X

Twitter a blocat site-ul financiar Zero Hedge, după articolul cu posibilul creator al coronavirusului

Dr. Peng Zhou
Dr. Peng Zhou

Twitter a blocat site-ul de știri financiare Zero Hedge de pe platforma de socializare, după ce publicația a realizat un articol în care făcea legătura dintre un cercetător chinez din Wuhan și coronavirus, transmite Reuters.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Zero Hedge a spus că a primit o notificare de la Twitter în care este acuzată că a încălcat ”regulile privind abuzul și hărțuirea”.

Articolul despre care este vorba este intitulat ”Acesta este omul din spatele pandemiei coronavirusului?” și a fost publicat și de portalul nostru.

Peng este cercetător la Institutul de Virusologie din Wuhan, și lider al Grupului privind Infecțiile și Imunizările cu virusuri la lilieci.

Zero Hedge scrie că acesta este unul dintre cei mai buni experți în domeniu din China, lucrează la un laborator de cel mai înalt nivel și este, din 2009, cel mai important cercetător la nivel mondial din domeniul sistemului imunitar al liliecilor ce poartă și transmit virusuri letale.

Principalul lui domeniu de studiu este cercetarea modului în care liliecii pot fi infectați cu cele mai periculoase virusuri din lume – inclusiv Ebola, SRAS și coronavirus – fără a se îmbolnăvi.

Ca parte a studiilor sale, Peng a cercetat tulpini mutante de coronavirus care au învins imunitatea naturală a unor lilieci.

Începând cu luna noiembrie, laboratorul său a început să angajeze cercetători cu studii post-doctorale pentru a-l ajuta în studierea super-coronavirusurilor și infectării liliecilor.

”Ceva ne spune că, dacă cineva vrea să afle cu adevărat ce a provocat pandemia cu coronavirus ce a infectat mii de oameni în lume, ar trebui să-i facă doctorului Peng o vizită”, scrie Zero Hedge în finalul articolului.

Se pare că cenzura spune multe despre veridicitatea celor afirmate în articolul din Zero Hedge, iar teoria că virusul gripei chineze, coronavirus, a fost creat în laborator este tot mai plauzibilă.

Citiți și:

Coronavirusul ucigaș a fost recreat în laborator, în afara Chinei

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

6 comentarii

 1. Vin panica, haosul si razboiul!

  Posta Romana suspenda expedierile catre China, din cauza coronavirusului
  http://www.ziare.com/stiri/coronavirus/posta-romana-suspenda-expedierile-catre-china-din-cauza-coronavirusului-1596112

  China, acuzații grave pentru SUA. “Seamănă panică în loc să ofere ajutor”
  https://www.dcnews.ro/china-acuzatii-grave-pentru-sua-seamana-panica-in-loc-sa-ofere-ajutor_727260.html

  Spitalul din China, construit în 10 zile, a fost deschis luni și a primit deja primii pacienți infectați cu coronavirus.
  https://portalsm.ro/2020/02/foto-video-spitalul-din-china-construit-in-10-zile-a-fost-deschis-a-primit-deja-primii-pacienti/
  Criza testeaza intregul sistem economic global, fiind, de asemenea, un test al puterii Chinei in calitate de consumator si a capacitatii SUA de a rezista.
  Fabricile chineze analizeaza posibile opriri ale activitatii si perturbari ale fortei de munca, amenintand planurile de productie ale Apple, Tesla sau Anheuser-Busch InBev.

  Scaderea cererii de titei, al carui pret a cazut cu 16% de cand China a identificat coronavirusul, determina Arabia Saudita, liderul de facto al Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol, sa convoace o intalnire de urgenta miercuri. China este cel mai mare importator de petrol din lume, iar orasul Wuhan, unde a aparut virusul, este unul dintre hub-urile esentiale pentru aprovizionarea cu petrol si gaze. Doi mari clienti pentru petrolul saudit, China National Chemical Corp. si Hengli Petrochemical, cu o capacitate de rafinarie de aproape un milion de barili pe zi, isi reduc achizitiile.

  Compania de consultanta in energie JLC Network Technology Co. din Beijing a raportat o scadere de 15% a productiei rafinariilor doar in ultima saptamana.

  Bursele chineze au scazut brusc luni dimineata, cans s-au redeschis dupa vacanta inceputa pe 23 ianuarie. Indicele de referinta Shanghai Composite a scazut cu 8,1%, iar indicele compozit Shenzhen a scazut cu 8,6%.

  Coronavirusul explica si o mare parte din scaderea cu 3,7% a indicelui Dow Jones
  https://www.orange.ro/info/news/zf/article/2946164

 2. Războiul economic dintre SUA și China a trecut la next level,dar v-a afecta și economia globală!A trebuit să moară oameni pentru asta (vorba unei marionete mioritice )

  1. Incepe un nou razboi mondial si a trebuit sa moara oameni pentru asta. Dar nu China ci Rusia va fi cea care va pierde in final.

   Ultimul tren Beijing-Moscova a intrat gol în Rusia. Toți cei 136 de călători din tren, de origine chineză, au fost dați jos la graniță.
   https://www.libertatea.ro/stiri/ultimul-tren-beijing-moscova-a-intrat-gol-in-rusia-motivul-pentru-care-toti-pasagerii-au-fost-dati-jos-la-granita-2872788

   Defender-Europe 20, cea mai mare desfăşurare de forţe americane în Europa în ultimii 25 de ani, va avea loc în lunile mai şi iunie. O primă navă, britanică, care transportă material militar, este aşteptată luni în portul belgian Anvers.
   20.000 de soldaţi americani suplimentari se vor alătura celor 9.000 prezenţa deja în Europa
   Stoltenberg: ″Nu căutăm confruntarea cu Rusia, dar realitatea este că unele activităţi recente ale acestei ţări au redus stabilitatea şi securitatea″
   https://stirileprotv.ro/stiri/international/desfasurare-fara-precedent-de-forte-nato-inclusiv-romanesti-mesajul-transmis-rusiei.html

 3. Zerohedge anunta sfarsitul tragic al feminismului in China si inceputul apocalipsei zombi:
  – o chinezoaica impuscata de politie pentru ca a incercat sa iasa din zona de carantina zace pe trotuar, video: https://twitter.com/jenniferatntd/status/1224551214756646914
  – o alta chinezoaica s-a batut cu doctorul care voia sa-i ia temperatura, video: https://twitter.com/jenniferatntd/status/1224549017465606146
  – Chinezii bat familia unui individ venit din Wuhan, iesit ilegal din zona de carantina, video: https://twitter.com/jenniferatntd/status/1224520788306530305.
  Cadrele medicale din Hong Kong au intrat in greva pentru a cere inchiderea granitei cu China.
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/i-cant-let-my-mom-die-home-desperate-patients-swarm-wuhan-hospital-hong-kong-closes

 4. Este oficial: coronavirusul este o arma biologica creata in laborator!
  https://www.zerohedge.com/health/creator-bioweapons-act-says-coronavirus-biological-warfare-weapon
  Francis A. Boyle este un profesor american, practicant și avocat al dreptului internațional. El a fost responsabil pentru elaborarea Legii antiteroriste privind armele biologice din 1989.
  “Începând cu septembrie 11, 2001, am cheltuit undeva aproape de 100 miliarde de dolari pentru războiul biologic. În mod efectiv, avem acum o industrie ofensivă de război biologice în această țară care încalcă Convenția privind armele biologice și Legea mea anti-terorism 1989 privind armele biologice.”
  https://worldbeyondwar.org/ro/boyle-ne-taxeaz%C4%83-programul-de-r%C4%83zboi-pentru-germeni-este-o-%C3%AEntreprindere-criminal%C4%83/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button