X

Cum s-a urmărit răspândirea virusului la nivel mondial pentru a instaura statul sclavagist. Să ne rugăm pentru oprirea a ceea ce se pregătește sub acoperirea virusului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Treziţi-vă! Aceasta nu este o pandemie de coronavirus, ci o pandemie a spaimei, pentru resetarea lumii: de către „ei şi pentru „ei”!

Am să încep cu o mărturisire: Nu sunt îngrijorat de coronavirus şi de boala lui, Covid-19, în ceea ce mă priveşte. Mi-e teamă pentru ceilalţi. Mă dor suferinţele, neajunsurile, moartea lor. Dar, mai tare, mă doare frica lor, panica lor. Mi-e teamă pentru ce le face această frică. Şi mă doare pentru ei în perspectiva a ceea ce va fi după, a mult mai răului lumesc care e pregătit de mult, e pus acum la lucru cu mare viteză şi uriaşe resurse, sub acoperirea acestei pandemii fabricate şi acestei isterii mondiale induse pe urmele ei.

De aceea, vă rog să nu vă temeţi. Nu vă lăsaţi acoperiţi şi pătrunşi de această frică care paralizează raţiunea şi îngheaţă sentimentele noastre, relaţia noastră cu ceilalţi. Care ne-a fost transmisă cu o contagiune fără egal în biologic, sub masca mincinoasă, perfidă şi otrăvitoare a grijii pentru noi.

Nu vă temeţi pentru că exact asta urmăreşte duşmanul vostru şi hăitaşii lui şi câinii lui lansaţi pe urmele voastre pentru a vă înghesui către capcana fără scăpare. Ei vă vor speriaţi, terorizaţi, dezorientaţi şi pierduţi în disperarea în care vă credeţi părăsiţi, lipsiţi de alt ajutor. Pentru ca atunci când sunteţi cu disperarea la maxim să vină cu “grija”, “puterea” şi “soluţiile” lor şi voi să-i imploraţi să vă salveze. Uitând, sau neînţelegând, că sunt chiar cei care v-au adus în această stare.

Ei au nevoie de frica voastră pentru a deveni mai puternici. Se hrănesc cu frica voastră, cresc din ea şi apoi se hrănesc cu voi înşivă, cu sufletele voastre înrobite şi desfigurate de frica voastră pentru trupurile voastre.

Desigur, în plan biologic, avem de-a face cu un duşman, mortal în anumite condiţii, care nu trebuie nesocotit. Aşa cum au făcut autorităţile de pretutindeni timp de peste 3 luni. Căci, cu foarte rare excepţii, cum ar fi, trebuie să recunoaştem, China, dar mai ales Coreea de Sud, a existat un element comun: eșecul lamentabil al autorităților de a preveni, de a lua măsurile potrivite, de a comunica.

Nu invit deci pe nimeni să nesocotească măsurile luate în acest moment, ci să se concentreze pe ceea ce îi poate proteja pe ceilalţi de îmbolnăvire. Aceasta este calea şi pentru a se proteja pe sine.

Dar nu pot să nu observ nişte fracturi imense între comportamentul autorităţilor în acest caz şi în altele, mai grave din trecut şi din prezent. Între acest caz şi gripa din fiecare an, care ia sistematic sute de mii de vieţi – 110.000 în acest an. Între acest caz şi poziţia faţă de avorturi – pe numele corect, prunc-ucideri – 9,6 milioane în acest an, care sunt încurajate şi puternic finanţate. Între această dubioasă pandemie şi alte boli transmisibile – 3 milioane în acest an. Între acest caz şi multe alte probleme de sănătate cu mult mai multe victime pentru care nu se iau măsuri excepţionale, sunt neglijate sau chiar promovate.

Ne rugăm pentru oprirea virusului. Foarte bine! Cred însă că mai mult ar trebui să ne rugăm pentru oprirea a ceea ce se pregăteşte sub acoperirea virusului, adică pentru ceea ce ne așteaptă dincolo de el. Chiar dacă acesta este doar un experiment, o repetiţie, putem fi oricând actorii altor repetiţii inclusv ai marelui spectacol final. La care vom ajunge deja epuizaţi, fără voinţă, gata să renunţăm la orice pentru a supravieţui; adică de a primi ceva de mâncare, un metru pătrat de adăpost etc.

Pentru a ne păstra controlul asupra vieţii noastre, trebuie să aflăm adevărul. Pentru aceasta vă propun următorul traseu: să desluşim cu claritate, în noianul de informaţie, adesea parazitantă, cine este acest coronavirus şi ce face el. Apoi să vedem care sunt efectele lui asupra vieţii noastre, a lumii. Şi în final să înţelegem DE CE? La ce foloseşte? Cui foloseşte? Unde se vrea să fim duşi?

Teroare mondială pentru nimic mai mult decât o viroză obișnuită în ambalaj politico-mediatic de apocalipsă? Un alt fel de 11 septembrie 2011? De ce?

O serie de elemente din această isterie de proporţii cosmice, trezesc suspiciunea şi întăresc, la finalul unei analize,  încredinţarea că asistăm la o punere în scenă de mari dimensiuni, cu urmări încă greu de estimat şi în scopuri de loc onorabile.

Calcul mincinos al ratei de mortalitate

Conform datelor oficiale, caracteristicile speciale ale covid-19 sunt deosebita contagiozitate și selectivitatea demografică, adică atacul pe vârste înaintate.

Valul de aparentă panică pornit dinspre Organizaţia Mondială a Sănătăţii, pe care s-au suit toate guvernele şi întreaga media mainstream, se bazează pe calcule (probabil, intenţionat, căci e greu de crezut, după atâţia ani, într-o greşeală elementară) greşite. Pentru a ne convinge cât de dramatică este situaţie,  s-a făcut comparaţia între rata de mortalitate pentru cazurile confirmate (3,4 la data anunţului)  cu coronavirus, şi rata de mortalitate pentru numărul total de infectări estimat, de 0,1 %, în cazul gripei anului trecut. Dar evaluările anuale, şi un studiu din 16 martie 2020 arată că numărul celor care sunt în mod real infectaţi şi au făcut boala fără a prezenta simptomele standard, sau nu au avut o formă gravă şi nu s-au prezentat la medic, deci nu sunt evidenţiaţi în statistici, este mult mai mare. De exemplu, datele  CDC (Centers for Deasease Control and Prevention) autoritatea naţională americană în domeniul sănătăţii, vorbesc, după cum voi arăta mai jos, despre o estimare de zeci de milioane de posibil infectaţi faţă de sute de mii de spitalizaţi, adică de 221 de ori mai multe persoane care au făcut boala decât cele spitalizate.

Gripa sezonieră, gripele porcine şi aviare omoară, fiecare în parte, an de an, zeci şi sute de mii de vieţi la nivel mondial. Dar, în afară  de presiunea pentru a ne vaccina, nu inspiră măsuri deosebite. De ce?

În SUA, în epidemia de gripă porcină din sezonul 2009/2010, conform estimărilor CDC, au fost infectate 60,8 milioane persoane, 274.000 au fost spitalizate, şi 12.500 au murit; rata de mortalitate 0,02 % (deci, după cum spuneam mai sus, rata calculată la numărul estimat). Şi totuşi, discuţia publică despre acea epidemie a fost atât de redusă încât mulţi americani nici nu au auzit de ea. Zilele trecute, la numai 4600 de îmbolnăviri şi 85 de decese a fost decretată starea de urgenţă şi America a fost băgată în carantină. Şi situaţia este, cu câteva excepţii,  similară peste tot.

La nivel mondial, de aceeaşi gripă porcină, au fost circa 1,4 miliarde infectați și între 150.000 și 575.000 decese. Gripa porcină a afectat mai ales copiii şi adulţii tineri. Peste 80 % dintre decese au fost persoane sub 65 de ani. Şi deşi ar fi trebuit să fie o panică mult mai mare ca acum – ne mureau, în definitiv, copiii, tinerii, viitorul nostru, nu “trecutul”, ca acum, a fost linişte. DE CE?

Iată, tot conform CDC-ului, situaţia gripei sezoniere pentru 2018/2019: 35,5 millioane îmbolnăviri, 16,5 milioane prezentate la medic, 490.600 spitalizări, şi 34.200 decese. Situaţie şi mai gravă a fost cea din 2017/2018 cu 45 milioane îmbolnăviri, 21 milioane prezentaţi la medic, 810.000 spitalizări şi 61.000 de decese. Şi a fost linişte.

Conform Hover Institution, pentru  sezonul 2019/2020, din octombrie până în present, pentru gripa sezonieră, ar fi între  36 şi 51 milioane infectaţi, 370.000 şi 670.000 spitalizaţi şi între 22.000 şi 55.000 decese. Adică între 230.000 şi 320.000 noi infecţii zilnice şi între 140 la 350 decese pe zi, la o rată de mortalitate de între 0,044 % şi 0,152 %. Şi este linişte.

Primul caz de coronavirus a fost recunoscut oficial (de fapt, după cum voi arăta, boala se declanşase cu mai multe luni în urmă) pe 20 ianuarie 2020. Suntem la 2 luni (azi e 23 martie) şi situaţia arată astfel: 41.167 de îmbolnăviri (pe baza prezentării la medic, nu estimarea tuturor potenţialilor infectaţi) şi 485 decese. Adică, calculată pe cazurile documentate, nu pe estimarea totală, o rată de mortalitate de  1,1 %. Care pe numărul real poate fi de chiar sub 0,1 %. Şi America este în regim de război! DE CE?

Să ne întoarcem în România. Dintr-un document elaborat de “Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile” aflăm că în sezonul gripal 2018-2019, în România s-au înregistrat 23.727 de cazuri de afecțiuni clinice compatibile cu gripa, de 2 ori mai multe decât în sezonul precedent, din care s-au confirmat prin analize de laborator 2.310 cazuri de gripă, unul din trei adulţi având nevoie de spitalizare, şi 199 decese confirmate cu virus gripalAstăzi România are 576 de îmbolnăviri confirmate şi 6 decese. În condiţii de comunicare, zero, prevenire, zero, măsuri reale pentru vindecare, zero. Cu fugăriţii, înjuraţii şi arestaţii oameni ai mult-hulitului sistem public de sănătate lăsaţi să se descurce cum vor putea. Fără materiale, fără echipamente. În schimb, toată ţara a fost pusă pe STOP. Cu efecte care se vor dovedi dezastruoase. DE CE?

Selectivitatea demografică se referă la faptul că Covid-19 afectează grav, chiar ucide, persoanele în vîrstă şi cu precădere pe cele cu afecţiuni cronice – ceea ce se întâlneşte adesea la grupele de vârstă înaintată.

Un studiu realizat de Leverhulme Centre for Demographic Science, University of Oxford & Nuffield College ne spune că „riscul de mortalitate Covid-19 este foarte concentrat la vârste mai mari, în special la cele cu vârsta de peste 80 de ani. O statistică a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, funcţie de maladii pre-existente arată că rata de mortalitate este la 13,2 % pentru afecţiuni cardiovasculare, 9,2 diabet, 8,4 hipertensiune, 8 afecţiuni pulmonare cornice, 7,6 % cancer şi doar 0,9 % fără maladie pre-existentă.

Datele din Italia, atestă că peste 99 % dintre decedați aveau afecţiuni medicale anterioare grave în marja celor de mai sus, ceea ce poate însemna şi că oparte dintre ei s-ar fi găsit oricum între cei 40. 693 de inşi care mor lunar, reducând practic rata de mortalitate. Despre multiplele cauze certe şi bănuite ale situaţiei din Italia am scris deja în analiza: DE CE ITALIA?

Şi atenţie, peste tot se lucrează cu rata de mortalitate la total cazuri cunoscute, nu la estimarea numărului real, de zeci şi sute de ori mai mare.

Alte întrebări pe deplin justificate

Pe fondul acestei furtuni modiale perfecte, răspunsul a fost carantina, un discutabil răspuns „universal”, care nu acordă prioritate principalelor populații expuse riscului şi induce uriaşe probleme economice şi deci sociale pentru viitor, inclusiv decese din cauza căderii sistemelor de sănătate naţionale. Iată câteva întrebări:

De ce timp de 2-3 luni de la anunţul oficial din China nu s-a făcut nimic? Nu s-au asigurat măşti, ventilatoare şi tot ceea ce era necesar?

De ce nu au fost tratate în acelaşi regim gripele sezoniere, care omoară an de an sute de mii de oameni? Nu era încă momentul?

Dacă există deja toată informaţia şi experienţa adunată cu gripele sezoniere, aviară, porcină etc., de ce, la 100 de ani de la gripa spaniolă, nu s-a pus la punct un sistem de prevenire şi tratare eficient, nu s-a întreprins nimic an de an pentru ca epidemiile să nu mai ia autorităţile pe nepregătite? Că epidemiile vin, cel puţin gripa, este sigur. Ce i-a oprit să aibă tot ceea ce este necesar la nivel de întreaga populaţie pentru un caz de epidemie?

De ce nu sunt pregătite planuri de măsuri şi sisteme de operaţionalizare a acestora funcţie de categoria de populaţie afectată preponderent cel mai frecvent?

În acest sens iată deja o acţiune a medicilor din Franţa împotriva guvernului pentru minciună, ascundere de informaţii şi lipsa măsurilor necesare.

Peste 600 de medici din Franța reuniţi în asociaţia C19 au iniţiat o acţiune judiciară contra premierului Édouard Philippe şi a fostului ministru al Sănătăţii Agnès Buzyn, pe care îi acuză de „minciună de stat” în gestionarea crizei epidemiei de coronavirus.

Medicii îi acuză pe Édouard Philippe şi Agnès Buzyn că nu au luat măsurile necesare pentru a opri epidemia înainte de răspândirea acesteia în Franţa, deşi cunoşteau riscurile.

Scandalul lipsei măştilor de protecţie a fost primul factor de nemulţumire. „Guvernul a transmis la sfârşitul lunii februarie că măştile vor veni, iar lumea a crezut. La începutul lunii martie, când au înţeles că nu vor fi măşti, au început să spună că nu va fi nevoie. Este realitatea unei neputinţe şi a unei minciuni, adevărul este că nu aveau stocuri”, argumentează Fabrice Di Vizio, avocatul asociaţiei de medici.

În plus, asociaţia medicilor denunţă lipsa de acţiune a fostului ministru al Sănătăţii Agnès Buzyn. „Practic, ea a explicat că ştia totul, dar nu a făcut nimic”, a subliniat avocatul Fabrice Di Vizio.

Toate drumurile duc în SUA

Surse diferite, cercetări şi investigaţii epidemiologice  minuţioase şi aprofundate indică ca zonă de origine a pandemiei SUA.

E deja cert că o parte dintre cei între 22.000 şi 55.000 de morţi de gripă anul acesta în SUA, începând din toamna anului trecut, să fi fost de fapt afectaţi de Covid-19, lucru confirmat recent de însuşi directorul CDC Robert Redfield. Acesta a recunoscut pe 11 martie, la audierea sa din Comisia de Supraveghere a Camerei, că unii americani, care aparent au murit din cauza gripei, au fost testați pozitiv pentru noul #coronavirus în diagnosticarea postumă.

În sprijinul acestei teze vine şi faptul că dintre cele 5 tulpini diferite depistate până în 27 februarie, în diverse regiuni ale globului era prezentă una sau alta dintre ele, în timp ce doar în SUA erau prezente toate cele 5. De exemplu, tulpina din Taiwan se mai găsea în Australia şi SUA, şi cum australieni nu fuseseră în perioada premergătoare izbucnirii epidemiei în Taiwan, concluzia logică indica ca sursă vizitatorii din SUA sau taiwanezii întorşi din SUA.

O singură tulpină a fost depistată şi în cea mai mare parte a Chinei, în Coreea de Sud, Tailanda, Vietnam, Singapore, Marea Britanie, Belgia şi Germania.  Cercetările ulterioare acestei date au relevat că şi în Iran e o tulpină diferită de cea din China, dar la fel de agresivă, acest ultim detaliu fiind deosebit de interesant pentru discuţia dacă pandemia a fost întâmplătoare sau fabricată.

Data pornirii epidemiei poate fi stabilită chiar în septembrie 2019 când nişte japonezi, care nu fuseseră în China niciodată, se întorseseră din Hawaii bolnavi, iar introducerea ei în China este posibil să fi avut loc cu ocazia Jocurilor Militare Internaţionale Wuhan ţinute aici în octombrie, şi la care au participat circa 300 de militari americani, transmiterea de la om la om începând spre sfârşitul lui noiembrie.

Tot în SUA, începând din august, au fost înregistrate peste 200 de decese ca fiind cauzate de “fibroză pulmonară” cu simptome similare cu ale coronavirusului (dificultăţi de respiraţie, dureri în piept, vomă şi oboseală). Mai multe detalii despre situaţia din SUA aici şi aici.

Ieri au apărut informații despre simptome pulmonare ciudate evidențiate la pacienți din Italia în noiembrie 2019, de asemenea asemănătoare cu cele ale coronavirusului. Aceste date și multe altele sunt desigur cunoscute de serviciile de informații. inclusiv cele americane. Dar public este continuată narațiunea exportului maladiei din China. Ba chiar, există initiativa deschiderii unui proces de daune împotriva Chinei. Deşi, până la primul caz american recunoscut oficial trecuseră 2 luni în raport cu China şi onoratele autorităţi americane nu luaseră nicio măsură.

Duhoarea unei politici putrefiante se simte peste tot; e prezentă în fiecare detaliu al comunicărilor oficiale şi al ştirilor din media nomenclaturistă.  Dar oare asistăm doar la folosirea acestei ocazii pentru a lovi în adversari şi a pune şaua tiraniei pe spatele popoarelor, sau această pandemie este provocată intenţionat?

La această întrebare şi la altele vom încerca să răspundem în episodul următor în care vom analiza şi la ce le foloseşte pandemia şi ce efecte cataclismice are ea cu adevărat.

Să fim liberi

Frica – teroarea născută în noi – este arma lor predilectă şi uitaţi-vă nu mai departe de ultimii 20 de ani. Uitaţi-vă cum, în numele apărării, liniştei, securităţii noastre au apărut lupta împotriva terorismului, migraţia fără limite, epidemiile de gripă aviară, gripă porcină, ebola, SARS, MERS, covid-19. Mai nou, isteria salvării planetei. Şi de fiecare data ne-am trezit cu mai puţină linişte, cu mai puţină securitate, cu mai puţină libertate.  După cum o spune şi Ron Paul:

Guvernele iubesc crizele deoarece, atunci când oamenii se tem, ei sunt mai dispuși să renunțe la libertăți în schimbul promisiunii că guvernul va avea grijă de ei. După 9/11, de exemplu, americanii au acceptat distrugerea aproape totală a libertăților lor civile pentru promisiunile goale de conținut ale PATRIOT Act privind securitatea.

Oamenii ar trebui să se întrebe dacă nu cumva această „pandemie” coronavirus ar putea fi o mare farsă, cu pericolul real al bolii exagerat masiv de către cei care încearcă să profite – financiar şi/sau politic – de panica care rezultă.

Aceasta nu înseamnă că boala este inofensivă. Fără îndoială, oamenii vor muri din cauza coronavirusului. Persoanele din categoriile vulnerabile ar trebui să ia măsuri de precauție pentru a limita riscul de expunere. Dar am mai văzut acest film. Guvernul mediatizează exagerat o amenințare ca scuză pentru a ne lua mai multe libertăți. Iar atunci când „amenințarea” se încheie, nu ne mai dau înapoi acele libertăți.

Ascultați-l cu atenție, e un fost congresman și candidat la președinția SUA. Dacă pe mine nu mă credeți, căci ce pot știi eu de aici despre ce fac marii sforari ai lumii, pe el ar trebui să-l credeți.

Frica creează o mentalitate de sclav. Înfrângerea ei una de om liber. Deci:

SĂ FIM LIBERI!

 Va urma.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

20 comentarii

 1. Maine, vreau să țin Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie., închinată Împărătesei Cerurilor! Rugați-vă pentru mine… Va pomenesc și eu pe care vă știu, nominal, iar, pe ceilalți, în bloc. Doamne – ajută!

  1. PREZENT ! LA DATORIE !
   SARUT MINA,SFINTITE PARINTE GABRIEL ! BINECUVINTATI !
   SA NE TRAITI !
   SFINTA TREIME SI MAICUTA DOMNULUI SA VA PROTEJEZE SI SA VA BINECUVINTEZE !
   Si noi ne rugam pentru SFINTIA VOASTRA !
   VA MULTUMIM !
   DOAMNE ,AJUTA-NE PE TOTI !
   AMIN !

  2. Doamne Ajută! Fii binecuvântat de cel Atotputernic!
   VIU este Domnul Dumnezeu, Iisus Hristos, cel Atotputernic!✝️ ☦️

  1. Nu este nou, Hantavirusul a aparut acum vreo 70 de ani in razboiul din Coreea
   An outbreak of hemorrhagic fever among American and Korean soldiers during the Korean War (1950–1953) was caused by a hantavirus infection. More than 3000 troops became ill with symptoms that included kidney failure, generalized hemorrhage, and shock. It had a 10% mortality rate. Hantavirus was named for the Hantan River area in South Korea.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Orthohantavirus#History

 2. Arsenie Boca: “Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică.

  Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa. Doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei.

  Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi pica din cauza fricii. Frica-i de la Diavol. Nu vă fie frică, pentru a va salva sufletele.”

 3. Eu cred că mai există și o pandemie de spălare pe creier! Dacă cineva se împotrivește sistemului, atunci acesta este considerat infractor și este urmărit fără milă! Trăim vremurile din urmă!

 4. Ba omoara, ba nu omoara.. Azi citim ca e “virus ucigas”, maine ca de fapt e o “banala viroza”.
  Azi citim ba ca socoteala corecta se face la numarul de morti, maine ca ar trebui sa se faca la %.
  Maine aflam ca a fost fabricat in China, poimaine ca de fapt in SUA..
  Se vede din avion ce anume se urmareste: intoxicare, neincredere si deruta. Toate aceste trei lucruri poarta un singur nume: TULBURARE.

 5. ”Chiar dacă acesta este doar un experiment, o repetiţie, putem fi oricând actorii altor repetiţii inclusv ai marelui spectacol final.”
  Înclin mai mult să zic că acesta este chiar ”marele spectacol final”, iar repetiţiile au fost gripa aviară, gripa porcină, SARS, criza financiară din 2008.
  La cum evoluează lucrurile, de acuma nu ne mai oprim decât la final.

  Chiar dacă problema ar dispare în acest moment, societatea pare modificată iremediabil de această experienţă. Poate un om duhovnicesc, rugându-se mult, ar putea să se refacă sufleteşte până la capăt, cu ajutorul lui Dumnezeu. Adică să fie ca şi cum nu ar fi fost niciodată afectat de această experienţă.

 6. Un sfat pentru Paul Ghiţiu şi pentru oricine este interesat: este foarte discutabil că puteţi ajunge la adevăr aşa. Ca să încerci să iei în spate toată problematică situaţiei, asta e o sarcină mai peste puterile omeneşti. Un rezultat cert la care ajungi este tulburarea cu care te alegi.

  Mai degrabă putem ajunge la adevăr prin rugăciune. Dacă Dumnezeu ne găseşte vrednici, ne poate descoperi răspunsul. Chiar dacă nu vom primi răspunsul, din cauza păcatelor noastre, no ieşim câştigaţi din faptul că am vorbit cu Domnul prin rugăciune, şi din faptul că ne smerim. Dacă ni s-a părut că Dumnezeu ne va descoperi degrabă răspuns, când începem noi să batem din picioare, vom constata că nu e aşa; şi că păcatele noastre ne fac nevrednici.

  Dar dacă ne vom lupta cu tărie pentru dobândirea virtuţii, vom căpăta îndrăznire să cerem lui Dumnezeu ce avem nevoie.

 7. În acest context, vă spun şi eu ce am auzit: zice că un pustnic din Sfântul Munte s-a rugat pentru acest cuvânt, iar Dumnezeu i-a descoperit că e o boală provocată intenţionat DE OM. Pustnicul pare să fi zis că adevărul VA IEŞI LA IVEALĂ NEGREŞIT.

  O persoană se frământă de această idee, inedită în context: zice că problema ar putea fi provocată de folosirea gazului de luptă SARIN. Gazul respectiv rezistă câteva zile în atmosferă, iar odată inhalat poate produce insuficienţă respiratorie, sau şi alte simptome similare cu coronavirusul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button