X

[VIDEO] Părintele Justin: Călugării să nu meargă la vot. Mirenii, dacă merg, să pună ștampila pe toți

[…] A pune ștampila pe capul unui politician, înseamnă a-și pune soarta întregului popor român și a întregului șir de fii, nepoți și strănepoți în mâinile lui. Să mergi cu frică și cutremur, să știi ce faci!

Pentru că a alege însemnă ca îți dai girul pentru acest bărbat cu tot ce face el, cu toate crimele lui, cu toate urgiile lui, cu toate fericirile lui, cu toate închisorile care le face, cu toate anchetele, cu toate bisericile care le face…

Până ce nu vom alege un om al lui Dumnezeu care să aibă inspirația Duhului Sfânt, nu ieșim din noroiul în care suntem! Fără Dumnezeu, nimic! […]

– Pe cine trebuie să punem stampila?

– Ștampila?… Pui pe toți!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Părintele Justin despre politică

Cât despre călugări, consider că este o sminteală să meargă la vot. Chiar şi dacă merg din ascultare – asta nu-i ascultare.

Există două conduceri, una de la Dumnezeu şi alta de la cel viclean. Conducerea de la Dumnezeu o formează păstorul cel bun, care intră pe uşă în staul, pe când cel viclean sare din ocol peste gard şi oile nu-l cunosc. Tot aşa şi poporul se află astăzi în situaţia de a nu cunoaşte pe cine alege.

Citiți integral aici.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Votul nefiind nominal, voturile anulate pot fi înlocuite! Nu votați!
    „Răul cel mai mic” înseamnă a vota hoțul, nu criminalul! Atenție!

    1. Criminalul te omoara pe loc iar hotul in timp. Si-atunci ce alegem?
      Parintele Justin Parvu a fost destul de clar in exprimarea sa referitoare la vot:”Votatii pe toti(se referea la actiunea de a stampila) atunci cand nu sunt in Duhul Sfant!” Si nu putem spune ca este vreunul care sa vietuiasca in adevar. Mai clar de atat nu se poate.

  2. Cumpanasu: Și după alegeri această ființă odioasă va disparea politic pentru totdeauna. A lovit atât de mult în mine și în cauza noastră încât o voi „BÂNTUI” mult timp după aceste alegeri. Iar SCLAVII, „CONSULTANȚII” și „PROSTOVANII” care au primit bani de la ea și avantaje să se gândească bine la ce urmează. De ipocrita asta și slugile ei de prin ministere (unii chiar foști miniștrii) mă voi ocupa personal. PSD trebuie să se trezească la realitate. Dar este treaba lor. Pe noi, votanții Cumpanașu, parșiva asta nu ne mai duce cu vrajeala! Nici slugile ei mai tinere, vremelnici miniștrii pe la anumite ministere ce cred că au scăpat… Acum știu TOTUL, iar tupeul sociologilor aserviți de a spune că – „noi votăm Dancilă” – este MAXIM.
    https://www.facebook.com/presedintecnmr/photos/a.440626032795193/1184235188434270/?type=3&theater
    https://stirimondene.fanatik.ro/alexandru-cumpanasu-da-de-pamant-cu-viorica-dancila-o-prefacuta-perfida-si-mincinoasa-cronica-la-gunoi-cu-prefacuta-18462707

  3. Reportaj francez despre Colectiv, coruptie si alegeri
    In Romania, anger at corruption looms large over presidential polls
    https://www.youtube.com/watch?v=7UR8BdPGZ6s&feature=emb_logo
    Comentarii
    supersonic: Romania is the rotten state, will last long till corruption will be eradicated
    InSaN3 PyKL3: bout to add Romania’s people to the list of global protesting.
    Lothar: The brain-drain of Romanian medical professionals to high-gdp EU nations must contribute to this as well. Borderless, economic fluidity is great for concentrating wealth; Not so great for places struggling to improve.
    Stefan.Florin Forgo: Sadly endemic corruption is a part of our culture, though we are much less corrupt then the Americans, if Trump was a Romanian president he would have been impeached and probably gone to jail in the first year of his presidency.

  4. Sondajul CURS-Avangarde: Iohannis 61%, Dăncilă 39%
    Sondajul IRES arată o diferenţa ceva mai mică, 60%-40%
    https://www.stiripesurse.ro/breaking-cele-mai-noi-date-exit-poll-falia-se-adanceste-la-ora-1600_1405975.html
    Considerand si voturile din diaspora, Dancila nu va depasi 32%

    Daniel Funeriu: “Dacă se ajunge la un milion de voturi în diaspora premierul și președintele vor avea obligația morală să aloce vreo 30-40 de mandate de deputat și senator diasporei.”
    https://www.stiripesurse.ro/daniel-funeriu-dezvaluie-adevarata-miza-a-prezentei-diasporei-la-vot-daca-se-ajunge-la-un-milion-de-voturi_1405591.html

    1. Nu au lasat-o pe d-na Firea sa candideze tocmai pentru a fi siguri de victoria actualului presedinte. Astfel ca le-a mers treaba exact cum au planuit-o. Daca PSD-ul ar fi dorit sa castige alegerile ar fi fost de acord cu candidatura d-nei Firea. Dar PSD-ul s-a multumit deocamdata cu locul secund. De ce? Pentru ca ” frica pazeste pepenii”. Adica le este mai bine in libertate chiar daca pe locul doi. Altfel nu se explica lipsa de dorinta in a castiga alegerile din partea PSD-ului. Or fi toti membrii PSD de acord cu acest pas in spate facut mai mult de nevoie decat cu voie? Vom vedea pe parcurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button