X

Iohannis despre 5G și internetul lucrurilor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că abordarea tehnologiei 5G trebuie să se facă şi din punct de vedere al securităţii naţionale, dar şi al securităţii NATO.

“Această chestiune a fost abordată de unii dintre participanţii la discuţie şi devine din ce în ce mai clar că trebuie să legăm abordarea tehnologiei 5G şi din punct de vedere al securităţii naţionale, deci, implicit, şi din punctul de vedere al securităţii NATO. Este un proces care nu este finalizat prin decizie, dar faptul că mereu se reia discuţia arată că această preocupare există şi ea este una reală. Odată ce introducem 5G, această chestiune devine vitală, fiindcă 5G nu înseamnă o telefonie mai performantă sau un smartphone mai performant. 5G este gândit să intre în toate sferele vieţii cotidiene, vieţii de stat, comunicării între cetăţean şi instituţii, între instituţii, până la urmă, şi între lucruri. Este ceea ce se numeşte Internetul Lucrurilor. Şi, atunci, impactul, evident, va fi şi pe securitate naţională şi trebuie să ţinem cont de aceste lucruri”, a explicat şeful statului, după reuniunea la nivel înalt a NATO.

Totodată, el a arătat că există deschidere din partea NATO cu privire la importanţa Mării Negre pentru organizaţie. “Există Strategia NATO pentru zona Mării Negre şi la ea se lucrează în continuare. Şi astăzi am reiterat importanţa regiunii Mării Negre pentru întregul NATO”, a spus Iohannis.

Şeful statului a menţionat că abordarea faţă de Rusia a rămas neschimbată.

“Nu vedem de ce ar trebui să schimbăm acum această abordare. Sigur, unii au subliniat nevoia unei comunicări mai bune cu Rusia, dar abordarea NATO este exact aceeaşi pe care am avut-o şi până acum, o abordare de consolidare a Flancului Estic, şi în acest fel, evident, se poate da sentimentul de siguranţă şi garanţia de securitate a membrilor NATO de pe Flancul Estic”, a explicat preşedintele Iohannis.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

  1. Ce mananca boul asta nu are nici o relevanta; nimeni nu-l suspecteaza ca-l da inteligenta pe afara, ba din contra.
    Face si el lobby pentru o sapca doar.
    Sa facem un exercitiu de logica elementara.
    Cine au fost prinsi cu pantalonii pe vine ca spioneaza in masa? Amerlocii si NSAul lor. A demonstrat-o Snowden CU DOCUMENTE! acum ani de zile.
    Cine spune ca ar spiona chinezii? Aceasi amerloci dar fara nici o dovada; doar asa pentru ca pot si prostii ii cred; desi China s-a oferit sa le dea acces la tot codul sursa.
    Un om normal la cap ar face invers, ar interzice echipamentele amerlocilor! Cine-si inchipuie ca si-au schimbat naravul e prost. Priviti numai ce fac in Romania: supraveghere in masa pentru tot poporul doar asa ca sa stranga dovezi impotriva oricarui va trebui candva strans cu usa pentru ca nu mai raspunde comenzilor lor criminale. Neostalinismul asta cu “justitia” a mai jucat cia in Italia in anii ’90: operatiunea Mani Pulite.
    Huawi are totul integrat de la nisip, chipurile, softul. Amerlocii nu mai au nici o posibilitate sa-si planteze backdoorurile, asta-i roade.
    De fapt un produs Huawei este o GARANTIE ca nu e ascultat de ei! :))
    Si n-o sa-mi spuna nimeni ce telefon sa-mi iau de exemplu!
    In plus Romania iar cade de proasta satului. Daca Huawei e bun pentru Elvetia de exemplu de ce nu e bun pentru Romania? Pentru ca suntem conduci de niste slugi ordinare alesi de cea mai mare haita de securisti din Europa!

  2. Klaus Iohannis: „5G este gândit să intre în toate sferele vieții cotidiene, vieții de stat, comunicării între cetățean și instituții, între instituții, până la urmă, și între lucruri” prin Internet of Things

    https://m.activenews.ro/stiri-politic/Klaus-Iohannis-„5G-este-gandit-sa-intre-in-toate-sferele-vietii-cotidiene-vietii-de-stat-comunicarii-intre-cetatean-si-institutii-intre-institutii-pana-la-urma-si-intre-lucruri-prin-Internet-of-Things-159144

    Klaus Iohannis: „Educația din România are nevoie de o reformare profundă, are nevoie de o reașezare, drept pentru care am lansat proiectul „România Educată”, care este în continuare în faza de dezbatere”

    https://m.activenews.ro/stiri-educatie/Klaus-Iohannis-„Educatia-din-Romania-are-nevoie-de-o-reformare-profunda-are-nevoie-de-o-reasezare-drept-pentru-care-am-lansat-proiectul-„Romania-Educata-care-este-in-continuare-in-faza-de-dezbatere-159141

    Asadar, control total si global pentru omul modern, spalat pe creier cu “valori” occidentale, dezradacinat, fara identitate, fara cultura, fara traditie, fara familie, fara omenie…fara suflet…
    Iar pentru cei mai indaratnici, pentru “fanatici religiosi”, pentru patrioti si nationalisti : reeducare ! Da ! Reeducare ca la Pitesti ! Nu este nici o exagerare ! Asa se va intampla ! Asta se intampla deja de 30 de ani !
    Dar cu 5g si cu “binefacerile”-“educatia” alogenilor, nu va mai pas cu pas, ci pasi cu pasi…cu multi pasi spre pierzare, mult mai repede pentru ca uraciunea pustiirii in locul cel sfant nu mai are rabdare, iar poarta care duce la pierzare e uriasa si larg deschisa si multi intra prin ea !
    Iata pentru ce a fost “reales” alogenul parazit prin manipularea si controlul informatiei si informaticii…

    1. Георгий si Иоанн, mana troica mai incet ca se rastoarna sania si se sparge butoiul cu vodca!

      Daca ti-ar mai fi ramas neuroni nedistrusi de vodca ai fi inteles ca Iohannis nu se grabeste deloc cu 5G, dimpotriva, avertizeaza asupra pericolelor aferente acesteia. Iar educatia este la pamant in Romania, asa ca proiectul pentru educatie propus de Iohannis este binevenit, ca sa inteleaga tot romanul cum se identifica un postac si un fake news.

      1. mai insistati cu cautarea si veti afla Adevarul! nu e totul pierdut !
        dar atata timp cat va este inima lipita de “valorile” occidentale, care intuneca ochii sufletului, cu greu spre deloc puteti vedea Adevarul !
        un semn important de intunecare a ochii sufletului este acela ca dvs credeti ca un alogen, strain de neam, poate fi de bunavointa, de buna credinta fata de noi, poporul asuprit si umilit atata amar de ani de straini…
        asuprire si umilinta inca de acum 150 de ani cand occidentul imperialist pentru a fi jefuiti nemteste…ca un lucru bine facut…ne baga pe gat prin cozi de topor, “regele” lor ! nu numai noua, dar si bulgarilor si grecilor…

        Hohenzollern – o familie regală compromisă
        http://www.justitiarul.ro/hohenzollern-o-familie-regala-compromisa/

        Istorie secretă: Nicolae Iorga despre familia Hohenzollern
        http://www.justitiarul.ro/8769-2/

        STATISTICA SOCANTA – In ultimii 27 de ani, Romania a fost jefuita de 33 ori mai mult decit au jefuit-o 3 imperii in 530 de ani de istorie
        http://moldova-suverana.md/article/statistica-socanta-in-ultimii-27-de-ani-romania-a-fost-jefuita-de-33-ori-mai-mult-decit-au-jefuit-o-3-imperii-in-530-de-ani-de-istorie_20331

        “Domnul profesor Stănescu ne spune, însă, că jefuirea românilor s-a intensificat după obţinerea independenţei, în 1877, şi după Marea Unire din 1918, astfel că în perioada care a urmat, pînă în anul 1945, la cele 1.263 tone de aur s-au mai adăugat alte 12.564 tone de aur, reprezentînd daune de război şi profiturile scoase din ţară de corporaţiile străine care, în perioada interbelică, ajunseseră să controleze peste 80% din capitalul românesc.”

        1. Nea Ivane, ai luat-o rau pe vodca si ti s-au incurcat neuronii! Ce legatura are Hohenzollern cu Iohannis si cu 5G?
          Vodca ti-a sters si memoria si ai uitat ca PSDii se grabeau sa faca licitatie pentru 5G in noiembrie!
          Sorin Grindeanu: “Noi la ANCOM vom transmite mâine dimineață adrese către Comitetul de securitate cibernetică și către Guvern, astfel încât operatorii care se înscriu la licitația 5 G din noiembrie să știe când vin cu ofertele ce au de făcut.”
          https://www.realitatea.net/stiri/actual/restan-a-guvernului-dancila-dupa-memorandumul-pe-5g-incheiat-cu-sua_5dcc9282406af85273d81053

          1. Daca nu vedeti legatura dintre nemti…si…alogeni…nu puteti vedea nici faptul ca toate asa zise partide de asa zise “dreapta”…”stanga”…toate sant subminate si ocupate de alogeni…inclusv psd…care sapa cu viclenie la temelia neamului de 30 de ani de “valori” occidentale…asadar, dupa cum v-am mai spus…mai cautati, nu e totul pierdut…inca…

          2. Nea Ivane, Hohenzollern au tradat Germania de doua ori si asta nu li s-a iertat. Cand au tradat Germania prima data si au intrat in primul razboi mondial impotriva Germaniei, casa regala a fost exclusa din dinastia Hohenzollern, dar se pare ca nu ai habar de asta. Romania a intrat in primul razboi mondial imediat dupa molartea lui Carol I, intrucat acesta se opunea unui razboi cu Germania. Dupa excluderea din casa Hohenzollern, s-a infiintat casa de Romania, existenta in prezent.
            A doua tradare a Germaniei a fost tradarea regelui Mihai, la 23 august si asta l-a costat un trai amarat in exil, unde crestea gaini si vindea oua.
            Pentru cele doua tradari germania a fost de acord cu dezmembrarea Romaniei in 1990 si cedarea Transilvaniei Ungariei, si am scapat milimetric de aceasta. Din acelas motiv, Germania nu a facut investitii decat in Transilvania si germanii sunt printre ultimii care ar sari in apararea Romaniei in caz de razboi.

            Cine apără Romania
            Doar 40% dintre germani au răspuns afirmativ, comparativ cu 45% dintre britanici, 53% dintre francezi și 62% dintre americani.
            https://romania.europalibera.org/a/cine-ap%C4%83r%C4%83-pe-cine-%C3%AEn-nato-un-num%C4%83r-mic-de-francezi-%C8%99i-germani-nu-ar-ap%C4%83ra-rom%C3%A2nia/30307005.html

            Mai luati o pauza postacilor si lasati vodca pentru o vreme!

      2. Oarecine, nu fi tamp! A mai spus că va renunța la imunitate, a mai spus și că nu se va război cu partide, a mai spus multe acum 5 ani, dar nu s-a ținut de cuvânt!

        Si in al doilea rand, foloseste-ti creierul tamp! Spune ca nu ar vrea, dar totodata spune și cat de importanta este sursa/nati, si cat trebuie sa ne aplecam in fata lor. Cu alte cuvinte, ei spun că muncesti, ca apoi o sa spun ca suntem obligați că parteneri!
        Prostia are voce și net vad la voi, rezistilor!

        1. Mami, poate n-ai observat dar razboiul bate la usa si Iohannis a trabuit sa dovedeasca ca nu este curva, ca altii, si respecta tratatele semnate cu NATO si SUA. Poate tu ai fi preferat sa fim in bataia vantului cand Rusia va ataca Ucraina si Polonia, dar asta este o dovada de prostie si fariseism, dealtfel omniprezente pe la unii care se dau drept ortodocsi.

          1. Cliseul propagandistic mincinos cu “Rusia ne ataca” e pentru spalatii pe creier cu “valori” occidentale, pentru a incita la ura fata de poporul rus ortodox frate cu noi ! Si asta numai alogenii strainii de neam si de lege stramoseasca o pot face !
            Dealtfel, numai simplu fapt ca promovati un lup in blana de oaie un alogen parazit agent al iudeomasonilor si multinationalelor occidentale, va vadeste adevarata fata !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button