X

[VIDEO] Se opune Hariton Negrea deshumării Părintelui Justin Pârvu? Încă nu e convins care “au fost rațiunile” pentru care sute de oameni au semnat petiția

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Continuați să semnați petiția aici.

NOTĂ OrtodoxINFO

Era de așteptat această vrăjmășie, întrucât tot acest stărețoi a fost cel care a îngropat sfintele moaște ale Părintelui Gheorghe Calciu. Se dovedește din nou a fi doar o unealtă umilă a conducerii BOR, care cu siguranță nu vrea să fie pusă în fața faptului de a recunoaște sfințenia Părintelui, a vestitului legionar din munți, care le stă în gât și sioniștilor de la institulul Elie Wiesel (institut plătit din bani publici).

Continuați să semnați petiția aici.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

29 comentarii

  1. când auzi acești stareți îți dau senzația că nu ai cum să le comunici vreodată ceva, ei sunt ca peretele și degeaba ar merge să le spună acei oameni despre acest gest normal de a semna o petiție , “stăreția lor” ar avea imediat argumente …

    1. exact asta si doreste, mergand pe manipulare in care este foarte expert… a reusit in mai putin de 2 ani sa spele pe creier toata obstea, care acum i se supune intru totul… cine nu a facut compromis a trebuit sa-si faca bagajul… se stie ca acest staret a fost impus Parintelui Justin de catre mitr. Teofan, altfel manastirea ar fi fost desfiintata… i-as recomanda acestui individ sa nu mai povesteasca visele lui pe la sinaxe, ca rade si dracul de inselarile lui

      1. Eu cred că sfinţenia unui om se descoperă când vrea Dumnezeu şi cum vrea El.
        Ştiţi unde se află aşezate moaştele Sf. Ierarh Nicolae? Şi asta nu-l împiedică să ne asculte rugăciunile şi să ne ajute.
        La fel şi Părintele Iustin , prin trăirea lui a ajuns să-i fie plăcut Lui Dumnezeu şi , de acolo, din faţa mănăstirîî ne ascultă necazurile, rugăciunile şi le duce la Tatăl ceresc . Şi când o să rânduiască Bunul Dumnezeu … Să ne rugăm să le rânduiască El cum este mai bine.
        Dumnezeu este DRAGOSTE, IUBIRE FAŢĂ DE APROAPELE şi nu incitare la ură, dezbinare.
        Să-mi fie cu iertare că am gândit aşa dar este părerea mea pur personală.
        O zi cu dragoste ín Hristos vă doresc !!!

          1. Iar mana dreapta a Sf. Nicolae, care i-a fost daruita marelui voievod Mihai Viteazul, se afla la Biserica Sfantul Gheorghe Nou, ctitorie a Sfantului Martir Constantin Voda Brancoveanu(la km 0 in Bucuresti, capatul tramvaiului 21).

        1. Si noi sa nu facem nimic si sa asteptam imobili si tacuti – sa nu cumva sa suparam cu ” ideile” noastre ortodoxe- sa vina Sfintii, Ingerii , Dumnezeu si Maica Domnului sa le faca pe toate ca noi sintem vegetali si nu putem(!) lucra nimic daca nu e voie de la stapinire, nu-i asa?
          Iertare , dar credinta fara fapte este moarta.Sau nu este.

  2. Buna Ziua Doamne Ajuta . Dumnezeu nu o sa permite așa ceva și o să arate că Există și cum lucrează prin oameni pentru că avem nevoie de Par. Justin Pârvu o să trezească și o să.i readucă pe multi înșelați și sectari către adevărată credinta.

  3. Toți ecumeniștii vor aduce argumente, care mai de care, împotriva deshumării părintelui. Le e frică, nu pot să lovească cu piciorul in țepușă. Cum să recunoască ca Sfânt un om care a mărturisit împotriva ecumenismului, actelor biometrice, cipului, peceții lui antihrist, etc.?
    Facă-se voia Domnului, cu rugăciunile părintelui Justin.

    Doamne ajută!

  4. Foarte bine punctat, Florian! Ai dreptate..sper sa se smerească cei de pe acest site..Si sa fie supuși si ascultători de Biserica lui Hristos!

    1. Cum poți sa spui ca trebuie sa fie supuși ascultarii bisericilor, când biserica nu face voia lui Dumnezeu!
      Chiar daca ne îndeamnă spre a păcătui biserica, pt ca oricum ne învăța la rău cu acele cipuri ……..,la fel trebuie sa ne supunem ascultarii?
      Vai de voi preoților ca ceea ce voi învățați pe alti ,voi nu respectați!!!

  5. Eu sunt pro.Nu exista argumente!Dc nu il dezgroapa,in felul asta vedem daca e Sfant!Le e teama ca pica masoneria?nu pastrati o haina , ascultarea se face de bine,nu de rau.Lasa CA ajung eu acasa si trec pe la preotul ala si vb eu cu dumnealui.Vrea nu vrea o sa ma asculte si o sa il ascult.Nu exista rationament.Sfintenia e ceva dincolo de lumea asta.Asa ca… Binecuvantat sa fie Dumnezeu si Maicuta Domnului si Puterile Ceresti si merg eu daca nu si il dezgrop pe parintele,cu alti Preoti noaptea si stiu sigur CA e Sfant …e doar un gand.

    1. Eu zic sa ne calmam! Pozitia staretului nu o vad neaparat ca o impotrivire, ci mai degraba ca o… incertitudine.
      Parintele Iustin va lucra…
      Sa nu ne agitam spre paguba.
      Deocamdata cat mai multi ortodocsi trebuie sa semneze petitia!
      S-a trecut de pragul de 1000.

  6. N am mai auzit până acum , să semnezi petiție ptr. Deshumare … Iertați. Dar cam forțați lucrurile. Numai un ex. Moaștele Sf. Ioan Iacob au avut nevoie dr petiție ??? Am impresia că toți au luat o razna …

    1. poate ar trebui sa te intrebi de ce o practica ortodoxa nu poate fi savarsita din initiativa celor ce stapanesc vremelnic peste mostenirea Parintelui Justin? de aceea este nevoie sa se recurga si la petitii ca sa-i determine sa respecte dorinta Parintelui.

    2. Deoarece o mare parte din cler e apostat, nu se poate ca acestia sa mai lupte pentru proslavirea Sfintilor Inchisorilor (ba chiar ei se străduiesc sa ii tina ascunsi -vezi cazul Sfantului Marturisitor Gheorghe Calciu Dumitreasa, cu sfintele lui moaste reingropate, vezi raspunsul șerpesc dat de catre Arhiepiscopia Bucurestilor cu privire la nerespectarea contractului de inhumare a Sfantului Marturisitor Ilie Lacatusu si multe altele -) si ne ramane noua mirenilor aceasta datorie de a lupta pentru recunoasterea jertfei lor si recunoasterea oficiala a lor ca Sfinti de catre BOR (lumina sa nu fie tinuta sub obroc). Sfintele lor moaste merita sa fie cinstite si sa fie la vedere pentru folosul intregului popor si pentru a arata biruinta lor asupra prigonitorilor lor si asupra numeroaselor calomnii care li se aduc (cu privire la activitatea in Miscarea Legionara). Ele sunt marturia sfinteniei acestor oameni care au fost atat de prigoniti, chinuiti, batjocoriti , calomniati si nedreptatiti atat de catre conducatorii vremurilor cat si de societatea care se demonizeaza pe zi ce trece. Cunoscandu-i, oamenii ii vor cerceta si vor avea parte de ajutorul acestor Sfinti, de intarirea in credinta si de trezvia necesara pentru a nu fi rapiti de duhul lumii acesteia. Cunoscand vietile lor, oamenii isi vor da seama de multele manipulari si minciuni care sunt si au fost propagate pentru pierderea si dezbinarea neamului nostru si pentru inrobirea oamenilor in imparatia lui Antihrist care inainteaza zi de zi. Vazand lupta si biruinta lor, oamenii vor prinde curaj si nadejde si multi dintre ei vor pune inceput bun mantuirii.
      In concluzie, de aceea e nevoie de o petitie, de insistenta noastra.
      Doamne-ajuta!

      1. BOR si cei ale caror interese le reprezinta nu vor sa-i canonizeze pe marturisitorii din inchisorile comuniste pentru ca nimeni din vremea noastra, adica noi, sa nu aiba model de sfintenie sau de lupta pentru apararea adevarului in vremurile care deja bat la usa. Nu vor ca sa avem astfel de exemple, caci daca le-am avea multi romani s-ar inghesui sa le urmeze exemplu. Se vede tot mai clar cine este azi Biserica Ortodoxa oficiala. Daca ea are opinii contrare Sfintilor, atunci ce alte dovezi ne mai trebuiesc pentru a vedea adevarata lor fata. Ei singuri s-au dat de gol incepand cu Creta si acum cu acceparea documentelor electronice. Inca se vor descoperi si mai mult interesele lor cand vor incepe prigoana iar ei nu se vor da in laturi sa-L rastigneasca (din nou) pe Hristos.
        Parintele Justin ne-a spus, privitor la vaccinuri, ca “asa cum a inceput crestinismul, cu uciderea pruncilor de catre Irod, asa se va sfarsi, tot cu uciderea pruncilor, dar de data asta prin vaccinuri”.
        Am putea adauga si ca “asa cum a inceput crestinismul cu uciderea lui Hristos de catre preotii Legii Vechi, asa se va si incheia, cu uciderea fratilor mai mici ai lui Hristos de catre preotii Legii noi, caci asa ne spune Biblia, anume ca ceea ce a fost iarasi va mai fi”.
        Le este frica de consecintele acestei deshumari, caci ii arde la talpi iadul pe care l-au imbratisat deja prin ceea ce fac astazi. Dumnezeu lucreaza prin oameni si doreste ca oamenii sa lupte pentru descoperirea adevarului. Se impune deci deshumarea Parintelui Justin. Noua nu ne este frica de aceasta deshumare, dar scaunele lor, prin pozitia adoptata, deja au inceput sa se clatine. Poporul, adica vocea li Dumnezeu, va hotara.
        Doamne ajuta!

  7. Unii nu inteleg ce este Biserica. O confunda cu biserica-cladire sau cu episcopii si patriarhul. Cititi la Sfintii Parinti ce reprezinta Biserica. In unele comentarii apar si hule:Biserica nu face voia lui Dumnezeu… Cata confuzie si inselare…

  8. Părintele Hariton, de l-ați cunoaște! Câtă dragoste, câtă bunătate, cât har și câtă sfințenie! Alegere aleasă a părintelui Iustin.

    1. Asa e… pe femei le prosteste mai usor, insa am vazut cu totii ce-i poate pielea… Părintele Justin să-l înduplece!

  9. Ori cit de prost ar fi cineva înțelege că biserica inseamna Iisus Hristos!Oamenii așteaptă de la biserica adevarul!Ascunde biserica adevarul?Puteti raspunde la aceasta intrebare?

    1. Elpida
      Biserca nu este Domnul Iisus Hristos.El este Capul Bisericii.Cei care pastreaza Credinta Ortodoxa Dreapta asa cum am primit-o de la Domnul Iisus Hristos,de la Sfintii Apostoli si Sfintii Parinti,aceia sunt in Adevar,sunt in Biserica.Intelegeti?Biserica nu ascunde niciodata adevarul.Tot adevarul il avem in Biblie si in scrierile Sfintilor Parinti.Cine urmeaza lor aceia sunt in Biserica,sunt in Adevar.Si inca se gasesc scrierile Sfintilor dar trebuie sa fim atenti de unde le cumparam ca unii eretici ca sa insele oamenii le pot modifica.Asa am patit eu cu un eretic care mi-a aratat o Biblie care ii sustinea ideile eretice si spunea ca e Biblie Ortodoxa de acum 50 de ani,dar dupa ce am verificat-o continutul nu era ortodox si nu avea la inceput binecuvantarea nici unui Episcop.Deci Biserica nu ascunde adevarul.Biserica nu sunt preotii si episcopii.In Biserica este cine pastreaza Dreapta Credinta Ortodoxa.Doamne,ajuta.

  10. Creta nu va spune nimic? Faptul ca nu se opun pierderii LIBERTATII individuale prin urmarirea electronica acceptata de catre BOR odata cu exprimarea pozitiei pro noile documente electronice, iar Sfintii ne sfatuiesc sa nu primim aceste documente, nu va spune iarasi nimic? Cand nu sunt canonizati martirii din inchisori ca sa nu avem modele actuale de marturisire a credintei ortodoxe pentru vremea care se apropie cu pasi marunti dar repezi, nu va spune nimic? A mai ramas doar sa inceapa prigoana ca odinioara a marilor preoti ai Legii Vechi asupra lui Hristos, dar atunci va fi finalul.
    Cand oamenii cu viata sfanta ne spun si ne tot spun ca tot clerul va urma pe Antihrist, iarasi nu credeti(filmul “Sarea pamantului” seria 5 prima parte; Profetia Staretului Nectarie de la Optina care ne spune ca la sfarsit va mai fi doar un episcop ortodox, un preot ortodox si un mirean ortodox in toate zonele tarii; nu ca nu vor mai fi biserici ortodoxe, ci ca doar atatia vor ramane credinciosi cu adevarat).
    Acum trageti singur concluzia de care va este atata teama.
    Totusi, raspunsul meu la intrebarea dv. este: Ohoho!

  11. Părintele Iustin trebuie deshumat din cel puțin doua motive :pentru a fi un exemplu viu pentru noi păcătoșii și pentru a ne mari râvna si, pentru a – i mustra pe ecumenisti….

  12. La Sf Munte Athos, dupa 7 ani (foarte probabil) mormintele sunt desfacute, iar oasele mutate in osuar !
    Cateva filme postate pe internet descriu asemenea actiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button