X

Comemorarea Holocaustului este ridicată la rang de sărbătoare mondială

Romania-actualitati | Forumul Mondial pentru Holocaust

florin-lepadatu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cel puţin 47 de delegaţii din lumea întreagă vor fi prezente în Israel, săptămâna viitoare, cu ocazia celui de-al 5-lea Forum Internaţional dedicat Holocaustului, la Memorialul şi Muzeul Yad Vashem din Ierusalim. 

Sunt aşteptaţi 26 de preşedinţi, între care şeful statului român Klaus Iohannis, regii Spaniei, Olandei, Belgiei şi Luxemburgului.

Corespondenţă din Ierusalim, reporter Dragoş Ciocîrlan:

“Antemergători din zeci de ţări în misiune pentru acest forum mondial de la Ierusalim au verificat tot, echipe din zeci de servicii de securitate şi pază din lumea întreagă în coordonare strictă cu omologii israelieni, vor însoţi oaspeţii în condiţii speciale.

Ei sunt cei care veghează şi nu au voie să aţipească, nu dorm noapte şi zi.

Au fost stabilite trasee şi culoare de deplasare pentru coloanele oficiale, dat fiind numărul mare al delegaţiilor cazate în mai multe hoteluri din Ierusalim şi e necesară o coordonare în deplasarea delegaţiilor oficiale.

De la Aeroportul Internaţional “Ben Gurion” la Ierusalim, pe autostradă, prioritate au coloanele oficiale.

În Ierusalim locuitorii şi conducătorii auto mai ales, ştiu ce înseamnă acest tip de evenimente care blochează circulaţia.

Nu va fi uşor nici pentru jurnalişti.

Au fost amenajate centre speciale de presă, vor avea loc întâlniri bilaterale în toată perioada 21-24 ianuarie cu ocazia Forumului Mondial pentru Holocaust, a cincea ediţie.

Ministerul de Externe de la Ierusalim a calificat evenimentul a treia mare reuniune internaţională din istoria statului.

Este o oportunitate pentru liderii din lumea întreagă să spună stop antisemitismului, intoleranţei, rasismului şi urii, potrivit Fundaţie pentru Forumul Internaţional al Holocaustului, condusă de Moshe Kantor.”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Anul acesta, cu binecuvantarea lui Dumnezeu, mi-am propus ca sa intorc cel putin un eretic la calea Adevarului.
    Pentru aceasta, in luna ianuarie voi vorbi oamenilor despre ecumenism, folosind Efeseni 4:5. Sper ca sa nu fiu singurul care sa marturiseasca erezia ecumenismului, asa ca am postat aici aceasta initiativa. Doamne ajuta!

  2. Frate @naavin, eu mărturisesc de mult, dar…. Dumnezeu este cel ce face sa crească…. Datoria ta este doar să vorbești..Doamne ajuta! .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button