X

Apel pentru susținerea OrtodoxINFO

Related image

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dragi cititori, am ajuns într-un impas cu plățile ce le avem lunar pentru funcționarea portalului.  Deși sunt două, trei persoane ce ne mai susțin material (cărora le mulțumim pe această cale), este insuficient pentru a acoperi cheltuielile necesare, ce se ridică lunar la 3 000 lei. 

Cei ce ați înțeles importanța unui mijloc de informare independent, alternativ la toată mass-media controlată, trebuie să înțelegeți și faptul că un astfel de proiect trebuie sprijinit de cât mai mulți. Este practic singurul portal cu anvergură care are are o orientare anti-ecumenistă, naționalistă, anti-globalizare (cu tot angrenajul ce-l implică) și din acest motiv trebuie ținut în viață de către voi, cititorii, de cei cărora le-a fost de ajutor la un moment dat, prin informare corectă, necenzurată și în duh ortodox.

Donațiile se pot face în conturile de mai jos sau prin Paypal.

DONAȚII în cont bancar

Asociația Sfinții Mărturisitori din închisori – Bucovina
Cod fiscal 36647190/2016
Cont LEI RO42BTRL RONCRT035 1168001
Cont EURO RO89BTRL EURCRT035 1168001
Cont DOLARI RO93BTRL USDCRT035 1168001
Cod SWIFT BTRLRO22
Banca Transilvania S.A.

 

Pentru donații prin Paypal, dați click pe imaginea de mai jos:

Vă mulțumim și ne cerem iertare că trebuie să vă cerem ajutorul.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

     1. Nu știm noi cum stau lucrurile, noi nu am vrea că toți oamenii să fim in Biserica cea adevărată? Și, totuși, nu e așa. Nu cred că ne ajută pe noi să știm motivul neintelegerilor, dar nici nu putem judeca. Uneori, să rămâi în Adevăr e nevoie și de sacrificiu. Doamne ajută

     2. Ceea ce voiam să spun este că ar fi bine daca am pune, cu toții, umărul, fiecare cum poate…. Doamne ajută

  1. Politicienii nu sunt in acelasi duh dar reusesc sa colaboreze, urmarind lucruri cat se poate de efemere, dar pentru lucrurile care conteaza cu adevarat nu se poate trece peste divergente? Cum a spus Maresalul Ion Antonescu: “Fii om, fii drept, şi recunoaşte că deasupra ambiţiilor şi intrigilor şi urilor este Patria, este veşnicia Neamului; şi că acolo trebuie să ne întâlnim totdeauna, chiar dacă nu ne înţelegem de fiecare dată. Să ne unim în muncă şi în frăţie, în gândire şi în simţire, în dreptate şi în lege, în disciplină şi în cumpătare, în ordine şi în credinţă, pentru ca prin muncă să ne întărim, să prosperăm şi să fim gata pentru orice ceas, fiindcă numai aşa vom spori stima prietenilor şi grija duşmanilor.”

 1. Ce rau imi pare sa vad ca sunteti in aceasta situatie.

  Ne puteti recomanda o donatie? Sau un buget cu care stiti ca ati fi ok sa continuati?
  Cred ca e util sa intelegem ca si comunitate de cititori ce fel de efort financiar e nevoie pentru a tine lucrurile in picioare. Pana la urma e un efort colectiv si e important sa stim ce ne asumam cu totii.

  D0amne ajuta!

  1. Lunar, chetuielile se ridica la aprox 3 000 ron. Acestea includ un salariu, taxele aferente, plata server + alte servicii web.

   1. Eu nu am card bancar nu am nimic ce mă leagă de sistem cum mă sfătuiți să contribui și eu …. Nu mă îndrumați să mă duc la banca nu vreau sa.mi folosesc buletinul să mă bage in baza lor de date și să mă streseze cu tot felul de reclame nu aveți o Biserică prin București sau un frate de încredere să pot depune acei bani care îi dau pe țigări în fiecare zi pentru a va susține? Poate așa mă las de fumat DOAMNE AJUTA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button