X

Bill Gates crează rețeaua de sateliți EarthNow pentru supravegherea video a planetei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Scopul acestui proiect este reprezentat de a crea o reţea de sateliţi cu acoperire globală, al cărei rol este de a permite supravegherea video în timp real şi nefiltrată oricărei regiuni a planetei.

Fostul șef al Microsoft, Bill Gates şi gigantul tehnologic japonez Softbank au anunţat finanţarea cu 1 miliard de dolari a unei companii de satelit care intenţionează să plaseze pe orbita Pământului o reţea de sateliţi cu acoperire globală, al cărei rol este de a permite supravegherea video în timp real şi nefiltrată a oricărei regiuni a planetei noastre. Compania de satelit cu sediul în Washington beneficiază şi de susţinerea gigantului aerospaţial Airbus.

EarthNow intenţionează să folosească nu mai puţin de 500 de sateliţi pentru a obţine simultan acoperire video live a oricărei regiuni de pe glob, cu doar o secundă de întârziere.

Fondatorul EarthNow, Russel Hannigan, a declarat: „Obiectivul nostru este simplu; vrem să vă conectăm vizual cu Pământul în timp real.”

Hannigan a declarat pentru publicaţia Wall Street Journal că preţul proiectului se poate ridica la 1 miliard de dolari, prima etapă de finanţare acoperind deja etapa de planificare a proiectului.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. De-aia vedem seara corpuri luminoase mișcându-se pe cer? Alaltăieri seară, ora 18:55, eram în curtea casei și am văzut cum s-a luminat curtea de câteva ori, ca și când ar fi fulgerat fără sunet, când de fapt, acele lumini proveneau de la niște corpuri aflate în zona lunii. Dumnezeu să ne ferească de ce va urma!

    1. Confirm prezenta a unui numar destul de mare de sateliti pe cerul noptii. Mai ales cand vizionez cu binoclul astronomic Luna.

      E un numar neobisnuit de mare in ultima perioada.

      1. Da, deoarece urmeaza in planul ocultei Project Blue Beam, si anume semne false pe cer facute in toata lumea de acesti sateliti pentru a pacali oameni ca vine falsul mesia mult asteptat, ce va fi antihristul. Cand se vor intampla acele false semne sa nu va uitati pe cer pentru ca “de va putea va incerca sa ii pacaleasca si pe cei alesi”.

        1. 1. Şi apropiindu-se fariseii şi saducheii şi ispitindu-L, I-au cerut să le arate semn din cer.
          ……
          4. Neam viclean şi adulter cere semn şi semn nu se va da lui, decât numai semnul lui Iona. Şi lăsându-i, a plecat.

          Bine-nteles ca vor spune ca iata, acesta (antihrist) poate da semn din cer dar Cel de acum 2000 de ani nu putea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button