X

Oficial MMB: Conducerea Mănăstirii Petru-Vodă se opune deshumării Părintelui Justin Pârvu

Cităm din articolul: Petiţie pentru canonizarea părintelui Iustin Pârvu, care a stat 20 de ani în temniţele comuniste

Mitropolia Moldovei şi Bucovinei precizează, legat de acest subiect, că obştea mănăstirii de la poalele Ceahlăului nu este de acord cu deshumarea sau cel puţin nu în acest moment.
„Stareţul şi obştea Mănăstirii Petru Vodă nu iau în calcul acest lucru, adică nu vor cere binecuvântare arhierească pentru deshumare. Şi nu cred că această petiţie le va schimba opinia”, a declarat, pentru mesagerul.ro., părintele Constantin Sturzu, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Moldovei.
NOTĂ OrtodoxINFO

Crede și știe cam multe pr. Constantin Sturzu despre intențiile stărețoiului Hariton. Oare de ce? Un motiv ar putea fi că aceste sunt ordinele transmise de la „centru” de către mai marii BOR. Concluzia: conducerea mănăstirii Petru Vodă are mai multă frică de oameni decât de Dumnezeu.

Semnați în continuare petiția aici.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Părintele Justin Pârvu
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Este mai mult decat clar de ce. Se cutremura deja scaunele cele mai grele numai la gandul ca ce anume vor gasi in mormantul Cuviosului Marturisitor Justin Parvu. Iata ca azi putem vorbi si de cutremure benefice. Doamne miluieste-ne!

  2. Pai, părintele Iustin, care,sunt sigur, are sfinte moaște, i-ar mustra, prin însăși prezența sa, pe ecumenisti, în frunte cu Daniel. Ați înțeles?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.