X

Vestele Galbene au fost interzise în Franța

Poliţia franceză a interzis vineri o demonstraţie antiguvernamentală pe care ”vestele galbene” intenţionau să o desfăşoare sâmbătă în centrul Parisului,informează Reuters.

Potrivit unei declaraţii transmise de poliţie, manifestaţia a fost interzisă întrucât ea ar putea degenera în violenţe pe străzi, protestatarii dorind să desfăşoare un marş în apropierea instituţiilor publice şi a zonelor turistice şi comerciale.

De când a început mişcarea de protest a ”vestelor galbene”, în noiembrie 2018, manifestaţiile au fost marcate adesea de confruntări violente cu forţele de ordine.

Deşi amploarea protestelor a scăzut după cele mai grave tulburări din decembrie 2018, manifestanţii continuă să se adune în fiecare sâmbătă pentru a protesta împotriva guvernului preşedintelui Emmanuel Macron, ale cărui politici sunt considerate de protestatari că îi favorizează pe membrii cei mai înstăriţi ai societăţii.

Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

 1. Ursul si-a bagat coada in Franta si a ramas fara coada

  Compania din Rusia care a dat 10,8 milioane de dolari pentru partidul lui Marine Le Pen îşi vrea banii înapoi
  https://adevarul.ro/international/rusia/compania-rusia-dat-10-8-milioane-dolari-partidul-marine-pen-isi-vrea-banii-inapoi-1_5e3ac6a85163ec4271ca518a/index.html

  O firmă din Rusia a atacat în justiţie partidul de extremă dreapta din Franţa condus de Marine Le Pen pentru neachitarea unui împrumut contractat în 2014. Firma respectivă cere să i se ramburseze 9 140 000 de euro.
  https://www.rfi.ro/special-paris-117967-proces-fonduri-din-rusia-nerambursate-de-extrema-dreapta-franceza

  Mujicii au inteles abia dupa 6 ani ca vodca omoara neuronii!

   1. Eu vad, maestre Decebal, ca UE se destrama zilele astea si miroase a dictatura fascista prin Europa, iar Rusia nu este straina de asta.
    Mai nou, Polonia, membru NATO, nu mai vede un inamic in Rusia si doreste „normalizara relatiilor”.
    http://www.vestidinrusia.ro/2020/02/03/polonia-am-castigat-e-cazul-sa-incepem-un-dialog-cu-rusia/
    Mai nou, Polonia se imprumuta la dobanzi negative, adica ia bani gratis, de la bancherii internationali. Ce-ti spune asta, maestre Decebal?
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/polonia-prima-tara-emergenta-care-se-imprumuta-la-dobanzi-negative-1254665

 2. Putin i-a arestat pe cei care au protestat azi impotriva supravegherii cu recunoastere faciala
  https://www.rferl.org/a/russian-anti-surveillance-activists-detained-at-moscow-protest/30425015.html
  Fostul „bancher al Kremlinului”: Oamenii de afaceri sunt mujicii lui Putin
  https://www.cotidianul.ro/fostul-bancher-al-kremlinului-oamenii-de-afaceri-sunt-mujicii-lui-putin/
  De la salva de deschidere de la sfârşitul discursului preşedintelui privind starea naţiunii, aproape fiecare zi a fost marcată de veşti legate de demisii la nivel înalt, numiri neaşteptate şi noi legi obscure.
  Marat Guelman, fost strateg media al Kremlinului, a scris pe Facebook: „Voi face o previziune riscantă, dar sunt aproape convins că este adevărată”. El susţine că Putin este pe punctul de a demisiona. „Îl vom pierde”, a adăugat Guelman.
  Alexei Vendiktov, editor al postului radio Ekho Moskovi, a postat: „Nu a trecut nici măcar un sfert de oră şi deja simţeam că era momentul pentru a bea votcă”.
  https://adevarul.ro/international/rusia/nedumerire-generala-rusia-sunt-fapt-planurile-vladimir-putini-1_5e2821985163ec4271581adc/index.html
  Va rezista tarul Putin la inca o vodca fara sa cada sub masa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.