X

[VIDEO] Dezbaterea de la MAI. Tema: noua carte de identitate

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Citiți și:

Din nou mass-media a luat peste picior creștinii ce au participat la dezbaterea organizată de MAI pe tema cărților de identitate biometrice

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Cred că ar trebui adresate și Patriarhiei niște memorii și mesaje pentru ca, în aceste momente să nu se dezică de creștini, ci să aibă o atitudine cu adevărat ortodoxă, în concordanță cu învățăturile sfinților.

    1. – Mare Stăpân al omenirii, cel de nimeni văzut, dar de toți ascultat, avem o mare problemă.
      – Spune, te ascult!
      – La gurile Dunării trăiește un popor afurisit, avem mari probleme cu ei, sunt prea rezistenți. Sunt un popor vechi de când lumea, origini sănătoase, sunt oameni inteligenți, puternici, trăiți în aer curat și cu apă curată, au o imunitate de fier, cu ei nu merge precum la ceilalți. Am urmat planul întocmai. Îi conduc ai noștrii, le-am distrus țara, industria, i-am făcut sclavi în țara lor, i-am dezbinat, i-am promovat pe cei mai nedemni dintre ei, i-am umilit, i-am făcut să plece în toată lumea, dar cu toate astea rezistă.

      – I-ați „reeducat”?
      – Da, Stăpâne, tot sistemul de educație e praf, le-am alterat cunoașterea, toate „învățăturile” sunt aranjate, i-am umplut de proști cu diplome, a funcționat din plin.

      – Le-ați otrăvit hrana?
      – Le-am otrăvit, Stăpâne, de la chimizare agricolă cu cele mai tari otrăvuri, la E-uri alimentare în toate produsele alimentare procesate, se supun întocmai la Codex Alimentarius.

      – Le-ați otrăvit apa, le-ați distrus toate izvoarele de apă naturală, de apă vie?
      – Le-am otrăvit, Stăpâne, le-am distrus toate izvoarele naturale, doar apă îmbuteliată sub controlul nostru, devitalizată și „îmbogățită” cu ce trebuie, clor, fluor, metale grele, tot. Am reușit să băgăm în apa lor freatică cele mai toxice și radioactive substanțe, prin fracturare hidraulică, Stăpâne, a mers la fix, chipurile prospectam… Ha, ha, ha.

      – Le-ați otrăvit aerul, le-ați distrus pădurile?
      – Le-am ras toate pădurile și încă o mai facem, iar chemtrails la greu, Stăpâne, tot cerul e plin de aburul otrăvitor.

      – Să nu mai fie nimic natural nealterat, nepângărit, otrăvit sau modificat genetic.
      – Le-am distrus toate semințele naturale, acum toată agricultura lor și tot ce plantează în grădină e de „la noi”, modificate genetic. Zootehnie nu prea mai au, iar ce mai e, e cu soiuri de „la noi”, iar restul primesc direct de afară.

      – Ce rată aveți?
      – Slab, Stăpâne, sub 25% reducerea populației, dar perspective sunt, au deja cea mai mare rată a cancerelor.

      – Puțin, foarte puțin!
      – Știu, Stăpâne, de asta suntem îngrijorați, ăștia sunt prea rezistenți, mănâncă otravă și nu crapă, nu știu ce organisme au, dar prea puțin din otrăvurile noastre ajung în sângele lor.

      – Asta e! Băgați-le direct în sânge!
      – Direct? Dar cum, Stăpâne?

      – Prin vaccinuri idiotule, dar ai grijă să fie toți în mod obligatoriu vaccinați! Băgați mai întâi frica-n ei, epidemii, cazuri emoționante intens mediatizate, știți voi.
      – Ești un geniu, Stăpâne, așa vom face, avem pe-ai noștri sau corupți de-ai lor peste tot, o să pregătim o lege a vaccinării obligatorii, o să-i otrăvim pe toți, le alterăm iremediabil ADN-ul, să nu mai fie nici urmă de această rasă. O să reușim, Stăpâne, în sfârșit o să avem un teritoriu liber la gurile Dunării.

      Da’ ce facem cu corupții lor, ca să nu vorbească după?
      – Scăpați și de ei, după, da’ la cât i-am dresat, cred că o să ceară singuri să se vaccineze! HA, HA, HA! Dacă nu, știți voi, după ce ne-am folosit de ei… Și când mă gândesc ce infantili sunt, ăștia chiar se cred făcând parte din elită, chiar cred că au locurile rezervate! Ce idioți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button