X

Din nou mass-media a luat peste picior creștinii ce au participat la dezbaterea organizată de MAI pe tema cărților de identitate biometrice

Image result for dezbaterea de la MAI cip

Marți, 21 ianuarie 2020, la sediul MAI a avut loc dezbaterea publică despre noua carte electronică de identitate. Dezbaterea a durat aproximativ 3 ore, alții spun… 8 ore.

Ca și în alte dăți, când eram ridiculizați că „dracul se ascunde în pașaport”, mass-media a relatat evenimentul în batjocură, cu titluri care să stârnească dezgust față de cei care luptă pentru noi toți, ducând mai departe îndemnul Marilor Duhovnici. Iată câteva dintre ele:

Digi24: 8 ore de scandal pe tema buletinelor cu cip. Teoriile conspirației de la dezbaterea de la MAI: „Ni se pune în pericol însăși mântuirea”

Observator.tv: De la discuţii nu au lipsit preoţii. Cădelniţa a fost repede înlocuită de camera de filmat

Gândul: Cum blochează buletinele cu cip mântuirea sufletelor. Discuţii aprinse la sediul MAI.

Libertatea: Dezbatere aprinsă pe tema buletinelor electronice: „Ni se pune în pericol mântuirea” / „Suntem amprentați ca infractorii”

Vedeți cât de important este să evitați astfel de publicații nocive, care amestecă minciuna cu adevărul și spală mulți oameni pe creier. Media alternativă, precum este și acest portal, trebuie sprijinită de către voi, măcar de cei care ați înțeles cum stă treaba cu pecetluirea. Nu mai durează mult și suntem aproape, Dacă nu noi, sigur copiii noștri. Aveți grijă să-i faceți și pe ei să înțeleagă aceste lucruri.

Vizionați dezbaterea aici: [VIDEO] Dezbaterea de la MAI. Tema: noua carte de identitate

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Cipuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

11 comentarii

 1. Am vazut stirile si spun cu mana pe inima ca putin imi pasa ca suntem batjocoriti.
  ” Fericiti veti fi cand va vor ocari pe voi si vor prigonii si vor zice tot cuvantul rau, impotriva voastra, mintind din pricina Mea . Bucurati-va si va veseliti, ca plata voastra multa este in ceruri, ca asa au prigonit si pe profetii de dinaintea voastra” (Matei 5:11,12).
  Pot sa le transmit tuturor infumuratilor care ma batjocoresc pentru ca tin Adevarul lui Hristos, doar ca le MULTUMESC ca ma ajuta sa patimesc pentru Hristos. Am destule pacate, asa ca merit sa fiu batjocorit si ma bucur sa patesc asta pentru Dreapta Credinta!

  1. Nu putem fi siguri dacă Preoții, Politicienii, Presa sau Cetățenii sunt CREȘTINI , atâta timp cât până la ora asta NICIUNUL DINTRE EI n-a fost „ Microcipat ! Întrebarea simplă, este : Cum au trăit străbunicii, bunicii, părinții noștrii sau chiar noi până acum, fără să fim „ Microcipași” , cum să le explicăm copiilor această modificare și OARE NOI am existat fără cip, sau nici nu mai contează ?
   !

   1. Cum sa traiasca, asa cum erau timpurile si oamenii. In ultimile secole ne-am inmultit foarte mult si vom continua, daca Dumnezeu ne va ajuta. Deci, este nevoie de noi tehnologii, inclusiv aceea prin care ai posibilitatea sa stii unde este copilul tau. Cred ca toti parintii isi iubesc copiii si se ingrijoreaza pentru ei. Deocamdata, avem la dispozitie celularele ( raspuns la, ce faceau parintii nostri, fara obiectul satanei?). Daca nu sunteti de acord cu tehnologia, nici preotii nici enoriasii, zvarliti naibi toate electronicile pe care le aveti, cel mai adesea ultimul racnet, sa intoarceti-va la papirus, nu cred ca cineva v-ar impiedica. Ce ti-e si ci ipocrizia asta, si cu fenomenul turma. Oricum, haideti sa fim sanatosi si buni cugetatori! Numai bine!

    1. Nu putem sluji la doi domni. Ori suntem pe placul lumii, ori suntem pe placul lui Dumnezeu.
     Dacă vrem să fim pe placul lumii, ne conformăm tuturor modelor.
     Dacă vrem să fim pe placul lui Dumnezeu, ne conformăm unor norme divine. Cuvintele Apocalipsei sunt extrem de clare și orice creștin trebuie să țină seamă de ele, inclusiv Patriarhul României:
     ,,Şi ea (fiara) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase” (Biblia,Apocalipsa, 13:16-17)

     ,Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului. Şi fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primește semnul numelui ei.” Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11

    2. @Bratu Ioana, noi, dupa porunca, trebuie sa dam cezarului ce e al cezarului, dar lui Dumnezeu ce e al lui Dumnezeu. Trupurile si sufletele noastre nu sunt ale statului(cezarului). Tehnologia este buna pana cand ne inrobeste si ne scoate de sub obladuirea Domnului, iar atunci e de lepadat! Daca totusi esti crestin-ortodoxa, citeste din scrierile Sfintilor despre Apocalipsa.

 2. Nu au decât să râdă, să ne condamne că suntem înapoiați, religioși, habotnici, dar să nu uite măcar de implicațiile sociale ale noilor cărți de identitate și să le ia în considerare. Atât, și te îngrozești de ce se poate întâmpla. Să-i lăsăm pe ei să fie mai „deștepți”. De aia nu mai plouă. Iar noi să ne vedem de ale noastre și să rămânem alături de Hristos. Doamne ajută!

  1. Imbecilizare, normalitate nu mai vor, presa plătită sa imbecilizeze își va face o poziție de top in istorie in ierarhia trădătorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.