X

Evreii primesc semne de venire a lui mesia (Anticristul în realitate)

https://youtu. be/C2sIL0Lxufw

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un cutremur recent din Turcia a produs o repetare neașteptată a primei ciume din Egipt, atunci când un râu a început să curgă într-un roșu profund.

În urmă cu zece zile, un cutremur cu magnitudinea de 6,8 a zguduit estul Turciei, ucigând 41 de persoane și rănit cel puțin 1.600. Seismul care a fost centrat în apropiere de Sivrice, Turcia a provocat, de asemenea, o serie de replici cuprinse între 3.3 și 5.4. Imagini cu apă roșie care curgea în râu au apărut pe internet la scurt timp după ce pământul a încetat să tremure.

Interpretarea biblică spune că imaginea unui râu roșu-sânge evocă un mesaj clar. Egiptenii și faraonul s-au închinat Nilului ca unui zeu. Când Moise și Aaron au lovit pe malul râului egiptean, Dumnezeu a devenit o amintire de neuitat pentru egipteni și pentru faraon că, oricât de avansat sau puternic este omul, el va fi mereu dependent și supus de Creatorul său.

Conform tradiției evreiești, cele zece plăgi vor reapărea în fața lui Mesia (n.t. Mesia așteptat de evrei este Anticristul), așa cum a spus profetul Mihail.

Îi voi arăta fapte minunate ca în zilele în care ai ieșit din țara Egiptului . Mica 7:15

Când imaginile apei roșii ca sângele au apărut pe forumul Reddit, multe comentarii au sugerat că ar putea fi rezultatul unui colorant care a fost introdus în alimentarea cu apă pentru a ajuta la detectarea scurgerilor. Alții au precizat că, colorantul utilizat în acest scop este de obicei verde aprins sau galben. Alții au sugerat ca apa poate s-a înroșit din cauza lutului de sub suprafață amestecat cu sursa de apă. O altă teorie a fost o scurgere dintr-un abator local provocată de cutremur.

După cutremur, ministrul turc de interne, Suleyman Soylu, a declarat că guvernul se pregătește „serios” pentru a face față unui cutremur mai puternic la Istanbul, cel mai mare oraș al țării.

“Ne așteptăm la un cutremur [de magnitudine] de 7,5 în Istanbul … Lucrăm serios la posibilul scenariu al cutremurului”, a spus el pentru CNN Turk .

Turcia este printre cele mai seismice țări din lume, deoarece este situată pe mai multe falii active, iar zeci de cutremure minore și replici apar zilnic. Peste 17.000 de persoane au fost ucise și peste 43.000 au fost rănite când un cutremur cu magnitudinea de 7,4 a zguduit regiunea Marmara pe 17 august 1999.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

 1. Romanii primesc semne ca muijicii s-au imbatat si se cred stapani in Moldova

  Fostul ministru al apărării din Moldova, Anatol Șalaru, spune ca afirmațiile actualului ministru de externe, Aureliu Ciocoi, potrivit cărora „armata rusă a intervenit în războiul de pe Nistru pentru a opri vărsările de sânge” sfidează logica și bunul simț: “Rusia a declanșat, întreținut și beneficiat de pe urma războiului de la Nistru. Este absurd și sfidează nu doar logica dar și bunul simț să crezi că ofițerii ruși ai Armatei a 14-a care au organizat și înarmat separatiștii au acționat de capul lor. În războiul transnistrean au acționat concertat și dirijat ofițeri ai armatei ruse, ofițeri ai KGB și GRU, trupe neregulate organizate în Federația Rusă și trimise să lupte contra Republicii Moldova”
  Afirmatiile lui Ciocoi au generat proteste, cu participarea veteranilor războiului de pe Nistru. Zilele trecute, oamenii au manifestat în fața Executivului cerând demisia oficialului. Protestatarii au venit cu pancarte, pe care erau tipărite mesajele: „Noi v-am votat, voi ne-ați trădat!”, „Prea mulți dintre voi au trădat acest popor!”, „Pe români nu-i mai vreți frați. La Moscova vă închinați!”.
  https://deschide.md/ro/stiri/politic/60977/Anatol-%C8%98alaru-Rusia-a-declan%C8%99at-%C3%AEntre%C8%9Binut-%C8%99i-beneficiat-de-pe-urma-r%C4%83zboiului-de-la-Nistru.htm

  Igor Dodon s-a alarmat de prostia si obraznicia mujicului Ciocoi si parcă dându-și seama că n-a convins pe nimeni, șeful statului a decis să meargă marți împreună cu primul-ministru la Ministerul de Externe și Integrării Europene pentru a se lămuri la fața locului. Azi urmează să aibă loc o ședință lărgită a MAEIE la care vor participa, potrivit unui comunicat oficial, Dodon și Chicu.
  L-au îngrijorat protestele veteranilor războiului de la Nistru?
  https://deschide.md/ro/stiri/editorial/60975/Petru-Bogatu–De-ce-l-au-impacientat-pe-Dodon–enormit%C4%83%C8%9Bile-debitate-de-Ciocoi.htm

 2. Rusii primesc semne ca Ucraina se pregateste de razboi

  În Ucraina se schimbă regulile de recrutare în armată: “începând cu vârsta de 20 de ani, recrutarea va fi obligatorie, iar între 18 și 19 doar cu acordul recruților”
  https://moldova.europalibera.org/a/%C3%AEn-ucraina-se-schimb%C4%83-regulile-de-recrutare-%C3%AEn-armat%C4%83/30426243.html

  Ucraina nu intenţionează să trimită un ambasador în Federaţia Rusă în viitorul apropiat
  https://radiochisinau.md/mae-de-la-kiev-ucraina-nu-intentioneaza-sa-trimita-un-ambasador-in-rusia-in-timpul-apropiat—103541.html

 3. Bun, deci asta-i un semn ? Adica mai toata lumea spune ca e un lucru banal dar …. Pai asa il vor crede si pe antihrist. Poate ca vor mai fi unii dintre evrei ce nu-l vor crede dar foarte putini.

  Minunile de la Dumnezeu facute de Mantuitorul Iisus Hristos nu le-au crezut. Mersul pe apa, inmultirea painilor, transformarea apei in vin, vindecarea leprosilor, orbilor din nastere, ciungilor astea nu le-au vazut.
  Toate ereau in fata lor, dar nu le-au crezut.
  Cereau semne din cer.
  Da, va veni antihristul si chiar semne din cer va face, asa cum au cerut acum 2000 de ani. Dar alea vor fi doar amagiri.

 4. Ambasadorul Israelului în România: „Planeta se află într-o criză a apei, una care va deveni mai severă în perioada următoare. Lipsa sau reducerea resurselor de apă va conduce în curând la instabilitatea politică şi socială, deplasarea populaţiilor şi schimbări de paradigmă.”
  https://www.mediafax.ro/externe/david-saranga-ambasadorul-israelului-in-romania-planeta-se-afla-intr-o-criza-a-apei-18828339

  Îngrijorarea imensă a fermierilor din cauza iernii secetoase.
  Producţia agricolă din acest an va fi cu cel puţin 30% mai mică decât ne aşteptam.
  https://adevarul.ro/locale/calarasi/Ingrijorarea-imensa-fermierilor-cauza-iernii-secetoase-avem-speranta-dumnezeu-dreaga-totul-repede-1_5e3d57bf5163ec4271da523c/index.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button