X

Comemorarea Holocaustului este ridicată la rang de sărbătoare mondială

Romania-actualitati | Forumul Mondial pentru Holocaust

florin-lepadatu

Cel puţin 47 de delegaţii din lumea întreagă vor fi prezente în Israel, săptămâna viitoare, cu ocazia celui de-al 5-lea Forum Internaţional dedicat Holocaustului, la Memorialul şi Muzeul Yad Vashem din Ierusalim.

Sunt aşteptaţi 26 de preşedinţi, între care şeful statului român Klaus Iohannis, regii Spaniei, Olandei, Belgiei şi Luxemburgului.

Corespondenţă din Ierusalim, reporter Dragoş Ciocîrlan:

„Antemergători din zeci de ţări în misiune pentru acest forum mondial de la Ierusalim au verificat tot, echipe din zeci de servicii de securitate şi pază din lumea întreagă în coordonare strictă cu omologii israelieni, vor însoţi oaspeţii în condiţii speciale.

Ei sunt cei care veghează şi nu au voie să aţipească, nu dorm noapte şi zi.

Au fost stabilite trasee şi culoare de deplasare pentru coloanele oficiale, dat fiind numărul mare al delegaţiilor cazate în mai multe hoteluri din Ierusalim şi e necesară o coordonare în deplasarea delegaţiilor oficiale.

De la Aeroportul Internaţional „Ben Gurion” la Ierusalim, pe autostradă, prioritate au coloanele oficiale.

În Ierusalim locuitorii şi conducătorii auto mai ales, ştiu ce înseamnă acest tip de evenimente care blochează circulaţia.

Nu va fi uşor nici pentru jurnalişti.

Au fost amenajate centre speciale de presă, vor avea loc întâlniri bilaterale în toată perioada 21-24 ianuarie cu ocazia Forumului Mondial pentru Holocaust, a cincea ediţie.

Ministerul de Externe de la Ierusalim a calificat evenimentul a treia mare reuniune internaţională din istoria statului.

Este o oportunitate pentru liderii din lumea întreagă să spună stop antisemitismului, intoleranţei, rasismului şi urii, potrivit Fundaţie pentru Forumul Internaţional al Holocaustului, condusă de Moshe Kantor.”

Categorii
Sionism
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Anul acesta, cu binecuvantarea lui Dumnezeu, mi-am propus ca sa intorc cel putin un eretic la calea Adevarului.
    Pentru aceasta, in luna ianuarie voi vorbi oamenilor despre ecumenism, folosind Efeseni 4:5. Sper ca sa nu fiu singurul care sa marturiseasca erezia ecumenismului, asa ca am postat aici aceasta initiativa. Doamne ajuta!

  2. Frate @naavin, eu mărturisesc de mult, dar…. Dumnezeu este cel ce face sa crească…. Datoria ta este doar să vorbești..Doamne ajuta! .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.