X

Apel pentru susținerea OrtodoxINFO

Related image

Dragi cititori, am ajuns în punctul de a nu ne mai putea continua activitatea pe acest portal. Deși sunt două, trei persoane ce ne mai susțin material (cărora le mulțumim pe această cale), este insuficient pentru a acoperi cheltuielile necesare. Până în luna august erau mai multe persoane care ne sprijineau, dar între timp au plecat o parte dintre donatori.

Am amânat acest apel 2 luni, căci am funcționat pe resursele existente, sperând că lucrurile se vor remedia. Probabil ați sesizat și faptul că portalul și-a mai redus din activitate, prin urmare facem apel și pentru colaboratori, care să propună știri, să scrie editoriale, și dacă au cunoștințe să le publice singuri pe portal.

Cei ce ați înțeles importanța unui mijloc de informare independent, alternativ la toată mass-media controlată, trebuie să înțelegeți și faptul că un astfel de proiect trebuie sprijinit de cât mai mulți. Este practic singurul portal de o asemenea anvergură care are are o orientare anti-ecumenistă, naționalistă, anti-globalizare (cu tot angrenajul ce-l implică) și din acest motiv trebuie ținut în viață de către voi, cititorii, de cei cărora le-a fost de ajutor la un moment dat, prin informare corectă, necenzurată și în duh ortodox.

Donațiile se pot face în conturile de mai jos sau prin Paypal.

DONAȚII în cont bancar

Asociația Sfinții Mărturisitori din închisori – Bucovina
Cod fiscal 36647190/2016
Cont LEI RO42BTRL RONCRT035 1168001
Cont EURO RO89BTRL EURCRT035 1168001
Cont DOLARI RO93BTRL USDCRT035 1168001
Cod SWIFT BTRLRO22
Banca Transilvania S.A.

 

Pentru donații prin Paypal, dați click pe imaginea de mai jos:

Vă mulțumim și ne cerem iertare că trebuie să vă cerem ajutorul.

Categorii
Anunțuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

11 comentarii

     1. Nu știm noi cum stau lucrurile, noi nu am vrea că toți oamenii să fim in Biserica cea adevărată? Și, totuși, nu e așa. Nu cred că ne ajută pe noi să știm motivul neintelegerilor, dar nici nu putem judeca. Uneori, să rămâi în Adevăr e nevoie și de sacrificiu. Doamne ajută

     2. Ceea ce voiam să spun este că ar fi bine daca am pune, cu toții, umărul, fiecare cum poate…. Doamne ajută

  1. Politicienii nu sunt in acelasi duh dar reusesc sa colaboreze, urmarind lucruri cat se poate de efemere, dar pentru lucrurile care conteaza cu adevarat nu se poate trece peste divergente? Cum a spus Maresalul Ion Antonescu: „Fii om, fii drept, şi recunoaşte că deasupra ambiţiilor şi intrigilor şi urilor este Patria, este veşnicia Neamului; şi că acolo trebuie să ne întâlnim totdeauna, chiar dacă nu ne înţelegem de fiecare dată. Să ne unim în muncă şi în frăţie, în gândire şi în simţire, în dreptate şi în lege, în disciplină şi în cumpătare, în ordine şi în credinţă, pentru ca prin muncă să ne întărim, să prosperăm şi să fim gata pentru orice ceas, fiindcă numai aşa vom spori stima prietenilor şi grija duşmanilor.”

 1. Ce rau imi pare sa vad ca sunteti in aceasta situatie.

  Ne puteti recomanda o donatie? Sau un buget cu care stiti ca ati fi ok sa continuati?
  Cred ca e util sa intelegem ca si comunitate de cititori ce fel de efort financiar e nevoie pentru a tine lucrurile in picioare. Pana la urma e un efort colectiv si e important sa stim ce ne asumam cu totii.

  D0amne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.