X

Președintele palestinian a anunțat ‘ruperea tuturor relațiilor’ cu Israelul și SUA

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele palestinian Mahmoud Abbas a anunţat sâmbătă ruperea „tuturor relaţiilor”, inclusiv în domeniul securităţii, între Autoritatea Palestiniană, pe de-o parte, şi Israelul şi SUA pe de altă parte, transmite AFP. 

Anunţul se produce înaintea unei reuniuni extraordinare a Ligii Arabe pe tema planului de pace american pentru Orientul Mijlociu.

Acest plan american reprezintă „o încălcare a acordurilor de la Oslo” semnate cu Israelul în 1993, a declarat preşedintele Autorităţii Palestiniene la Cairo.

Abbas, care a anunţat că i-a transmis acest mesaj premierului israelian Benjamin Netanyahu, a cerut Israelului „să-şi asume responsabilităţile în calitate de putere de ocupaţie” în teritoriile palestiniene.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

 1. Trump “is being completely controlled by his master in Tel Aviv, Bibi Netanyahu”
  https://www.presstv.com/Detail/2020/02/01/617613/US-Trump-Israel-Trump-Kevin-Barrett
  Ten Israeli tourists denied entry to Russia, sent back home
  https://www.jpost.com/Israel-News/Ten-Israeli-tourists-denied-entry-to-Russia-and-sent-back-home-616095
  Russia is using religion to strengthen its influence among Palestinians
  https://www.middleeastmonitor.com/20200201-russia-is-using-religion-to-strengthen-its-influence-among-palestinians/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button