X

UE vrea serviciu secret după modelul CIA

Image result for UE serviciu secret similar CIA din SUA

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La nivelul Uniunii Europene se discută despre crearea unui serviciu secret similar CIA din SUA, iar acum se caută specialiști din zona de intelligence.

Proiectul noului serviciu secret a fost bruiat de Brexit, dar surse de la Bruxelles susțin însă că după recentele alegeri europene și votarea noii Comisii Europene discuția ar fi revenit pe tapet și se va intra după Anul Nou cu proiectul în linie dreaptă, în paralel cu apropierea momentului cînd va intra în funcțiune Parchetul European, la finele anului viitor.

Fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, între timp trecut în rezervă, ar putea reveni pe cai mari și într-o poziție și mai bună decât cea avută anterior.

Una dintre variantele de lucru prevede, conform acelorași surse, chiar ca respectivul serviciu să funcționeze pe lîngă Parchetul condus de Kovesi. În prezent, este funcțional Centrul de Informații și Situații al UE, un organism de informații al Serviciului de acțiune externă al Uniunii, sub autoritatea Înaltului Reprezentant al UE, ca și agenția Europol, cu puteri destul de limitate, informează Inpolitics.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Polonezii sunt fericiti ca se vor alege cu cateva firimituri dintr-un depozit urias de petrol si gaz: portul Swinoujscie din nord-vestul Poloniei ar putea castiga 350 milioane de euro în decurs de 30 de ani.
    O firmă canadiană, a găsit dovezi că unul dintre cele mai mari depozite nedescoperite de gaze şi petrol se află în Pomerania, între Swinoujscie şi Miedzyzdroje, şi în jurul insulei Wolin.
    https://www.stiripesurse.ro/polonia-devine-micul-dubai-au-descoperit-o-bogatie-uria-a_1415207.html

  2. Incepand de anul viitor, China va fi singura superputere a lumii
    China about to replace US as strongest naval power
    Forbes: “impressive rate” and “vast scale” of Chinese naval modernization
    In one of China’s military shipyards near Shanghai one can see a total of nine newly constructed destroyers lined along the quay and docked in an inner shipyard basin. By contrast, the entire UK Royal Navy has a total of just six similar-class vessels, Forbes notes.
    The same shipyard is also building China’s newest aircraft carrier – the third in a row. In particular, it will have an electromagnetic catapult – just like the US Navy’s newest carrier, USS Gerald R. Ford.
    There are “many yards across China, which are similarly impressive,” Forbes warns its readers.
    https://www.rt.com/news/476527-chinese-navy-replace-us-strongest/

    1. China isi arata muschii de superputere: a transmis catre SUA textul tratatului comercial in chineza, iar americanii l-au tradus si Trump anunta ca il va semna in scurt timp!
      Trump Says Trade Deal With China to Be Signed ‘Very Shortly’
      Treasury Secretary Steven Mnuchin said that the deal had already been translated and was just undergoing a technical “scrub.”
      https://www.voanews.com/usa/trump-says-trade-deal-china-be-signed-very-shortly

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button