X

Netanyahu afost pus sub acuzare pentru fapte de corupție

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Procurorul general israelian a anunţat joi inculparea premierului în exerciţiu Benjamin Netanyahu cu privire la ”corupţie” în mai multe dosare, relatează AFP. 

Netanyahu, care expediază afacerile curente în urma alegerilor din aprilie, este suspectat de faptul că a acceptat în mod ilegal cadouri în valoare de 265.000 de dolari şi a oferit diverse avantaje în schimbul unei acoperiri mai favorabile într-un ziar şi pe un site de ştiri israelian.

Liderul Partidului Likud (dreapta), care neagă că a comis vreo infracţiune, riscă până la zece ani de închisoare cu privire la corupţie şi câte trei ani de închisoare pentru fiecare dintre celelalte două capete de inculpare, de fraudă şi abuz de încredere.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

 1. Ce-ai făcut, Dăncilă?!
  Ex-premierul Viorica Dăncilă a plecat în secret în Israel, în ianuarie anul acesta, pentru a doua oară pe acel tărâm – fără să anunțe vizita pe agenda sa publică, iar din delegație a lipsit ministrul de externe, Teodor Meleșcanu!

  Întâlnirea Viorica Dăncilă- Benjamin Netanyahu a fost mediatizată de guvernul israelian, cu imagini de protocol, în care premierul de la Tel Aviv îi transmite șefei Executivului de la București că așteaptă mutarea ambasadei României la Ierusalim. Premierul român mulțumește și zâmbește. A fost o vizită în care Dăncilă s-a făcut de râs, pentru că n-a făcut decât să spună „yes” şi să zâmbească precum un manechin – o ţinută mult sub condiţia unui om de stat.

  Presa a criticat puternic gestul „şopârlesc” al cuplului Dragnea-Dăncilă, pe ideea că a ales să dea peste cap planurile UE cu scopul de a închide gura SUA la atacul la justiţie din România.
  https://ziaristii.com/ce-ai-facut-dancila-premierul-netanyahu-inculpat-pentru-coruptie-israel-dragnea-trimis-o-sa-dea-din-cap-fata-lui-si-sa-dea-europa-peste-cap-cu-mutarea-ambasadei-la-ierusalim/

  Vine Ignatul si pomii in care s-au suit suinele vor fi scuturati de furtuna.

 2. Vine razboiul: Americanii de la Exxon Mobil demarează cea mai mare vânzare de active din ultimele decenii, renunțând la zăcăminte de gaze și țiței în valoare de până la 25 de miliarde de dolari în Europa, Asia și Africa
  https://economie.hotnews.ro/stiri-energie-23506048-exxonmobil-cea-mai-mare-vanzare-active-din-ultimele-decenii-americanii-renunta-zacamintele-gaze-din-europa.htm

  Gazele vor ramane in Marea Neagra, dar vor zbura rachete pe deasupra.

 3. Benjamin Netanyahu: „Ceea ce se întâmplă aici este o tentativă de lovitură de stat împotriva prim-ministrului”
  https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/pus-sub-acuzare-premierul-benjamin-netanyahu-denunta-o-lovitura-de-stat-1220212

  Dăncilă s-a răzgândit: 10 august nu a fost lovitură de stat
  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/alegeri-prezidentiale-2019/viorica-dancila-s-a-razgandit-10-august-nu-a-fost-lovitura-de-stat-1220127

  Acum de unde o sa mai ia lumina Dancila?

  1. Mai sunt si altii care sa devina “Inalta Poarta”. Totul este ca-n zicerea:”A murit regele, traiasca regele!”. Noi suntem “os de ros”, nicidecum de lasat. Dar fiece nas isi are nasul! Cum noi nu vrem ce nu-i al nostru, poate ca intr-o zi vom scapa si de pacostea numita “Inalta Poarta”, oricare ar fi ea. Sa-si ia si “portarii” cand s-o duce de la noi.
   Doamne ajuta!

 4. O noua localitate de pe Inaltimile Golan a fost numita Inaltimile Trump
  Benjamin Netanyahu a anunţat că iniţiază construcţia unei noi aşezări de colonişti pe Înălţimile Golan ,care va purta numele de „Înălţimile Trump“.
  https://adevarul.ro/international/in-lume/noua-destinatie-turistica-inisrael-istoria-lumii-Inaltimile-trump-1_5d0744aa892c0bb0c676d47d/index.html

  ‘Trump Heights’: Israel names Golan Heights settlement after US president
  Israeli prime minister Benjamin Netanyahu has unveiled ‘Trump Heights’, a new settlement named after Donald Trump on the contested frontier with Syria, the Golan Heights. The US president signed a decree in March saying the US recognised Israeli sovereignty over the territory seized from Syria in 1967. Netanyahu unveiled a sign labeled ‘Trump Heights’ in English and Hebrew, decorated with the Israeli and US flags and planted on a patch of synthetic grass.
  https://www.youtube.com/watch?v=CkBaF4xTx3Q

  Noutăți despre Templul lui antihrist: S-a constituit sanhedrinul. Monedă de argint cu chipul lui Donald Trump și al regelui Cyrus!
  https://ortodoxinfo.ro/2018/06/24/noutati-templul-lui-antihrist-s-a-constituit-sanhedrinul-chipul-lui-donald-trump-si-al-lui-cyrus-pe-aceeasi-moneda-de-argint/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button