X

A fost lansată cartea Părintelui Justin, în limba greacă, la Atena

Miercuri, 26 februarie, la pomenirea Sf. Mucenițe Fotini, a avut loc la Atena, lansarea cărții „Părintele Justin Pârvu, o viață de dragoste jertfelnică”, în limba greacă, informează site-ul revistei Atitudini.

Cartea este editată la reputata editură Athos și conține selecții din cărțile publicate la editura Fundației Justin Pârvu, selecții realizate de maicile de la mănăstirea Paltin Petru Vodă, traduse de Hara Adriana Lianandonaki si Florin Marinescu, sub îndrumarea Monahiei Ierusalima.

Cartea a fost lansată la sala Stoa tu Vivliu, de către Mitropolitul Ierotheos Vlachos.

La lansare vor mai participa și:

Monahia Justina Bujor, stareța mănăstirii Paltin Petru Vodă
Ieromonah Justin Dănilă, ucenic apropiat al Pr. Justin Pârvu
Arhidiacon Ștefan Mindea, neurochirurg.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Doamne Ajută!!! Mă bucur foarte mult!!! Dumnezeu lucrează pentru părintele nostru vrednic de pomenire. Cât de curând aș dori să cumpăr cartea în variantele, limba română și limba greacă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button