X

Oficial MMB: Conducerea Mănăstirii Petru-Vodă se opune deshumării Părintelui Justin Pârvu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cităm din articolul: Petiţie pentru canonizarea părintelui Iustin Pârvu, care a stat 20 de ani în temniţele comuniste

Mitropolia Moldovei şi Bucovinei precizează, legat de acest subiect, că obştea mănăstirii de la poalele Ceahlăului nu este de acord cu deshumarea sau cel puţin nu în acest moment. 
„Stareţul şi obştea Mănăstirii Petru Vodă nu iau în calcul acest lucru, adică nu vor cere binecuvântare arhierească pentru deshumare. Şi nu cred că această petiţie le va schimba opinia”, a declarat, pentru mesagerul.ro., părintele Constantin Sturzu, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Moldovei.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Crede și știe cam multe pr. Constantin Sturzu despre intențiile stărețoiului Hariton. Oare de ce? Un motiv ar putea fi că aceste sunt ordinele transmise de la “centru” de către mai marii BOR. Concluzia: conducerea mănăstirii Petru Vodă are mai multă frică de oameni decât de Dumnezeu.

Semnați în continuare petiția aici.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Este mai mult decat clar de ce. Se cutremura deja scaunele cele mai grele numai la gandul ca ce anume vor gasi in mormantul Cuviosului Marturisitor Justin Parvu. Iata ca azi putem vorbi si de cutremure benefice. Doamne miluieste-ne!

  2. Pai, părintele Iustin, care,sunt sigur, are sfinte moaște, i-ar mustra, prin însăși prezența sa, pe ecumenisti, în frunte cu Daniel. Ați înțeles?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button