X

A fost lansată cartea Părintelui Justin, în limba greacă, la Atena

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Miercuri, 26 februarie, la pomenirea Sf.  Mucenițe Fotini, a avut loc la Atena, lansarea cărții „Părintele Justin Pârvu, o viață de dragoste jertfelnică”, în limba greacă, informează site-ul revistei Atitudini.

Cartea este editată la reputata editură Athos și conține selecții din cărțile publicate la editura Fundației Justin Pârvu, selecții realizate de maicile de la mănăstirea Paltin Petru Vodă, traduse de Hara Adriana Lianandonaki si Florin Marinescu, sub îndrumarea Monahiei Ierusalima.

Cartea a fost lansată la sala Stoa tu Vivliu, de către Mitropolitul Ierotheos Vlachos.

La lansare vor mai participa și:

Monahia Justina Bujor, stareța mănăstirii Paltin Petru Vodă
Ieromonah Justin Dănilă, ucenic apropiat al Pr. Justin Pârvu
Arhidiacon Ștefan Mindea, neurochirurg.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Doamne Ajută!!! Mă bucur foarte mult!!! Dumnezeu lucrează pentru părintele nostru vrednic de pomenire. Cât de curând aș dori să cumpăr cartea în variantele, limba română și limba greacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button