X

Bill Gates: Când un vaccin împotriva Coronavirus va fi disponibil se vor emite certificate digitale pentru vaccinați

Sursa Foto: reuters. com

În cele din urmă, vom avea certificate digitale pentru a dovedi cine este sănătos, testat recent sau dacă a fost vaccinat [pentru coronavirus] atunci când va fi disponibil.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

 1. Deci în concluzie se va împlini ceea ce scrie la Apocalipsă în cap. 13. Pecetluirea oamenilor. Care nu accepta “vaccinul” va fi amendat, va fi închis, și apoi nu va mai putea întra în nici un magazin.

  1. Gates: Eventually we will have some digital certificates to show who has recovered or been tested recently, or when we have a vaccine, who has received it.
   One priority is to make sure that there is enough manufacturing capacity for therapeutics and vaccines.
   https://techcrunch.com/2020/03/18/bill-gates-addresses-coronavirus-fears-and-hopes-in-ama/

   Franta: “Am decis să plecăm pentru că situaţia de la Paris este cu adevărat tristă. Nu am reuşit să cumpăr lucruri, nu a mai rămas nimic în supermarketuri. Am zburat în Brazilia, pentru că aici nu am mai găsit mâncare în supermarketuri.”
   https://www.digisport.ro/fotbal/ligue-1/nu-a-mai-ramas-nimic-isabelle-silva-dupa-ce-a-parasit-franta-situatia-e-cu-adevarat-trista-ce-se-intampla-la-paris-814227

   Iran: 1,284 morti, dintre care 149 in ultimele 24 ore
   “In Iran, every ten minutes one person dies from the coronavirus, 50 get infected.”
   https://www.zerohedge.com/health/50-get-covid-19-every-hour-iran-one-death-10-minutes-health-ministry

 2. Tăriceanu cere izolarea la domiciliu pentru toți romanii care nu merg la serviciu!
  “Au trecut 72 de ore de când am cerut guvernului Orban să impună măsura izolării la domiciliu pentru toți cei care pot să lucreze de acasă.”
  https://www.stiripesurse.ro/tariceanu-acuza-incompetenta-guvernului-orban-fiecare-ora-care-trece-fara-aceasta-masura-inseamna-riscuri-suplimentare-de-imbolnavire_1442904.html

  Macron: ”Suntem la începutul acestei crize. Am luat măsuri excepționale pentru a absorbi primul val, dar a început o cursă contra virusului”
  https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-23738209-macron-criza-coronavirus-abia-inceput.htm

  Nici in vreme de razboi nu s-au luat astfel de masuri draconice!

 3. Aveam o nedumerire pana acum, anume cum o sa se stie, dupa aceasta perioada de izolare, care dintre noi s-a vaccinat si poate iesi liber din casa catre servici si care nu s-a vaccinat si va fi supus regimului de detentie in continuare. Iata ca raspunsul a venit prin titlul acestui articol. Mai este cineva nedumerit asupra a ceea ce va urma dupa aceasta perioada de “detentie fortata” la domiciliu? Vaccinarea va fi solutia prezentata de oficialitati. Numai ca solutia aceasta nu va fi primita de ostasii adevarului. Acesta-i scopul ascuns al acestei isterii mondiale.

  1. Deocamdata nu exista vaccin si abia la anul ar putea fi produs unul pe scara larga si cel mai probabil va fi de fapt o “terapie genica”.

 4. De bagat la cap ID2020:
  https://bit.ly/2WsvHa9

  _____
  https://bit.ly/2vzczvY
  https://bit.ly/3a6Y3uH
  https://bit.ly/2UnEZl3
  https://bit.ly/39ayabU
  https://bit.ly/2vBUGg6
  https://bit.ly/2UqYOI2

  ______
  De citit exact in ordinea asta si de bagat la cap:
  https://bit.ly/2QzHgbJ
  https://bit.ly/2WwHqog
  https://bit.ly/396yhVR
  https://bit.ly/2U7M2zx
  https://bit.ly/3aaQgM8

  https://bit.ly/2Wy0ORA
  https://bit.ly/3ajlGjq
  https://bit.ly/2wsn2tw
  https://bit.ly/397Bi8D
  https://bit.ly/3aaQums
  https://bit.ly/2Up7VJp
  https://bit.ly/2Wvc1T1
  https://bit.ly/3dk2rrU
  https://bit.ly/2WvH8Oo
  https://bit.ly/39225mA
  https://bit.ly/2J1y1Nl
  https://bit.ly/3a9gb6T

  PS. Remarca cineva faptul ca intotdeauna cei ce fac si impun asemenea legi aberante sunt marxisti(-socialisti), indiferent cum isi spun comunisti, socialisti, “democrati”, socialist democrati, verzi/ecologisti, etc, sa nu mai vorbim despre denumirile noi care baga prostii in ceata de ex Chavista, Podemos, Movimento 5 Stelle, Syriza, Uniunea “Salvati” Romania (USR), Partidul “Libertate” Unitate si (mai ales) Solidaritate (PLUS)?
  Cat de prost si de lipsit de creier sa fii sa votezi cu “leftisti” fie ca sunt de extrema stanga, fie de stanga, fie de centru stanga, fie de centru, fie “deghizati” in dreapta, mai ales daca provii dintr-o tara fosta si inca marxista ca Republica Socialista Romania condusa de fostii membri si urmasii lor din fostul Partid Comunist Roman, si ai fostei Securitati, Procuraturi si Justitii? Oare cand o sa se sature prostimea de atata “libertate, egalitate, solidaritate”, de atatea “drepturi ale omului” si de dijmuirea a 80% din veniturile personale pentru a sutine asemenea aberatii si utopii egalitariste?

  PPS. Pentru “cetatenii turmentati” care sunt atat de prosti incat nu pricep cum stau lucrurile si inca au neclaritati pe tema stanga – centru – dreapta si “eu cu cine votez”…

  asta este stanga:
  https://bit.ly/39d8iMN
  http://keynesatharvard.org/

  https://bit.ly/2UmegFG
  https://bit.ly/3baYvbh
  https://bit.ly/2U5JdPd

  asta este dreapta:
  https://bit.ly/2UhFCfO
  https://bit.ly/3a9DaPc

  https://bit.ly/3dgUlk2
  https://bit.ly/2J1FyM9
  https://bit.ly/3beSQkE

  asta este realitatea:
  https://bit.ly/2Utb76K
  https://bit.ly/2wdTOid
  https://bit.ly/2xbhzHF
  https://bit.ly/33xuz6y
  https://bit.ly/398HwoG
  https://bit.ly/3dfnGeB
  https://bit.ly/2Un2Q4p
  https://bit.ly/3a5LM9C
  https://bit.ly/2J4n4e0
  https://bit.ly/33ANldl

  asta este mersul la vot:
  https://bit.ly/3b5SGMi
  https://bit.ly/2U4c5rb
  https://bit.ly/395Mxyb
  https://bit.ly/393dkLH
  https://bit.ly/2Usk7sQ
  https://bit.ly/2xQQtpy
  https://bit.ly/2QxGHz3
  https://bit.ly/2UrgNy3

  PPS. Nu va incearca o senzatie de deja vu?
  https://bit.ly/398QJgu
  https://bit.ly/39d84Fq

  1. Uite aici raspunsul:
   Fără suferinţă nu s-ar putea mântui nimeni, de aceea şi Mântuitorul ne avertizează: “În lume necazuri veţi avea” (Ioan 16, 33). Dacă viaţa omului ar fi plină doar de plăceri, cine s-ar mai gândi la Dumnezeu? Dacă omul nu ar gusta suferinţa, de unde ar învăţa el că nu aici, pe acest pământ, este viaţa noastră, că nu aici se epuizează rostul existenţei noastre, ci că suntem chemaţi spre viaţa veşnică?
   https://ziarullumina.ro/actualitate-religioasa/evanghelia-zilei/raspunsuri-duhovnicesti-suferinta-este-o-mana-intinsa-de-dumnezeu-7098.html

 5. Exact, dar nu Dumnezeu este Cel care creeaza suferinta, pentru ca El e Bun. Asta voiam eu sa subliniez, pentru ca multi oameni spun ca daca Dumnezeu ar exista nu ar mai fi suferinta, sau ca Dumnezeu ne da suferinta. Dar, totusi, rabdand suferinta, dupa cum ati spus, primim cununa mantuirii. Insa, nu Dumnezeu ne da suferinta, ci diavolul. Nici pe Iov nu Dumnezeu l-a lovit ci diavolul, Dumnezeu a lasat doar sa se intample ceea ce era mai bine pentru el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button