X

Din nou, SUA acuză regimul Bashar al-Assad de utilizarea de arme chimice

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

SUA au confirmarea că regimul sirian a recurs la arme chimice pe 19 mai la Idleb, a afirmat joi secretarul de stat american Mike Pompeo, anunţând că Washingtonul va reacţiona, relatează AFP. 

„SUA au ajuns la concluzia că regimul Bashar al-Assad a utilizat clorul ca armă chimică” şi acest atac „nu va rămâne fără răspuns”, a declarat Mike Pompeo presei. El a refuzat că spună mai mult despre acest subiect.

Washingtonul a anunţat deja la sfârşitul lui mai că există „indicii” potrivit cărora regimul lui Bashar al-Assad ar fi comis un nou „atac” chimic în Siria.

„SUA vor continua să facă presiune asupra regimului Assad pentru ca acesta să pună capăt violenţelor îndreptate împotriva civililor sirieni şi să participe la un proces politic (de soluţionare a conflictului) sub egida ONU”, a precizat Mike Pompeo.

În aprilie 2017, distanţându-se de atitudinea predecesorului său democratic Barack Obama, preşedintele republican american Donald Trump a dispus lansarea a 59 de rachete de croazieră asupra unor obiective Siria, drept răspuns la un atac cu gaz sarin atribuit regimului sirian.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

    1. AMERICANII si OCIDENTALII (dar si majoritatea asiaticilor care se inchina diavolului OFICIAL -buda ) sint TOTI uneltele lui satan o data cu schisma din 1054.
      Faptul ca diavolul a lucrat atit de subtil pina la revoluttia industrala a anilor 1900 se datoreaza faptul ca omul a fost mult mai rau decit diavolul .Omul fiind extrem de egoist, cel din clasa exploatatoare , greu s-a lasat convinsa de diavol sa investeasca maxiv in invatamintul maselor,terenul necesar diavolului pentru a face educatie pe scara larga a maselor ,adica a indobitocirii eficiente prin stiinta si mindrie .Cum vedem azi ca a facut -cu o.precizie microscopica .
      Rezultatul educatiei celor cinci sute de ani de scoala progresiva este omul complet demonizat de azi prin educatie superioara ,INVATAMINTUL SUPERIOR .Doar un ortodox autentic stie ADEVARUL .
      Nu plebea a stat de vorba cu diavolul pentru a primii tehnologia progresiva incepind cu curentul electric si terminind cu satelitii,5G, cibernetica automatizarea,robotizarea,etc.
      internetul, tranformarile genetice , industria farmaceutica de otravire si virusare criminala si finalul urmarit ,ciparea ,pentru ca omul se se inchine nemijlocit lui ,ci asa zisii MARII OAMENII DE “STIINTA” absolventi ai marilor universitati ale lumii, consumatoare prin cercetare a rodului muncii PLEBEI apropape integral . PLEBE devenita acum inutila pentru asa zisa ELITA STIINTIFICA MONDIALA si care trebuie musai lichidata,bineinteles tot cu ajutorul stiintiei diavolesti la ordinul STAPINULUI LOR,satan ..Fenomen la care
      asistam aztazi fara riposta .
      Ei, PREMIANTII NOBELULUI , ELITELE MONDIALE sint EVIDENT posedati la propriu de diavol .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button