X

Luni, 2 martie 2020, orele 9:45, miting împotriva vaccinării obligatorii. Locație: Palatul Parlamentului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Luni, 02.03.2020, ora 9:30, toți cetățenii responsabili și onești din această țară sunt RUGAȚI de către Alianța Părinților din România, APC România și Asociația Pro Decizii Informate să depună efortul de a fi prezenți în fața intrării de la Camera Deputaților, str Izvor nr 2-4, pt a ne manifesta în mod civilizat și argumentat TOTALUL DEZACORD față de PROIECTUL DE LEGE A VACCINĂRII OBLIGATORII PENTRU COPIII ȘI ADULȚII DIN ROMÂNIA!

Se încearcă, de către unii cu ”dare de mână”, ca acest proiect de lege sinistru și extrem de periculos pentru sănătatea și viața fiecăruia dintre noi să fie votat “pe repede înainte” în Camera Deputaților la începutul săptămânii viitoare, iar noi toți să fim puși în fața faptului împlinit : impunerea, printr-o (fărăde)lege, a DICTATURII MEDICALE în România.

CEI CARE VOR SĂ FIE IMPUSĂ (FĂRĂDE)LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII VOR SUSȚINE, ÎN FAȚA DEPUTAȚILOR, CĂ TOȚI CEI CARE NU VOR FI ALĂTURI DE NOI ÎN FAȚA PALATULUI PARLAMENTULUI SUNT DE ACORD, ÎN MOD PREZUMAT, CU LEGIFERAREA VACCINĂRII OBLIGATORII!

Dacă s-ar impune vaccinarea obligatorie a copiilor și adulților, atunci STATUL (prin reprezentanții săi) ar deveni STĂPÂNUL corpurilor noastre și ale copiilor noștri deoarece, împotriva voinței și deciziei noastre ARGUMENTATE, am fi injectați OBLIGATORIU cu o mulțime din ce în ce mai mare de vaccinuri pentru a căror siguranță companiile farmaceutice care le produc REFUZĂ să își asume în scris răspunderea legală.

Iar acesta ar fi doar începutul ABUZURILOR la care am fi supuși cu toții din moment ce STATUL (prin reprezentanții săi) ar ajunge în mod (I)LEGAL să fie stăpânul corpurilor noastre!

O asemenea (farade)lege, dacă ar fi votată în Camera Deputaților, ar obliga toți adulții și copiii din România să fie vaccinați în fiecare an al vieții lor cu unul sau mai multe vaccinuri.

În plus, oricând ar da ordin un ministru al sănătății numit politic și total ”incoruptibil”, am fi injectați cu orice vaccin care ar fi introdus suplimentar în schema de vaccinare pentru copii și adulți.

Țări europene precum Elveția, Austria, Danemarca, Finlanda, Suedia, Norvegia, Olanda, Marea Britanie, Luxemburg, Portugalia, Spania, etc. nu impun (fărăde)legea vaccinării obligatorii împotriva propriilor cetățeni!

Se invocă epidemia de coronavirus de către cei care susțin impunerea (fărăde)legii vaccinării obligatorii. China, unde este DICTATURA, are vaccinare obligatorie de zeci de ani și este principala țară afectată de coronavirus. La ce i-a ajutat pe chinezi vaccinarea obligatorie?

VĂ RUGĂM, faceți un efort și fiți alături de noi pentru a transmite cât se poate de clar faptul că NU VREM SĂ FIE IMPUSĂ (FĂRĂDE)LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII ÎN ROMÂNIA!

Cu cât vom fi mai mulți, cu atât vom fi mai vizibili, iar glasul nostru va fi mai bine auzit!

VĂ MULȚUMIM DIN SUFLET PENTRU IMPLICAREA DVS ACTIVĂ ÎN ACEASTĂ LUPTĂ CUMPLIT DE INEGALĂ PENTRU NOI!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Se pare ca nu-i alta cale in zilele g-rele de azi. De te vaccinezi risti sa te imbolnavesti sau chiar sa mori, iar de refuzi vaccinarea nu risti nimic privind mantuirea, ci numai ca va trebui sa suporti prigoana.
    Daca te imbolnavesti iti vor trebui bani si buletin pentru a-ti cumpara medicamente. Cum buletinele se schimba, iata cum esti nevoit de tratament sa accepti noul buletin biometric. Iar cand buletinul biometric va fi retras si se inlocui cu barcod sau cu implant de cip pentru identificare, atunci problema devine acuta si va trebui sa alegi: 1. ori nu mai continui tratamentul fiindca refuzi pecetea; 2. ori primesti pecetea pentru a-ti cumpara medicatia, dar iti vei pierde sufletul. Parca se leaga necesitatea(obligativitatea) vaccinarii cu pecetluirea, nu vi se pare? Mucenicia, asa-DAR, ramane singura solutie pentru intrarea in Rai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button