X

Cutremur la o centrală nucleară din Iran, posibil să fie provocat de HAARP

cutremur seism

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un cutremur de 4,5 grade pe scara Richter a avut loc în sud-vestul Iranului, o regiune în care se află centrala nucleară de la Bushehr, a anunţat miercuri Institutul american de geofizică USGS, relatează AFP potrivit news. ro

Seismul, localizat la o adâncime de zece kilometri, a zguduit o zonă situată la 17 kilometri sud-est de oraşul Borazjan miercuri, la ora locală 6.49 (5.19, ora României), potrivit USGS.

Cutremurul a fost resimţit la Bushehr, unde se află centrala nucleară, potrivit agenţiei oficiale iraniene de presă Irna.

Nicio victimă şi nicio pagubă nu au fost anunţate imediat, potrivit Irna, care citează un reprezentant al centralei.

Iranul a lansat miercuri 22 de rachete asupra unor baze americane în Irak, ca represalii faţă de asasinarea generalului Qasem Soleimani, iar un avion care decola de la Teheran s-a prăbuşit, iar 170 de oameni au murit.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Știm că există posibilitatea de a provoca cutremure prin sistemul HAARP, iar adâncimea la care au loc acestea este de 10 km, ca și acesta din Iran. Nu este exclusă ipoteza ca SUA, care deține HAARP să încerce un răspuns mai neconvențional la atacurile Iranului asupra bazelor americane din Irak.

Citiți vă rog:

Studiu: ARMATA SUA – STAPANA VREMII / Si cateva detalii esentiale despre HAARP si DARPA

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Care-i legatura cu HAARP intr-o tara cu frecvente cutremure? Va rog, ortodoxinfo.ro, nu mai fortati lucrurile – ca sa fie in spiritul crestin pe care-l invocati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE