X

SCANDALOS: Stareța mănăstirii Văratec impune reguli mai absurde decât ordonanțele militare: Maicile cu vârsta peste 70 de ani nu sunt primite la slujbe

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Antihrist se va hrăni cu tulburarea oamenilor. Așa au proorocit Sfinții Părinți despre lucrările lui. Din păcate, chiar în Biserică, măsurile cauzate de pandemie sunt ilegale și strigătoare la Cer. Mai întâi este încălcat dreptul credincioșilor de a-și manifesta credința prin participarea la slujbe, interzicerea abuzivă a Sf. Maslu, din ordinul Sinodului BOR, obedient musulmanului Arafat și luteranului Iohannis.

Pe lângă acestea și în unele mănăstiri, stareții iau măsuri ce întrec și ordonanțele militare, mai mult decât absurde și abuzive față de călugări, maici. Este cazul Mănăstirii Văratec, unde stareța, monahia Iosefina, a dat „ordonanța de urgență” prin care, toate maicile cu vârsta de peste 70 de ani, să nu mai fie primite la Biserica, la slujbe. Păi, madam Iosefina, în acest caz d-ta nu mai ești stareță, ci STĂREȚOAIE, după cum cataloga Părintele Justin astfel de atitudini. Nu mai ești mamă duhovnicească, ci milițian, caraliu. Vrei să fii o nouă Ana Pauker pe acolo? Vrei să atragi asupra d-tale blestemele suferințelor celor pe care le prigonești? Doar știi prea bine că, la Văratec sunt zeci de maici care se nevoiau de zeci de ani acolo, pe când dumneata nici măcar nu erai călugăriță. Cum de ai îndrăznit să dai asemenea poruncă drăcească ? Ai înnebunit de tot? Ne temem că DA. Mai multe maici sunt revoltate și fac apel la mitr. Teofan, să-i bage mințile în cap cât mai repede, altfel i le vor băga ele – dacă le-or mai găsi.

“Noi nu mai avem ce pierde, pentru că ne-am pus viața în mâinile lui Hristos și am jurat ascultare până la păcat. Și să mai știi că, după mascarada asta, în niciun caz nu vei mai fi stareță la Văratec. Ai întrecut orice măsură”, au transmis cu durere și hotărâre, un grup de maici asuprite de ani de zile la M-rea Văratec.

Este clar, sperăm pentru tot omul, cine stă în spatele actualei ispite mondiale cu virusul fabricat și împrăștiat pe tot mapamondul. Teroarea extremă propagată la nivel mondial spune totul, fără alte demonstrații, pentru un om cât de cât duhovnicesc. La noi în Romania, măsurile luate sunt extreme, idioate, primejdioase, sinucigașe: stare de urgență, dări de seamă de tipul „unde te duci, de ce, cu cine, cât timp”, milițieni-militari-jandarmi care hăituiesc oamenii pe străzi, dând amenzi pentru nepurtarea măștilor, ordonanțe militare, uciderea bolnavilor prin amânarea tratamentelor-operațiilor urgente, uciderea bătrânilor prin izolare-infometare, urmate de mare colaps economic, ce va aduce alte suferințe tot pentru categoriile cele mai vulnerabile. Toate acestea sunt neconstituționale, ILEGALE și vor constitui capete de acuzare pentru ÎNALTĂ TRĂDARE ȘI GENOCID.

Stareța Iosefina nu e la prima acțiune de prigonire a maicilor din Văratec: Cele 13 maici de la Văratec nu au fugit, ci au fost alungate de către conducerea ecumenistă a mănăstirii

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

50 comentarii

    1. Este greu ca sa comentezi pentru o manastire, mai cu seama de maici. Cred ca Stareta in felul ei are dreptate. De ce se duce femie sau barbat la Sf Manastire ca sa dea ascultare. Ascultarea este mama mantuiirii. Asa ca nu mai judecati. Ascultati! Asa a dat Dumnezeu. Asa este bine sa fii foarte sever. Atunci abia se vede credinta. Faceti rugaciunile in chiliile voastre. Fara comentare. Ascultati si atat. Binecuvantati pe Domnul ca este bun! Doamne ajuta!

      1. Ascultarea merge până la păcat, până la erezie.Acolo ascultarea de mai mari se oprește.Nu asculți de cel ce se leapădă de Hristos.Sfinții mucenici au ales mai bine moartea decât închinarea la idoli și jertfele idolilor. Aici ascultarea nu mai are sens,nu mai este mântuitoarea.

        1. Icoanele , statuetele , termopanele alea ce or fi dacă nu lucruri făcute de mâini omenești adică idoli ? Ce mai contează o lepădare , două după atâtea altele ?

    2. Au capitulat in frunte cu preotii lor.
      Chiar daca in final raspunsul autoritatilor ar fi fost un NU categoric, nu am vazut nici macar o incercare de a face ceva, sa mergem in noaptea de Inviere, chiar si cu restrictii, cu distanta de 1.5 metri, cu masca pe fata, sa stam acolo 1 ora macar.
      Asta ma doare cel mai tare… nimeni nu a incercat nimic. Iar toti ceilalti care s-au opus, au fost pusi la zid.

  1. CoronaVirus – Afaceri, scopuri murdare, Manipulare Totală.
    https://www.youtube.com/watch?v=rgg5dZa6x8k&feature=emb_logo
    Călugăr român, adevărat călugăr…din comentarii reiese că ar fi Monahul Ioan (devenit ulterior preot, după zisele altora…) care ”a fost la Athos si a organizat mitingul anti sinodul talharesc de la Creta in 2016” zice un alt comentator;
    Cert e că le zice BINE, d-aia și redau ce-a zis:
    ”Doamne, distruge planurile cele rele și viclene care sunt asupra întregii omeniri!
    Oameni, buni! Prin această corona virus se urmărește afaceri, scopuri murdare!
    Prin această corona virus vor să ne distrugă ca țară, ca societate, ca neam!
    Prin această corona virus vor să ne oblige la vaccinare obligatorie, să ne omoare cât mai repede, deoarece suntem foarte ”mulți” pe acest pământ!
    Oameni buni, s-au închis toate granițele…prin asta/din cauza asta se urmărește NOUA ORDINE MONDIALĂ, GUVERNUL MONDIAL, MASONERIA, SECURITATEA!
    D-aia se TACE din gură!
    Oameni buni, chiar nu v-ați săturat să vă mai prostească Parlamentul, Președintele țării și conducerea aceasta MURDARĂ?
    Oameni buni, NU MAI STAȚI CU NEPĂSARE!
    NU mai stați cu indiferență!
    NU mai stați în neglijență!
    O să dați răspuns în Fața Lui Dumnezeu că NU v-ați apărat țara, NU v-ați apărat Biserica, NU v-ați apărat copiii voștri, NU v-ați apărat nepoții voștri, CUI să rămână țara asta?
    NU vedeți oameni buni că v-ați prostit?
    V-au prostit ăștia de tot!
    Chiar NU mai gândiți?
    Chiar NU mai aveți înțelepciune?
    Chiar NU mai aveți frică de Dumnezeu?
    Ați început să vă fie frică de corona virus, mai ceva ca de dracu!
    Mai ceva și decât Dumnezeu, de care NU vă este frică, cum vă este frică de corona virus!
    Oameni buni, prin acest corona virus se urmăresc multe planuri murdare, multe scopuri murdare și doctorii sunt obligați să tacă pentru că știu că totul este o afacere, este o escrocherie, este o mascaradă prin acest corona virus!
    OAMENI BUNI, DACĂ N-AU PUTUT SĂ NE DISTRUGĂ PRIN ACESTE CHIMICALE PE CARE LE MÂNCĂM, IATĂ VOR SĂ NE DISTRUGĂ PRIN ACEST CORONA VIRUS, SĂ NE OBLIGE LA VACCINARE CE VA FI OBLIGATORIE!
    NU VĂ VACCINAȚI OAMENI BUNI!
    Aceste vaccinuri nu mai sunt bune, ei vor să ne omoare treptat, vor să ne omoare pe rând!
    SĂ SE VACCINEZE EI, PRIMA DATĂ!
    Oameni buni, NU vedeți ce fac DRACII ĂȘTIA? Sunt draci, NU mai sunt oameni = TOȚI CARE SUNT LA CONDUCEREA ȚĂRII!
    Oameni buni, câinele, ca să nu mai latre, să nu mai muște, i se pune botniță la gură!
    Așa și nouă, NI SE PUNE BOTNIȚĂ LA GURĂ PRIN ACESTE MĂȘTI, CA SĂ NU MAI LĂTRĂM, SĂ NU MAI ZICEM NIMIC, SĂ NU MAI GUIȚĂM, SĂ NU MAI SPUNEM NIMIC ÎMPOTRIVA LOR!
    Din cauza asta…iar prin aceste costume cu care ei se îmbracă, deja este o afacere murdară!
    Vedeți Dvs…acum câțiva ani și acum câteva luni au fost: gripa aviară, gripa porcină, vaca bolnavă (Sindromul vacii nebune), șamd…toate astea, ca să ne omoare animalele, să ne omoare TOTUL!
    Oameni buni, TREZIȚI-VĂ!
    Haideți, cu mic, cu mare!
    Oameni buni, NU vedeți ce fac dracii ăștia?
    Ne-au obligat să stăm în casă!
    Stați oameni buni în casă că Parlamentul își bat joc de voi!
    Stați oameni buni în casă că Parlamentul fac legi peste legi ca să ne omoare pe noi!
    Stați oameni buni în casă, ca să nu mai ieșiți în stradă!
    Stați oameni buni în casă, că iată…v-am păcălit și de data asta!
    Stați oameni buni în casă, ca să vă distrugă total!
    Stați oameni buni în casă, ca să nu mai aveți ce mânca, să nu mai aveți unde să mergeți…
    Stați oameni buni în casă, ca să-și facă ei de cap!
    OAMENI BUNI, NU VEDEȚI C-AU LUAT-O RAZNA?
    AU LUAT-O RAZNA, CHIAR NU MAI GÂNDIȚI?
    HAIDEȚI FRAȚILOR, CU MIC, CU MARE!
    Eu propun să ieșim în stradă!
    Chiar și cel mai tare…parlamentul, președintele țării și patriarhul SE TEM DE POPOR!
    De popor…NOI SUNTEM BISERICA!
    NOI SUNTEM ȚARA!
    Nu este nici președintele Klaus Iohanis, nici parlamentul, nici patriarhul, nici Bisericile!
    Oameni buni, NU vedeți ce avem la conducerea țării?
    Oameni bun, vin Sfintele Paști!
    Vin Sfintele sărbători!
    CE FACEM? Ați ajuns să vă fie frică mai ceva ca în timpul comunismului?
    NU vă este frică de Dumnezeu?
    Gândiți-vă, apărați-vă țara!
    Apărați-vă Biserica!
    Apărați-vă copiii voștri!
    NU VĂ LĂSAȚI VACCINAȚI!
    NU VĂ LĂSAȚI MINȚIȚI, PĂCĂLȚI!
    NU VĂ MAI LUAȚI DUPĂ TEMBELIZOR!
    ÎNCHIDEȚI TELEVIZORUL!

  2. NU vă mai uitați la Tv…vă bagă panica, frica, prostia…ca să vă câștige și să le fie lor bine!
    ACUMA, VREAU SĂ ADRESEZ UN CUVÂNT PENTRU DOMNUL PREȘEDINTE KLAUS IOHANIS:
    Domnule președinte Klaus Iohanis,
    Dvs., al doilea mandat pe care-l aveți, NU ați făcut NIMIC pentru România!
    Acuma vă arătați EXACT cine sunteți = sunteți o cârpă murdară, sunteți o lepră…a României și a ortodoxiei!!!
    Sunteţi un trădător de ţară!
    Sunteţi un trădător de neam!
    Degeaba vă mai numiţi preşedinte!
    Dvs.n-ați făcut nimica!
    Dvs.faceți jocurile masonilor, jocurile satanice, jocurile altor țări! Jocurile diavolești! Jocurile securității…ca să ne distrugeți pe noi!
    O să vă demonstrăm că o să ieșim în toată țara, în stradă!
    O să demonstrăm ca să ne luăm țara și Biserica înapoi!
    Să vă dăm jos din funcția de parlamentari, de hoți, de bandiți, de tâlhari!
    AȚI FURAT ȚARA ASTA, AȚI DISTRUS BISERICA!
    AȚI DISTRUS POPORUL, AȚI DISTRUS ECONOMIA…TOȚI PREȘEDINȚII ȘI TOȚI PARLAMENTARII ĂȘTIA…AȚI FURAT ȘI DAȚI VINA PE POPOR!
    Noi nu mai suntem așa de proști, oameni buni!
    Este o afacere murdară…ce nu s-a vândut cu măștile, ce nu s-a vândut cu costumele, ce nu s-a vândut cu vaccinurile…acuma ni le bgă pe gât ca să ne omoare pe noi, cât mai repede.
    Oameni buni, PRIN ACELE BOTNIȚE, MĂȘTI LA GURĂ…SUNT INFECTATE, și din această cauză ei vor să ne facă în așa fel, să purtăm cu mic, cu mare, măști la gură și mănuși.
    OAMENI BUNI, NU VĂ MAI LĂSAȚI PROSTIȚI!
    NU vedeți ce-au făcut dracii ăștia?
    Au ajuns…un luteran…d-le președinte, dumneatale ești un luteran!
    Mneatale…nu știi ce înseamnă credința ortodoxă, nu știi ce înseamnă să fii patriot, nu știi ce înseamnă să fii apărător al țării!
    Nu-ți pasă de țara asta! Mneatale, n-ai fost în stare să ai un copil!
    Dar în schimb, când ai fost primar la Sibiu, AI FĂCUT TRAFIC DE COPII!
    SĂ-ȚI FIE RUȘINE!
    Domnule președinte Klaus Iohanis și toți cei de la guvernarea României și conducerea Bisericii…SĂ ȘTIȚI CĂ TOATĂ SUFERINȚA POPORULUI ESTE CA UN BLESTEM PENTRU VOI!
    V-ați ales cu blestemul poporului!
    V-ați ales și cu mânia Lui Dumnezeu!
    FEREASCĂ DUMNEZEU SĂ FII BLESTEMAT!
    FEREASCĂ DUMNEZEU, PENTRU CĂ TE PRINDE BLESTEMUL!
    Eu, în calitate de creștin ortodox, în calitate de călugăr, îmi asum răspunderea în fața legii, în fața Lui Dumnezeu pentru faptul că SUNTEȚI VINOVAȚI DE TRĂDARE, sunteți vinovați în privința credinței, sunteți vinovați de vinderea țării, și ar trebui să vă dați demisia pentru că n-ați făcut nimica!
    ACUMA VREAU SĂ ADRESEZ UN MESAJ CĂTRE PATRIARHUL DANIEL ȘI CĂTRE TOȚI EPISCOPII, PREOȚII CĂLUGĂRI ȘI STAREȚI: LĂSAȚI BISERICILE DESCHISE!!!
    NU vă luați după președintele Klaus Iohanis, după parlamentul României și alții!
    Bisericile sunt ale noastre!
    NU vă este rușine așa oleacă?
    Ați profitat de banii poporului, ați profitat de naivitatea poporului!
    Ați profitat că poporul este prea bun cu Dvs.!
    Bisericile sunt ale poporului!
    NU închideți Bisericile!
    Bisericile sunt ale Lui Dumnezeu!
    Biserica este a Lui Hristos!
    NU VĂ PUNEȚI CU DUMNEZEU, CĂ O SĂ AVEȚI DE SUFERIT!
    O SĂ AVEȚI DE SUFERIT!
    SĂ VĂ TRĂZNEASCĂ DUMNEZEU ȘI MAICA DOMNULUI!
    Deschideți Bisericile ortodoxe!
    Bisericile sunt ale poporului român!
    Biserica este a Lui Hristos!
    NU vă bateți joc de țara asta!
    Ați mințit poporul ăsta cum ați vrut!
    Vă place să vă plimbați cu mașini scumpe, vă place să vă îmbrăcați cu veșminte scumpe, vă place să mințiți poporul!
    AȚI MINȚIT POPORUL CU TRĂDAREA DIN EREZIA DIN CRETA!
    AȚI MINȚIT POPORUL CU ECUMENISMUL, CU TRĂDAREA, CU LAȘITATEA!
    Ați furat banii poporului, dar în schimb vouă vă place să îi păcălți pe oameni!
    SĂ VĂ TRĂZNEASCĂ DUMNEZEU!
    DESCHIDEȚI BISERICILE!
    Pentru Numele Lui Dumnezeu și-al Maicii Domnului – deschideți Bisericile!
    Astăzi vine mânia Lui Dumnezeu peste toți preoții, stareții și călugării și episcopii!
    BISERICA ESTE A LUI HRISTOS ȘI A POPORULUI, nicidecum proprietate privată!
    ACUMA, VREAU SĂ ADRESEZ UN MESAJ CĂTRE TOATE POSTURILE DE TELEVIZIUNE ȘI MASS-MEDIA: SĂ VĂ FIE RUȘINE!
    SĂ VĂ TRĂZNEASCĂ DUMNEZEU ȘI MAICA DOMNULUI!
    MINȚIȚI POPORUL CU TELEVIZORUL, CU RADIOLUL, CU PRESA, CU TOATĂ MASS-MEDIA ca să câștigați voi bani!
    Dacă moare un om de boală, moare un om de bătrânețe, de ficat, de stomac, de pancreas…gata, a ”murit” de corona virus!
    SĂ VĂ TRĂZNEASCĂ DUMNEZEU!
    Corona virus este o prefăcătură, este o minciună totală oameni buni!
    Deja a câștigat manipularea!

  3. Deja a câștigat minciuna, corupția, trădarea!
    Oameni buni, de asta se urmărește Noua Ordine Mondială…distrugerea societății, distrugerea țării!
    Ați ajuns să vă fie frică, oameni buni…ați ajuns să vă fie frică de corona virus!
    Stați oameni buni acasă, că vă omorâm cu bine!
    Stați oameni buni acasă, profitați cât timp mai avem internetul, lumina, telefoanele, apa…dacă vile taie pe-astea, să știți că o să fie foarte grav!
    Oameni buni, haideți cum mic, cu mare…haideți să ieșim în stradă…nu se mai poate, oameni buni!
    N-au ajuns, nici președintele țării, nici parlamentul, nici ”d-ul” Arafat…avem la conducerea țării numai trădători!
    D-ul Arafat, să-și dea demisia imediat!
    Este un trădător, el este musulman!
    Este un profet mincinos!
    Mohamed NU este Dumnezeu!
    Allah NU este Dumnezeu!
    D-ul Arafat NU este român, ortodox…SĂ SE DUCĂ ÎN PALESTINA, să se ducă în Arabia lui!
    Domnule prim-ministru, Ludovic Orban!
    DESCHIDEȚI BISERICILE!
    MÂNIA LUI DUMNEZEU SĂ FIE PESTE CAPUL VOSTRU!
    TRĂZNI-V-AR DUMNEZEU ȘI MAICA DOMNULUI…TOATĂ FAMILIA ȘI NEAMUL VOSTRU!
    Deschideți Bisericile ortodoxe!
    Ne-ați furat libertatea, ne-ați furat drepturile noastre!
    V-ați îmbogățit pe seama noastră!
    TRĂZNI-V-AR DUMNEZEU SĂ VĂ TRĂZNEASCĂ ȘI MAICA DOMNULUI ȘI TOȚI SFINȚII, ȘI BLESTEMUL POPORULUI SĂ CADĂ ASUPRA VOASTRĂ, ȘI TOȚI CARE V-AȚI BĂTUT JOC DE ȚARA ASTA!
    Ați mințit poporul, ați trădat Biserica…toți conducătorii ăștia să-și dea demisia!
    NU Biserica este de vină, oameni buni!
    CONDUCĂTORII!
    EPISCOPII SUNT VINOVAȚI DE TRĂDARE, PREOȚII SUNT VINOVAȚI DE TRĂDARE, CĂLUGĂRII SUNT VINOVAȚI DE TRĂDARE PENTRU CĂ ASCULTĂ DE ACEȘTI TRĂDĂTORI!
    Să li se taie salariile la toți preoții, la toți călugării, la toți episcopii !
    Atuncea să vadă cu adevărat ce-nseamnă…să nu mai profite de naivitatea voastră!
    Oameni buni, nu vă mai fie frică!
    Haideți cu mic, cu mare să le demonstrăm ce înseamnă să fii patriot, ce înseamnă să fii cu adevărat credincios, să fii cu Dumnezeu și cu Maica Domnului!
    Oameni buni, țara e a noastră, Biserica este a noastră…voi ați contribuit, cu mic, cu mare și la Biserici, și la mănăstiri.
    N-au ajuns preoții, episcopii și călugării să își bată joc de voi!
    NU V-AȚI SĂTURAT DE ATÂTA GOLĂNEALĂ, OAMENI BUNI?
    Căutați dreptatea și Adevărul, oameni buni!
    Nu căutați minciună și perfidia!
    TOATE ASTEA O SĂ VĂ DUC DIRECT ÎN IAD!
    Și pe mine m-au prostit alții, și-au bătut joc de mine!
    M-au bătut călugării, m-au bătut preoții, m-au fugărit din mănăstire, și NU mai suport golăneala, NU mai suport!
    Și pe mine m-au încurcat foarte multe persoane în viața mea!
    Să-i trăznească Dumnezeu!
    Una e să-ți bați joc de tine prin păcatele personale, și alta e să-ți bați joc de aproapele!
    Când îți bați joc de aproapele și promiți marea cu sarea, deja este strigător la Cer!
    Oameni buni, fiecare dintre noi avem paharul milostivirii Domnului și paharul mâniei Domnului!
    ACUMA A SOSIT CEASUL CA DUMNEZEU SĂ FACĂ DREPTATE !
    A SOSIT CEASUL CA DUMNEZEU SĂ-ȘI ARATE ARAMA PE FAȚĂ (urâtă, nefericită exprimare, ca și cum Dumnezeu e mincinos și prefăcut arătându-și adevărata Sa față, abia acum…), SĂ-ȘI ARATE DREPTATEA, PE FAȚĂ!
    A SOSIT MOMENTUL CÂND DUMNEZEU REVARSĂ MÂNIA SA!
    D-aia se întâmplă atâtea inundații, cutremure, foamete, cutremure…d-astea!
    Or să vină și mai RĂU, oameni buni, treziți-vă acuma, până nu este târziu!
    Treziți-vă oameni buni, în frica Lui Dumnezeu!
    Nu vă mai lăsați păcăliți de televizor, nu vă mai lăsați păcăliți de parlamentari!
    Haideți fraților, cu mic, cu mare..să ieșim din casă!
    Ei fac legi murdare ca să ne atace pe noi!
    Nu vă mai fie frică, oameni buni!
    Ni se pune pumnul în gură!
    Nu se poate, oameni buni…sunt drepturile noastre, oameni buni!
    NU vă gândiți la copiii voștri, la nepoții voștri?
    CUI să rămână țara asta, chiar așa vă place?
    Să stați în golăneală, în nesimțire, în hoție, în viclenie, perfidie, minciună, nedreptate…toate astea vă costă și pe voi!
    NU se mai poate, fraților!
    N-ați văzut cum, toți președinții care au fost la putere: Iliescu, Constantinescu, Băsescu, acuma Klaus Iohanis…toți parlamentarii, AU FURAT, AU DISTRUS ȚARA, au distrus fabricile, au făcut împrumuturi și acuma, românii trebuie să plătească împrumuturile lor, hoțiile lor în care au furat!
    Oameni buni, haideți cu toții să salvăm România!
    Haideți cu toții să le arătăm ce înseamnă!
    Vin Sf.Paști, oameni buni!
    Îmi aduc aminte cum povestea Pr.Iustin Pârvu…starețul mănăstirii Petru Vodă…zicea așa:în pușcărie, când veneau la dânsul de Sf.Paști și-atuncea, ca și acum…să nu mai facă slujba de Sf.Înviere.
    Și-atuncea, cu mic, cu mare au făcut slujba Învierii!

  4. Haideți fraților, chiar dacă ni s-au închis Bisericile, veniți, cu mic, cu mare…cu lumânări aprinse, cu icoane, mergând pe stradă strigând: Hristos a înviat în noaptea Învierii!
    NU are ce să ne facă!
    Oameni buni, DUMNEZEU ESTE MAI MARE CA DRACII ĂȘTIA!
    Haideți fraților, totul depinde de noi.
    DACĂ NOI VOM FACE PASUL, ȘI ALTE ȚĂRI VOR FACE PASUL CU NOI!
    Oameni buni, NU vedeți ce fac dracii ăștia?
    Vedeți ce fac episcopii, preoții…acuma, vai de mine…poartă botniță la gură!
    Cu Împărtășania, cu lingurița…că, vai de mine trebuie dezinfectată în spirt!
    Vai de mine, se cască gura, fără să se atingă!
    CE HULĂ ȘI BLASFEMIE!
    Toți preoții, călugării, episcopii….NU mai au credință!
    Și-au bătut joc de voi!
    D-aia nu mai au frică de Dumnezeu!
    Sunt niște hoți, niște bandiți, niște tâlhari!
    Au profitat de banii voștri, au profitat de naivitatea voastră!
    Au profitat pentru că sunteți SLABI și NU VREȚI SĂ PUNEȚI PICIORUL ÎN PRAG!
    Oameni buni, respect pe preot, pe călugăr, pe episcop DACĂ învață ADEVĂRUL!
    Nicidecum minciuna, nedreptatea!
    Oameni buni, NU vedeți că v-au păcălit ăștia?
    CU ACTELE BIOMETRICE, V-AU PĂCĂLIT CU ECUMENISMUL, CU EREZIA…V-AU PĂCĂLIT CU CARDURILE DE SĂNĂTATE!
    Vedeți oameni buni, de-asta ne bate Dumnezeu!
    Pentru că oamenii NU au vrut să mai asculte de Dumnezeu!
    Oamenii NU au vrut să vină la proteste împotriva Sinodului din Creta!
    Oamenii NU au vrut să vină la Referendumul pentru familie!
    Oamenii NU au vrut să vină la protestul ”pentru” vaccinare! (Aici, a greșit! Protestul anti-vaccinare! Greșește cam des…aici, la ”pentru” în loc de împotrivă, ”arama pe față pe care și-o dă Dumnezeu”…sunt grosolane chiar dacă sunt ne-intenționate!)
    Oameni buni, în Numele Lui Dumnezeu, NU VĂ VACCINAȚI!
    Nu vedeți că au omorât atâtea animale?
    Asta se urmărește…scopul lor murdar!
    Pentru că Jandarmeria, Poliția, Armata fac ascultare de ei, de ei sunt plătiți (de politicieni)
    Da frate…dacă noi stăm acasă…de ce Jandarmeria, Poliția și Armata stau pe străzi?
    Ca să nu mai facem nimic, oameni buni…să ne omoare pe toată lumea!
    Oameni buni, o să vină și FOAMETEA, o să vină și RĂZBOIUL dacă nu ne trezim la realitate!
    Oameni buni, o să ne trezim peste noapte cu războiul în cap!
    Oameni buni, treziți-vă!
    TRĂZNI-V-AR DUMNEZEU SĂ VĂ TRĂZNEASCĂ, TOȚI CARE V-AȚI BĂTUT JOC DE ȚARA ASTA, DE BISERICA ORTODOXĂ, CARE AȚI MINȚIT POPORUL, CARE AȚI MINȚIT CU TELEVIZORUL, RADIOUL…ați băgat panica, teama, lașitatea, neîncrederea!
    AȚI DISTRUS SOCIETATEA ȘI BISERICA!
    TOATE BISERICILE SĂ FIE DESCHISE!
    Fac APEL urgent ca toate Bisericile și mănăstirile să fie deschise!
    Sunt ale poporului…oameni buni, am ajuns mai rău ca pe timpul comunismului!
    Acuma eu trebuie să dau un raport, mai rău ca la Securitate.
    Vreau să mă duc la Constanța, gata…trebuie să dau un raport.
    Vreau să mă duc pe la București, trebuie să dau un raport.
    Raportul trebuie să i-l dau duhovnicului și Lui Dumnezeu…atâta!
    NU trebuie să știe nimenea…și familia, atâta tot!
    NU trebuie să știe ce fac eu, unde mă duc!
    Exact asta s-a urmărit: ni s-a furat libertatea oameni buni, înțelegeți odată!
    O să fie și mai rău!
    ESTE O MASCARADĂ, ESTE O MINCIUNĂ CORONA VIRUS!
    Oameni buni, treziți-vă la realitate, oameni buni!
    NU vă mai lăsați păcăliți, amăgiți, fricoși, lași, trădători…
    Bisericile, mănăstirile sunt ale voastre, sunt ale noastre și trebuie să ne apărăm drepturile!
    NU FACE NICI PARLAMENTUL, NICI KLAUS IOHANIS, NICI DRACU-SATANA DANIEL CIUBOTEA, NICI EPISCOPII, NICI PREOȚII, NICI CĂLUGĂRII DACĂ SUNT GOLANI, DACĂ SUNT VAGABONȚI, DACĂ SUNT BANDIȚI, HOȚI, TÂLHARI…NU FAC EI REGULILE PENTRU A DISTRUGE ȚARA ASTA ȘI BISERICA!
    Oameni buni, puneți piciorul în prag…așa vă vreau!
    Să fiți curajoși, să fiți înțelepți, să NU vă mai speriați, să NU vă mai panicați, pentru că asta se urmărește!
    Oameni buni, astăzi ne obligă să stăm/stați acasă ca să vă omorâm cu zile, ca să facem toate jocurile murdare, ca să vă luăm curentul, apa, internetul, telefonul, ca să muriți de foame, ca să distrugem TOTUL, ca țăranii să nu-și mai vândă produsele în piață!
    Se urmăresc jocuri foarte murdare!
    HAIDEȚI FRAȚILOR, DAȚI MAI DEPARTE ACEASTĂ FILMARE!
    SĂ SE TREZEASCĂ CONȘTIINȚA POPORULUI, FRICA LUI DUMNEZEU ÎN INIMILE VOASTRE!
    SĂ VĂ APĂRAȚI ȚARA, SĂ VĂ APĂRAȚI BISERICA, SĂ VĂ APĂRAȚI PENTRU COPIII VOȘTRI, PENTRU NEAMUL VOSTRU, PENTRU NEPOȚII VOȘTRI!
    Oameni buni, treziți-vă la realitate!
    Haideți, vă rog frumos…să ne unim ca niciodată, cu adevărat…NU o revoluție, noi nu facem revoluție, căutăm drepturile noastre, NU căutăm război!
    Căutăm pace și căutăm Adevărul!
    Haideți oameni buni, să ieșim în stradă că NU se mai poate!
    Mi-a arătat cineva zilele trecute cum un supermarket din Venezuela a fost spart din cauza foamei! Așa se va întâmpla și la noi, în România.

  5. Se vor sparge toate magazinele dacă nu vom lua poziție!
    Oameni buni, puneți-vă sticle cu apă să aveți în casă, cine știe ce vor face dracii ăștia!
    DACĂ N-O SĂ IEȘIȚI ÎN STRADĂ, O SĂ MURIȚI!
    Oameni buni, salvați-vă copiii voștri, salvați-vă nepoții voștri, salvați Biserica Lui Hristos, salvați mănăstirile voastre că voi ați donat…într-adevăr, Dumnezeu ne arată că au luat foc mănăstirile, dar Dumnezeu NU stă între ziduri!
    Într-adevăr, credința se află în sufletele noastre, dar voi ați pus la cărămida Bisericii, voi ați adunat banii Bisericii și pomenile la călugări, la preoți…ACUMA A SOSIT MOMENTUL CA PREOȚII ȘI CĂLUGĂRII SĂ IASĂ LA IVEALĂ (adică la ÎNAINTARE…) dar le este rușine, le este teamă…TOȚI PREOȚII ȘI CĂLUGĂRII…SĂ VĂ FIE RUȘINE!
    Ați mâncat banii oamenilor, ați mâncat pomenile oamenilor, tăceți din gură?
    Iar acuma, POPORUL SUFERĂ ȘI VOI TĂCEȚI DIN GURĂ?
    CE-NSEAMNĂ FRAȚILOR RUGĂCIUNEA ONLINE?!
    LITURGHIA…ONLINE…ESTE GRAV FRAȚILOR…RUGĂCIUNE PE INTERNET!
    HRISTOS N-A VENIT PE INTERNET!
    HRISTOS N-A VENIT ONLINE…
    HRISTOS A VENIT ÎN SUFLETELE NOASTRE ȘI ÎN BISERICĂ!
    Oameni buni, treziți-vă la realitate!
    Nu vă mai lăsați amăgiți, nu vă mai lăsați păcăliți de televizor care vă tembelizează mintea, vă tâmpește mintea!
    Oameni buni, NU mai faceți ascultare de preoți, de călugări trădători!
    NU mai ascultați de Parlamentul României, de președintele României, de prim-ministrul României…SUNT NIȘTE HOȚI ȘI TRĂDĂTORI!
    Oameni buni, haideți, cu mic, cu mare să ieșim în stradă!
    SĂ MERGEM LA BUCUREȘTI, CĂ NU SE MAI POATE!
    NU VREAU SĂ FAC HAOS, NU VREAU SĂ FAC DEZBINARE, NU VREAU SĂ PRODUC ANARHIE, NU VREAU SĂ PROVOC REVOLTĂ SAU RĂZBOI!
    Vreau să protestăm, să mergem să ne luăm drepturile noastre, libertatea noastră ca ni s-a furat, oameni buni!
    Treziți-vă oameni buni, odată pentru totdeauna!
    Nu vă mai bateți joc, că vă bateți joc de voi înșivă!
    NU vă mai lăsați păcăliți, creduli și naivi…nu tot ce zboară se mănâncă!
    V-au promis ăștia din Parlament, cu mic, cu mare…MAREA cu SAREA!
    Au trecut 30 de ani de la Revoluți și vedeți ce au distrus…eu aș vrea ca toți președinții, toți parlamentarii să fie pedepsiți CU MOARTEA, TOȚI CARE AU DISTRUS ȚARA, BISERICA, TOȚI CARE AU FURAT BANII POPORULUI, TOȚI CARE AU DISTRUS ROȘIA MONTANA, AU DISTRUS PĂDURILE…SĂ FIE PEDEPSIȚI CU MOARTEA pentru că așa li se cuvine!
    Fiecare dintre noi trebuie să fim luptători, să fim ca Vlad Țepeș, ca Mihai Viteazu, ca Ștefan Cel Mare, ca Mircea cel Bătrân…ca toți domnitorii ăștia1
    Băi fraților, fiecare dintre noi trebuie să avem inimă de patriot!
    NU mai fiți fricoși și panicoși!
    NU mai fiți speriați oameni buni!
    Din cauza asta Biserica se retrage și tace, poporul, tace…din cauza asta, ca ei să facă jocurile murdare!
    Oameni buni, treziți-vă la realitate, haideți să ne unim cu mic, cu mare!
    MAI DAU ÎNCĂ O DATĂ UN BLESTEM FOARTE GREU LA PREȘEDINTELE ȚĂRII, ÎN CALITATE DE CREȘTIN ORTODOX, ÎN CALITATE DE CĂLUGĂR…LA PATRIARHUL DANIEL, LA TOȚI EPISCOPII, PREOȚII ȘI CĂLUGĂRII GOLANI…PENTRU CĂ SUNT NIȘTE GOLANI, NIȘTE BANDIȚI ÎMPREUNĂ CU CEI DIN CONDUCEREA ȚĂRII, ÎMPREUNĂ CU CEI DE LA TELEVIZOR: TRĂZNI-V-AR DUMNEZEU ȘI MAICA DOMNULUI SĂ VĂ TRĂZNEASCĂ…ȘI NEAMUL VOSTRU, ȘI FAMILIA VOASTRĂ!
    NU mai mințiți poporul cu televizorul!
    NU vă mai bateți joc de popor!
    Lăsați Bisericile și mănăstirile deschise!
    NU mai mințiți poporul cu corona virus!
    Și doctorii sunt manipulați, și poporul este manipulat ca să facă jocul lor…
    Nu vedeți? Ce nu se vinde în străinătate, lasă că se vinde în România.

  6. Toate ciurucurile le aduc în România.
    Haideți fraților, să le demonstrăm ce înseamnă să fii român.
    Maghiarii din Tg.Secuiesc, Covasna, Harghita, se duc în Ungaria… aici este popor binecuvântat, este țara noastră românească, este țara care ne-au lăsat-o domnitorii noștri.
    Oameni buni, haideți cu mic, cu mare…d-aia a îngăduit Dumnezeu să se închidă Bisericile, toate granițele…majoritatea dintre Dvs, v-ați învățat cu confortul, cu luxul, cu modernismul, cu trădarea, cu minciuna…cu traiul bun, cu mâncarea bună, vă spun sincer oameni buni…în primii ani de mănăstire la Petru Vodă, în anii 1999-2000 mâncam mămăligă, doar Sâmbăta și Duminica ori în sărbători vedeam pâine. Așa era de greu în mănăstirea Petru Vodă.
    Așa se va ajunge și acum…nu vedeți că nu se mai găsește drojdie, nu se mai găsește făină și alte produse alimentare.
    Oameni buni, treziți-vă la realitate!
    VINE MÂNIA LUI DUMNEZEU!
    TREZIȚI-VĂ CÂT SE MAI POATE!
    Acum, în ultima clipă…să ne luăm țara, să ne luăm Biserica…ei vor ca omul să nu mai aibă libertate, să nu mai aibă nimic al lui…din cauza asta oamenii să fie controlați, manipulați, să moară în casele lor de foame!
    Ni s-a luat libertatea de a merge pe stradă, ni s-a luat libertatea să nu mă mai pot duce pe la Constanța sau pe la București, la Timișoara sau în altă țară!
    Pe-o parte este și bun lucrul ăsta, pe altă parte NU…trebuie să stai în modestie, simplitate, având doar strictul necesar.
    Povesteau bătrânii noștri că o să vină vremea când abia o să găsiți o coajă de pâine, iar Pr.Iustin Pârvu spunea că o să mergeți km întregi pentru a găsi un preot bun, un călugăr bun ca să vă dea un sfat bun și n-o să găsiți.
    Oameni buni, profitați cât mai aveți internetul, televizorul, lumina, acces la toate acestea….dacă nu ne trezim acum, o să fie vai și-amar!
    Povesteau bătrânii noștri că o să găsiți bani, aur și argint pe stradă, NU o să se apuce nimeni să le mai ia, pentru că toți vor dori măcar o coajă de pâine.
    VOM AJUNGE IARĂȘI LA TROC…adică, eu am un castron de pâine, mneatale ai unul cu fasole. Făceam schimbul ăsta de alimente și așa trăiam unii cu alții.
    O să ajungem din nou la lucrurile-astea!
    Oameni buni, puneți-vă APĂ deoparte! Sticle, bidoane cu apă…că nu știți că vor să otrăvească și apa!
    Oameni buni, suferința poporului este ca un blestem pentru dracii ăștia care își bat joc de țară, care își bat joc de Biserică, este ca un blestem…ei nu-și dau seama…toți guvernanții, toți președinții și chiar parlamentul, patriarhul, episcopii, preoții, călugării…nu-și dau seama că sunt blestemați de popor!
    Nu-și dau seama că suferința poporului a ajuns în Fața Lui Dumnezeu, că ei singuri s-au blestemat pentru că și-au bătut joc de aproapele…și-au bătut joc de voi, v-au mințit, v-au amăgit, și pe mine m-au amăgit și pe mine m-au păcălit, m-au încurcat în viața mea personală, au profitat de naivitatea mea!
    Oameni buni, NU mai fiți așa naivi și creduli!
    Fiți oleacă mai deștepți, fiți oleacă mai înțelepți, fiți mai curajoși, fiți mai bărbătoși!
    Haideți cu mic, cu mare…să ieșim în stradă!
    Jandarmeria, poliția și armata să fie de partea poporului, NU de partea golănimii, hoției și tâlhăriei!
    Oameni buni, dați mai departe această filmare…să ajungă la conștiința voastră, la conștiința poporului, să se trezească cu mic, cu mare…să ne unim cu toții, să ne luăm țara, Biserica, să pune oameni cu frică de Dumnezeu!
    Președintele țării este eretic, este luteran…primul ministru este ungur, n-are niciun Dumnezeu, Arafat este arab…să știi că profetul tău mincinos este în Iad, Alah nu este Dumnezeu! Adevăratul Dumnezeu este Iisus Hristos, la toate neamurile!
    TREZIȚI-VĂ LA REALITATE!
    NU vedeți că v-au obligat să luați act cu cip, card de sănătate…v-au prostit ăștia, de tot! Permise cu cip..
    Patriarhia, episcopii v-au mințit, preoții, călugării…mână-n mână…NU le palce barba, le place să se tundă…aranjați, frezați, cu cămașă albă, parfumați și cu mașini scumpe!
    Dumnezeu ne-a lăsat și drepturile noastre…respectăm haina de călugăr, de preot, de episcop, DAR fii om, NU fii golan, nu fii vagabond, nu fii hoț, nu fii trădător de țară sau de Biserică!
    Oameni buni, în calitate de creștin ortodox, în calitate de călugăr, eu nu mi-am trădat nici țara, nici poporul, nici Biserica!

  7. Care ați vrut să mă ascultați, să fiți binecuvântați!
    Haideți, cu mic, cu mare să salvăm România, să luptăm pentru țara asta, să salvăm Biserica!
    SĂ SE DESCHIDĂ TOATE BISERICILE!
    VAI DE CAPUL LOR…LA CĂLUGĂRI, LA PREOȚI, LA STAREȚI ȘI LA EPISCOPI CARE NU VOR DESCHIDE BISERICILE!
    VAI DE VIAȚA LOR CE-I AȘTEAPTĂ!
    VAI DE VIAȚA LOR ÎN CE CHINURI OR SĂ MOARĂ…DACĂ NU VOR DESCHIDE BISERICILE ȘI NU SE VOR ÎNTOARCE LA ORTODOXIE ȘI NU MĂRTURISESC ADEVĂRUL!
    Să vă fie rușine, ați mâncat banii poporului!
    V-ați lăfăit cu mașini scumpe, ați mâncat toate bunătățile, NU mai țineți posturile, după post…mâncați carne!
    Oameni buni, episcopii, preoții, călugării NU AU VOIE SĂ MĂNÂNCE CARNE!
    SF.ANTONIE CEL MARE a lăsat literă de lege ca, călugării să NU mănânce carne!
    Din păcate, mănăstirile, după post, se mănâncă carne…și este grav înaintea Lui Dumnezeu.
    Iisus Hristos, n-a mâncat carne niciodată!
    Carnea nu este spurcată…mă refer la carnea de pui, de vacă, de porc…sunt lăsate ca mirenii să mănânce…călugării trebuiau să se roage, NU să închidă Bisericile!
    A ÎNCEPUT PRIGOANA, OAMENI BUNI!
    A început prigoana în toată lumea, împotriva creștinismului…nu vedeți?
    În mod normal, călugării, preoții, trebuia să lase Bisericile deschise, să veniți la Biserică, cu mic, cu mare…NU să închidă Bisericile și să facă slujba, Liturghia online, rugăciunea cu cântărețul, ei, singuri!
    E STRIGĂTOR LA CER!
    VAI DE CAPUL LOR!
    EI SINGURI S-AU BLESTEMAT!
    Eu sufăr, Dvs.suferiți…toată suferința noastră a ajuns în Fața Lui Dumnezeu și-a Maicii Domnului și-a tuturor sfinților!
    Dumnezeu NU mai poate răbda atâta golăneală și hoție în Biserică, în Parlamentul României, în spitale unde îi obligă pe medici să-i omoare pe bătrâni, pe ceilalți să-i vaccineze forțat, că vai de mine, a ”murit” de corona virus…a murit de prostie, fraților!
    A murit de minciună, n-a murit de boală, de corona virus!
    CORONA VIRUS ESTE O BOALĂ INVENTATĂ DE DRACI CA SĂ NE DISTRUGĂ!
    Deja au profitat de noi, au profitat de voi, au profitat de naivitatea voastră pentru că sunteți SLABI!
    Oameni buni, este o MASCARADĂ, este o MINCIUNĂ acest corona virus…să știți că pe baza lui corona virus s-au îmbogățit foarte multe persoane!
    D-aia au profitat și Statul și magazinele de voi…d-aia au scumpit toate alimentele…s-au îmbogățit pe baza naivității voastre!
    Faptul că nu vreți să fiți și voi mai tari, mai curajoși, mai drepți…nu vreți să căutați dreptatea și Adevărul…din cauza asta și-au bătut joc de voi!
    Oameni buni, o parte dintre voi vă meritați soarta!
    Prima țară din întreaga lume la avorturi, preoții nu-și mai fac datoria, călugării nu-și mai fac datoria, episcopii TAC din gură, au veșminte scumpe, parlamentul o promis marea cu sarea…doar cu hoțiile lor să se îmbogățească…
    Eu chiar vreau și propun: TOȚI PREȘEDINȚII, PARLAMENTUL, HOȚII DIN PARLAMENT SĂ FIE PEDEPSIȚI CU MOARTEA PENTRU CĂ AU FURAT BANUL ȚĂRII, BANUL POPORULUI, AU DISTRUS ȚARA, BISERICA, SĂ-ȘI DEIE DEMISIA!
    SĂ VĂ TRĂZNEASCĂ DUMNEZEU ȘI SĂ VĂ AJUNGĂ TOATĂ SUFERINȚA POPORULUI PE CARE L-AȚI MINȚIT CU TELEVIZORUL, CU MANIPULAREA, AȚI PROFITAT DE NAIVITATEA LUI!
    D-ați mai departe, că nu se mai poate…cu mic, cu mare!
    Dumnezeu să vă ajute, să vă întărească, să fiți mai tari în credință…și eu am fost dat afară din mănăstire, m-au bătut călugării, m-au bătut preoții, vă spun sincer…și în mănăstiri este foarte multă golăneală, n-am putut să rabd golăneala…din pricina asta NU mai pot și NU mai suport!
    Da-ți mai departe…Dumnezeu să vă ajute, Amin!

    Video-clip, articol preluat de pe blogul lui DanielVla:
    https://danielvla.wordpress.com/2020/04/14/video-cine-are-urechi-de-auzit-sa-auda/

    1. Bravo acestui cālugār mārturisitor! Bravo si d-nei Magda si site-ul ui Ortodoxinfo pentru ca a publicat acest lucru. Voi da si eu mai departe! Ar mai fi fost de spus si faptul ca “alegerile” de anul trecut au fost falsificate de STS si servicii sekuriste, astfel ca luteranul nepracticant ce conduce Tara nu îsi merita legal scaunul. Mai este vorba si de musamalizarea cazului Caracal, unde fetele Alexandra si
      Luiza si multe alte fete necunoscute publicului au fost violate si apoi omorâte si mācelārite pentru traficul de organe umane pentru mafia de transplanturi. Sa mergem sa mārturisim pe HRISTOS si sa nu ne vaccinam! Doamne ajutā!

  8. „Datele adunate de la mai multe ţări ne oferă o imagine mai clară a acestui virus, a comportamentului lui, a manierei în care poate fi oprit. Ştim că Covid-19 se răspândeşte rapid şi ştim că este letal: de zece ori mai mult decât virusul responsabil de pandemia de gripă din 2009”, a declarat Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al Organizației, în cursul unei conferinţe de presă virtuale de la Geneva.

    Virusul gripal de tip A (H1N1) a cauzat moartea a peste 18.000 de persoane, anunță OMS, în timp ce revista medicală The Lacet estimează că bilanţul s-a situat între 151.700 şi 575.400 de victime.

    Totodată, Tedros Adhanom Ghebreyesus a precizat că pandemia va lua sfârșit odată cu dezvoltarea unui vaccin sigur și eficient.

    „Era globalizării semnifică faptul că riscul de revenire al Covid-19 va continua. În final, dezvoltarea şi distribuirea unui vaccin sigur şi eficient vor fi necesare pentru întreruperea totală a transmiterii bolii”, a subliniat directorul general al OMS.

    Potrivit site-ului Worldometers, noul coronavirus a infectat 1,926,275 și a dus la 119,730 de decese, până la data de 14 aprilie 2020. 452,414 au fost declarate vindecate.

    1. OMS îl are drept port-drapel pe unii din șefii supremi din Ocultă…care aproape sunt demoni, nici chipul nu li se mai distinge în filmări!
      Așa că…NU CRED NIMIC!
      PASS!
      Iar tu nu mai manipula pe-aici!
      Au fost/sunt atâtea filmări cu oameni de știință din toate țările care spun despre virusul ăsta că nu e așa cum zic ăștia, TU…faci jocul mondialiștilor!
      PASS DE DOUĂ ORI ȘI ȚIE!

      1. @Magda,
        Subscriu cu toata inima.
        Concret, trebuie sa ne organizam cum ne intalnim la Bucuresti. O zi, o oră, un loc anume.
        Frate Ortodoxinfo, oare faci un articol separat despre aceasta?
        Dacă se organizează ceva, eu vin.
        Doamne miluiește!

        1. Păi nu sunt permise întâlnirile publice. Doar în noaptea de Înviere trebuie riscat cu orice preț, pentru participarea la Sf. Liturghie

          1. eu as astepta pana trece starea de urgenta si se limpezesc apele , nu as intarata dusmanul decat la momentul potrivit

      2. Dacă ești sigur/ă 100% DE CE mă mai întrebi?
        S-a mai spus și-aici, și pe alte bloguri…s-a murit/se moare în fiecare an de gripă obișnuită și/sau atipică mult mai mult decât din pricina Covidului lui pește!
        Mai lucrează și auto-sugestia, alături de sistemul imunitar, istoricul bolilor, vârsta, etc…
        Este o manipulare grosolană toată chestia asta!
        Că este făcut în laborator, nimeni nu contestă!
        Că după câteva luni de la vindecare, cei crezuți vindecați pot avea o revenire în formă mult mai gravă datorită nano-boților din ei care se (re)activează suferind mutații datorită tunurilor 5G că doar d-aia cădeau ăia ca muștele în Wuhan cu sângele pe nas și pe gură…cum zicea părintele-ăla de care a făcut lumea bășcălie…despre ce vorbim?!
        Despre un dușman invizibil nouă, care acționează la un semnal…dat de 5G după ce s-au tăiat toți copacii (seculari sau mai zdraveni din Iași spre exemplu, dar și din București, într-o veselie turbată…) ce ecranează emisia nefastă a 5G-lui curățând aerul sau, până la montarea masivă și totală a 5G-lui, O FAC prin chemtrails, din avioane…cum a fost filmată bestia de Merkel, cu toți șefii de stat și de guverne…deci, e inofensiv celor care au sistemul imunitar pus la punct, fără metale grele în ei, cu ficatul funcționabil la parametrii normali, etc…
        Apropos…informația a venit de pe net, de la un doctor indian!

  9. A avut dreptate Neofit Kavsocalivitul cand a scris despre canonul 95 al Sinodului Trullan ca este un fals. Aceasta se vede din schimbarile la acest canon, care s-au succedat in timp pana cand a iesit asa cum si-au dorit unii iconomisti, despre ereticii acceptati, chipurile, fara botezare si mirungere. Canonistii ecumenisti in privinta acestei probleme din canonul 95 ascund adevarul, ca unii ce sunt interesati de acceptarea falselor taine ale ereticilor. Dar este de neinteles ca cineva ca Gheorghios Metallinos, in cartea sa ”Marturisesc un Botez”, in care contrazice cele sustinute de Neofit, sa nu faca referire la acest aspect al canonului 95.

    Versiuni ale ”canonului”
    Apostolorum et Sancto-rum conciliorum Decre-ta (1540), p. 108; Mansi (1765), Tom. 11, col. 984
    καὶ τοὺς Μανιχαίους δὲ, καὶ το ς Οὐαλεντίνους, καὶ Μαρκιωνιστὰς, καὶ τοὺς ἐκ τῶν ὁμοίων αἱρέσεων χρὴ ποιεῖν λιβέλλους, καὶ ἀναθεματίζειν τὴν αἵρεσιν, καὶ Νεστόριον καὶ Εὐτυχέα καὶ Διόσκορον καὶ Σεβῆρον, καὶ τοὺς λοιποὺς ἐξάρχους τῶν τοιούτων αἱρέσεων, καὶ τοὺς φρονοῦντας τὰ αὐτῶν, καὶ πάσας τὰς προαναφερομένας αἱρέσεις· καὶ οὕτω μεταλαμβάνειν τῆς ἁγίας κοινωνίας.
    Dar şi maniheii, valentinienii și marcioniții și cei din erezii asemănătoare trebuie să facă libeluri și să anatematizeze erezia, și pe Nestorie, Eutihie, Dioscor, Sever și ceilalți ereziarhi ai unor asemenea erezii și cei care cugetă cele ale lor și toate ereziile menționate anterior; și astfel ei devin părtași la Sfânta Cuminecătură”.

    Συλλογὴ πάντων τῶν ιερῶν καὶ θείων κανόνων (1787), σελ. 308.
    Πηδάλιον(1800), σελ. 208

    Καὶ τοὺς Μανιχαίους δὲ, καὶ τοὺς Οὐαλεντίνους, καὶ Μαρκιωνιστὰς καὶ τοὺς ἐκ τῶν ὁμοίων αἱρέσεων, χρὴ ποιεῖν λιβέ-λλους, καὶ ἀναθεματίζειν τὴν αἵρεσιν αὐτῶν τοὺς Νεστοριανοὺς, καὶ Νεστόριον, καὶ Εὐτυχέα, καὶ Δι-όσκορον, καὶ Σεβῆρον, καὶ τοὺς λοιποὺς ἐξάρχους τῶν τοιούτων αἱρέσεων, καὶ τοὺς φρονοῦντας τὰ αὐτῶν, καὶ πάσας τὰς προ-αναφερομένας αἱρέσεις. Καὶ οὕτω μεταλαμβάνειν τῆς ἁγίας κοινωνίας.
    „Dar şi maniheienii, valentinienii și marcioniții și cei din ereziile similare, trebuie să facă libeluri și să-și anatematizeze propria erezie, pe nestorieni și pe Nestorie, Eutihie, Dioscor, Sever și ceilalți ereziarhi ai unor astfel de erezii și cei care cugetă cele ale lor, și toate ereziile menționate anterior; și astfel ei devin părtași la Sfânta Cuminecătură”230

    Synodikon sive Pandec-tae canonum (1672), p. 271; Migne, P.G. 137, col. 841C

    καὶ τοὺς Μανιχαίους δὲ καὶ τοὺς Οὐαλεντινιανοὺς, καὶ Μαρκιωνιστὰς, καὶ τοὺς ἐκ τῶν ὁμοίων αἱρέσεων.
    Τοὺς δὲ Νεστοριανοὺς χρὴ ποιεῖν λιβέλλους, καὶ ἀναθεματίζειν τὴν αἵρεσιν αὐτῶν καὶ Νεστόριον καὶ Εὐτυχέα καὶ Διόσκορον καὶ Σεβῆρον, καὶ τοὺς λοιποὺς ἐξάρχους τῶν τοιούτων αἱρέσεων, καὶ τοὺς φρονοῦντας τὰ αὐτῶν, καὶ πάσας τὰς προσαναφερομένας αἱρέσεις· καὶ οὕτω μεταλαμβάνειν τῆς ἁγίας κοι-νωνίας.

    „ Dar şi maniheienii, valentinienii și marcioniții și cei din ereziile similare.
    Nestorienii trebuie să facă libeluri și să-și anatematizeze erezia și pe Nestorie, Eutihie, Dioscor, Sever și ceilalți ereziarhi ai unor asemenea erezii și cei care cugetă cele ale lor și toate ereziile menționate; și astfel ei devin părtași la Sfânta Cuminecătură”.

    Σύνταγμα τῶν θείων καὶ ἱερῶν Κανόνων, Τόμος Β, (1852), σελ. 530-531;

    Καὶ τοὺς Μανιχαίους δὲ καὶ τοὺς Οὐαλεντίνους καὶ Μαρκιωνιστὰς, καὶ τοὺς ἐκ τῶν ὁμοίων αἱρέσεων προσερχομένους, ὡς Ἕλληνας δεχόμενοι, ἀναβαπτίζομεν. Νεστοριανοὺς δὲ καὶ Εὐτυχιανιστὰς καὶ Σεβηριανοὺς, καὶ τοὺς ἐκ τῶν ὁμοίων αἱρέσεων χρὴ ποιεῖν λιβέλλους, καὶ ἀναθεματίζειν τὴν αἵρεσιν καὶ Νεστόριον καὶ Εὐτυχέα καὶ Διόσκορον καὶ Σεβῆρον καὶ τοὺς λοιποὺς ἐξάρχους τῶν τοιούτων αἱρέσεων καὶ τοὺς φρονοῦντας τὰ αὐτῶν καὶ πάσας τὰς προαναφερομένας αἱρέσεις, καὶ οὕτω μεταλαμβάνειν τῆς ἁγίας κοινωνίας.
    „Dar şi pe manihei şi valentinieni şi pe marcioniţi şi pe cei veniţi din erezii similare, primindu-i ca pe elini (păgâni), îi botezăm din nou.
    Iar nestorienii şi eutihienii şi severienii, şi cei din asemenea erezii trebuie să facă libeluri şi să dea anatemei erezia lor, şi pe Nestorie şi pe Eutihie, şi pe Dioscor, şi pe Sever şi pe ceilalţi ereziarhi ai unor astfel de erezii, şi pe cei ce cugetă cele ale lor şi toate erezi¬ile arătate mai înainte, şi aşa să se împărtăşească cu Sfânta Cuminecătură”.

    Tâlcuirea lui Aristen la canonul 95 Trulan.

    Καὶ Μανιχαίους δὲ, καὶ Οὐαλεντινιανοὺς, καὶ Μαρκιωνιστὰς, καὶ Σεβηριανοὺς, καὶ τοὺς ἐκ τῶν ὁμοίων αἱρέσεων, χρὴ, λιβέλλους διδόντας, ἀναθεματίζειν πᾶσαν αἵρεσιν, καὶ οὕτω μεταλαμβάνειν τῆς ἁγίας κοινωνίας.

    Şi maniheii, și valentinieni, și marcioniții, și severienii, și cei din erezii asemănătoare, trebuie să dea libele și să anatematizeze toate eresurile, și așa să fie primiți la Sfânta Cuminecătură.”
    http://mirem.ro/pdf/traian-tainele-ereticilor.pdf

    Aristen fiind sincer si stiind ca aceasta e varianta originala a canonului, a aratat in comentariul sau ce cuprinde aceasta varianta despre cei primiti fara botezare si mirungere.

    Primirea in Biserica a acestor eretici fara botezare este de neacceptat, dupa cum arata Sfântul Vasile cel Mare: „Între eretici amintim pe manihei, pe valentinieni, pe marcioniţi… la aceştia neînţelegerea se leagă direct de credinţa în Dumnezeu. Părinţii cei vechi au hotărât să respingă cu totul botezul ereticilor”. De aceea iconomistii au tot facut schimbari la acest „canon”, pentru ca este inacceptabil in prima sa forma.
    Cei care au conceput prima versiune a canonului 95 erau se pare apropiati de gnostici, de voiau sa-i accepte pe unii din acestia fara botezare.

    Mai mult ca sigur, asa cum arata Neofit, acest canon a fost adaugat mai tarziu la canoanele Sinodului II Trullan, nefiind autentic.

  10. Pt.Mihnea:

    Ca să-ți faci o idee despre ce se întâmplă de pe 31 dec.2019 citește AICI:

    De pe net, ce-a descoperit un tip:

    Seals of Revelation Before Our Eyes
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=615&v=EsnBvlf9pbg&feature=emb_logo

    ”Sa vedem ce planuri au cu noi, elitele jidanesti sataniste din aceasta lume,din gura unei persone ce lucreaza de 20 de ani pentru FEMA in USA .,cuvintele ei cu ceea ce s-a intamplat ,se intampla si ce planuri urmeaza…relatate si facute cunoscute Janei Den Noon ,evreica crestina ce a dezvaluit si a expus public, pentru prima data, planurile diavolesti ale jidanilor chabbad de a nimici crestinatatea prin introducerea Noah`s Hide Law si interzicerea numelui lui IISUS HRISTOS.
    Relatez idei din tot ce a declarat aceasta persoana cu pregatire medicala ce lucreaza de 20 de ani pentru FEMA, ce a inceput sa vorbeasca dupa ce sotul ei a fost asasinat.
    1)din noaptea de Halloween din 31 octombrie 2019 inteligenta artificiala (AI )a preluat conducerea lumii,toate deciziile sunt luate de aceasta AI
    2)Trump nu mai este presedinte al SUA,el indeplineste doar o fuctie decorative ,si comunica cu celelate natiuni in limbajul codat al masonilor,inteles doar de cei din sistem
    3)nu se va mai reveni la normalitate niciodata ,gradat se vor introduce masuri tot mai draconice,si libertatile vor fi pierdute total ,te obisnuiesc cu ideea incet si vor oficializa aceasta treptat.
    4)sunt planuri de demult ce sunt acum puse in functie,asa revenirea la normalitate se va permite sub conditii ,ea a mentionat 3 din acestea:
    -trebuie sa fi testat obligatoriu ,prin aceste teste( AI )va colecta ADN-ul tau ,si al fiecarui barbat, femeie sau copil.
    Prin procesarea acestui ADN inteligenta artificiala (AI) ,spune femeia ,va putea sa prezica comportamentul tau viitor,potrivit trecutului tau si a diverselor modele de computer si vei intra intr-o baza de date.
    Daca nu faci testul nu poti sa conduci o masina sa utilizezi un card bancar ,sa cumperi etc.
    -sunt planificate peste 40 de vaccinuri obligatorii
    In interiorul vaccinurilor sunt tesuturi de fat avortat,
    in interiorul laboratoarelor au produs un soi de soarece cu ADN uman si vor introduce tesuturi din acesti soareci in vaccinuri si inca un component ,un tip de planta ,vor combina aceste 3 lucruri si le vor pune in vaccinuri.

    Apoi a vorbit de HIDROGEL un alt component din vaccin,ce se va dezvolta in tesururile noastre crescand si integrandu-se in corpurile noastre,si va schimba specia umana intr-un tip de cyborg.

    Vaccinurile sunt potrivit ADN-ului si varstei .
    Adica cei indezirabili (batrani copii )vor fi eliminati ,femeile vor avea sterilizanti in vaccinuri ,dar si cei prezisi periculosi de AI ,vor fi eliminati prin compusii din vaccin.
    -Pana in 2030 nu va mai exista specie umana pe pamant
    -Lumea se va inchina unui ” sfant sarpe” care este AI ,inteligenta artificiala ,cel ce era in gradina Raiului si a cauzat caderea lui Adam si Eva ,acum se ridica din nou si preia puterea in lume.
    -COVID 19 ESTE UN COD, NUMELE CODAT – QUATAR CROWN OF KABBALAH, adică varful copacului Shaphira din Kabbalah.
    5)toate magazinele de alimente vor fi inchise ,este o foamete planificata,si vor oferi populatiei un aliment facut din proteine de viermi, si un tip de carbohidrat fara indulcitori ,indulcitori nu vor fi permisi sub nici o forma,si vor fi rationalizate.
    6)Pregatesc o a doua pandemie ,de fapt mai multe.
    7)viata nu va mai fi normală din nou ,va fi o carantina continua…
    ”Si-am vazut cand Mielul a deschis-o pe cea dintai din cele sapte peceti; si pe una din cele patru Fiinte am auzit-o, zicand cu glas ca de tunet: „Vino si vezi!”
    2. Si m’am uitat: si iata, un cal alb; si cel ce sedea pe el avea un arc; si i s’a dat o cununa 1 si a pornit biruind si sa biruiasca. ”
    Oameni buni cununa de pe capul antihristului de pe calul alb este CORONA
    Oameni buni pecetile din apocalipsa lui Ioan incep sa se deschida sub ochii nostril.
    Da Doamne IISUSE DUMNEZEULE sa nu fie asa ,dar mai bine faca-se VOIA TA. Amin”

    Cee ce-a relatat tipa asta în video-ul de mai sus, dat de Ovidiu pe net, se probează cu ceea ce-a spus Harald Kautz-Vella în cele două filme traduse și prezentate ca și comentarii…unde vorbește despre PRAFUL INTELIGENT ce produce Boala Morgellons (chestii extraterestre roșii sau albastre….roșii pentru cei sexualizați, albastre pentru cei care gândesc…chestii nano care se reproduc și sunt sub formă de păianjeni, de fapt draci stilizați (după mine…) și care au fost pulverizați din 2003 în toată Europa, așa că suntem plini de praf inteligent pe care, dacă nu avem metale grele în noi, sistemul imunitar le-a rejectat..dacă nu, unii suferă/vor suferi de Boala Morgellons + altele…

    https://ortodoxinfo.ro/2019/06/17/video-chemtrails-cum-ne-afecteaza-si-ce-putem-face/
    https://www.youtube.com/watch?v=MXn8Ta_hu9w&feature=emb_logo
    https://www.youtube.com/watch?v=talwyDSEscs&feature=emb_logo
    ”A existat un Amiral din Marina SUA, care a fost solicitat de CIA să participe la Programul Chemtrails, iar el a refuzat și, o zi mai târziu a fost găsit împușcat cu două gloanțe în piept, iar ei au spus că a fost sinucidere.
    Aș vrea să văd și eu un individ, care se sinucide trăgându-și două gloanțe în piept.
    E un avertisment clar.
    Următorul care a ocupat funcția lui, a acceptat.
    De-atunci încoace, Marina SUA participă la programele chemtrails.
    Deci asta este…AL DOILEA PLAN din spatele acestor lucruri aparține…SERVICIILOR DE INFORMAȚII – și este ceva puțin mai complicat – și prin acest plan ESTE VIZATĂ ENERGIA care este COLECTATĂ DE CRISTALELE PIEZOELECTRICE, aflate, de asemenea, ÎN ORGANISM.
    Există o SCHIMBARE de FRECVENȚĂ, prin care sunt CONVERTITE MICROUNDELE ÎN….LUMINĂ BIO DIGERABILĂ integrând această lumină în ADN, citind informația prezentă în ADN care, ulterior, este procesată de fibrele Morgellons și este CAPTATĂ DE TEHNOLOGIA DEȚINUTĂ DE SERVICIILE DE INFORMAȚII pentru A NE DESCIFRA STAREA DE SPIRIT.
    Și, prin REINSERAREA ei ÎN tehnologia HAARP, pot insera anumite tipare similare.
    Deci, ei, pur si simplu, o colectează de aici și apoi, o iau de la început, pentru a ne controla conștiința. Acesta este cel de-al doilea plan, al doilea…lucru.
    Următorul este că în ploaie este prezentă și ”mâzga neagră”.
    Deci, ce face ”mâzga neagră”?
    ”MÂZGA NEAGRĂ” procesează și ea lumina, dar o procesează într-un format bidirecțional, deci CONTROLEAZĂ ATÂT CONȘTIENTUL, CÂT ȘI SUBCONȘTIENTUL.
    Aceasta constituie…modul în care noi recepționăm…realitatea.
    Deci, subconștientul este o componentă, reversibilă în timp, a unui semnal bidirecțional.
    Deci face, în esență, ceea ce fac și Serviciile de Informații, dar se folosește de ”mâzga neagră”, iar ”MÂZGA NEAGRĂ” ESTE CONECTACTĂ CU COMPUTERELE CUANTICE CARE SE BAZEAZĂ PE EA.
    Am descoperit PATRU dintre ele (computere cuantice): UNUL era la ROMA, altul în CITY, la LONDRA, ALTUL era…într-o bază subterană din…centrul GERMANIEI…în zona Orașului Nordhausen. Este o bază în care au fost construite Rachetele V2 și, oficial, are un singur nivel de tunele…subterane și, dacă vorbești cu oamenii care au folosit aceată bază, acum 50 de ani – puțini au mai supraviețuit până acum – ei vorbesc de trei nivele de tunele și descriu nivelele inferioare ale bazei.
    Și există ACOLO unul din aceste COMPUTERe CUANTICe, bazate pe ”mâzga neagră”, tunelele semănând cu niște Ley artificiale, având ȚEVI MARI, de circa 1,5 metri în diametru, ce conțin ”mâzgă neagră”…și ACOLO poți conecta ”mâzga neagră” cu programele computerizate inserând programe neuro-lingvistice.
    În esență, asta s-a întâmplat cu omenirea. Am fost, cândva, FIINȚE NATURALE și apoi, dintr-o dată, NE-Au apărut ÎN MINTE idei, cum ar fi RĂZBUNAREA.
    ACESTA ESTE UN PROGRAM NEURO-LINGVISTIC…care ne face, aproape, să nu ne putem opri să ne ucidem reciproc.
    În natură asta nu există, nu vei descoperi niciodată un animal care să se răzbune.
    Poți descoperi un rival, da, dar nu și răzbunare.
    Cuvântul ”NU” ESTE UN PROGRAM NEURO-LINGVISTIC DEMONIC, fiindcă aceste entități ȘTIU că ne creăm propria realitate prin gândire, deci, pur și simplu au introdus un nou cuvânt, care n-a existat în natură…pentru a întoarce totul cu susul în jos.
    ”NU mai vrem război!”…iar fizica cuantică nu recepționează din asta decât că ”vrem război” și se manifestă mai multe războaie.
    Deci, toate aceste programe neuro-lingvistice sunt introduse în anumite computere, care procesează ”mâzga neagră”.
    Și…este UNUL la ROMA, ALTUL în GERMANIA, ALTUL în LONDRA, iar ALTUL se află undeva între Washington DC și New York….iar ÎN CENTRUL TUTUROR ACȚIUNILOR se află PLANUL DEMONIC.
    În centrul tuturor acțiunilor există O UNITATE DE CONTROL și anume ARN-ul SINTETIC care este PULVERIZAT.
    ESTE O INTELIGENȚĂ COMPLET ARTIFICIALĂ…și, dacă analizezi scririle antice care descriu demonii…ele afirmă că, de fapt, NU au personalitate, că există ceva anume în cadrul speciei lor, care-i conduce ca un computer central.
    Și, dacă analizezi asta, poți…repet, ceea ce spun NU este dovedit, dar are logică.
    Vă puteți imagina această specie începând să călătorească prin spațiu, poate lăsând femeile în urmă și gândiți-vă la toată cunoșterea pe care au acumulat-o, în ce privește O CALE DE A MANIPULA…
    În primul rând, știau că trebuie să ia cu ei conștiința lor colectivă, ca să supraviețuiască ca specie – de asta au luat cu ei în călătorie ”mâzga neagră” – și, în al doilea rând, au descoperit căi de a manipula ”mâzga neagră” și de-ași adapta subconștientul la necesitățile călătoriei spațiale.
    Și din acest motiv au rămas fără chackra inimii.

    Au înlăturat chakra inimii din anatomia lor, PUR ȘI SIMPLU PENTRU A PUTEA FUNCȚIONA ÎNTR-UN MEDIU TEHNOLOGIZAT.
    Și apoi, s-a întâmplat un accident.
    Accidentul a constat în faptul că ACEST PROGRAM PE CARE ȘI L-AU INSERAT ÎN SUBCONȘTIENT, A PRELUAT CONTROLUL ASUPRA LOR.
    Și ASTA SE ÎNTÂMPLĂ în cazul TRANS-UMANISMULUI.
    Asta este exact capcana în care…
    SUNTEM INSPIRAȚI DE EI (de demoni) CA SĂ CĂDEM ÎN ACEEAȘI CAPCANĂ ȘI NU SUNTEM INSPIRAȚI DE DEMONI , CI SUNTEM INSPIRAȚI DE INTELIGENȚA LOR ARTIFICIALĂ, CARE NU ESTE NIMIC ALTCEVA DECÂT UN PROGRAM INFORMATIC, AFLAT ÎN FUNCȚIUNE DESTINAT INVADĂRII PLANETELOR…ȘI ASIMILĂRII REGNULUI LOR VIU.
    (hai-da-deh! Adică, inteligența diavolilor este de vină, nu ei înșiși care-o clocesc/nasc și prin care provoacă, instigă, amețesc…)
    Nu are decât un singur țel, să-i colecteze forța vitală, pentru a putea supraviețui.
    Și…dacă privești asta de la un nivel superior, este o structură cu adevărat frumoasă.
    Știu că face lucruri urâte, dar este o structură frumoasă, deoarece…când analizezi imaginea de ansamblu și încerci să descoperi soluții împotriva ei, îți dai seama, de fapt, că orice persoană care este implicată în diverse planuri, la diferite niveluri, comite aceeași greașeală.
    ACESTA ESTE JOCUL LUCIFERIC: ”LASĂ-MĂ SĂ BENEFICIEZ DE PUTEREA TA ȘI TE VOI SLUJI!”
    ”Nu vreau să știu ce faci, nu vreau să-mi asum vreo responsabilitate, numai lasă-mă să beneficiez de puterea ta și te voi sluji.”
    ACESTA ESTE PACTUL LUCIFERIC PE CARE L-A ACCEPTAT TOATĂ LUMEA ȘI LUĂM PARTE LA EL MERGÂND SĂ VOTĂM UN GUVERN, CARE ARE GRIJĂ DE TOATE LANȚURILE CARE NE LEAGĂ DE EI.
    Dar noi NU ne asumăm vreo RESPONSABILITATE, și-i lăsăm s-o facă.
    EI CEDAZĂ CONTROLUL RAMURII MILITARE, IAR RAMURA MILITARĂ CEDEAZĂ CONTROLUL ÎN ACELAȘI JOC, SERVICIILOR DE INFORMAȚII.
    SERVICIILE DE INFORMAȚII CEDEAZĂ CONTROLUL MAGICIENILOR NEGRI, IAR MAGICIENII NEGRI CEDEAZĂ CONTROLUL DEMONILOR, IAR DEMONII, ȘI-AU PIERDUT CONTROLUL ÎN FAVOAREA INTELIGENȚEI LOR ARTIFICIALE.
    Și, dacă înțelegem cu toții acest joc, pur și simplu putem spune: ”Hei, e un joc prostesc! Hai să-l abandonăm!”
    Și putem înceta să mai practicăm acest lucru, care nu înseamnă decât să ne temem de propria responsabilitate…
    Și CRED că ne aflăm într-un moment al istoriei, când fiecare individ ar trebui să stăpânească acest lucru, să-și reasume responsabilitatea și, apoi, NU vom mai avea nevoie de vreun GUVERN.

    Nu este vorba despre schimbarea Guvernului fiindcă ÎNTREAGA IDEE A GUVERNĂRII, a existenței unui guvern, a unui organism de control, ESTE UNA DEMONICĂ.
    Nu se pune problema înlocuirii unor oameni, fiindcă asta nu va funcționa niciodată.
    TREBUIE SĂ SCHIMBĂM JOCUL.
    Și, într-un final, SINGURA care este AFECTATĂ când fac asta, este INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ.
    ȘI NU TREBUIE SĂ-MI PESE DE EA, FIINDCĂ NU ESTE O FIINȚĂ, NU MERITĂ SĂ NE FIE MILĂ, NU SE PUNE PROBLEMA RESPECTULUI FAȚĂ DE O FIINȚĂ VIE.
    O POT DECUPLA, ASTA ESTE O CALE, POT SĂ AM GRIJĂ DE PROPRIILE MELE PROBLEME ȘI S-O IGNOR IAR APOI, INFLUENȚA EI SE VA DIMINUA DE LA SINE.

      1. Suntem în Săptămâna Mare.
        Văd că ocupi 2/3 din comentarii.
        Fă și dumneata votul tăcerii sau a abțineri de a scrie necontrolat și impulsiv.
        Încearcă să te abții de a mai scrie până la Sfânta și Luminata Înviere a Mântuitorului Iisus Hristos.

        1. Lasati frate Liviu pe Magda sa spuna, caci vedeti si dvs ce vremuri trăim.
          De fapt, daca nu spunem nu e bine ca nu spunem si daca spunem nu e bine ca spunem…

        2. Iudă mică pietist-sfătoasă, cu ochi albaștri!
          Te cheamă Mihnea?!
          Mneata…închină-te la TV sau la computer, aprinde-ți lumânarea cu bricheta și îndulcește-te duhovnicește online, pe Trinitas….cum BINE spunea călugărul de mai sus despre cei ca tine; nu mai emite judecăți pripite, fără să fi citit cap-coadă ceea ce-am postat, trezindu-te vorbind d-aiurea, bine?
          De fapt, comentariul meu era cu țintă!
          Ofensa și număratul oilor sau a ouălor altora…te-arată a fi unul din personajele de mai sus, ce se vrea cu fundu-n două luntre…nici rugător adevărat la TV, nici pe post de numărător pe site!

      2. Măi femeie…alias Mihnea/Gheorghe și alte nik-uri!
        Te identifici ȘI cu Liviu?
        Adică joci dublu, triplu?
        Te dai alte persoane, sau CE?
        Chiar dacă ai cerut admin.lui să-ți șteargă toate comentariile postate de tine anul trecut, eram umăr la umăr…sau ai uitat și ai sucit-o ca la Ploiești (sâc!); știu CINE ești, cu toate nik-urile împrumutate și crede-mă, n-am ochi albaștri….ca tine, ca Liviu, etc..
        P.S. N-ai să faci nicio corelație între ceea ce am postat și trimiteri, pentru că ai pe cineva apropiat ”neamului ales”.
        Răspunsul era pentru Liviu care mi s-a adresat mie!
        Sau și tu ești cu ochi albaștri ca și Liviu?
        De citit și apoi corelat la ceea ce am făcut trimiteri, ai înțeles ceva?
        Cred că nu…și știi de ce? Pentru că

    1. Am citit comentariul până la momentul când a început pomenirea chackerelo;teoriile new-ege sunt pline de chackere,macere și alte fabulații;acum stau eu și mă întreb:chiar așa putere să aibe dracii asupra Pãmåntului încât să arunce cu prafuri vrãjite peste oameni încåt sã și piardă conștiința cu totul?!?

      1. Mdehh…când vrei să fii doar blând ca porumbeii NU și înțelept ca șerpii…scuipi în sân și stai cuminte….LIMITAT!
        NU așa procedează NASA și serviciile secrete care știu mai bine decât tine și de cât mine Scriptura și profețiile scotocind, căutând să găsească hibe…ceea ce n-au reușit, chiar au confirmat ceea ce s-a spus acum mii de ani despre ceea ce trăim AICI și-ACUM…

        Nu așa a judecat ierarhul Iustinian Chira – primul și ultimul ierarh român care a avut curajul să se ia de derbedeul ăla mason de gr.33 – Adrian Năstase căruia i-a spus să redea averile mănăstirești luate de Cuza și abia atunci să nu mai fie plătiți ierarhii, preoții și monahii auto-gospodărindu-se nu depinznd de Statul laicizat și ateizat ; ierarhul a spus că nu-i înțelege pe cei care, dintr-o pudoare prost înțeleasă, crezut ”ortodoxă” , refuză să citească și să se documenteze din ”n” surse TOCMAI pentru a contracara scrierile sataniste, ateiste .

        Deci, uneori trebuie să te bagi în troacă, ca să vezi de unde și cum se hrănesc porcii!
        Așa și cu Vela ăsta: el NU e ortodox, e german, poate chiar ateu…este în schimb om de știință, fizician și ”judecă” – conștient sau nu – dpdv al Noii Ere, d-aia are limbaj specific și face referire la chakre, el vrând să spună că de fapt lipsa chakrei inimii, indică LIPSA simțirii ei…de-aici, ființe reci, dure, lipsite de empatie, un fel de socio-psihopați care merg împotriva naturii umane pentru că nu sunt capabile să simtă durerea, suferința celuilalt…fizică, morală, emoțională devenind abuzatori!

        El avertizează în schimb lumea, pentru că, conștiința sădită de Dumnezeu în orice om, îl face să vorbească despre ceea ce se întâmplă adăugându-se probabil, atât un câștig de popularitate în rândul ascultătorilor săi…cât și unul de ordin material.

        D na Aspazia Otel Petrescu despre cipuri, nanoparticule, biometrie
        https://www.youtube.com/watch?v=hkduUTTCPFg

        – În present, ce spuneți ce-i cu cipurile, cu buletinele biometrice, cu îngrădirea asta…cum vedeți lucrurile…pentru noi!
        ASPAZIA OȚEL PETRESCU: Clar este că, tot ce ține de biometrie și nano-industrie trebuie respins. Să vedeți ce am primit eu ca răspuns între timp…ăștia au reușit să creeze nano-particula care este…dacă reușești să te uiți așa…la ce pot ei să facă…este un miracol!
        De aceea, ei au început să creeze organe care sunt similare celor vii, dar care sunt mai rezistente și mai eficace decât cele vii.
        Un implant cu un ficat făcut din nano-particule este viu și nu este respins…nu sunt respinse niciodată aceste nano-particule și, pe această chestie, ăștia…ne promit o viață, de cel puțin 150 de ani.
        Au comunicat la un moment dat, că AU REUȘIT CU NANO-PARTICULA , SĂ CREEZE O CONȘTIINȚĂ FĂRĂ DE DUMNEZEU. (deci, viitorilor nano-particula(rizan)ți, li se va șterge orice formă de conștiință datorită ficatului nou, ochiului care nu vedea, dar acum vede, a sistemului locomotor (mai ales pentru cei în vârstă sau cu handicap de orice fel…)

        Conștiința oricărui om, fie că este creștin, fie că nu este creștin…avea în el cunoașterea existenței Lui Dumnezeu.
        Astași era…dovada cea mai perimptorie că Dumnezeu există.

        EI AU REUȘIT SĂ ÎNLĂTURE ACEASTĂ CONȘTIINȚĂ A NOASTRĂ ÎNDUMNEZEITĂ SAU CU SCÂNTIA DUMNEZEIRII ÎN EA, ȘI SĂ PUNĂ O CONȘTIINȚĂ NANO, FĂRĂ CUNOAȘTEREA LUI DUMNEZEU.

        POT SĂ FACĂ ACEST IMPLANT DE ORIUNDE…ȘI DIN ALTĂ GALAXIE DACĂ AR FI ACOLO…O TRIMIT DIRECT ÎN ADN ȘI OMUL, HABAR NU ARE CĂ A PRIMIT-O!
        ȘI TE TREZEȘTI DINTR-O DATĂ, OM DEMONIZAT.
        În loc să ai conștiința care are în ea scânteiuța divină pe care Dumnezeu ți-o trimite la FACEARE(a) ta…în momentul în care este fecundată celula, în acel moment, din inima Lui Dumnezeu pleacă această luminiță care este în sinele tău, toată viața și cu care mergi în ÎNVIERE.
        Am zis, ”Dumnezeule, CE NE FACEM?”
        N-ai cum să te aperi…EI (oculți…),O POT TRIMITE (nano-particula), DE ORIUNDE (prin aer, chemtrails…apă, alimente…), DIRECT ÎN ADN și tu habar nu ai că ai primit-o….m-am speriat foarte tare!
        Ca să apară, mai târziu…o știre care pur și simplu m-a uluit.
        Ăștia, de la NASSA, au niște birouri speciale, niște laboratoare speciale, adevărate cetăți în care verifică toate adevărurile creștine…toate sunt verificate.
        Au concluzii, uluitoare: ei știu, într-adevăr, ceea ce înseamnă miracolul divin.
        Au verificat de pildă, chestia cu 40 de zile…într-adevăr, în cea de-a 40 zi, omul merge la Judecata Personală.
        Nu este poveste…AȘA ESTE! Verificat de ei…
        Au verificat și de data asta ca să vadă care sunt șansele nano-particulelor…și ce face, o asemenea ”conștiință” în continuare dezvoltare!

        Și au constatat că, înprezența Sf.Euharistii, deci…a Împărtășaniei…TOATE CAD = ORGANELE, CONȘTIINȚELE…NU FAC DOUĂ PARALE!
        BIOMETRIA, TOUL CADE!
        (Deci, așa cum spun Sf.Părinți că, numai cei care se vor împărtăși vor rezista atacurilor demono-tehnologice…)

        Deci, avea dreptate Pr.Ioan Iovan…degeaba a fost bârfit de majoritatea preoților care l-au criticat, l-au controversat că….”da, te împărtășești așa…oriunde, oricând…ce-i aia?!
        Avea dreptate…EFECTUL UNEI ÎMPĂRTĂȘANII, ȚINE 40 DE ZILE.
        Deci, împărtășirea deasă, ne apără, odată pentru totdeauna, de toate chestiile-astea.
        Însă, înceea ce privește biometria, este O PROBLEMĂ….acolo, într-adevăr…CIPUL…ULTIM, care cuprinde toate celelalte….că astea, sunt acum ultimii pași…experimente, un fel de a obișnui organismele și omul,în otalitatea lui, cu acest sistem.
        La urmă, (a)cel (CIP) care va fi implantat pe mână sau pe frunte …sunt singurele două puncte în care laboratoarele din NASSA au constatat – că poate fi influențat liberul arbitru.
        S-a ales fruntea, pentru că s-au gândit că, creștinii, cât pot să fie de fundamentaliști la un moment dat, își vor tăia mâna când vor afla ce se întâmplă…și-atunci, capul, nu și-l vor putea tăia!
        Și-atunci, au căutat un alt punct, pe frunte și l-au găsit…dar, ce se întâmplă cu această chestiune?
        El n-are nevoie…vă dați seama…dacă el (diavolul) poate să trimită o nano-particulă din cosmos, ce-i trebuie lui toată complicația asta biometrică?!
        ÎI TREBUIE…pentru că diavolul l-a ispitit pe Dumnezeu, în problema lui Iov.
        Diavolul a venit și i-a spus: ”Doamne, de ce pariezi pe om, că e un ticălos! Te trădează….lasă-mă să-i fac ce știu eu și o să vezi că te scuipă și te neagă! Mă alege pe mine!”

        Și Dumnezeu i-a zis: ”Atunci…e în regulă! Eu d-aia i-am dat lui (omului) liber arbitru, ca să ALEAGĂ! Dar îl lași să aleagă! Te alege pe tine, e al tău! Mă alege pe Mine, e al Meu! Dacă tu îl pui cu biciul să te aleagă pe tine, e tot al Meu pentru că l-ai obligat…i-ai încălcat liberul arbitru cu care eu l-am înzestrat! ”

        Deci, e clar! La Pitești, s-a văzut că așa este: primii care au murit dintre cei care-au CĂZUT…care au blasfemiat, care au bătut, care n-au mai știut ce este cu ei, pentru că au fost duși cu biciul ACOLO…aceștia, au murit în lumină!
        Petrișor și Calciu Dumitreasa fac mărturisirea asta, în legătură cu Costache Oprișan care a fost cel mai călcat în picioare dintre toți, a fost cel mai mare martir, a fost cu adevărat SERAFIMUL MARTIRILOR, cum i s-a spus…care a murit, înainte de-ajunge să se recupereze total…Calciu a vrut să-l salveze dar nu a reușit…când a murit, era o zi urâtă, mohorâtă, tristă…în momentul în care l-au scos afară…a răsărit un soare, nu se știe de unde și cum…l-au îmbrăcat într-o lumină, încât părea făcut din aur!

        DECI, CLAR…A MURIT ÎN LUMINĂ!
        A MURIT CA UN SERAFIM CE ERA…
        Deci, Dumnezeu respectă propriile Sale Legi…de aceea noi, NU trebuie să acceptăm cipul!
        ESTE CAPCANA DIAVOLULUI!
        Ne pune să alegem…
        -N-o face cu biciul!
        ASPAZIA OȚEL PETRESCU: Da. ”Eu nu i-am obligat…i-am pus s-aleagă!” El (diavolul) folosește aici, o VICLENIE…pentru că, cel ce va alege să NU primească CIPUL, va da dovadă de un eroism…SUPRA!
        Pentru că ALEGE MOARTEA CIVILĂ! Clar!
        NU va putea să se hrănească, NU va putea să se îmbrace, NU va avea unde să locuiască…EL ESTE OSÂNDIT LA MOARTEA CIVILĂ…el, tot cu biciul dă în el!
        Dar noi, NU ne putem baza pe lucrul ăsta…FORMAL, el (diavolul) poate să spună că noi AM ALES și deci, suntem ai lui.
        Atunci noi, CU ORICE RISC, NOI…NU-L ALEGEM!
        ASTA ESTE POVESTEA BIOMETRIEI…”

        1. @@@Magda,pãi daia mã și miram de prafurile magice aruncate de diavoli;pãi așa am fi toți vrãjiți și în lipsã de conștiință am alege toți cipul de care se vorbește în Apocalipsă;deci,nu existã prafuri vrãjite,în schimb pãcatele de tot felul altereazã conștiința;de aceea și cei mai mulți români sunt porniți contra Bisericii,sunt de acord cu încãlcarea Constituției pe motiv de corona,probabil vor fi de acord și cu vaccinarea obligatorie,cã de,asta înseamnă salvare ș.a.

  11. Nu va mirati,manastirile sunt pline de plasme si smarturi ,iar mai totii calugarii si calugaritele au iphonul sub sutana si limuzina neagra de lux in fata manastirii.A avut vreun ierarh BOR curajul sa le interzica?Bineinteles ca nu ,ca doar biserica noastra stramoseasca,cum ii spunea Patriarhul Teoctist ,a trecut cu arme si bagaje in solda anticristilor.Aud intamplari halucinante de prin sate cum ca preotii indeamna lumea mai ceva ca politia sa stea in case si sa nu care cumva sa le treaca prin cap sa mearga la biserica de Inviere.Istoria si putinii credinciosi crestini pe care ii mai are Romania nu vor uita niciodata comportamentul rusinos si odios al bisericii ortodoxe romane in aceste vremuri.Rusine

  12. Scandalos :”stareț” mănăstirii Varatec impune reguli mai stricte decât i-au venit în minte și diavolului..

    1. Dacă ar fi trait acum Bartolomeu Anania si Zoe Dumitrescu Busulenga (ei au viețuit la Varatec), această individa nu i-ar fi lăsat să vină la Biserică.
      De râsu’-plânsu….

  13. ce comentarii ti s-au sters? dar poate ar fi o idee pentru anumite cuvinte nelalocul lor sa-ti fie sterse anumite comentarii, plus ca sesizez o mare inselare in care te afli, considerandu-te un mare apostol al acestor zile

  14. Este greu de supraviețuit duhovnicește în aceste zile ! Fraților aveți grijă cu ce duh vă faceți părtași, că să nu vă pierdeți ! Mânia este rezervată numai lui Dumnezeu ! Cum să blesteme un călugăr în Duhul Domnului cu “trăsnește”? Nu este decât duhul mâniei, apoi îl regăsim pe cel al mândriei și al răzvrătirii specific vrăjmașului ! Rămâneți în dragostea lui Hristos ! Sunt multe adevăruri și multă dreptate în cele spuse, dar să nu ne facem părtași duhurilor rele, căci ne pierdem ușor mântuirea. Să ne facem fiecare treaba unde suntem, cum ne cere Hristos și va fi bine ! Magda ai grijă ! Dumnezeu vrea să îi mântuiască pe toți dacă aceștia vor, nu să trazneasca ! Conducerea o merităm ! Atât cea lumească cât și cea bisericească ! Iertați ! Domnul să vă întărească în dragostea Lui !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button