci de secunde,nu ard nimic material,după care se transformă în flăcări de foc firesc.Și dacă anul acesta Sf. Biserică a fost aproape goală și nu a mai avut cine să-și apropie mîinile sau fețele de Flacăra Luminii,pentru ca voi și cei asemenea vouă să credeți,asta nu înseamnă că Sf. Lumină nu s-a mai coborît.Voi habar nu aveți cît de mult ne urăsc oamenii necredincioși,cei ale căror nume nu sunt sccrise în Cartea Vieții de la începutul creației,și deci care nu vor fi mîntuiți.Voi și cei asemenea vouă,credeți că dacă aceștia(franciscanii și toți ceilalți papistași-catolici,protestanți și neoprotestanți-luterani,calvini,etc-cu tot neamul lor,armeni copți,sectari-cu tot neamul lor,musulmani,cu toți ceilalți păgîni,budiști,hinduiști,zeniști,ș.a.m.d.,și în mod special evreii,cei care ne urăsc cel mai mult,pe DOMNUL și pe noi,toți cei ai DOMNIEI Sale,creștinii ortodocși de pretutindeni și dintotdeauna,ale căror nume sunt scrise în Cartea Vieții Mielului înjunghiat,de la începutul facerii,evrei care au acces în Sf. Biserică a Sf.Mormînt,ar fi simțit că ceva nu este în regulă,și anume, aiurelile voastre, cum că Sf.Lumină nu se mai coboară(aprinde),ar fi acceptat un asemenea Compromis?Ne-ar fi distrus,credeți-mă ce vă spun.Și dacă invocați Creta,ca și motiv al acestor aberații,datorate puținei voastre credințe,că Lumina nu s-a mai aprins,cine a semnat acele hotărîri nedrepte și nedemne de un fiu al Lui DUMNEZEU?Cumva toți creștinii care trăiau pe acest pămînt in vara lui 2016?Nicidecum.Și atunci,cu această părere despre Dreptatea Lui DUMNEZEU,și cu atîta credință întru DOMNIA Sa ați mai putut rămîne,astăzi,voi și toți cei asemenea vouă?

  1. @Magda
   Și atunci nu poti pune înregistrarea autentica când lumina chiar vine la ora 15, nu cea falsa de la 13.50? Nu o poate posta nimeni aici?

   1. Trebuie să vorbesc cu cineva care se pricepe!
    Poate reușesc să vorbesc cu cineva care să facă un colaj din filmările cu telefonul + poze, în care am fotografiat data și ora de pe laptop, când a ”venit”lumina la 15, 09, de pe LIVE-ul de pe computer, de la greci…ei au umblat oricum la oră, fiindcă la un moment dat, după o oră și jumătate, a apărut că mă uitam abia de 52 de minute, DAR…chiar și-așa, e un lucru murdar, necurat la mijloc!
    Să te uiți pe TV și să vezi cum a venit deja Lumina la 13,58, dar pe laptopul tău să vezi doar pe cei 3 care stăteau de pază singuri, în fața Sf.Mormânt, cu sigiliul de ceară, oval pe uși!

    P.S. Nu mă joc cu astfel de lucruri! Dumnezeu mi-e martor că din pricina a ceea ce-am sesizat la 13, 48 de pe Digi, contrar a ceea ce vedeam ÎN DIRECT…m-a făcut să nu mă mișc din fața computerului, până la 15,30.
    Filmările de la ora 15,09 cu cele fracționate de pe TV de la 13, 50, mi-a arătat că a fost pusă la cale filmarea dinainte, NU știu însă, de ce au făcut-o și nu s-au sincronizat! Probabil ca să se probeze că Lumina vine de obicei pe la ora 14?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button