X

Opozantul lui Trump, Rick Wilson, a sugerat închiderea anti-vacciniștilor în „lagăre de reeducare” și confiscarea copiilor

Strategul neo-republican și opozant a lui Trump, Rick Wilson, a sugerat ca anti-vacciniștii să fie închiși în lagăre de reeducare și să li se ia copiii.

Wilson răspunde în cadrul unui interviu NBC despre cum oamenii care pun la îndoială siguranța vaccinurilor duc acum lupta „offline”, din cauza cenzurii în masă de către Facebook, precum și faptul că „hărțuiesc medicii și cetățenii”.

„Anti-vaccinarea este un flagel și un argument puternic pentru lagărele de reeducare, confiscarea imediată a proprietății lor și punerea copiilor în custodie pentru protecție!”, a răspuns Wilson.

Postare sa de pe twitter a primit aproape 8 mii de like-uri.

Unii ar putea argumenta faptul că anti-vaccinarea duce la o dezinformare nocivă, dar să spui că trebuie să le sechestreze copiii, iar ei să fie puși în gulag este o nebunie.

Respondenții de pe tweeter nu au fost impresionați.

„Precum a procedat China cu Uyghur?” a întrebat cineva.

„Cu siguranță, ar trebui să vizitați AuschwitzMuseum, deoarece un astfel de loc a fost posibil doar din cauza unor oameni care gândesc ca dumneavoastră”, a remarcat altcineva.

Chiar dacă Wilson pretinde să fie un conservator, el este în realitate un adept neo-conservator profund al statului care l-a înfruntat pe președintele Trump timp de 3 ani.

Vocea noastră este redusă la tăcere din cauza cenzorilor de la Silicon Valley care urăsc libertatea de  exprimare și care și-ar dori să ne reducă la tăcere pentru totdeauna. Este CRUCIAL că ne sprijiniți.

traducere de Nicoleta D.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

7 comentarii

  1. un bolsevic random caruia a omis ma-sa sa-i dea educatie..e plina lumea de gunoaie din astea (neo staliniste) evadate din containere..

  2. Asta-i „bun” pentru sistem. Este liderul pe care il tot cauta. Mare lucru de nu-l vor pune sef peste toti cei mici, adica peste oamenii inca normali.

  3. Din punctul nostru de vedere, Rick Wilson este, în mod evident, un nazist care ar vrea să „re-educe” în lagăre fie durerea părinților care s-au confruntat cu incapacitarea copiilor lor datorită vaccinarii, fie lucrările științifice ale oamenilor de știință din toate timpurile referitoare la riscurile vaccinarii, adică nu este altceva decât un gunoi atât din punct de vedere social, cât, mai ales, din punct de vedere științific. Alte cuvinte sunt de prisos…

  4. Omul pare in vârstă si trebuie să fi auzit de autism și alte efecte secundare. Deci trebuie să fie un satanist din sistemul globaliștilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.