X

Coronavirusul ucigaș a fost recreat în laborator, în afara Chinei

Israeli Laboratory Leads Western World In Blood Testing

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Oamenii de știință din Australia au devenit primii care au recreat noul tip de coronavirus în laborator, în afara Chinei.  Ei spun că este „o reușită semnificativă” în lupta împotriva virusului.

Descoperirea va fi comunicată Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), în speranța că va putea fi folosită pentru diagnosticarea și tratarea virusului.

Cercetătorii de la un laborator din Melbourne au anunțat că au reușit să dezvolte o copie a acestui virus folosind o mostră de la un pacient infectat. Ei spun că reușita lor ar putea fi un prim pas pentru dezvoltarea unui test care să determine prezența virusului în corpul uman înainte de apariția primelor simptome.

Noul coronavirus, depistat inițial în orașul Wuhan, este contagios și în perioada de incubație – înainte de apariția simptomelor, lucru ce îngreunează eforturile de stopare a răspândirii bolii, potrivit oficialilor chinezi. Cu toate acestea, OMS a informat că nu poate confirma momentan că virusul este contagios în perioada de incubație, relatează BBC, citat de Mediafax.

Comisia Națională de Sănătate din China a anunțat miercuri dimineață că 132 persoane au murit în urma epidemiei cu noul coronavirus, iar alte 1.459 de cazuri au fost confirmate, astfel că numărul total a ajuns la 5.974.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Se pune o întrebare legitimă: dacă acest virus a putut fi recreat într-un laborator, nu cumva originea lui este tot un laborator?

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

  1. Era culmea sa declare ca il aveau deja creat in laborator americanii, asa au gasit o povestioara ca sa-i creada plebea.

    1. Scenariul acestei epidemii, care va devenii pandemie, a fost publicat acum 3 ani
      5 Ways We Can Start Zombie Apocalypse | Coronavirus
      https://www.youtube.com/watch?v=gpbEZB0gu3M
      Cum Să Supraviețuiești În Caz De Apocalipsa Zombie?
      https://www.youtube.com/watch?v=TukSgudD2oI
      “Atentie, un virus necunoscut se raspandeste cu o viteza uriasa. Te sfatuiesc sa ramai in casa.”
      Coronavirusul a ucis 170 de oameni şi a îmbolnăvit aproape 8.000.
      Cei 600 de evacuaţi din Australia vor fi ţinuţi în carantină două săptămâni în Insula Crăciunului, la 2.000 de kilometri de continent.
      https://stirileprotv.ro/stiri/international/un-nou-bilant-indica-170-de-morti-in-china-oms-avertizeaza-intreaga-lume-sa-fie-pregatita.html
      16 companii aeriene și-au suspendat zborurile către și dinspre China sau au redus drastic numărul lor
      https://www.libertatea.ro/stiri/16-companii-aeriene-si-au-suspendat-zborurile-catre-china-2869120
      China a ordonat inchiderea fablicii Tesla din Shanghai
      https://www.theverge.com/2020/1/29/21114377/tesla-coronavirus-delay-production-factory-china
      Google isi inchide birourile din China, Hong Kong, Taiwan
      https://www.theverge.com/2020/1/29/21113817/coronavirus-google-china-offices-temporary-closing-virus-outbreak-risk

      1. Israelul este pregatit pentru coronavirus, dar nu vrea sa vanda tehnologia

        “Israel has technologies that can support controlling this epidemic”
        Sonovia recently received a European Commission Horizon 2020 grant and the technology has won several prizes in China.
        Sonovia hosted visitors from China earlier this week and is receiving “nonstop calls” following media exposure.
        Goldhammer-Steinberg says there is enough treated fabric available to make about 5,000 to 10,000 reusable face masks. These would not be for sale, rather for partners to distribute as an emergency measure.
        https://www.israel21c.org/new-antiviral-masks-from-israel-may-help-stop-deadly-virus/

    2. Conform unei simulari facute in New York in luna octombrie, o epidemie de coronavirus va ucide 65 de milioane de oameni in 18 luni!
      In a Recent Simulation, a Coronavirus Killed 65 Million People
      In October 2019, a group of 15 business people, government officials, and health experts gathered around a table in New York to plan out the global response to a worldwide outbreak of a never-before-seen — and completely fictional — coronavirus.
      In the simulation, CAPS infected people all across the globe within six months, and by the 18-month mark, it had killed 65 million people and triggered a global financial crisis.
      https://futurism.com/neoscope/recent-simulation-coronavirus-killed-65-million-people
      Un băiețelul în vârstă de 10 își vizitase rudele din Wuhan pe 29 decembrie. Una ditre acestea fiind în spital.
      La scurt timp după ce a revenit în Shenzhen, părinții și bunicii săi s-au îmbolnăvit. Aveau febră, tuse, diaree, slăbiciune. La insistența părinților săi, băiețelul a fost testat și diagnosticat cu virusul 2019-nCoV. Medicii au constatat că, deși era purtător al virusului, băiețelul nu prezenta simptomele bolii.
      https://evz.ro/alerta-in-china-noua-descoperire-a-medicilor-in-privinta-virsului.html

  2. Incepe sa semene a razboi civil: locuitorii din Wuhan sunt impiedicati de locuitorii altor orase sa intre in orasele lor
    Resentment toward people from Wuhan is growing across China, as provincial authorities ramp up screenings of those from Wuhan, and citizens build unauthorized roadblocks to keep strangers out of their towns.
    https://www.zerohedge.com/geopolitical/british-airways-ends-all-flights-china-virus-spreads-middle-east

    Lufthansa, American Airlines si British Airways isi anuleaza zborurile spre China
    https://www.dw.com/en/germanys-lufthansa-cancels-china-flights-over-coronavirus/a-52190196

  3. Fratilor, legea vaccinarii obligatorie este urmarea partasiei la erezie si a celorlalte ineptii sustinute si semnate de preotii asazis nepomenitori . Singura noastra salvare ar fi intreruperea comuniunii in masa cu declaratii ale preotilor care sa sune in genul: nu ne bagam in privinta Harului dar preferam sa murim decat sa botezam copii la masonerie sau sa impartasim oameni si copii din acelasi potir cu masonii…Canonul 15 spune clar ca cei care propovaduiesc erezii DEJA CONDAMNATE SINODAL cu capul descoperit nu mai sunt episcopi iar ei prin faptele si semnaturile lor sunt masoni Declarati. Sfantul Theodor Studitul: “impreuna impartasire cu ereticii din acelasi potir sau pomenirea lor la Liturghie inseamna acelasi lucru”. Daca se da legea vaccinarii obligatorie inseamna ca nu mai avem nici macar 5 copii impartasiti in Biserica. Fratilor, trebuie intrerupta impartasirea din acelasi potir si marturisirea aceleeasi credinte cu acesti masoni FALSI EPISCOPI. Daca mai sunt in tara asta preoti sinceri si cu un gram de iubire pentru Hristos acum a venit momentul sa se ridice si Hristos Iisus Imparatul cerurilor ii va acoperi cu Harul Sau

  4. Fratilor, daca ar fi acum cativa preoti care sa intrerupa comuniunea, prin iconomia Lui Dumnezeu ar deveni valabile botezurile si restul Tainelor savarsite, ar avea Dumnezeu pentru cine si pentru ce sa mai amane……daca nu….. pentru cei care intelegeti, NU VA PIERDETI SPERANTA ORICE AR FI!!!!!

  5. Aveam mai multe pretenții de la ortodoxinfo.ro. Faci un titlu care e o afirmație(lumea o ia de buna, că doar titlul îl citește), iar tu de fapt într-o notă a articolului te întrebi dacă nu cumva o fi adevărată afirmația din titlul tau. E puțin cam josnic pt numele site-ului. Duce spre știri false.

  6. https://www.sueddeutsche.de/wirtschaft/bill-gates-im-interview-den-taeglichen-tod-nehmen-wir-nicht-wahr-1.2324164

    Traum von der Weltregierung

    Gates weiß, wie schwer das umzusetzen wäre, trotzdem träumt er von einer Art weltweiten Regierung. “Wir haben globale Fragen, da wäre sie bitter nötig”, betont der Multimilliardär

    Visul guvernului mondial

    Gates știe cât de dificil ar fi acest lucru, dar el totuși visează la un fel de guvern global. „Avem probleme globale si ar fi extrem de necesar”, subliniază multimilionarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button